Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:24:51
|
|
|
|
MetiLu
|
Dolenjka, mi imamo tud to modo, sam da ga zraven še fajn poslinimo Delo je pa res brez pogodbe, sej pravim, če grem v to, bom najprej probala samo 1 teden, da vidim, kako bi to šlo Sej tolk kot se mi fajn zdi, je slabost (poleg odsotnisti od Janeza) tudi ta, da če se bova z mojim šihtala, se ne bova kej dost vidla Ma ne bom vam več s tem težila, bom razmislila, pa vam sporočim, kako sem se zmenila Februarka, jaz sem dala Janezu 2 žličke jabolčne kašice, samo sem mu dala sveže jabko, pa nisem hotla pretiravat, ker on bi še kar jedu, da ga ne bi preveč matralo. Učinek: dones smo že tretjič kakali Bom pa tud jaz nadaljevala z bučkami, pa krompirčkom, mogoče bomo pa kmal prišli na 1 obrok GH. Zaenkrat mu ponudim samo po malo med obroki, da sproba nove okuse, ker tud slučajno ne vem, koliko naj bi pojedel za cel obrok
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:26:05
|
|
|
|
nizy
|
Kdaj pripravite obrok za . Midve zjutraj dolgo spiva, pol je prelačna, da bi počakala, da jaz skuham, potem se ponavadi potepava in vmes težko pripravim drug obrok GH. Zanima me, ali ji sadno kašico skuhate za dva dni? Lahko to hranim v hladilniku, da mi res ni treba za vsak obrok kuhat sproti, ker mi težko znese. _____________________________ Od saj ni mus ,da mora vsak obrok pojesti sadje ali zelenjavo , en obrok skuhaj , drugega nadomestiš z nečim drugim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:26:10
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mi imamo pa novo modo: si vlečemo štumfe z noge Naša tud to dela zdele ene 2 dni Srečka nosečka, midve imava GH tam nekje ko prideva domov iz sprehoda - od 12-13 ure. Samo takrat jeva zaenkrat. Zvečer ji dam pa mal riževe kašice - sam ene 30 ml zmešam z mlekom... Pomoje da bi lahko nardila za 2 dni, saj je lepo na hladnem...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:27:28
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Februarka, jaz sem dala Janezu 2 žličke jabolčne kašice, samo sem mu dala sveže jabko, pa nisem hotla pretiravat, ker on bi še kar jedu, da ga ne bi preveč matralo. Učinek: dones smo že tretjič kakali Aha, sveže jabolko, mi je vse jasno...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:27:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Kdaj pripravite obrok za . Midve zjutraj dolgo spiva, pol je prelačna, da bi počakala, da jaz skuham, potem se ponavadi potepava in vmes težko pripravim drug obrok GH. Zanima me, ali ji sadno kašico skuhate za dva dni? Lahko to hranim v hladilniku, da mi res ni treba za vsak obrok kuhat sproti, ker mi težko znese. _____________________________ Od saj ni mus ,da mora vsak obrok pojesti sadje ali zelenjavo , en obrok skuhaj , drugega nadomestiš z nečim drugim saj ostalo se dojiva, ne bi ji pa rada te hokus-pokus kašice dajala. Raje samo pripravim, vse ostalo je za hitre primere.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:28:00
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mi imamo pa novo modo: si vlečemo štumfe z noge Al pa te smrdijo , ker skoz hodi v hrib , se veš mami kak se noge prepotijo Doplenjka to naša tudi skoz dela , pa tlači nogice v usta , ker ji redno ne perem si sama opere
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:29:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mi imamo pa novo modo: si vlečemo štumfe z noge Al pa te smrdijo , ker skoz hodi v hrib , se veš mami kak se noge prepotijo Doplenjka to naša tudi skoz dela , pa tlači nogice v usta , ker ji redno ne perem si sama opere Lani pa najbolj teknejo s kakšnim korenjem ali cvetačo. Ko ima polna usta, hop noga v usta. Bolje, da je ne vidite.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:31:21
|
|
|
|
nizy
|
saj ostalo se dojiva, ne bi ji pa rada te hokus-pokus kašice dajala. Raje samo pripravim, vse ostalo je za hitre primere. jaz pa čim manj kompliciram pa tudi te kašice probamo , ker jaz tudi rada malo dopoldan potegnem pa pri 3 mi tudi vedno ne znese
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:32:10
|
|
|
|
ella79
|
vidim, da je res že čas, da začnem z uvajanjem GH naša še ni niti ene žličke pojedla obljubim, da začnem drug teden meti ti kar probaj sedaj za par urc, k itak imaš še vedno 'staro' službo na rezervi. Boš vsaj vidla, če je taka kot si predstavljaš in boljša od prejšnje. eno ??? naša je imela na morju prebavo čist zmešano, je kakcala na dva al pa tri dni. Kakec je bil pa tak bolj gost, k da bi bil lepljiv. Čaja in vode je popila na dan le do 30 ml, več ni hotla. A je bil to zato, k je bolj poredko al je bila dehidrirana? Je pa ful prdela, je moj reku da je k ropotulica
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:34:57
|
|
|
|
nizy
|
ella - men so rekli P ,če je otrok dojen , da ne more dehidrirati , je pa to velika prednost ,ker ti ni treba skrbeti koliko tekočine bo dobila
< Sporočilo je popravil nizy -- 10.7.2008 14:35:43 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:35:13
