Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.7.2008 9:27:59
|
|
|
|
petarda
|
sem vam pisala in me je vrglo ven
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.7.2008 9:40:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Petarda, pa tistega "hribčka" se tudi spomnim Jao, komaj sem prisopihala na vrh zvečer, po obilni večerji. saj sem napisala, da je orng hrib ...ampak priznaj...večerja je bila pa za prste polizat! ... Ja, priznam Ampak trenutno bi se ji raje odpovedala kot še 1x pešačila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.7.2008 9:59:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Petarda, pa tistega "hribčka" se tudi spomnim Jao, komaj sem prisopihala na vrh zvečer, po obilni večerji. saj sem napisala, da je orng hrib ...ampak priznaj...večerja je bila pa za prste polizat! ... Ja, priznam Ampak trenutno bi se ji raje odpovedala kot še 1x pešačila Sem pa ravno hotela napisat, da bi ga jaz zdaj prepešačila za eno tako večerjo. ...ok, samo jaz nisem v sedmem mesecu ...aja...tudi to sem ...samo ti si 2X
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.7.2008 14:03:26
|
|
|
|
*bubi*
|
No, jaz sem 1x že v osmem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.7.2008 8:05:15
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro ste pa zgovorne Kavica ...upam, da bo keri prijala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.7.2008 8:07:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Ja kje pa hodiš? Jaz te že čakam ob jutranji kavici
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.7.2008 8:08:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, še samo skuhat si jo moram. Al pa bo tvoja kar OK, da me ne bo spet kislina To naše dete pa bo imelo čupo, če drži, kar pravijo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.7.2008 8:26:39
|
|
|
|
ada2
|
Jaz bom kavico kar preskočila, ker so se začele slabosti, pa ne samo jutranje, včeraj je bilo kar cel dan . Mi je soseda rekla, da zgledam kot smrt na dopustu ...no, sajj na dopustu sem pa od danes res
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.7.2008 9:11:40
|
|
|
|
*bubi*
|
za dopust Ada Uživaj! Slabosti bodo že minile.... enkrat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.7.2008 10:49:08
|
|
|
|
petarda
|
Mi je soseda rekla, da zgledam kot smrt na dopustu ...no, sajj na dopustu sem pa od danes res
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.7.2008 10:50:14
|
|
|
|
petarda
|
To naše dete pa bo imelo čupo, če drži, kar pravijo ah....petardito je bil ful čupav, pa nisem imela kot nobenih takih težav ...tak, da...ne vem, če to res drži
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.7.2008 10:51:06
|
|
|
|
petarda
|
Pa ne no...... :( pa daj si podpis spremeni na kaj bolj veselega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.7.2008 10:51:41
|
|
|
|
petarda
|
ajd...čau...jaz nisem na dopustu...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.7.2008 13:34:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pa ne no...... :( pa daj si podpis spremeni na kaj bolj veselega Takoj ko pridemo iz morja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.7.2008 19:50:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Kje pa ste vse? Saj danes ni tako vroče No, mi pa smo danes posteljico za sestavili Samo se bojim, da jo bo bubi imel za svoj šotor
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.7.2008 7:31:21
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.7.2008 7:31:53
|
|
|
|
petarda
|
No, mi pa smo danes posteljico za sestavili Samo se bojim, da jo bo bubi imel za svoj šotor saj jo lahko ima!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.7.2008 7:43:24
|
|
|
|
petarda
|
A je šla Nina na dopust
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.7.2008 8:04:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! saj jo lahko ima! ni mi ravno, da bi v to mičkeno stvarco not plezal. Če bi bil navaden kinderpet, ajde. Postavljanje šotorov pa je drugeče pri nas na dnevnem redu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.7.2008 22:10:14
|
|
|
|
nincy
|
Čer Se pokorno javljam . Sej berem vas kar redno, sam pisat se mi pol ne da. ADA čestitke za , in naj bo kar se da lepa, s čim manj slabosti. Midve sva prišle danes iz . Sva bili v Tuniziji...vroče kot pri norcih, vsak dan med 38-41°, ampak je bilo pa ful dober, tako da bi takoj šla še enkrat. Morje čist preveč toplo, se tud ohladit nisi mogu, in sva se bolj namakali v bazenu. L je ful uživala, in bila res pridna, tudi med vožnjo ni bilo problemov, na letalu je spala v obe smeri, do hotela (btw od letališča oddaljen 184 km) je na busu itak skoz samo to govorila, da bo plavala sama, ker je že velika in ima nove rokavčke ...na koncu je pa skor cel teden le sedela ob bazenu (tolk o korajži ), vsak večer je bil aktualen disco klub (le klovn se ji ni smel približat), hrana je bila tud ...sem pridelala +2 kg . Bom pa probala še danes prilimat kakšno fotko.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 0:41:02
|
|
|
|
sharpy
|
Ciao! Jaz zaspim z Markom in pol se zbudim in ...groza.... zdaj grem nazaj v posteljo Mi smo tudi letos dosti bolj aktivni na plaži kot pa lani. M ful uživa v vodi...danes smo se celo parkrat potunkali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 8:34:01
|
|
|
|
*bubi*
|
za podvig, nincy. Vidve pa si kar privoščita. Prav je tako. Jaz sem tudi že razmišljala, da je bubi čisto dovolj velik za kako Turčijo, Tunizijo ali kaj podobnega. Trenutno to seveda odpade zaradi mene, pa potem še nekaj časa ne pride v poštev..... tam konec junija pa bi si lahko privoščili kako tako varianto, ko še ne bi bilo preveč vroče. Mene je take vročine okoli 40°C strah, ne bi upala it sredi poletja z otroki. No, zdaj pa čakamo slikice
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 8:35:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Sharpy, to se meni dogaja že zadnjih nekaj mesecev Pa se nič ne sekiram, sem se vsaj naspala. Kdaj boste pa vi spet kaj na štajerskem koncu?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 11:51:52
|
|
|
|
nincy
|
< Sporočilo je popravil nincy -- 11.7.2008 11:54:51 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.7.2008 11:57:42
|
|
|
|
nincy
|
Pred morjem smo pa imeli še podelitev diplom:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?