|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.7.2008 21:59:28   
pikecpokec
Evo, pri nas se je začelo rajanje user posted image . Škoda da nisem prej videla da bo Naty-Taja v Laškem, ampak zdaj smo že doma ker je bil tamali koma zaspan! Tko da sva ga spravila spat, potem je pa moj ostal za varuško doma, mene je pa poslal po večerjo. In sem mu na prekmurskem štantu kupila pečenega piščanca (celega!) in langaš. Sploh nisem vedela kaj je langaš, ampak se je tko fajn slišalo, da sem ga kar naročila. No, in kej je langaš? To je en kos testa (tako kot za kruh), ocvrtega v olju in potresenega z veliiiiko sesekljanega česna. V glavnem, požrla sva celega piščanca in en langaš, tko da sva zdej sita ko user posted image , smrdiva pa tudi ko potujoče česnove glave user posted image . Pa še oken ne moreva odpret ker je zuni tko glasno da se potem sploh ne čujemo.

Zdej pa spat! Tud pir naredi svoje, sploh če si bolj ne-pivec, tko kot sem jaz. Ampak na Pivoincvetju pa tko paše! aja, pivovarna je zvarila jabolčno pivo (nekaj takega kot cidre v Normandiji). Pa pivo Tajkun prodajajo (pol črnega, pol belega). Imajo pa na njihovem štantu tudi mašino, kamor vržeš denar in potem pivo teče in teče in teče user posted image (odvisno kolk evrčkov vržeš not). Baje je prej nekdo dal not 100€user posted image .
V glavnem, vse tu nas še čaka za sprobat. Jutri gre tamali na počitnice v Sevnico, tastaradva bota pa žurirala. Vsaj enkrat se ga je skor treba natolčt user posted image . Aja, jutr je Kreslin , v petek pa Magnifico. Tko da ste vabljene v Laško. Otroke pustite doma user posted image
V soboto greva pa tud midva počivat v Sevnico.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
9.7.2008 22:01:44   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Jančika, ste danes poklepetali, ha? Me ja tak cukalo, da ste me emnda skoz nekaj šinfali user posted image

Saj zdaj bo tega še več, ko bova z Majo sosedi, kar pripravi seuser posted image . Sem bila ful vesela, da sem jo videla po dolgem času. Taka lepa nosečka je.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
9.7.2008 23:37:05   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

IZVIRNO SPOROČILO: barika

dober dan,
mah nima niti sekunde časa user posted image user posted image

Luka dobrodošel in seveda, čestitke družinici!!!

punce, nč bat, a mislite, da bo nosečk kr tak zmanjkalouser posted image

huanita, a rabiš sedež za kolo??? v lidlu imajo hamaxove za 35€ (je pa model kiss)

Kaj bi nam ti rada kaj med vrsticami povedala? user posted image

mogoče pa res...sam se morema najprej 2 med rjuhe spravit..spočitauser posted image user posted image user posted image , da bo spljoh kej

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
9.7.2008 23:38:49   
barika
da vam nekaj pokažem...kaj manjka na tej  slikiuser posted image

user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
9.7.2008 23:39:27   
barika
aja, slikano je pa z mobitelom, tak da je malo slabša kvaliteta

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
10.7.2008 2:38:58   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
Naslednja epizoda telenovele je čez dva dni.

A si čist ziher user posted image , tako nekako je smrček pisala, čez nekaj ur je pa že držala svojega user posted image .

Žanek, ful fajni napisi. a jih lahk prevedene prešvinglam?

Itak, takoj user posted image . Lahko pa pogledaš v hoferju če jih še imajo. Meni je tale akcija čist ušla user posted image zato pa babici ni user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
Žanek - kuuuuul napisi, sme jih pa že videla na bodijih, samo ne se spomnim, eno malo dete... A jih ni Nika iemla zadnjič, ko ste prišli gledat rolanje?

Ni bila Nika, jih je komaj včeraj dobila, danes sem jih oprala, jutri ga bo že imela user posted image .

