|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
8.7.2008 14:00:45   
BarbaraE
M_m -  te občudujem, da si tako fajn danes. Noseča in fajn. Meni se danes čisto nič ne da, ampak res - čisto nič. Komaj še živim. Mogoče imamo v LJ slab zrak danes, a ne Honey?

Zeha se mi pa tudi tolk, da imam že čisto solzne oči. user posted image user posted image user posted image  Obup skratka. Najraje bi šla spat. Pa vem, da mi to ne bo uspelo do večera. Upam, da bom lahko vsaj na kavču malo polenarila. Tamal se me zadnje čase drži kot klop, takoj ko pridem iz službe. No, malo me spusti, ko pride oči domov. Takrat se še njega drži kot klop. user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
8.7.2008 15:51:58   
m_m
Ja, mogoče je krivo to, da sem se fajn naspala user posted image  Sem kar padla dol in takoj zaspala, ne vem niti kdaj se mi je nazadnje to zgodilo. Sam pasalo pa je user posted image   Mam energije za pot na Triglav user posted image

< Sporočilo je popravil m_m -- 8.7.2008 15:53:04 >

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
9.7.2008 7:21:27   
honey
IZVIRNO SPOROČILO: m_m

Mam energije za pot na Triglav user posted image

Prav rada bi te videla, kako bi lezla tja gor user posted image

Joj, jaz sem pa čist fuč danes, sem tko zaspana, da kar res ni. Zdajle čakam, da se mi kavica skuha, da se grem mal prebudit.

M_m, kar se tiče user posted image  pa žal nič novega. Dobila sem Klomifene in sem dala 1. ciklus skozi, ampak je 3 dni nazaj prišla user posted image , tko da računamo na morje user posted image  Bo že.

Kar pa se tiče pri nas wc ponoči, je pa problem, ker mali tako trdno spi, da niti ve ne, da se polula user posted image  Oz. da ga sploh tišči lulat. Ker tudi, ko se mi je polulal v posteljo, je spal naprej kot top, sploh vedel ni. In tudi, ko sem ga preoblačila ponoči - njega in posteljo in vse, je spal user posted image  Po moje bomo imeli tja do 10. leta plenice user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
9.7.2008 8:40:16   
m_m
honey, potem pa čez poletje rata user posted image  pa poskusi še ono s temperaturo. Da trofite idealen dan.
Pa fajn se nakopajte še za mene, ker mi ne gremo letos.

Pupe, držte pesti danes, mam še 1 izpit. Potem se pa zame začnejo počitnice oz. nekaj ala porodniška user posted image

* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
9.7.2008 8:41:23   
BarbaraE
Pri nas smo pa že dolgo brez plenice tudi ponoči. Ene 3x se je zgodilo, da ji je ušlo, ampak se je tisti trenutek zbudila in povedala. Zna pa Nika zelo dobro zadrževat vodo. Enkrat ni hotela v lonček lulat in je raje zadrževala, kot pa da bi lulala. In potem sem jo komaj prepričala, da naj se polula.

Sedaj pa komaj čakam, da bomo še Nejca iz plenic spravili. Pri aprilkah 2007 je bila ravno debata o kakanju. In prav zaradi tega, komaj čakam slovo od plenic. Upam tudi, da ne bomo imeli kakšnih večjih problemov pri tem. Baje pa, da so punce hitreje suhe kot fantje. Bomo drugo leto poleti preverili, a to drži.

Danes je malo boljši dan. Sicer nisem ravno naspana, ker se je gospod Nejc že 20 do 5-ih zbudil. In potem ob 5-ih težil, ker je nektarino v kuhinji zagledal. Ah ja. Lakota je huda reč.  

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
9.7.2008 8:55:35   
April
user posted image

še en pozdrav od nasuser posted image
beno je težak 14 kg, podnevi brez plenic...sam hodi na stranišče. v vrtcu je priden. bratca im zelo rad, skupaj se igrata, razgrajata..
Fino nam je.user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
9.7.2008 10:16:09   
BarbaraE
April - kako je pa tvoj Beno zrastel. Kar se pa skupnega razgrajanja tiče, mi je pa poznano. Od kar Nejc hodi se je to razgrajanje še okrepilo. user posted image  Sicer pa - HB, da se Nejc zaenkrat še rad vozi v vozičku, če smo na sprehodu, sicer bi nas bila sedaj polna Izola. user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
9.7.2008 12:38:30   
tinatona
Hej!

