|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.7.2008 7:47:26   
ALFI2
Dobro jutro!

Skabi, naša dva sta še zaenkrat OK (upam, da nisem zdajle user posted image  priklicala) - še več kot to danes ponoči sta pikcota spala prvič celo noč do jutra brez zbujanja user posted image user posted image  - to se je zdaj zgodilo prvič po dobrih treh letih in pol. Preveč naspana pa vseeno nisem, ker sem od 2.30 bolj kot ne bedela - seveda sem hodla tudi ta mala dva kontrolirat, če je vse OK user posted image .

Jaz upam, da pri nas ne bo kakršnekoli okužbe - upam pa tudi, da je M. sam staknu kak prehodni virusek user posted image .

Danes pa ne bo tak scuser posted image  kot včeri, čeprav je mal ohladitve pasal, a ne punce.

Dijo!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
9.7.2008 9:05:13   
teta beta
Boste dopoldne kje na kavi? Midve z Dašo bi se lahko malo pridružile, ker greva potem naprej v Žalec. Zdajle greva na sprehod in se vrneva čez kakšno uro, se zrihtava in na pot. Se pravi, okrog pol enajstih, najbrž (govorim s plusom, ker poznam našo počasnelo - le po kom ima to??? user posted image ). 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ALFI2)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
9.7.2008 10:15:28   
jerebica
smrčka  čestitke za Lukouser posted image user posted image user posted image

teta beta
držimo pesti še zate.

vsem ki ste na morju in greste na morje sem pa pošteno favš, jaz že ful sanjarim o morju pa gremo šele konc avgustauser posted image no pa sej bo kmal.

aja mi pa dans dobimo tisto kolo prikolico po katerem sem zadnjič povpraševala, vam bom poročala kak je zadeva sploh praktična.

(odgovor članu ALFI2)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
9.7.2008 10:24:09   
Naty*Taja
Alfi - te čist razumem - mi smo tudi ene dva, tri tedne na tejle stopnji!user posted image

Jerebica, po moje je tole fajn zadeva za po mestu. V naših hribih nebi bila uporabna. Me pa zanima, če ima slučajno katera za prodat zic za otroka zadaj za na kolo za prodat, da ga ima in ne rabi več. Mormo še enga dobit, pa moje kolo zrihtat in gremo potem na kako turo. Pa na morje jih bomo zraven peljali.

MONTIGNAC

(odgovor članu ALFI2)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
9.7.2008 10:44:51   
HuAnita
Jutro. Uredila pol milijona oparvkov, ta glavnega - podaljšanje OD - pa ne.... pozabilauser posted image

Kje ste na kavi? Imam čas, bi lahko uletela...

Nati - tudi mi iščemo še en sedež, smo si zadnjoič od kolegov sposodili še eno kolo, pa smo skupaj vsi 4 šli na parcelo. Je pa res, da me še danes takoooo rita boli. Upam, da bo kaj manjša.....

Dobrodošla nova s čudnim nickomuser posted image

Jančika, si že kaj pofirbcala za črno vdovo?

(odgovor članu ALFI2)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
9.7.2008 11:04:00   
ksenjak
Lep pozdrav vsem celjskim in okoliškim čvekamuser posted image ! Skratka, mogoče se me bo katera še spomnila, nekaj izmed vas pa tudi jaz še ne poznam. Nazadnje smo se videle na srečanju pri Naty-Taji (z nekaterimi na Špelinem rojstnem dnevu v Celju-Jančike ni bilo, saj je zbolela, so pa prišli njeni trije sončki), ko sem bila še noseča, potem sem bila še malo na forumu, dokler nisem 15.7.07 drugič rodila in ker doma nimam računalnika, sem z ringarajo izgubila stik.
No, da ne dolgovezim oz. preveč čvekam (saj veste kako je biti po enem letu prvi dan zopet v službi), mi je Ropotuljica povedala za vaš čvek in sedaj bi se vam rada pridružila.

Bom še te dni malo prelistala nazaj, kaj se je dogajalo, kaj je novega, vsega itak ne bom mogla, saj ste bile res pridne - pri čvekanju mislim.

Če pa se katera kaj takega spomni, mi pa lahko malo osveži spomin.

Lpuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
9.7.2008 11:19:58   
skuštrana

Kako črno vdovo? user posted image

Ksenjak, WB user posted image

Jaz bi se tudi s kolesom vozila, pa so okoli mene same strmine in ni šans, da je to izvedljivo..Navdzol še, samo kaj pa nazaj? Pa po tem prometu in nikjer nobene kolesarske steze user posted image user posted image

Odkar se naš mali plazi, sploh nimam nič časa..Že res da se full lepo igrata (jih moram pohvalituser posted image user posted image ), ampak Liza ga vztrajno vabi na stopnice user posted image user posted image , pa zunaj se bosta igrala in imamo zunaj ravno eno kamnito stopnico, kjer lahko full pade, pa v bazen se vzpenjauser posted image user posted image Ja, je bilo fajn ko ni plaziluser posted image

Skabi, kako je mali?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
9.7.2008 12:26:36   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Kako črno vdovo?

Mogoče tole user posted image http://24ur.com/novice/svet/pazite-se-crnih-vdov.html

Ksenjak, dobrodošla nazaj.

< Sporočilo je popravil žanek -- 9.7.2008 12:27:02 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
9.7.2008 12:30:05   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Kako črno vdovo? user posted image

Eh, za eno žensko gre, pa ne moremo javno o njej (druge je ne poznate, sva jo pa na kaki žurki že omenjale). Ne, nič še ne vem.

Hvala vsem za čestitke ob Kajčijevem rojstnem dnevu!

Ksenjak, fajn, da si se javila po dolgem časuuser posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
9.7.2008 12:36:10   
Jančika_
No, zdaj sem pa za omenjeno skrivnostno žensko izvedela, da HuAnitin trač drži. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
9.7.2008 13:24:17   
Jančika_
A veste, kak šotor bi pa jaz imela? Takega na strehi avtauser posted image :

http://autohome.si/autohome.php?lang=

Skabi, je kaj novega s tamalim?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
9.7.2008 15:07:49   
Skabi
Še nič novega user posted image  Še evdno ima vročino, bruha ne več, tebušček pa ga še kar boli. Zgeda, da k sreči  ne bo slepi. Ne zdi se mi verjetno, da bi se slepo črevo tako dolgo odločalo al s ebo vnelo ali ne.
Pa tečen ej čedalje bolj user posted image   Zdajle imam 3 minute časa za user posted image , potem pa grem s tamalim v naročju in tasrednjim tečkotom za zgago delat tavelikemu zvezke ovijat in nalepke gor pisat.

Naslednji teden ju pa peljem cepit proti klopnemu meningitisu, ker sem se včeraj ful ustrašla, da je kaj takega dobil.

Teta beta, si pa dobra, da še tolk okorg španciraš user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
9.7.2008 16:00:55   
HuAnita
Ahoj, Jančika, a je ČD na rizični?

KsenjaK - dobrodošla, pa vsa čast, da ti je uspelo eno leto prebiti brez računalnika in RRja. Podeljujem potrdilo, da si uradno ozdravljena zasvojenosti z RRjemuser posted image   Tule nič novega, jaz še vedno jamram, ene so vmes zanosile in rodile, ene še čakajo, tako, gre, s čvekom za domovino - naprej...

Ste vedeli, da imam dvojčici , skoraj 4-letnici...? Ne? Dokaz:  (a ne, skuštrana...)

user posted image

Sem pa danes spez pridobila kakih 17 sivih las, k sreči menda pride frizerka, da me malo popegla....  Spet za hiško, neki nenormalni zapleto s parcelo - nosim 'dolgove' za starima staršemauser posted image user posted image user posted image   In naj ne bi mogla dobiti hipoteke na svojo zemljico..... Ves dan sem laufala naokoli, 4x sem bila na sodišču, pa pri gradb. inšpektorjih itd.... Groza. Hvala bogu za razumevajočo šeficouser posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
9.7.2008 16:33:25   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
Ste vedeli, da imam dvojčici , skoraj 4-letnici...? Ne? Dokaz:

Ne, kje si ju pa skrivala user posted image . Kok so luštni.

Mi lahko ena prosim prevede (ne znam nemško, samo angleško user posted image ). Nika je dobila dva bodija z napisom in nimam pojma kaj pomeni, samo to, da je nekaj v zvezi z mamico in atijem user posted image user posted image

"meine mama ist schoner als deine" in "mein papa ist starker als deiner"

< Sporočilo je popravil žanek -- 9.7.2008 16:34:24 >

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
9.7.2008 17:11:14   
nemrak
user posted image user posted image ,
prevod!!
moja mami je lepša kot tvoja
moj očka je močnejši kot tvoj

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
9.7.2008 17:14:27   
snorlax
No, Žanek, to še pa jaz zastopim. user posted image

Moja mama je lepša od tvoje. Moj očka je močnejši od tvojega. user posted image Kul majice.

