MetiLu
|
Dan! Punce, ne vem kaj naj naredim, dobila sem priložnost za res fajn službo Trenutna najboljša opcija je, da do novega leta delam po par urc na dan (max. 4) pa še to ne vsak dan, če ne bom mogla (zdr. pregledi, brez varstva, al pa če bi rada mela frej...) Za pavzo zaradi dojenja ne bo nobenega problema, bi se pa mogla z mojim šihtat, ker drugemu tamalga zdele ne morem in nočem dat! Tko da ena varianta sigurno obstaja, ker me službica do januarja seveda ne bo čakala Zdej bi mi pač plačevala na roke, pa po urah. Potem bi me pa vzela redno (ker sem na porodniški in nekje že zaposlena, druge variante trenutno ni). Sem rekla da moram razmislit in preštudirat, ali bi se mi izšlo zaradi Janeza... je pa tista teta tam res super punca, prijazna, razumevajoča (ma 7 let starega fantka, je bila dones nad našim čist fascinirana ), ma prov dobr sva se zjasnili kaj katera pričakuje in v kakšni situaciji sem ... Sva se prec ujele, sej na konc sva o plenicah debatirale Mater, najbolj me žuli, ker je dobra služba za prihodnost, samo telih par mesecev mi narobe hodi ne vem, ne vem. Sej čez 2 meseca bo že lažje, ker bo Janez že jedel vsaj 2 obroka GH, samo zdele je pa res še malo neugodno. Sicer pa imam do doma 3 min peš, če počas hodim Za začetek sva rekle, da bi lahko za en teden probale, da vidimo, kako bi to zgledalo, da ima moj janeza doma, pa da jaz vsaj malo vidim, kaj vse bi delala... Zdele mojga čakam, da pride s šihta, sem se odločila, da gremo kr ven jest, da bova z mojim mal predebatirala ... Dones dobre službe ne dobiš kar tako, sploh pa ne tako blizu doma. Joj, res me zlo mika Ella, WB Za jutri jaz še nisem ziher, po vsej verjetnosti pa prideva. Popoldan mam pa tko še depilacijo, pa pripravit moram za soboto (Čatežke)