Evo mene... vso skuhano. Tako bolna pa že dolgo nisem bila. Včeraj sem zvečer zakuhala na 39 in niti Lekadol mi ni pomagal. Še dobro da imam prijaznega fotra in mi je obkladke zrihtal. Sem rabila tri ure da sem spravila temp. na 38. NORO!!!! Zdaj vem kako se Ožbej počuti, ko ima visoko temperaturo.

m_m jaz bi te tud rada vidla zdele na Triglav plezat user posted image .

Ja saj jaz imam doma sredstvo proti komarjem. Samo Andrej mi ni omenil, da jih je pri njem full. Ker če bi to vedela, bi mu ga dala s sabo - tako pa nisem vedela. Ja tudi jaz uporabljam Fenistil gel. Zdaj sva tako vsak dan tudi na Flonidanu in je reakcija na pike manjša. Lani je imel tudi do 5cm velike fleke...

No le glej da boš prišla kaj v LJ, da se dobimo. No čeprav lahko se tud v Celju dobimo - lahko bi prišle še me Ljubljančanke na vaš konec...

Meni je bilo tud fajn včeraj, ko ni bilo tako vroče user posted image . Da bi imela tako vročino še v sopari prejšnjih dni, bi me pa res še kap - že tko me je rukalo.

honey jaz sem ti itak že povedala da držim pesti za čimprešnji user posted image ali pa user posted image . Sicer pa saj veš kaj sva rekla s tvojim sosedom... Magari user posted image user posted image v enem user posted image user posted image user posted image . user posted image pa ne se jezit.

To s hribi (˝tako je pri nas v hribih!") ima pa ziher po možu... Se mi zdi da on dosti ta izraz s hribovci uporablja.

BarbaraE mi smo že kar dolgo brez plenic in se mi zdi da je bil ponoči celo prej suh. Je sicer imel ponoči plenico nekje do januarja še gor (za vsak slučaj), potem se mi je zdel pa to brezvezen strošek... Ampak kolikor vidim v vrtcu jih ima še kar nekaj plenice ponoči, tako da se mi zdi Ožbej kar priden. Pa je fant... Tako da mogoče bo pa tud vaš Nejc tako priden.

April super slikca. Mi zdaj nočemo nič jest. No pa saj meni tudi ne paše. Sem čisto fuč!!! Grlo me full boli - še dobro da nimam več mandlejv, ker sicer ne vem kako bi bilo.
A ste vi zdaj zdravi? Upam da ste in se ne bomo srečali v službi. Jaz sem ta teden doma, pa če bo moral še naslednji teden bit na antibiotikih bom malo potegnila... Bomo videli!!!

Prejšnji teden je bila Naja31 pri meni. Mali je full cukr, pa full je zrasel!!!! Jo moram vprašat če lahko njegovo slikco tuki gor prilepim. BDW April kako se jo pa nalepi?

Zdaj pa šibam mal juhice skuhat, če mi bo uspelo Ožbeja prepričat, da vsaj malo poje.

LP Tina

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
9.7.2008 12:44:21   
April
tinatona, pejt na www.slikomat.com , naloži sliko in potem kopiraj kodo za forume v sporočilo.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
9.7.2008 12:49:37   
April
barbaraE, ja tole razgrajanje se bo pa najbrž res sam še okrepilouser posted image
Pa kaj tudi že skupaj ušpičita. Včeraj sem sam slišala borisa, da se nekaj v kuhinji dere, pa pridem pogledat kaj spet majo. In je Beno v usta dal svoj čokolino, ga pljunu na Jaševo mizico, ta pa ga je potem z roko v usta dajal.user posted image
no vsaj lačna ne bi blauser posted image

tinatona, to pa je kriminal, da moraš s tako vročino it delat. da se ne znajo drgač zment.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
9.7.2008 13:09:54   
ksenjak
Oj!
Ne vem, če se me še kera spomne, sem bila od junija lansko leto na porodniški in ker nimam doma interneta, sem morala tudi z vami začasno prekiniti stik. Malo sem preletela vse skupaj a danes je moj prvi dan v službi in še nisem čisto pri sebi, za ostalo pa upam, da me boste sproti malo obveščale. Sem pa zasledila, da je m_m noseča. Čestitke! Kdaj pa imaš rok?
Pa še na kratko o našem aprilčku Laneju - ima eno zoprno obdobje, ko hoče vse s prisiljenim jokom doseči, odgovarja nazaj in vsak dan kakšno novo čudno besedo domov prinese. Drugače pa se lepo razume s sestrico, na začetku je bila kriza (mesec ali dva), zdaj pa s že skupaj igrata. Brez plenic pa smo šele od 1.2. letos, s tem da smo jih popolnoma ukinili, tudi ponoči.