Ksenjak,
WB! user posted image Čeprav nisem ziher, katera si.user posted image

Teta beta
, si še 2 v 1?user posted image

HuAnita, kaj je OD? Predvidevam, da neko dovoljenje, ne osebni dohodek. Čeprav bi jaz osebni dohodek zelo rada podaljšala, tako da bi zdržal cel mesec. user posted image

Jančika, tole o črni vdovi bosta razložili, ko se naslednjič vidimo. Takole matrat, nas firbce...user posted image

Pozdravite se, pejte na morje, pridite srečno nazaj, pejte rodit, zrihtajte papirje, ovijte zvezke.....itd...itd....user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
9.7.2008 17:15:00   
snorlax
Klinc, nemrak, pa si me prehitela. user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
9.7.2008 17:35:53   
Naty*Taja
Pikec - grem v Laško. Če boš kje tam, me pokliči. Številk na zs,,, Pa tudi ostale seveda!

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
9.7.2008 18:05:12   
barika
dober dan,
mah nima niti sekunde časa user posted image user posted image

Luka dobrodošel in seveda, čestitke družinici!!!

punce, nč bat, a mislite, da bo nosečk kr tak zmanjkalouser posted image

huanita, a rabiš sedež za kolo??? v lidlu imajo hamaxove za 35€ (je pa model kiss)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
9.7.2008 20:20:13   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: barika

dober dan,
mah nima niti sekunde časa user posted image user posted image

Luka dobrodošel in seveda, čestitke družinici!!!

punce, nč bat, a mislite, da bo nosečk kr tak zmanjkalouser posted image

huanita, a rabiš sedež za kolo??? v lidlu imajo hamaxove za 35€ (je pa model kiss)

Kaj bi nam ti rada kaj med vrsticami povedala? user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
9.7.2008 20:24:13   
Jančika_
Ja, barika, kaj je zdej? To ti nekaj namiguješ, ha?

HuAnita, kolikor vem, je glede tiste gospe vse po redni poti, nič rizičnega (nisem pa ekstra vprašala). Konec meseca bi naj bilo.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
9.7.2008 20:42:42   
Skabi
Ksenjak, dobrodošla nazaj. user posted image   Jaz se te -menda-  spomnim. A si bila takrat pri Naty nosečka?

Žanek, ful fajni napisi. a jih lahk prevedene prešvinglam?

Jančika, ste danes poklepetali, ha? Me ja tak cukalo, da ste me emnda skoz nekaj šinfali user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
9.7.2008 20:44:06   
Skabi
Snorlax, kako dolgo ap ej T imel vročino? Kaže, da ima M tudi nekaj takega. Zdaj ga ful skrbi, kdaj bo zdrav, ker bi naj šel na počitnice k enemu prijatelju...Ima pa še kar okrog 39 vročine user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
9.7.2008 21:01:41   
teta beta
Skabi, Daša je imela vročino en dan in pol oz. če gledaš po urah še 24 ur ne. In je minilo tako kot je prišlo. V nedeljo je imela 39,5 mogoče celo 40 (to merjeno v ušesu, kar je tako-tako), v pon. zjutraj še dobrih 38, ob 12., ko je imela P, pa nič več. In samo vročina na suho, nobenih bolečin, smrkanja, kihanja ali kaj takega. Edino zaspana je bila bolj in brez volje.

Ja, jaz se še vozim okoli. Kaj pa čem, doma sedet in čakat... Če se karkoli začne dogajat, itak ne bo (najbrž) takoj na polno. Prvič sem se še 14 dni po PDP peljala sama v porodnišnico na ctg, potem sem pa tako not ostala na svojo željo. Pa sploh si ne znam predstavljat, kako se bo začelo. Pustimo se presenetiti user posted image . Naslednja epizoda telenovele je čez dva dni.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
9.7.2008 21:56:31   
HuAnita
snoralx - user posted image user posted image user posted image  oD - tudi pri meni ne traja ves mesec, pa z veseljem bi ga raztegnila..... in povečala...... Gre pa za otroški dodatekuser posted image

Barika - si nam kaj odkrila? user posted image

Žanek - kuuuuul napisi, sme jih pa že videla na bodijih, samo ne se spomnim, eno malo dete... A jih ni Nika iemla zadnjič, ko ste prišli gledat rolanje?

Imam novo oblikovano gnezno na glavi. Pišuka, ful kratkouser posted image  Saj sem sama hotela, ampak nisem vedela, v kaj se spuščam.... No, za lasmi ne bom žalovala, bodo že zrasli....

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?
Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najlju...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.