Anonimen -> RE: Pa ste tudi v resnici takšne? (10.7.2008 10:01:57)
|
To Karin ne leti nate, ker so mi tvoji komentarji odraz zdravega razuma, marsikdo tukaj pa je živi dokaz vsevedneža in prenapeteža. Jaz brez problema poslušam kontra argumente-če so utemeljeni. In v realnosti se tudi družim z ljudmi ki imajo karakter, svoje principe, svoje razmišljanje, svoje vrednote....in jih znajo zagovarjat. Take ljudi imam rada. In se običajno z njimi tudi dobro zastopim, pa čeprav imamo čisto drugačne poglede. Ljudi k pa ne znajo argumentirat svojih dejanj in razmišljanja pa pač ne morem cenit. Ki delajo kar tja nekaj v tri dni pol pa cmerajo in cvilijo in se sami sebi smilijo. Taki mi ne gredo. In če v realnosti koga takega srečam jim običajno se probam izognt, če se ne da jim povem da me ne zanima, če pa še sikajo pa tud jaz kkšno sikam nazaj. Vsak ma kdaj slab dan. Tud men včasih uide kkšna k mi je pol žal. Ampak nekateri pa prav živijo za to da imajo celo življenje probleme, da so vedno najbolj ubogi, vsi se spravljajo na njih, vse jim gre narobe, imajo groteskne življenjske probleme(ala noht se mi je zlomu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image])...... In do takih sem običajno žleht. Včasih namerno, včasih mi pa uide.
|
|
|
|