Upam, da vas ne moti, če se zopet pridružim.

Lp

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
9.7.2008 14:36:14   
tinatona
Hej!

Seveda te spet sprejmemo nazaj!!!!!

W user posted image E user posted image L user posted image L user posted image C user posted image O user posted image M user posted image E     B user posted image A user posted image C user posted image K!!!

LP

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
10.7.2008 10:20:44   
m_m
Madonca je bil včeraj dolg dan, sam je ratalo user posted image  Naredla. Zdaj sem v zadnjem letniku in mam počitnice.

BarbaraE  ti imaš pa pri roki kontrolno in eksperimentalno skupino user posted image  Lahk iz prve roke zveš, če je kak razlika med user posted image  in user posted image . Nektarine pa kar pridno mljaskajte, pri nas nektarine ne gredo v promet, od sadja samo jabolka, banane, maline, gozdne jagode, ameriške borovnice, pomarančni sok, potem pa mislim, da se neha. Je pa vsako leto kako novo sadje, pa kako staro izpade iz jedilnika.

O April, lušna slikca. Mini maneken user posted image  

tinatona, evo, zdaj pa imam vsa zdravila pred sabo. Za vročino smo dal, če ni zagrabil Calpol, Paracetamol svečke. za komarje za obraz se reče prozorni kremi Baby zanzara - gel ecologico (prozorna), za noge nasprejat Off! lozione (moder pokrovček, beloprozorna široka tanka flaška, bolj otroška), po piku Fenistil. Ma pa Aneja tut velike rdeče lise po obrazu po piku komarja. Me je kar streslo, ko sem to vidla,sem mislila, da je kaka kožna zadeva, alergija, izpuščaji, kaka bolezen... Pa so bli "samo" komarji. Verjetno je bolj občutljiva. je pa tut mene strah alergij, ker jih ima ata. So kar bogi otroci z alergijami.

ksenja k oj, Ti si tak tu z naših koncev ne? No samo da si v redu. Ja, nekaj je novičk tule gor in čez kak mesec me več ne bo na seznamu čakajočih user posted image  Čeprav se dete tuk premetava not, da ne verjamem, da bo zadovoljen z vsak dan manj luksuzno namestitvijo. Pa seveda smo vesele, ti se kar razpiši user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
10.7.2008 10:28:34   
BarbaraE
M_m - itak, da bom drugo leto raziskovala o hipotezi - ali so punčke res prej suhe kot fantje. user posted image  

Kar se pa sadja tiče - Nejc bi tako vse pojedel, na vrtu si gre kar sam natrgat maline pa ribez. Nika pa tudi. HB, da sta glede sadja neproblematična, kar se pa zelenjave tiče, je pa več poje Nejc kot pa Nika. Nika namreč en dan pravi, da ima rada paradižnik, naslednji dan pa, da ne mara paradižnika. user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
10.7.2008 14:01:26   
ksenjak
Na kratko sem preletela in vidim, da vaši aprilčki jejo vse. Namreč naš ne je skoraj nič, od sadja samo jabolka in banane, od zelenjave nič, ampk res nič, krompirja nima več rad, testenine je samo brez vsega, kruh brez vsega, mogoče kdaj pašteto (nič salam, sirov, namazov), edino kar še je so goveje juhe.  Ne bi pa razlagala o kakšnih gumi bonbonih, ki jih je sposoben pojesti na kile.

m_m ja, se mi zdi, da sva nekje blizu (če se ne motim si ti nekje iz Letuša ali Šmartnega). Malo mi osveži spomin. Jaz sem iz Pariželj - Polzela. Kaj pa sedaj nosiš pod srcem? Ali že veš spol?

Lp

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
10.7.2008 14:13:02   
Naty*Taja
No, tole mi je pa všeč - predlog za srečanje v Celju! Dejmo se no zmenit, da še vas spoznam.

Bravo M&M za položene izpite! Je dober občutek, a ne?

Evo, takle mamo pa mi... Da nas spoznate...

