|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
10.7.2008 14:24:51   
MetiLu
Dolenjka, mi imamo tud to modo, sam da ga zraven še fajn poslinimo user posted image  
Delo je pa res brez pogodbe, sej pravim, če grem v to, bom najprej probala samo 1 teden, da vidim, kako bi to šlo user posted image  Sej tolk kot se mi fajn zdi, je slabost (poleg odsotnisti od Janeza) tudi ta, da če se bova z mojim šihtala, se ne bova kej dost vidla user posted image

Ma ne bom vam več s tem težila, bom razmislila, pa vam sporočim, kako sem se zmenila user posted image

Februarka, jaz sem dala Janezu 2 žličke jabolčne kašice, samo sem mu dala sveže jabko, pa nisem hotla pretiravat, ker on bi še kar jedu, da ga ne bi preveč matralo. Učinek: dones smo že tretjič kakali user posted image

Bom pa tud jaz nadaljevala z bučkami, pa krompirčkom, mogoče bomo pa kmal prišli na 1 obrok GH. Zaenkrat mu ponudim samo po malo med obroki, da sproba nove okuse, ker tud slučajno ne vem, koliko naj bi pojedel za cel obrok user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
10.7.2008 14:26:05   
nizy
Kdaj pripravite obrok za . Midve zjutraj dolgo spiva, pol je prelačna, da bi počakala, da jaz skuham, potem se ponavadi potepava in vmes težko pripravim drug obrok GH.
Zanima me, ali ji sadno kašico skuhate za dva dni? Lahko to hranim v hladilniku, da mi res ni treba za vsak obrok kuhat sproti, ker mi težko znese.

Od

saj ni mus ,da mora vsak obrok pojesti sadje ali zelenjavo , en obrok skuhaj , drugega  nadomestiš z nečim drugim 

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
10.7.2008 14:26:10   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Mi imamo pa novo modo: si vlečemo štumfe z noge user posted image  user posted image

Naša tud to dela zdele ene 2 dniuser posted image
Srečka nosečka, midve imava GH tam nekje ko prideva domov iz sprehoda - od 12-13 ure. Samo takrat jeva zaenkrat. Zvečer ji dam pa mal riževe kašice - sam ene 30 ml zmešam z mlekom... Pomoje da bi lahko nardila za 2 dni, saj je lepo na hladnem...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
10.7.2008 14:27:28   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Februarka, jaz sem dala Janezu 2 žličke jabolčne kašice, samo sem mu dala sveže jabko, pa nisem hotla pretiravat, ker on bi še kar jedu, da ga ne bi preveč matralo. Učinek: dones smo že tretjič kakali user posted image

Aha, sveže jabolko, mi je vse jasno...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
10.7.2008 14:27:42   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Kdaj pripravite obrok za . Midve zjutraj dolgo spiva, pol je prelačna, da bi počakala, da jaz skuham, potem se ponavadi potepava in vmes težko pripravim drug obrok GH.
Zanima me, ali ji sadno kašico skuhate za dva dni? Lahko to hranim v hladilniku, da mi res ni treba za vsak obrok kuhat sproti, ker mi težko znese.

Od

saj ni mus ,da mora vsak obrok pojesti sadje ali zelenjavo , en obrok skuhaj , drugega  nadomestiš z nečim drugim 

saj ostalo se dojiva, ne bi ji pa rada te hokus-pokus kašice dajala. Raje samo pripravim, vse ostalo je za hitre primere. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
10.7.2008 14:28:00   
ELMA

Mi imamo pa novo modo: si vlečemo štumfe z noge user posted image  user posted image

Al pa te smrdijo  , ker skoz hodi v hrib , se veš mami kak se noge prepotijo user posted image user posted image  
Doplenjka to naša tudi skoz dela , pa tlači nogice v usta , ker ji redno ne perem si sama opere user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
10.7.2008 14:29:30   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Al pa te smrdijo  , ker skoz hodi v hrib , se veš mami kak se noge prepotijo user posted image user posted image  
Doplenjka to naša tudi skoz dela , pa tlači nogice v usta , ker ji redno ne perem si sama opere user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lani pa najbolj teknejo s kakšnim korenjem ali cvetačo. Ko ima polna usta, hop noga v usta. Bolje, da je ne vidite. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
10.7.2008 14:31:21   
nizy
saj ostalo se dojiva, ne bi ji pa rada te hokus-pokus kašice dajala. Raje samo pripravim, vse ostalo je za hitre primere.

jaz pa čim manj kompliciram  user posted image user posted image pa tudi te kašice probamo user posted image , ker  jaz tudi rada malo dopoldan potegnem pa pri 3user posted image mi tudi vedno ne znese  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
10.7.2008 14:32:10   
ella79
vidim, da je res že čas, da začnem z uvajanjem GH user posted image naša še ni niti ene žličke pojedla user posted image obljubim, da začnem drug teden user posted image user posted image user posted image

meti ti kar probaj sedaj za par urc, k itak imaš še vedno 'staro' službo na rezervi. Boš vsaj vidla, če je taka kot si predstavljaš in boljša od prejšnje.

eno ??? naša je imela na morju prebavo čist zmešano, je kakcala na dva al pa tri dni. Kakec je bil pa tak bolj gost, k da bi bil lepljiv. Čaja in vode je popila na dan le do 30 ml, več ni hotla. A je bil to zato, k je bolj poredko al je bila dehidrirana? Je pa ful prdela, je moj reku da je k ropotulica user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
10.7.2008 14:34:57   
nizy
ella - men so rekli  P ,če je otrok dojen , da ne more dehidrirati user posted image , je  pa to velika prednost ,ker ti ni treba skrbeti koliko tekočine bo dobila  user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 10.7.2008 14:35:43 >

