Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.7.2008 15:14:07
|
|
|
|
*bubi*
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! In kdaj bo srečen dogodek?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.7.2008 15:14:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda VAAAAAAAAAAAUUUUUUUUU Kakšna lepa preobrazba se bo treba kar malo navadit, ta rumena ful tolče
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.7.2008 16:04:17
|
|
|
|
petarda
|
Jaaaaaooooooo ADA! Čestitke! Povej hitro kdaj imaš rok! Lepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.7.2008 20:45:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka A sem jaz kaj zamešala? A nima tvoj Rd, na neko najimo obletnico poroke ali kako že? A imaš drugega? aja...meni je bilo namenjeno? ...ne...še kar pri istem vztrajam .... ne vem..nekaj je bilo s to vašo obletnico samo ne vem kaj že Od bubi možeku pa danes vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.7.2008 21:29:27
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda VAAAAAAAAAAAUUUUUUUUU Kakšna lepa preobrazba se bo treba kar malo navadit, ta rumena ful tolče kakšna preobrazba? Kakšna rumena? O čem se gre?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.7.2008 7:52:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Komaj čakam, da dobim 1. nečaka! :) Ravno zadnjič sem o tvoji sestrci razmišljala.... kako daleč je že? Pride kaj v Slovenijo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.7.2008 7:53:24
|
|
|
|
*bubi*
|
kakšna preobrazba? Kakšna rumena? O čem se gre? Ti nič ne opaziš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.7.2008 10:14:32
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Evo imam dopust danes, ker ma moj lubi fešto za 30 rojstni dan v lovski koči tu blizu nas, pa povabljenih ene 100 ljudi , saj udeležba bo verjetno veliko manjša, ker je čas dopustov, ampak vseeno je pa ful priprav. To še damo čez, pol pa še dva tedna v službo, potem pa dopust
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.7.2008 10:15:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kakšna preobrazba? Kakšna rumena? O čem se gre? Ti nič ne opaziš Paštetka a imaš ti črno bel zaslon na PC?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.7.2008 10:28:52
|
|
|
|
petarda
|
Imam zdajle pred sabo Super Mami .....Paštetka, pa vi ste ZVEJZDE ...se mi je zdelo že na sliki, kjer ste tri, da ste to vi, pol sem se pa čist prepričala na naslednji strani, kjer je M z morsko zvezdo in vem, da je bila tista slika tudi v tvojem albumu. Škoda samo, ker je slika čez obe strani, da ne moreš pol ven zrezat ....zakaj pa niste nikjer napisani...pa vaša mnenja o dopustu...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.7.2008 10:29:54
|
|
|
|
petarda
|
Ajoj...zdaj šele vidim, da je cel članek čez obe strani o M ...grem hitro brat....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.7.2008 10:39:24
|
|
|
|
petarda
|
Kar solze so mi šle na oči, kaj vse ste morali pretrpeti, koliko skrbi in neprespanih noči Hvala bogu, da se je stanje izboljšalo in vam je zdaj lažje, M pa bo kmalu upihnila že prvo svečko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.7.2008 10:40:25
|
|
|
|
petarda
|
....evo obrnem stran...pa spet M .....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.7.2008 10:44:07
|
|
|
|
petarda
|
...in na pikih žuželk ...pa kaj so vam spraznili cel foto arhiv? Škoda, k nisi dala tam pri hrani M s kolbo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.7.2008 11:43:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, sem še to pozabila vprašat.... kakšno dobro novičko pa ima catja? Al je ona slučajno prej vedela za Ado?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.7.2008 11:44:49
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...in na pikih žuželk ...pa kaj so vam spraznili cel foto arhiv? Škoda, k nisi dala tam pri hrani M s kolbo Kar se pa tiče barv.... Nimam pojma. Jaz imam belo ozadje oz. tega ozadja sploh ne vidim. Vidim vse druge barve. samo te stvari, ki se spreminjajo poletje/zima/jesen.. ne vidim. Tudi na drugih forumih je enako
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.7.2008 11:46:07
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, sem še to pozabila vprašat.... kakšno dobro novičko pa ima catja? Al je ona slučajno prej vedela za Ado? Očitno sta vas nategovale
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.7.2008 14:56:03
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, sem še to pozabila vprašat.... kakšno dobro novičko pa ima catja? Al je ona slučajno prej vedela za Ado? ja, catja je vedela, vendar je rekla, da se bo oglasila na RR če ne zaradi drugega zato, da prečekira ali ne nosim dvojčka , ker sva pri njej ugotavljale, da tako 3 še lahko spravim v avto, za več pa bi rabili kako novo vozilo.......... in potem catja čisto mirno pravi: "Kaj pa če bosta dva?"
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.7.2008 14:58:32
|
|
|
|
ada2
|
drugače pa sem čisto crknjena, še dobro, da začnem z dopustom v sredo, ker se še komaj komaj držim na nogah v službi, pa delo tudi ni glih nosečnicam prijazno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.7.2008 15:01:12
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaaaaaooooooo ADA! Čestitke! Povej hitro kdaj imaš rok! Lepo nosečnost ti želim v začetku marca (po mojih izračunih). Kaj pa ti čakaš?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.7.2008 19:59:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz pa sem tako Morje smo morali odpovedat, pa tako sem se veselila Bubi je fasal vodene koze. Pa smo dobri za naslednja 2-3 tedne.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.7.2008 9:44:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Jutro! Pri nas nič kaj dobro. No, vsaj spali smo, že to je nekaj. Lep dan se obeta, izkoristite sonček!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.7.2008 9:48:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz pa sem tako Morje smo morali odpovedat, pa tako sem se veselila Bubi je fasal vodene koze. Pa smo dobri za naslednja 2-3 tedne. Ojoj....ampak...glej....vem, da si se ful veselila in komaj čakala...ampak poskusi to gledati z druge strani...nekdo tam gori ni hotel, da greste in mogoče je bolje tako.....vse se zgodi z nekim namenom.... Vodene koze boste zdaj dali čez, potem boste imeli dojenčka, na morje pa boste lahko hodili še naslednjih XX let brez problema Ne bit žalostna! ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.7.2008 9:53:45
|
|
|
|
petarda
|
No, vsaj spali smo, že to je nekaj. Lep dan se obeta, izkoristite sonček no...vidiš...mi pa ravno spali nismo ...smo imeli fešto do pol štirih, potem smo do petih pospravljali, šli domov pod tuš, eno uro spat in ob sedmih nazaj, ker smo morali do konca pospravit, ker imajo v tej lovski koči kjer smo imeli fešto danes eno razstavo gob. In itak, da smo čist gotovi, lubi ima zdaj še nekaj dela okrog enega avtomata za točenje pijače, jaz pa bom šla še malo zalečt...evo tako bom izkoristila sonček....vse zaroletala, pa pozabila, da je zunaj ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?