|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
3.7.2008 15:14:07   
*bubi*
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

user posted image

In kdaj bo srečen dogodek?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
3.7.2008 15:14:53   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

VAAAAAAAAAAAUUUUUUUUU

Kakšna lepa preobrazba user posted image user posted image user posted image user posted image

se bo treba kar malo navadit, ta rumena ful tolče user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
3.7.2008 16:04:17   
petarda
Jaaaaaooooooo ADA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Povej hitro kdaj imaš rok! user posted image  

Lepo nosečnost ti želim user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
3.7.2008 19:01:19   
Paštetka
Ada, ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi, nisem mislila na tebe, ampak na petardo user posted image , če ima novega user posted image

Aja, pa danes ni prišla nova SuperMami, očitno zamujajo. user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
3.7.2008 20:45:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

A sem jaz kaj zamešala? A nima tvoj Rd, na neko najimo obletnico poroke ali kako že?

A imaš drugega? user posted image

aja...meni je bilo namenjeno? user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne...še kar pri istem vztrajamuser posted image user posted image user posted image user posted image .... ne vem..nekaj je bilo s to vašo obletnico samo ne vem kaj že user posted image user posted image user posted image

Od bubi možeku pa danes vse najboljše! user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
3.7.2008 21:29:27   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

VAAAAAAAAAAAUUUUUUUUU

Kakšna lepa preobrazba user posted image user posted image user posted image user posted image

se bo treba kar malo navadit, ta rumena ful tolče user posted image

kakšna preobrazba? Kakšna rumena? O čem se gre? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
4.7.2008 7:52:49   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Komaj čakam, da dobim 1. nečaka! :)

Ravno zadnjič sem o tvoji sestrci razmišljala.... kako daleč je že? Pride kaj v Slovenijo?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
4.7.2008 7:53:24   
*bubi*
kakšna preobrazba? Kakšna rumena? O čem se gre?

Ti nič ne opaziš user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
4.7.2008 10:14:32   
petarda
Dobro jutro user posted image

Evo imam dopust danes, ker ma moj lubi fešto za 30 rojstni dan v lovski koči tu blizu nas, pa povabljenih ene 100 ljudi user posted image , saj udeležba bo verjetno veliko manjša, ker je čas dopustov, ampak vseeno je pa ful priprav.

To še damo čez, pol pa še dva tedna v službo, potem pa dopustuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
4.7.2008 10:15:24   
petarda

kakšna preobrazba? Kakšna rumena? O čem se gre?

Ti nič ne opaziš user posted image  user posted image user posted image user posted image

Paštetka a imaš ti črno bel zaslon na PC? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
4.7.2008 10:28:52   
petarda
Imam zdajle pred sabo Super Mami user posted image .....Paštetka, pa vi ste ZVEJZDE user posted image user posted image user posted image user posted image ...se mi je zdelo že na sliki, kjer ste tri, da ste to vi, pol sem se pa čist prepričala na naslednji strani, kjer je M z morsko zvezdo in vem, da je bila tista slika tudi v tvojem albumu.user posted image  Škoda samo, ker je slika čez obe strani, da ne moreš pol ven zrezatuser posted image ....zakaj pa niste nikjer napisani...pa vaša mnenja o dopustu...user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
4.7.2008 10:29:54   
petarda
Ajoj...zdaj šele vidim, da je cel članek čez obe strani o Muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...grem hitro brat....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
4.7.2008 10:39:24   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar solze so mi šle na oči, kaj vse ste morali pretrpeti, koliko skrbi in neprespanih noči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Hvala bogu, da se je stanje izboljšalo in vam je zdaj lažje, Muser posted image  pa bo kmalu upihnila že prvo svečko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
4.7.2008 10:40:25   
petarda
....evo obrnem stran...pa spet M user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
4.7.2008 10:44:07   
petarda
...in na pikih žuželk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa kaj so vam spraznili cel foto arhiv? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Škoda, k nisi dala tam pri hrani Muser posted image  s kolbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
4.7.2008 11:43:12   
*bubi*
Aja, sem še to pozabila vprašat.... kakšno dobro novičko pa ima catja? Al je ona slučajno prej vedela za Ado? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
4.7.2008 11:44:49   
Paštetka

...in na pikih žuželk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa kaj so vam spraznili cel foto arhiv? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Škoda, k nisi dala tam pri hrani Muser posted image  s kolbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tiče barv.... Nimam pojma. Jaz imam belo ozadje oz. tega ozadja sploh ne vidim. Vidim vse druge barve. samo te stvari, ki se spreminjajo poletje/zima/jesen.. ne vidim. Tudi na drugih forumih je enako user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
4.7.2008 11:46:07   
Paštetka

Aja, sem še to pozabila vprašat.... kakšno dobro novičko pa ima catja? Al je ona slučajno prej vedela za Ado? user posted image

Očitno sta vas nategovale user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
4.7.2008 14:56:03   
ada2

user posted image  ja, catja je vedela, vendar je rekla, da se bo oglasila na RR če ne zaradi drugega zato, da prečekira ali ne nosim dvojčkauser posted image , ker sva pri njej ugotavljale, da tako 3 še lahko spravim v avto, za več pa bi rabili kako novo vozilo.......... in potem catja čisto mirno pravi: "Kaj pa če bosta dva?"user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
4.7.2008 14:58:32   
ada2
drugače pa sem čisto crknjena, še dobro, da začnem z dopustom v sredo, ker se še komaj komaj držim na nogah v službi, pa delo tudi ni glih nosečnicam prijaznouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
4.7.2008 15:01:12   
ada2

Jaaaaaooooooo ADA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Povej hitro kdaj imaš rok! user posted image  

Lepo nosečnost ti želim user posted image

v začetku marca (po mojih izračunih).

Kaj pa ti čakaš?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
4.7.2008 19:59:55   
*bubi*
Jaz pa sem tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morje smo morali odpovedat, pa tako sem se veselila user posted image user posted image user posted image

Bubi je fasal vodene koze. Pa smo dobri za naslednja 2-3 tedne.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
5.7.2008 9:44:34   
*bubi*
Jutro!

Pri nas nič kaj dobro. user posted image  No, vsaj spali smo, že to je nekaj.

Lep dan se obeta, izkoristite sonček! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
5.7.2008 9:48:46   
petarda

Jaz pa sem tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morje smo morali odpovedat, pa tako sem se veselila user posted image user posted image user posted image

Bubi je fasal vodene koze. Pa smo dobri za naslednja 2-3 tedne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj....ampak...glej....vem, da si se ful veselila in komaj čakala...ampak poskusi to gledati z druge strani...nekdo tam gori ni hotel, da greste in mogoče je bolje tako.....vse se zgodi z nekim namenom.... Vodene koze boste zdaj dali čez, potem boste imeli dojenčka, na morje pa boste lahko hodili še naslednjih XX let brez problema user posted image

Ne bit žalostna! user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
5.7.2008 9:53:45   
petarda
No, vsaj spali smo, že to je nekaj.

Lep dan se obeta, izkoristite sonček

no...vidiš...mi pa ravno spali nismo user posted image user posted image user posted image ...smo imeli fešto do pol štirih, potem smo do petih pospravljali, šli domov pod tuš, eno uro spat in ob sedmih nazaj, ker smo morali do konca pospravit, ker imajo v tej lovski koči kjer smo imeli fešto danes eno razstavo gob.

In itak, da smo čist gotovi, lubi ima zdaj še nekaj dela okrog enega avtomata za točenje pijače, jaz pa bom šla še malo zalečt...evo tako bom izkoristila sonček....vse zaroletala, pa pozabila, da je zunaj user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?