HuAnita, hitro eno slikco gor, da vidimo novo frizuro.

< Sporočilo je popravil žanek -- 10.7.2008 2:39:46 >

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
10.7.2008 7:38:47   
mbd0411
Janeja,tudi jaz sem iz okolice Žalca,malo ven.
Se bova res lahko pogovarjali o šoliuser posted image .
ste pa res tu čvekice na kupu,komaj sem uspela vse prebrati.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
10.7.2008 8:28:49   
Naty*Taja
Pikec, mi smo bili od nekje pol sedmih, do osmih - sta bila OBA čist koma! A veš, da je kr luštno se sprehodit, ko ni take gužve. Smo šli na avtočke pa na traktor, pa po balončke... kaj češ, če je mami otročja. Pa ati je tudi užival! user posted image Tehle pogruntavščin sicer nisem zasledila, sem pa tam zgoraj vidla en štant s sladoledom prihodnosti - punce čisto pravi sladoled v kroglicah! No, sej mogoče je katera to že vidla, jaz sem prvič.
Sem pa jaz bolj iskala one Dorije, pa so bili verjetno tam preko od vrtiljakov, pa potem nismo šli, ker sta bila tamaladva sam še za lovit!
Kje točno pa si ti doma, a čist tu zraven, da se tako sliši?

Lep pozdravček vsem ....

MONTIGNAC

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
10.7.2008 9:20:35   
HuAnita
Juuuuutro.
Vidim, da debata kljub dopustom polno teče.

Jančika, govoriš o Maji - tisti, ki ima eno lepo punčko, ki je bila enkrat na srečanju pri Žanek? Se seli blizu tebe ali kako?

Smrčka - oglasi se, poročaj o rojstvu....

Barika - en sedež že imamo, s tem, da se Capinka že uči voziti brez koles, računam, da bomo slej ko prej potrebovali le tega, za slaba 2m, kolikor bo tole čudno poletje še trajalo, pa se mi res ne splača kupovati še enega,....
Si že v akciji torej -- zauser posted image ?

Pablo - je noseča? user posted image  Kdaj mi je pa to ušlo?

Skabi - kako kaj kaže vaš koledarček družabnih obvesnosti? Sem v pon. in torek popoldne na šihtu, bi kako dopoldne uleteli, če nas sprejmete...
(enako velja za snoralx)....

Da bom letos še kdaj videla Jančiko, MarjanoR in druge, pa itak ne verjamem večuser posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
10.7.2008 10:30:21   
Skabi
Kar favš sem vam tega, da lahk grete v Laško  Jaz imam tam sicer mnoogo tet, ki bi z veseljem popazile male Skabije ( a ne, skuštrana? user posted image ), samo nimava dovolj volje, da bi se sploh tja spravila..user posted image . Moj K je ful priden. Ima kao nek dopust - to pomeni, da pride domov ob 12, poje in gre stene brusit. Vidiva se šele v postelji, se pa takrat bolj intenzivno gledava  user posted image  user posted image

Huanita, ni bila tista Maja, ki jo ti misliš. Ta je rojena Petrovčanka,  bo Jančika njena soseda.
V ponedeljek imamo posvetovalnico, lahk pa priletite v torek. Zmenjeno?

Aja,  v ponedeljejk okrog desetih  v Celju? Ste za kakšen čvek zelo blizu kakšnih igral (tako blizu, da ne bo treba Jančiki od mize vstajat in mojga otroka guncat user posted image ).

Meggi, jutri menda še ne bom mogla na čvek. Danes ima M še kar vročino user posted image . Te pokličem zjutra, če bo kaj boljše. Kaj pa. če v torek s Huanito gor prideš?