Moja dva ustvarjalca:
user posted image

Maruša...
user posted image

in Marcel...
user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
10.7.2008 14:16:29   
ksenjak
Naty-Taja_tamali se mi zdi pa čisto tebi podoben, vsaj kolikor se te jaz spomnim.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
10.7.2008 14:31:54   
BarbaraE
ksenjak - Nika glede sadja ne komplicira, drugače pa najraje je samo testenine (brez omake), pa krompir (brez omake), meso (tudi brez omake). Zelenjava - samo korenje, kdaj pa kdaj kakšen paradižnik. No, tako je doma. V vrtcu pa po moje poje čisto vse. Saj doma tudi, če se gremo prevzgoje. Recimo, če naredim testenine in jih že zmešam z omako, jih mora take pojest. Ponavadi se zmrduje, da ni lačna in ji pač rečem prav, če nisi lačna pa nič, kosilo te bo pa tako počakalo in ponavadi čez kakšno uro vse poje.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
10.7.2008 14:47:26   
ksenjak
Pri našem je pa ravno to problem, da bo raje lačen, kot da bi pojedel nekaj kar mu na pogled ni všeč ali poznano. Pri njemu je samo to problem, da stvari noče probat. Smo zadnji na morju končno dosegli, da je vsaj pečeno hrenovko poskusil in seveda mu je bila všeč, kar ni nehal jesti. Ma, saj upam, da bo z leti boljše. Aja, drugače pa na splošno meso zelo rad je. S tem pa res ni nekih problemov.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
10.7.2008 18:22:21   
m_m
ksenjak dober spomin. ja, za spol bomo še vidli, ko bo dete zunaj, ampak verjetno bo še ena pupa. bomo bol gledal razlike kdo ima kaj po mami in kdo kaj po atiju user posted image  
glede hrane pa imamo mi tut probleme. Edino krompir na vse načine in pečeno piščanjčje meso je vedno aktualno. Če ji kak krompir na tla pade, pa ga naš kuža hitro pohrusta, se začne jokat za njim, da ji je njen "kjompij pojedu" user posted image  Pa že na začetku vpraša, ko še ima poln krožnik, a še je kej "kjompieja". Pa riž še je, drugače pa kaj z omakami ni šans. Zelenjavo je čist odpikala. Pa šmorn in palačinke, pico, vse mogočen na kruhu. Ni ravno idealno sanje za v vrtec, tak da bomo jeseni vidli če se bo jedilnik kaj razširil.

naty-Taja kuk sta velika!!! user posted image  Joj, ti si bla med prvimi aprilkami 2005 ne? Kak sta lušna. Je eden po mami eden pa po atiju ne?  Hvala za čestitke. Madonca tatretjega user posted image  bom mela pa na doktoratu user posted image  

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
10.7.2008 18:25:59   
m_m
user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Srečanje

Ja v CE bi še pršla, do LJ pa ne vem, če si še upam it sama.
Drugi teden imam tak plan še nekaj nabavljat.
Iz CE smo pa ksenjak, Naty-Taja in jaz.
Če bi se želea pridružit še katera pa kar rečte.

Če ste za se lahko dobimo kdaj. Sam povejte kak mate čas. Dop.-pop.? Čez teden-čez vikend?

Imajo v planetu tuš eno igralnico pa v city-centru, tak da dolgčas ne bi blo.
Ne vem pa ktera je primernejša, da se lahk zraven načvekamo.

< Sporočilo je popravil m_m -- 10.7.2008 18:27:18 >

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
11.7.2008 6:57:09   
Naty*Taja
Joj , ne m-m jaz sem med zadnjimi aprilkami - 25.! Sam sta našadva oba nadstandard! user posted image

Glede  srečanja - lahko bi se dobile v Šentjurju pri Jani, kjer so ograjena igrala s klopcami in sladoledom, kafetom.. Al pa Top-fit v Celju smo s celjankami našle..Meni bi bolj ustrezalo dopoldan..

MONTIGNAC

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
11.7.2008 8:22:51   
honey
M_m user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE! Dobra si. To je bilo najbrž malo težje, kot iti na Triglav, kaj user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
11.7.2008 8:28:10   
ksenjak
Glede srečanja - če se boste boste dobile popoldne, potem bi pri meni šlo, dopoldne pa sem v službi. Lokacija ni važna, lahko pa m_m komot poberem in gremo skupaj.

Lp

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
11.7.2008 11:06:34   
tinatona
Hej punce!

Evo še mene - na hitrco, ker še vedno nisem zdrava in sem glih zdej skuhana... Ožbej je že zdrav in zdaj extra nagajiv... sploh ne vem kaj mu je, ampak res nič ne sliši. Po moje prav čuti da sem jaz koma in pol to s pridom izkorišča user posted image .

No sem se prišla samo pofočkat za srečanje v CE. Jaz bi se med vikendom dobila, ker med tednom mi je daleč v CE hodit, sploh če sem v službi. Naslednjo soboto sicer dopoldan delam, ampak popoldan bi se pa lahko dobili (če bom že zdrava). Kako se vam zdi? Al pa potem 26./27. 7.?

No lepo se mejte, pa se beremo. Grem zdaj še malo ležat.

LP Tina

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?