Bajsa
|
Dober dan! Noč je bila odlična Včeri je tast praznoval in smo prišli domov šele okrog 21, kar je blo za našo madam občutno prepozno in sem ji obljubila, da je ne bom nikoli več tako dolgo okrog vozila, je revca celo pot od Preddvora pa do Loke , tok je bla že zmatrana. Smo pršli domov, sam hit v ziziland in pol v mižule. Zaspala je pred 22, spala je pa do 7.30. Sm kt rožca dons . No in zdej spet spi. Bomo vidl kok dolg. Ella dobrodošla! Kako ste se imeli? A je Zoja uživala? Vreme, vročina,...? No včeri so nam dal estrihe notr, zdej je pa treba kakšen dan počakat, pol se pa začne postavlat profile in pol knauf, mam že štomarja čez 14 dni spet naročenga. Tko mi je fajn k se hitr odvija Dons sem šla tud homologacijo za avto zrihtat,še zavarovanje in tehničnega pa bo.A mogoče kera ve kdaj se začnejo razprodaje, al pa kakšni pousti na obutev? Men je mami zadnjič ko je bla ful nevihta uničla od kopitarne natikače, pa res so mi bli fajni. Jih je čist namočila, pa so zdej trdi kt skala, sam za v vrt, usnje pač al semiš no. Kar se pa tiče GH, pa tko kot smo rekle, vsaka zase ve in vsaka po svoje nej dela. Mi2 sva probale cvetačo, korenček, bučke, krompir, vse ji sede, zraven sem ji včasih še mal riža dala, po eno žličko ali dve in pretlačla al pa s paličnim zmešala. Kar se pa sadja tiče je pa probala kašico od hippa pa nestleja, breskve, grozdje, jabolka, banane. Ene tri različne sem ji dala za probat, pa so ji ble vse všeč, tud zelenjavne. Sam ji zdej rajš doma skuham in če bo res nujno ko bomo kje na poti, ji bom dala lonček, če ne bom mogla druzga sabo vzet. No doma sva za enkrat probale samo banano, ji bom pa dons pol za malico dala jabolka in hruške, al pa sam eno pa jutr drugo, bom vidla No zdej morem pa mir it delat v spodnji štuk, k se ata in mama kregata, da se jima da , oba že bliz 80, pa sta še tečka k . Odkar je mama zbolela, je ata obup, nikol mu ni blo treba nč narest, zdej pa more kej, je pa čist fertik, moški . Pridem kmal pa pa