Neposredna povezava do sporočila: 4635
10.7.2008 12:10:31   
skuštrana
Pivo in cvetje - jaz ga pa nič ne pogrešam...Bljekuser posted image user posted image Lani sem bila ta čas tam in sem šla v Laško ravno 1 krat za 3 ure, pa še to v Hum na lignje in sokuser posted image Meni je Pivo in cvetje dalo svoje v mojih mlajših letih, zdej pa...Fuj...Ja, stara semuser posted image

Žanek - mi tudi imamo te bodijeuser posted image Rdečega in rumenega, so full dobri user posted image user posted image

Nič, se Liza in Arsen ravno kakata (Liza na wc, arsen na kahli - ja, prava bratska ljubavuser posted image ) pa imam čas prečekirat forum, pol pa gremo na kopanje...

Lepo se imejte, pa ne preveč delat, pa kaj do mene pritite na kak obisk user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
10.7.2008 12:16:57   
pikecpokec
em pa tam zgoraj vidla en štant s sladoledom prihodnosti - punce čisto pravi sladoled v kroglicah! No, sej mogoče je katera to že vidla, jaz sem prvič.

Jaz sem to vidla na morju in smo seveda mogli probat. Hecno je, take male kroglice kot recimo umetni gnoj (ma, kaka primerjava! user posted image ). Ampak okus je pa isti, pa glih tko se stopi kot navaden sladoled. Pa ful je drag, ene 3X dražji kot navaden. Za probat je, ampak men še vedno najbolj sedejo une tanavadne kepice od albanca user posted image .

Drugač pa, doma smo na unem hribu nad železniško postajo, tretja vrsta hiš. Tko da se ves ruml fajn odbija od hribov in poslušamo narodnozabavno, turbo, štanc, ... vse v glavnem user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 4637
10.7.2008 12:19:43   
Jančika_

Aja,  v ponedeljejk okrog desetih  v Celju? Ste za kakšen čvek zelo blizu kakšnih igral (tako blizu, da ne bo treba Jančiki od mize vstajat in mojga otroka guncat user posted image ).

A zdaj me boš pa za skakalni grad prikrajšalauser posted image ? Sem za čvek, samo ne kje ven iz Celja, ker imam potem ob 12ih giniča.

Mater, to je pregled po prvi M po abraziji, jaz pa valjda še nisem sploh imela M ta cajtuser posted image . Danes je že 49. dan. V normalnih okoliščinah bi čez kak teden že čakala drugo M, pol bi pa lahko že šla v akcijo. Bohved, kako dolgo se bo tole še vleklouser posted image .

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
10.7.2008 12:45:53   
barika
Huanita, vse je še v zraku....nekje visoookooo nad oblaki,,,,tam čez ene 2 leti se boma pa spravla kej nardit (ko bo čas)user posted image

Pivo in cvetje, eh, me ne mika Laško spljoh.Pa tista gneča in pijanščina, ne, to ni za mene.

Včeraj smo pa z Mavo eno hitro čvek partijo vžgal (midva in Mavo). Pa moj je ful smešn ko vsakega vika, potem pa ne ve, kok bi, a bi rekel kej al ne, pa bučke začne kvasit, tak da sorry Mavo.user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
10.7.2008 13:20:21   
Bonnie_RR
Zdravo!

Js sm spet nazaj...user posted image

Sem zasledila, da je smček v tem času rodila... ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pa VSE NAJBOLJŠE, Kajčiju za RD! user posted image user posted image user posted image
user posted image

Dopustnice, uživajte!user posted image

Pozdravček "novo pridruženim"!user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
10.7.2008 13:50:27   
Naty*Taja
Oh Janči, držimo pesti, da se čimprej porihtaš in začne buši rast!

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
10.7.2008 13:51:20   
ksenjak
HuAnita_ja, res sem se popolnoma odvadila, zdravljenje je bilo uspešno-na žalost (ali na srečo) samo začasno. A kaj, ko bom kmalu zajadrala v iste vode?!
Skabi_ ja, takrat sem bila noseča, dober mesec manj od Ropotuljuce.

Vse ostalo pa še bolj počasi sledim, se še nisem čisto ulafala. Ma saj bo.