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 eno ??? naša je imela na morju prebavo čist zmešano, je kakcala na dva al pa tri dni. Kakec je bil pa tak bolj gost, k da bi bil lepljiv. Čaja in vode je popila na dan le do 30 ml, več ni hotla. A je bil to zato, k je bolj poredko al je bila dehidrirana? Je pa ful prdela, je moj reku da je k ropotulica ne vem, če ti bo kaj v pomoč. Lana je pred GH kakala tudi na 5-7 dni. Dokler ne kaka z jokom oz. bolečino je OK. Popila pa tudi ni nič dodatne tekočine, oz. huuuudo malo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:36:24
|
|
|
|
ella79
|
pomoje bo danes tudi naša dobila kakšno bučko za probat, k vidim, da že vsi pridno papcajo naša je pa začela noge v usta dajat, pa tudi že palc na nogi pocuzat, če ni bilo dude v bližini Zoja spančka, jaz si grem pa eno ledeno kavo privoščit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:37:06
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mi imamo pa novo modo: si vlečemo štumfe z noge Al pa te smrdijo , ker skoz hodi v hrib , se veš mami kak se noge prepotijo Doplenjka to naša tudi skoz dela , pa tlači nogice v usta , ker ji redno ne perem si sama opere Lani pa najbolj teknejo s kakšnim korenjem ali cvetačo. Ko ima polna usta, hop noga v usta. Bolje, da je ne vidite. no vidiš če ji tvoja hrana ni ukusna si mora sama začinit zeloenjavo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:38:33
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, a je bil drekec tak, kot bi bil malo sluzast Carici se je to že večkrat zgodilo, pa ne vem od česa, je pa baje čist ok to Naša ponavadi dopoldan po 3x kaka, čez dan pa 4 ali 5x, danes pa še ni To bo verjetno črna čokolada ki sej jo jedla v torek zvečer (pol ) pol pa ugotovila da je rok potekel, drugač bi šla verjetn cela Upam, da se vseeno podela danes, ker prdka pa Zdaj spi tretjo rundico, če tisto jutranjo zraven štejem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:39:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, sam da je Ella nazaj, pa se strani kopičijo Slabo si se odvadla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:41:35
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka to je sigurno kriva črna čokolada, sem jo jaz tudi enkrat jedla, pa je bla kar kriza potem, tako da se čokolade probam izogibat. No, če mi ful zapaše, normalno da si jo privoščim. Kakec je tak bolj gost, ni šanc da bi skoz prilezu, pa lepljiv, sluzat, al ne vem kako naj opišem k en žele, mogoče bi lahko kar eno potičko naredu iz njega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:43:08
|
|
|
|
nizy
|
hehhhehehe , danes smo vse pridne
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:44:23
|
|
|
|
dolenjka
|
No, naša ni imela gostega, je bil pa sluzast in kot žele, samo ne tako gost A pa ima stalno takega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:45:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Kdo bi si pred enim letom mislil, da bom takole drekce študirala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:46:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kdo bi si pred enim letom mislil, da bom takole drekce študirala res ja, zdaj pa smo že experti za sranje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:50:57
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kdo bi si pred enim letom mislil, da bom takole drekce študirala res ja, zdaj pa smo že experti za sranje sam res no sej tok gost res ni, k en tekoč žele sam ni pa tok tekoč, da bi mogla čakat, da se vpije, predno bi jo šla previt. To je imela na morju, doma pa zdej v pol dneva tudi še ni kakcala. In jaz smotka, danes nisem pri dr. vprašala ok, dost o tem, počakam še kak dan, pa da vidim, kaka bo situacija. Pomoje sem preveč gazirane pijače popila (en kozarc na dan)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:51:15
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica A ima slučajno katera še shranjen link od mei tai-jev (poljskih)? samo zate. http://www.tulikowo.fotolog.pl/
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:52:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Možno da je od gazirane pijače, ker jo jaz tut kar nekaj pijem (schweppes), pa čeprav jo z vodo mešam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:54:27
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja moj Janez tud velikokrat takole sluzasto kaka, pomojem ni nič narobe Evo tatek drvi z mopedom domov, pol pa sam prevozno sredstvo zamenja in nas pelje na kosilo, sam da on tega še ne ve Jaz sem bila pa pridna in sem eno žehto oprala in obesila ... mater spet bom mela za likat so še kavbojke in nekaj oblekic in srajc ostalo od včeraj Tamal pa uživa na balkončku in demolira ano banano
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 14:55:26
|
|
|
|
ella79
|
bom zdej mal bolj normalno jedla in pila, pa da vidimo. Hvala za raziskavo o drekcu k imamo ravno to temo, a poznate uno zgodbico o drekcu je blo enkrat v cicibanu, noro zanimivo
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......