Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 9:29:26
|
|
|
|
muki1
|
, že 43 ogledov teme, pa nobenega odgovora. Huanita, ne vem če se bo debata razvila v željeno smer.
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 9:29:43
|
|
|
|
tanikaa
|
Saj verejetno ne pričakuješ iskrenih odgovorov?
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 9:30:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 9:30:42
|
|
|
|
total
|
To pa tut mene zanima????? Nekatere majo takšne odg., da mi je kr slabo...če so res takšne zunaj pol pa bog pomagaj......
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 9:30:59
|
|
|
|
blue sky
|
Res zanimivo vprašanje . Me zanima, katera bo tako pogumna in bo vse priznala .
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 9:31:42
|
|
|
|
deja27
|
Objave: 5883 Status: odsoten , že 43 ogledov teme, pa nobenega odgovora. Huanita, ne vem če se bo debata razvila v željeno smer. jaz pa mislim,da se bo
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 9:35:35
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj verejetno ne pričakuješ iskrenih odgovorov? Resno, jih. Tudi od tebe .... Sploh od tebe.... Ker sama vidim, tule lahko vse premisliš in potem res argumentirano odgovoriš, v živo pa tudi pri meni večkrat šepa, kar nekaj butnem, pa mi je kasneje žal, ampak nikoli pa tako žaljivo in zadirčno
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 9:37:19
|
|
|
|
Katey
|
smešno ja da ni večjega odziva. Jaz povem, če mi kaj ne paše tukaj ali pa doma, vsekakor pa ne na poniževalen in drug tak način, za katerega si ne želim da bi drugi uporabljali pri pogovoru z mano. So pa nekatere tukaj res 'močne' na jezikih ja .
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 9:42:11
|
|
|
|
moci
|
tukaj je lažje jezikat. z manj posledicami. ampak muki jezika tudi v živo
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 9:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
V družbi s katerimi smo dost skupej sm več al manj ista k kle gor. Pa se me ljudje glih ne izogibajo, večini je prav zabavno kako zavzeto se pregovarjam s kom . V šihtu se pač ne kregam, se bom takrat k bom šefe . Z mojim se kregat sploh ne da, ..... V glavnem, z ljudmi ki jih imam rada in s katerimi se zastopim se mi itak ni treba pregovarjat. Ker so pametni pobje in pupe. Neumni, bebasti, omejeni...... ljudje me pa nervirajo. V virtuali in v realnosti. In običajno jim to tud povem(razen če sem na njihovi plačilni listi ne ). Nekateri ljudje so pač mlačni, se z vsem strinjajo, so občutljivi, nežni, se nočejo zamerit nikomur, al pa sploh mnenja za katerim bi si upali stat nimajo. Nekateri smo pa pač vse kontra temu.
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 9:49:15
|
|
|
|
Lepotica
|
Odkrito povedano, če me nekdo sprašuje bedarije, mu dam ostro vedt, da d so bedarije. Ker mi je neki najbolj hinavskega podpirat taka vprašanja.
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 9:52:03
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj verejetno ne pričakuješ iskrenih odgovorov? Resno, jih. Tudi od tebe .... Sploh od tebe.... Ker sama vidim, tule lahko vse premisliš in potem res argumentirano odgovoriš, v živo pa tudi pri meni večkrat šepa, kar nekaj butnem, pa mi je kasneje žal, ampak nikoli pa tako žaljivo in zadirčno Zakaj in kaj te zanima? Ker ne vem, kakšno me "vidiš" na forumu. Bom pa vsekakor odgovorila iskreno. Če bo že preveč hudo za odgovorit, pa ti bom pač na zs.
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 9:53:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pozabila napisat.....površni ljudje me tud jezijo. Ljudje k sploh ne vedo zakaj nekaj počnejo. Pač zato k se to tko dela. Ljudje k misljo da mamo možgane zato da ni prepiha v glavi. Možgani so za uporabljat! Je pa res da se takih ljudi v realnosti izogibam. Kle se mi pač ne rata
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 9:54:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekateri ljudje so pač mlačni, se z vsem strinjajo, so občutljivi, nežni, se nočejo zamerit nikomur, al pa sploh mnenja za katerim bi si upali stat nimajo. Nekateri smo pa pač vse kontra temu. Se strinjam. Jaz tudi v resnici nisem ne tiho ne osladno prijazna, ce si sogovornik zasluzi tak odgovor. Jaz pravim, da z vsemi ne mores bit prijatelj in da vsi nismo vsem vsec. Dostikrat pa recem kaj nepremisljeno v jezi ali afektu in mi je potem zal.
