Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.7.2008 11:17:36
|
|
|
|
*bubi*
|
lubi ima zdaj še nekaj dela okrog enega avtomata za točenje pijače, Je treba spraznit do konca?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.7.2008 11:20:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Saj vem, petarda.... saj sem rekla, da boljše 2 dni prej kot 2. dan na morju. Samo kaj, ko je res ful bogi in se mi tak smili.... Ko mu vsaj v očko ne bi udarilo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.7.2008 20:49:58
|
|
|
|
catja2
|
Ada sedaj pa torej čakamo na drugo veliko novico-1 ali 2 ???? no jaz pa na srečo nisem...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.7.2008 7:52:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! no jaz pa na srečo nisem... Zakaj na srečo, catja? Mar ni to lepo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.7.2008 16:32:59
|
|
|
|
petarda
|
Dober dan Počasi, počasi bomo vse poniknile Kar malo pogrešam naše punce...Naty-ko, Sharpy, Nincy, Nej, kaj je že tista nekje iz Velenja, al zagorja... evo se še nicka ne spomnem ....vem, da je ime na M ....evo pa še Nina se že nekaj časa ni nič oglasila ......ok, Amy je na dopustu...ampak kje pa ste ostale? , pa simonao, pa ANA....se sploh ne spomnim več vseh. ....pa wawa....z novim nickom.....pa.....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.7.2008 16:42:47
|
|
|
|
amy26
|
Amy je na dopustu...ampak kje pa ste ostale? smo že nazaj imeli smo se super, vreme je bilo na naši strani torej ful vroče, apartma na nivoju res še nikoli nismo bili tako zadovojni z apartmajem kot sedaj. Edino slaba stvar na dopustu je bila da sem dobila alergijo na sonce, tako da me je vrat in nad prsmi ful srbelo, tako da sem zadnja dva dni se zadrževala v senci, brez kopanja ker če sem šla v vodo me je ko sem prišla ven spet začelo ful srbeti, za znort. zdej je že dober otroci so bili itak da ful zadovoljni, zelo pridni, Ela je nenormalno uživala v vodi, plavala če si jo držal k tavelika, Aleks je pa najbolj užival ko je prelival vodo iz ene kanglice v drugo in ko je nas malo polival pa mivka je bila zakon, torej oba otročka sta se ful zaigrala tudi v senci kjer sta se igrala z mivko. slikice pa sledijo ko najdem kabel od aparata, nimam pojma kam sem ga založila ko sem selila računalnik v pritličje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.7.2008 17:50:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Amy. Je lepo prebrat, da ste bili tako zadovoljni. Saj si sigurno že napisala, pa vseeno če lahko še 1x - kje ste to bili? Slikice si itak obljubila, kontakt pa boš tudi kak dala Ja, počasi bo treba najt kako fajn destinacijo. Saj mi smo bili lani v Šibeniku ful zadovoljni, ampak bo treba še kaj drugega probat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.7.2008 20:10:45
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: catja2 Ada sedaj pa torej čakamo na drugo veliko novico-1 ali 2 ???? no jaz pa na srečo nisem... ja, na to bomo pa še 9 dni čakali naša Nuša pa je bila včeraj stara 9 let uf, po otrocih se koma vidi kako stari smo že
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.7.2008 21:14:24
|
|
|
|
petarda
|
naša Nuša pa je bila včeraj stara 9 let uf, po otrocih se koma vidi kako stari smo že ja, še dobro da je naš petardito šele 2 in pol Ti maš pa res že veliko punco Vse naboljše Nuša!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.7.2008 21:16:51
|
|
|
|
petarda
|
Amy. Je lepo prebrat, da ste bili tako zadovoljni Ja, res ....pa lepo slišat, da Ela tudi uživa v vodi. Se mi pa zdi, da so bili nekje v Portorožu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.7.2008 21:29:24
|
|
|
|
ada2
|
bubi sem gledala zdaj na tej sliki, ki jo imaš pri avatarju nalepljeno, od dojenčka, da se mu lulči vidi, a je to slučajno ali veš?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.7.2008 21:49:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi sem gledala zdaj na tej sliki, ki jo imaš pri avatarju nalepljeno, od dojenčka, da se mu lulči vidi, a je to slučajno ali veš? ti pa res podrobno gledaš ...pa dobro vidiš! Jaz se pa samo vrtim po stanovanju, cel dan že nekaj pospravljam, pa še nič nimam pospravljeno...prejle smo imeli obiske, pa povsod še darila, pa škatle od daril, mašne, steklenice vina, viskija, vodke, polno darilnih vrečk....ni ne konca ne kraja..... Prejle sem šla pa smeti odnest, pa rože zalit, pa vidim, da se nekje v daljavi ful bliska
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.7.2008 7:46:07
|
|
|
|
amy26
|
