|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
10.7.2008 13:21:51   
nizy
mlavla - naša  Azra tudi celo noč prespi od dopolnjenega prvega meseca user posted image , sprvim dvema user posted image je bil cel haus , ta pa kot da je nimamo user posted image ,....je pa tretja user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
10.7.2008 13:24:59   
nizy
Samo zate draga

hvala draga user posted image user posted image ,....izplačilo prepozno,  štartamo že v soboto user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
10.7.2008 13:29:02   
dolenjka
Boš imela vsaj nekaj na računu ko z dopusta prideš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
10.7.2008 13:31:59   
mesecnica
A ima slučajno katera še shranjen link od mei tai-jev (poljskih)? user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
10.7.2008 13:32:47   
nizy
Boš imela vsaj nekaj na računu ko z dopusta prideš

japajade user posted image user posted image user posted image , ga bom prej obrala  na tujih bankomatih user posted image user posted image , pa bogi moji 500€user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 10.7.2008 13:33:47 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
10.7.2008 13:34:27   
dolenjka
POtem ti lahko samo zaželim, da bankomati ne bi delali, pa ti bodo šuški ostali user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
10.7.2008 13:35:07   
nizy
 user posted image  user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
10.7.2008 13:35:40   
Februarka08
Dan, dame.user posted image
Mam glih mal cajta, tamala je pojedla, danes je 1. probala Frutek-hruška in se še zdej oblizujeuser posted image user posted image
Noč bi bla pa v redu, če ne bi bla tok ululana, da je skoz bodi pršlo, valda sem jo preoblekla čist, v temi, pa tud to ni pomagal, je bla budna kot čukuser posted image , to je blo ob 4h, je pojedla obe zizi, frajerka je bla sita in ne zaspat... tako da smo po mukah zaspali ob 5.30user posted image , moj je pa itak potem čez pol ure mogu že ustat za na šiht. Pomoje je čist na glavouser posted image . Midve sva pa spale točno do 9huser posted image nism mogla verjet ko sm na uro pogledala, me je kar vrgl iz pojstle ker moj ob 9h pride domov na kofe.user posted image Pa sem mu postregla sam v gatahuser posted image Potem pogledam tamalo, spet čist mokra, čist moker hrbt pa valjda tud pojstlauser posted image matr, zdej so me še Pamperske razočaraleuser posted image pa baby dry ma za ponočuser posted image dons ji bom dala tiste active fit al kaj so žeuser posted image mah...

Ella, velkcom bekuser posted image

Bi se dal jutri okrog 10huser posted image Prosim, prosim... ker morm spet okrog 13.30 jo pobrisatuser posted image , pa sej veste kolk gre hit ura...user posted image
Zdej grem pa še mal pokidat na hitr, kosilo se kuha, bo sam zelenjavna juha dons, tako da vsaj s tem nimam velik delauser posted image tamala pa uživa da mi knjigico na tla meče, jaz ji pa morm skoz pobiratuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
10.7.2008 13:36:08   
dolenjka
Kje je pa Meti? A je kar na uvajanju na novem šihtu ostala? user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
10.7.2008 13:37:03   
MetiLu
Dan!
Punce, ne vem kaj naj naredim, dobila sem priložnost za res fajn službo user posted image  Trenutna najboljša opcija je, da do novega leta delam po par urc na dan (max. 4) pa še to ne vsak dan, če ne bom mogla (zdr. pregledi, brez varstva, al pa če bi rada mela frej...) Za pavzo zaradi dojenja ne bo nobenega problema, bi se pa mogla z mojim šihtat, ker drugemu tamalga zdele ne morem in nočem dat! Tko da ena varianta sigurno obstaja, ker me službica do januarja seveda ne bo čakala user posted image  Zdej bi mi pač plačevala na roke, pa po urah. Potem bi me pa vzela redno (ker sem na porodniški in nekje že zaposlena, druge variante trenutno ni). Sem rekla da moram razmislit in preštudirat, ali bi se mi izšlo zaradi Janeza... je pa tista teta tam res super punca, prijazna, razumevajoča (ma 7 let starega fantka, je bila dones nad našim čist fascinirana user posted image ), ma prov dobr sva se zjasnili kaj katera pričakuje in v kakšni situaciji sem ... Sva se prec ujele, sej na konc sva o plenicah debatirale user posted image
Mater, najbolj me žuli, ker je dobra služba za prihodnost, samo telih par mesecev mi narobe hodi user posted image  ne vem, ne vem. Sej čez 2 meseca bo že lažje, ker bo Janez že jedel vsaj 2 obroka GH, samo zdele je pa res še malo neugodno. Sicer pa imam do doma 3 min peš, če počas hodim user posted image  Za začetek sva rekle, da bi lahko za en teden probale, da vidimo, kako bi to zgledalo, da ima moj janeza doma, pa da jaz vsaj malo vidim, kaj vse bi delala...