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 9:54:45
|
|
|
|
Katey
|
Popolnoma podpiram to da na glas poveš kaj si misliš, zavzameš svoje stališče in zagovarjaš tisto kar se ti zdi prav, je pa dostikrat tako da ti ljudje lastno kritiko in nasprotovanja ne znajo sprejet, in vsako ugovarjanje oz. nasprotno stališče jemljejo kot osebni napad in vsevprek razglasijo za neumne, bebaste in omejene tako na RR-ju kot v živo in živijo v prepričanju da imajo le oni prav itn... no taki pa mene razpi....... To Karin ne leti nate, ker so mi tvoji komentarji odraz zdravega razuma, marsikdo tukaj pa je živi dokaz vsevedneža in prenapeteža.
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 10:00:45
|
|
|
|
kristinaj
|
butasto vprašanje, butast odgovor.......
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 10:01:57
|
|
|
|
Anonimen
|
To Karin ne leti nate, ker so mi tvoji komentarji odraz zdravega razuma, marsikdo tukaj pa je živi dokaz vsevedneža in prenapeteža. Jaz brez problema poslušam kontra argumente-če so utemeljeni. In v realnosti se tudi družim z ljudmi ki imajo karakter, svoje principe, svoje razmišljanje, svoje vrednote....in jih znajo zagovarjat. Take ljudi imam rada. In se običajno z njimi tudi dobro zastopim, pa čeprav imamo čisto drugačne poglede. Ljudi k pa ne znajo argumentirat svojih dejanj in razmišljanja pa pač ne morem cenit. Ki delajo kar tja nekaj v tri dni pol pa cmerajo in cvilijo in se sami sebi smilijo. Taki mi ne gredo. In če v realnosti koga takega srečam jim običajno se probam izognt, če se ne da jim povem da me ne zanima, če pa še sikajo pa tud jaz kkšno sikam nazaj. Vsak ma kdaj slab dan. Tud men včasih uide kkšna k mi je pol žal. Ampak nekateri pa prav živijo za to da imajo celo življenje probleme, da so vedno najbolj ubogi, vsi se spravljajo na njih, vse jim gre narobe, imajo groteskne življenjske probleme(ala noht se mi je zlomu )...... In do takih sem običajno žleht. Včasih namerno, včasih mi pa uide.
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 10:05:50
|
|
|
|
ElaM
|
V živo sem bolj odrezava in povem kar mi ne paše, za forum mi je pa čisto preveč škoda trošit energijo, in prepričane nekaj prepričevati ... Vsako tele ima svoj vesele,..
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 10:08:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM V živo sem bolj odrezava in povem kar mi ne paše, za forum mi je pa čisto preveč škoda trošit energijo, in prepričane nekaj prepričevati ... Vsako tele ima svoj vesele,.. Ko bom jaz velika bom tud tako pametna
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 10:11:59
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: ElaM V živo sem bolj odrezava in povem kar mi ne paše, za forum mi je pa čisto preveč škoda trošit energijo, in prepričane nekaj prepričevati ... Vsako tele ima svoj vesele,.. Ko bom jaz velika bom tud tako pametna Karin, modrost pride z leti.
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 10:12:47
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: ElaM V živo sem bolj odrezava in povem kar mi ne paše, za forum mi je pa čisto preveč škoda trošit energijo, in prepričane nekaj prepričevati ... Vsako tele ima svoj vesele,.. Ko bom jaz velika bom tud tako pametna Karin, modrost pride z leti. Karin pa je ves čas mislila, da z višino.
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 10:14:58
|
|
|
|
Freycha
|
Različno! Včasih sem do ljudi v živo bolj prijazna, ali pa se ne zmenim, kaj govorijo, pa grem stran, včasih (sploh bližnjim) pa povem direkt v faco.... mogoče še bolj trdo, kot na netu. Po drugi strani bi pa nekatere na netu napizdila za vsak drug post, ki ga napišejo, pa sem raje tiho, nekaterim pa povem brez problema, tudi se ne kontroliram, kako izgleda vse skupaj......
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 10:17:10
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Jaz tudi v realnosti vedno jasno in glasno povem, če se s kom ne strinjam. Pa najsi bo to moja mami, direktor, tašča... Ja, tudi pikra znam biti, nikoli pa hinavska. Ker takšni ljudje mi gredo pa na kozlanje. Hinavski, vedno osladni, ki vsakomur prikimavajo, svojega mnenja pa nikoli ne povedo na glas.
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 10.7.2008 10:19:35
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Jaz tudi v realnosti vedno jasno in glasno povem, če se s kom ne strinjam. Pa najsi bo to moja mami, direktor, tašča... Ja, tudi pikra znam biti, nikoli pa hinavska. Ker takšni ljudje mi gredo pa na kozlanje. Hinavski, vedno osladni, ki vsakomur prikimavajo, svojega mnenja pa nikoli ne povedo na glas. joj, takih jaz par tu gor "poznam"..... Pa tudi obračajo se po vetru........ se strinjam, hinavcev tudi sama ne prenašam, še manj nekih pocukranih ritolizniških pič.k ne.....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?