Lp

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
10.7.2008 13:53:19   
ksenjak
Joj, pa zdaj sem šele zasledila in upam, da ne bo kakšne zamere, namreč že nekaj časa nazaj sem izvedela, da je Jančika noseča, zdaj pa berem neke grozne stvari in sem čisto zmedena?!user posted image
Jančika, a je vse v redu?

lp

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
10.7.2008 15:25:55   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Včeraj smo pa z Mavo eno hitro čvek partijo vžgal (midva in Mavo). Pa moj je ful smešn ko vsakega vika, potem pa ne ve, kok bi, a bi rekel kej al ne, pa bučke začne kvasit, tak da sorry Mavo.user posted image

user posted image user posted image user posted image , tvoj je vsaj zgovoren. Jaz pa avtomatsko vsakega tikam, če je dec od kake znanke. Se mi zdi, da če se z njo tikava, se menda lohk tud z njenim moškim, a ne?

Jaz bi kar z veseljem šla na pivo cvetje. Enkrat sem bla tam, ko sem bila še zelo rosno mlada. Sem šla kar na štop iz Šk. Loke, ker sem bila še za 3 leta premlada za izpit. Moji starši so pa tisti vikend po Kolpi veslali. Pol me je pa ena sodelavka od moje mame videla na križišču s palcem pokonci, ob meni pa kolega z lasmi do riti... pol si pa lahko naprej predstavljate...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
10.7.2008 17:33:00   
Skabi
a ste dale otroka cepit proti klopnemu meningitisu? Je bilo kaj reakcij? Koliko stane?

Kaj pa cepljenje proti rota virusu?

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
10.7.2008 18:28:34   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Janeja,tudi jaz sem iz okolice Žalca,malo ven.
Se bova res lahko pogovarjali o šoliuser posted image .

Na koncu bova še ugotovili, da sva sosedi in da sta najina tamalčka sošolca. user posted image
Kam pa hodi tvoj junak v šolo? V Žalec?
Moj Jan je na OŠ Žalcec, doma pa smo v Podlogu. Pa ti?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
10.7.2008 19:12:05   
noe
A zdaj me boš pa za skakalni grad prikrajšala ? Sem za čvek, samo ne kje ven iz Celja, ker imam potem ob 12ih giniča.
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Giničauser posted image , oprosti, ampak ta izraz je pa za crknatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
10.7.2008 19:14:28   
spps
ojla,celjanke,sem le prišla do tega foruma.user posted image user posted image user posted image user posted image vsepovsod me je dosti,pa še moram vam mal gužve nardituser posted image user posted image user posted image user posted image
a vam je kaj vroče?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
10.7.2008 19:15:06   
noe
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Evo, pri nas se je začelo rajanje user posted image . Škoda da nisem prej videla da bo Naty-Taja v Laškem, ampak zdaj smo že doma ker je bil tamali koma zaspan! Tko da sva ga spravila spat, potem je pa moj ostal za varuško doma, mene je pa poslal po večerjo. In sem mu na prekmurskem štantu kupila pečenega piščanca (celega!) in langaš. Sploh nisem vedela kaj je langaš, ampak se je tko fajn slišalo, da sem ga kar naročila. No, in kej je langaš? To je en kos testa (tako kot za kruh), ocvrtega v olju in potresenega z veliiiiko sesekljanega česna. V glavnem, požrla sva celega piščanca in en langaš, tko da sva zdej sita ko user posted image , smrdiva pa tudi ko potujoče česnove glave user posted image . Pa še oken ne moreva odpret ker je zuni tko glasno da se potem sploh ne čujemo.

Ob tvojem postu sem se morala tud tolk presmejatuser posted image , spomnila pa si me na naju, ko se včasih isto napokava do nezavesti, pol pa vse čez hlače visiuser posted image .
Si bo treba Snorlax za vzor vzet!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
10.7.2008 19:16:36   
noe
Pa kaj hudiča jaz delam , da je vse belo???

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.