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
10.7.2008 14:35:13   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

eno ??? naša je imela na morju prebavo čist zmešano, je kakcala na dva al pa tri dni. Kakec je bil pa tak bolj gost, k da bi bil lepljiv. Čaja in vode je popila na dan le do 30 ml, več ni hotla. A je bil to zato, k je bolj poredko al je bila dehidrirana? Je pa ful prdela, je moj reku da je k ropotulica user posted image user posted image

ne vem, če ti bo kaj v pomoč. Lana je pred GH kakala tudi na 5-7 dni. user posted image  Dokler user posted image  ne kaka z jokom oz. bolečino je OK. Popila pa tudi ni nič dodatne tekočine, oz. huuuudo malo.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
10.7.2008 14:36:24   
ella79
pomoje bo danes tudi naša dobila kakšno bučko za probat, k vidim, da že vsi user posted image pridno papcajo user posted image user posted image user posted image
naša je pa začela noge v usta dajat, pa tudi že palc na nogi pocuzat, če  ni bilo dude v bližini user posted image user posted image
Zoja spančka, jaz si grem pa eno ledeno kavo privoščit user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
10.7.2008 14:37:06   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

user posted image user posted image user posted image

Lani pa najbolj teknejo s kakšnim korenjem ali cvetačo. Ko ima polna usta, hop noga v usta. Bolje, da je ne vidite. user posted image

no vidiš če ji tvoja hrana ni ukusna si mora sama začinit zeloenjavo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Neposredna povezava do sporočila: 4338
10.7.2008 14:38:33   
dolenjka
Ella, a je bil drekec tak, kot bi bil malo sluzast user posted image  Carici se je to že večkrat zgodilo, pa ne vem od česa, je pa baje čist ok to user posted image  Naša ponavadi dopoldan po 3x kaka, čez dan pa 4 ali 5x, danes pa še ni user posted image  To bo verjetno črna čokolada ki sej jo jedla v torek zvečer (pol user posted image ) pol pa ugotovila da je rok potekel, drugač bi šla verjetn cela user posted image
Upam, da se vseeno podela danes, ker prdka pa user posted image

Zdaj spi tretjo rundico, če tisto jutranjo zraven štejem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
10.7.2008 14:39:45   
dolenjka
Evo, sam da je Ella nazaj, pa se strani kopičijo user posted image  Slabo si se odvadla user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
10.7.2008 14:41:35   
ella79
dolenjka to je sigurno kriva črna čokolada, sem jo jaz tudi enkrat jedla, pa je bla kar kriza potem, tako da se čokolade probam izogibat. No, če mi ful zapaše, normalno da si jo privoščim. Kakec je tak bolj gost, ni šanc da bi skoz prilezu, pa lepljiv, sluzat, al ne vem kako naj opišem user posted image k en žele, mogoče bi lahko kar eno potičko naredu iz njega user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
10.7.2008 14:43:08   
nizy
hehhhehehe , danes smo vse pridne user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
10.7.2008 14:44:23   
dolenjka
No, naša ni imela gostega, je bil pa sluzast in kot žele, samo ne tako gost user posted image  A pa ima stalno takega user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
10.7.2008 14:45:19   
dolenjka
Kdo bi si pred enim letom mislil, da bom takole drekce študirala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
10.7.2008 14:46:42   
srečka nosečka

Kdo bi si pred enim letom mislil, da bom takole drekce študirala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  res ja, zdaj pa smo že experti za sranje user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
10.7.2008 14:50:57   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

user posted image user posted image user posted image  res ja, zdaj pa smo že experti za sranje user posted image user posted image user posted image

sam res user posted image user posted image user posted image

no sej tok gost res ni, k en tekoč žele user posted image sam ni pa tok tekoč, da bi mogla čakat, da se vpije, predno bi jo šla previt. To je imela na morju, doma pa zdej v pol dneva tudi še ni kakcala. In jaz smotka, danes nisem pri dr. vprašala user posted image ok, dost o tem, počakam še kak dan, pa da vidim, kaka bo situacija. Pomoje sem preveč gazirane pijače popila (en kozarc na dan) user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 4346
10.7.2008 14:51:15   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

A ima slučajno katera še shranjen link od mei tai-jev (poljskih)? user posted image

samo zate. user posted image
http://www.tulikowo.fotolog.pl/

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
10.7.2008 14:52:45   
dolenjka
Možno da je od gazirane pijače, ker jo jaz tut kar nekaj pijem (schweppes), pa čeprav jo z vodo mešam user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
10.7.2008 14:54:27   
MetiLu
Ja moj Janez tud velikokrat takole sluzasto kaka, pomojem ni nič narobeuser posted image

Evo tatek drvi z mopedom domov, pol pa sam prevozno sredstvo zamenja in nas pelje na kosilo, sam da on tega še ne ve user posted image

Jaz sem bila pa pridna in sem eno žehto oprala in obesila ... mater spet bom mela za likat user posted image  so še kavbojke in nekaj oblekic in srajc ostalo od včeraj user posted image
Tamal pa uživa na balkončku in demolira ano banano user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 4349
10.7.2008 14:55:26   
ella79
bom zdej mal bolj normalno jedla in pila, pa da vidimo. Hvala za raziskavo o drekcu user posted image user posted image
k imamo ravno to temo, a poznate uno zgodbico o drekcu user posted image user posted image user posted image je blo enkrat v cicibanu, noro zanimivo user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......