Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 11.7.2008 13:37:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst v resnici sploh nisem čistilka... sej se mi je zdelo, da je fejk Karin, čisto nekaj izven: ti pa praznuješ isti dan kot moj ....fajn ljudje...zato si mi pa všeč....se mi je zdelo, da nekaj je (ne me razumet narobe ) Najbulši Sam ena moja kolegica ma isti dan roj. dan, sam let je mlajša, pa sve k dan in noč Drgač smo pa rakci na splošno fejst......dokler nas kej ne razkuri
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 11.7.2008 13:52:23
|
|
|
|
ElaM
|
Karin, no potem boš pa kmalu postala modrejša, če že nisi. Še datum izpljuni, a vidim, če z mojo frajlo mogoče praznujeta na isti dan.
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 11.7.2008 17:44:08
|
|
|
|
amaya
|
ja on ima tudi ful rad muce....sej tudi jaz...sva čista muc fanatika
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 11.7.2008 19:13:12
|
|
|
|
Anonimen
|
če z mojo frajlo mogoče praznujeta na isti dan. Ne. Jaz praznujem 12dni za njo
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 11.7.2008 19:21:58
|
|
|
|
kjava
|
Hej, jest sem tud rak. 27.6.
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 11.7.2008 19:31:34
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Hej, jest sem tud rak. 27.6. Ne tisi kjava...mislim, a maš krizo identitete?
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 11.7.2008 19:32:56
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: kjava Hej, jest sem tud rak. 27.6. Ne tisi kjava...mislim, a maš krizo identitete? To sem bla včeraj, dons sem že bolš Študiram, da bi si nick spremenila, ker sem prišla k pameti. Kešn predlog?
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 11.7.2008 19:33:53
|
|
|
|
Pikec
|
SOVA
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 11.7.2008 19:49:00
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: kjava Hej, jest sem tud rak. 27.6. Ne tisi kjava...mislim, a maš krizo identitete? To sem bla včeraj, dons sem že bolš Študiram, da bi si nick spremenila, ker sem prišla k pameti. Kešn predlog? exkjava Karin, vse jasno.
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 11.7.2008 19:49:29
|
|
|
|
kjava
|
Ne štekam Mislim SOVA, ne exkjava
< Sporočilo je popravil kjava -- 11.7.2008 19:50:12 >
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 11.7.2008 19:52:03
|
|
|
|
kjava
|
exkjava ni dobr, ker bi pol še vedno vedeli, da sem bla nekoč kjava. Mogoče Esmeralda, ker sem spregledala
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 11.7.2008 22:58:10
|
|
|
|
Rubin.
|
Drgač smo pa rakci na splošno fejst......dokler nas kej ne razkuri Se strinjam, še ena z kleščami.
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 12.7.2008 21:05:42
|
|
|
|
srki
|
Ja, če me kaj razkuri in mi ni prav, pa da sem še tečna povrhu, sem tudi v resničnem lajfu takšna. Pa tudi na moj besednjak včasih nisem ponosna. Sem pač človek, ki se zelo hitro razkuri, pa tudi zelo hitro pomiri. Včasih sem bila zelo tih, plašen deklič. Z nastopom službe, po npr. 3 letih, pa sem se kar malo spremenila. Kot pravim, povem, kar mislim, pa tudi kaj butnem, mogoče žaljivega, vendar kakor za koga. Naveličala sem se biti vedno samo tiho in kimati. Sem človek, ki mora dat ven iz sebe, kar ga teži. Priznam tudi, da ko sem razkurjena in želim uveljavljati svoj prav, da tudi povzdignem glas.
|
|
|
|
RE: Pa ste tudi v resnici takšne? 12.7.2008 21:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ja, če me kaj razkuri in mi ni prav, pa da sem še tečna povrhu, sem tudi v resničnem lajfu takšna. Pa tudi na moj besednjak včasih nisem ponosna. Sem pač človek, ki se zelo hitro razkuri, pa tudi zelo hitro pomiri. Včasih sem bila zelo tih, plašen deklič. Z nastopom službe, po npr. 3 letih, pa sem se kar malo spremenila. Kot pravim, povem, kar mislim, pa tudi kaj butnem, mogoče žaljivega, vendar kakor za koga. Naveličala sem se biti vedno samo tiho in kimati. Sem človek, ki mora dat ven iz sebe, kar ga teži. Priznam tudi, da ko sem razkurjena in želim uveljavljati svoj prav, da tudi povzdignem glas. My kind of girl
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?