Zdele mojga čakam, da pride s šihta, sem se odločila, da gremo kr ven jest, da bova z mojim mal predebatirala ... Dones dobre službe ne dobiš kar tako, sploh pa ne tako blizu doma. Joj, res me zlo mika user posted image

Ella, WB user posted image
Za jutri jaz še nisem ziher, po vsej verjetnosti pa prideva. Popoldan mam pa tko še depilacijo, pa pripravit moram za soboto (Čatežke)

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
10.7.2008 13:42:22   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

pozdravljene,

mi smo včej dopolnili 5m user posted image user posted image user posted image , je Azra probala fruhzverge in ji je bilo všeč user posted image ,.... mi se pripravljamo na dopust ,

me pa zanima ,če ma kera link ,kdaj bodo dokladi nakazani user posted image rabmo dnar user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PET TORTIC ZA PET MESECOV..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
10.7.2008 13:44:02   
nizy
Potem pogledam tamalo, spet čist mokra, čist moker hrbt pa valjda tud pojstla matr, zdej so me še Pamperske razočarale pa baby dry ma za ponoč dons ji bom dala tiste active fit al kaj so že mah...

februarka - jaz uporablam pampers active baby št.3 i ni nobeni težav , čez noč jo ma gor tudi do 10 ur, pa ne premočijo  user posted image user posted image , jaz kupim samo eno vrsto plenic in  jih  mam za podnevi in ponoči iste ,pa se fajn obnese user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
10.7.2008 13:45:37   
MetiLu
Ne vem katera je spraševela glede osvajanja žličke, naš Janez je čist nor na rdečo Hipp-ovo žličko, vse kar sem mu do zdej postregla, je zmazal. Sicer je bil prvi grižljaj tak... ma hecno faco zraven naredi, sam je pogruntal jaziček in požiranje in mu čist laufa, včeraj je jedel jabučka ko zmešan, pojedu ga je pa za 2 hippove žličke user posted image  dones se pa po 4 dneh že 2x oreng nasračkal user posted image

Se pa nisem prej oglasila, ker sem imela dopoldan obiske... sva dobila za 80€ darilnih bonov za BC in ninico user posted image  user posted image  ful dobr, od mamine najboljše prijatlce, k se nismo vidl že 100 let user posted image  ma ful smo se babe že načvekale dons user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
10.7.2008 13:48:11   
nizy
meti - probaj ,saj nimaš kaj zgubiti , pa še par € na roke se bo tudi poznalo , posebej , če sta se tko fajn ujele s šefico user posted image  user posted image janezku  par urc z atijem, pa tut ne bo škodlo ,

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
10.7.2008 13:49:09   
nizy
saj veš kako pravjo :priložnost zamujena ne vrne se nobena user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
10.7.2008 13:57:57   
ELMA
Meti kaj bi ti najraje ...?jaz bi se tudi težko odločila , ampak če je ta služba bližje doma , kakr prejšnja , oziroma tista ki jo zdaj imaš je boljš da zamenjaš ...Jaz bi ,če bi lahk namest tebe izbirala , ker jaz ponucam 3 h sem in tja da zaslužim kak dinarček ...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
10.7.2008 13:59:22   
Februarka08
Ja, meti, probaj, zgubit itak nimaš kej. Ko si opisovala, sem dobla občutek, da ti je služba pisana na kožo, tako da... go girluser posted image
marička, zdej me ja kar mal stisnl, ko si napisala da je pojedel 2 Hipp-ove žličkeuser posted image naša je prejle zmazala 1/3 frutka... a je to too much, al kakouser posted image problem je k ne veš kolk lahko pojejouser posted image pol je hotla še zizo, je 1 pojedla in me pobruhala (zgleda je mela prevečuser posted image ), je bla sitna, tako da sva šle v pojstlo, zapele uspavanko in že ninauser posted image

Grem za šporget...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
10.7.2008 14:01:01   
nizy
marička, zdej me ja kar mal stisnl, ko si napisala da je pojedel 2 Hipp-ove žličke naša je prejle zmazala 1/3 frutka... a je

naša poje polovico velikega kozarčka od 190g , pa ona bi še ,če bi ji jaz toliko dala