Prejle sem šla pa smeti odnest, pa rože zalit, pa vidim, da se nekje v daljavi ful bliska tole bliskanje je bilo pri nas, pa grmenje ful, nam je parkrat zmanjkalo elektrike pa otroke smo dal mal pozno spat zaradi mojga še pet minut itd,..., pol smo morali jih dajati pa v temi oz. pomagal je telefon da smo kej vidli. bubi, bili smo v Portorožu http://www.ananina.com/apartmaji.htm, za dobrodošlico smo bili šampanjc ko smo prišli z morja smo dali otroke v isto sobo, zelo dobro se je obneslo, na morju sta spala v isti sobi in že ponoči ko smo ju dajali spat nista nič jamrala sploh Ela, Aleks je pa itak da komaj čakal da ima družbo. Tako da je danes drugi dan tudi doma ko sta skupaj spala v isti sobi, še podnevi sta skupaj spala in spala oba po 3 ure ker je pri Eli redkost. kaj še, Ela ima 5 zobkov, samo , dve spodnji enici in dve zgornji, na morju sem pa opazila spodnjo štirico raste pa še druga štirica, ni duha in ne sluha o dvojki in trojki. zdej grem pa kavico kuhat, pa otroke bo treba zrihtat za v varstvo, no še ena za vse
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.7.2008 8:02:30
|
|
|
|
*bubi*
|
bubi sem gledala zdaj na tej sliki, ki jo imaš pri avatarju nalepljeno, od dojenčka, da se mu lulči vidi, a je to slučajno ali veš?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.7.2008 8:10:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Zgleda krasno, Amy. Sem pogledala, kje je ta naslov, pa je kar daleč od morja Ste z avtom hodili na plažo? Al apartmaji niso na tistem naslovu, ki je v drobnem tisku. Nikjer namreč ne piše oddaljenost od morja. Pogled na morje pa tudi nič ne pove, če je vse skupaj na hribu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.7.2008 9:01:31
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz se že tudi dolgo nisem nič oglasila. Imamo norišnico v službi. Sva namesto štirih ostali samo dve. Zdaj sva sicer dobili dve študentki, ampak še bo trajalo en čas, da bosta samostojni. Ada, čestitke za . Mi smo se tudi super imeli na morju. Teja in Nika sta uživali 100 na uro. Drugače pri nas nič novega. Nekaj slikic iz morja:
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 7.7.2008 9:04:04 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.7.2008 13:53:26
|
|
|
|
amy26
|
Ste z avtom hodili na plažo? bubi, ja z avtom, plaža je odaljena 20 minut peš,lahko bi šli peš saj spet ni tok oddaljeno vendar se nam ni dalo saj je malo hribčka, pa z obema otrokoma,... v Portorožu težko dobiš dober apartma da je čisto zraven morja, če pa že je zasoljena cena ADA čestitke sploh nisem vedela da si si pa pogumna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.7.2008 14:58:33
|
|
|
|
petarda
|
bubi, ja z avtom, plaža je odaljena 20 minut peš,lahko bi šli peš saj spet ni tok oddaljeno vendar se nam ni dalo saj je malo hribčka, pa z obema otrokoma,... mi imamo do plaže pol manj (če gremo s petarditom, če smo sami smo hitreje dol )...pa smo na plažo večinoma hodili z avtom. Ker če hočeš vzeti vse igrače in pripomočke, pa blazine, kakšno vodo, sadje...si orng naložen, pol se hoče pa še petardito nosit , pa nazaj je ful hrib ....tak, da smo večinoma hodili na plažo z avtom.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.7.2008 14:59:33
|
|
|
|
petarda
|
teni lušne slikice ....kako pa kaj s tabo? Si tudi imela namen v kratkem biti , ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.7.2008 16:19:53
|
|
|
|
*bubi*
|
teni! Vidim, da ste tudi vi uživali. Ja, Šibenik je lep Se kar spomnim, kako smo uživali lani. Petarda, pa tistega "hribčka" se tudi spomnim Jao, komaj sem prisopihala na vrh zvečer, po obilni večerji.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.7.2008 16:20:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ....kako pa kaj s tabo? Si tudi imela namen v kratkem biti , ne? .... kako pa s tabo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.7.2008 20:33:41
|
|
|
|
Teni_
|
Z mano ne vem kaj je. Danes je 32. dan, drugače imam vedno na 28 dni, enkrat je bila na 30. Jutri bom delala test, da vidim, pri čem sem. Ali , ali pa se ji je malo zmešalo zaradi spremembe klime in hujšanja.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.7.2008 23:57:23
|
|
|
|
sharpy
|
sem vam pisala in me je vrglo ven imate moje , polno poljubčkov in za srečo. čestitam vsem za lahko noč, sharpy
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.7.2008 9:25:31
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Sharpy lepo je spet videti tvoj avatar ...daj napiši kako ste kaj, je lubi še na ladji?...kako služba?...kako Mark? Teni držim pesti zate, da si , pa sporoči še nam radovednicam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.7.2008 9:27:18
|
|
|
|
petarda
|
Petarda, pa tistega "hribčka" se tudi spomnim Jao, komaj sem prisopihala na vrh zvečer, po obilni večerji. saj sem napisala, da je orng hrib ...ampak priznaj...večerja je bila pa za prste polizat! ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?