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
10.7.2008 14:01:35   
dolenjka
NO, smo se morale nafutrat user posted image

O Meti, si doma! No, če je pa teta tak prijazna pa probaj, saj se nič ne obvezuješ kot sem razumela in bodo šuški na roko, kar pomeni da ni pogodbe in jo lahko zbrišeš kadar hočeš user posted image  user posted image

Jaz bom pa danes bolonjez iz konzerve naredila, ker imam hladilnik pri koncu, v štacuno pa ne grem, ker odhajamo v nedeljo in nima smisla filat user posted image  POl jo pa itak na pedikuro zbrišem in me kako urco in pol ne bo, ker sem si še refleksno masažo stopal omislila user posted image  Itak sem pa danes že vse naredila. Tetaica je hišo pospravila, otroček je bil med ptički v gozdu, mami je rit zgibala in mišice trenirala...kaj bi dec sploh še hotu user posted image  No, verjetn kak oreng pogovor, ker sem včeraj zaspala user posted image  Se bom danes samo njenu v postelji posvetila user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
10.7.2008 14:03:02   
srečka nosečka
dan, user posted image

Lana spančka, jaz pa na RR visim. user posted image  

ella - WB, pa kakšne slikce nam privišči, da vidimo kako je Zoja uživala na morskem zraku
A morje pa ni bilo bolj toplo? To je še zame premrzlo. user posted image

meti - želim ti, da se ti ta zadeva s službo kar najlepše izteče. Dobro službo je danes res tombola dobit. Sicer pa ne vem zakaj te ne bi počakali, saj so te oni poiskali. user posted image  To bi bilo res najbolj idealno.

Tudi meni s zdaj , ko sem na P ponudili novo službo, sicer je pa v sklopu "naše firme". Sem bila šokirana kaj so mi ponudili user posted image user posted image user posted image , si nikoli nisem predstavljala, da sem za kaj takšnega sposobna. No, sem vesela, samo dobro vejo, da bodo morali počakat, ker sem trenutno na porodniški, ki pa je ne mislim prekinit. Pa tudi, če si pol premislijo. user posted image  Se s sedanjo zaposlitvijo super zadovoljna. user posted image

mala pikica - naša je kar poštekala takoj žlico. Sem ji pa prej z njo večkrat dala za pit, tako, da jo je malo že poznala.

itata - tvoj Jakob je pa kar težek za nosit. 9,8kg si ne predstavljam, naša ima 7,260 kg pa so se mi mišice že fajn ojačale user posted image

kati - regres TI PRIPADA, kar pokliči jih in ti ga naj nakašljajo user posted image  sem jezna na takšne

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
10.7.2008 14:06:14   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

marička, zdej me ja kar mal stisnl, ko si napisala da je pojedel 2 Hipp-ove žličke naša je prejle zmazala 1/3 frutka... a je

naša poje polovico velikega kozarčka od 190g , pa ona bi še ,če bi ji jaz toliko dala

ko ste že pri količinah GH user posted image

Lana ponavadi poje tam nekje 100g. Jaz ji dam toliko koliko hoče, včasih več včasih manj. Tudi mi nismo vedno isto lačni. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
10.7.2008 14:06:45   
dolenjka
Mi imamo pa novo modo: si vlečemo štumfe z noge user posted image  user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
10.7.2008 14:16:51   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Mi imamo pa novo modo: si vlečemo štumfe z noge user posted image  user posted image

user posted image  morda pa želi, da ji druge obuješ, ker te ne pašejo zraven user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
10.7.2008 14:18:47   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image  morda pa želi, da ji druge obuješ, ker te ne pašejo zraven user posted image user posted image user posted image

Ne bo šlo, je ga. rozika danes, cela v roza. Edin če misli da so eni za dopoldan, eni pa za popoldan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4324
10.7.2008 14:19:17   
srečka nosečka
 user posted image  tiste, ki že uvajate GH

Kdaj pripravite obrok za user posted image . Midve zjutraj dolgo spiva, pol je prelačna, da bi počakala, da jaz skuham, potem se ponavadi potepava in vmes težko pripravim drug obrok GH.
Zanima me, ali ji sadno kašico skuhate za dva dni? Lahko to hranim v hladilniku, da mi res ni treba za vsak obrok kuhat sproti, ker mi težko znese.

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......