|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
9.7.2008 12:28:06   
cicmic
Sandra, me vesli da si doma in da je vse ok. Sem ful stiskala pesti zate!user posted image user posted image

Zoja Miša- upam da ti v P ni preveč dolgčas, otroček naj pa še kar malo počaka na vrsto.

Jaz danes dobim izvide urina. Sem šla včeraj v laboratorij in me je, ko sem prišla domov tako zvilo, da sem imela popadke najprej 45 min non stop, ful boleče in na 3 minute, sem mislila že klicat rešilca, ker sem bila sama doma, pol sem lepo predihavala, vzela buscopane, magnezij, pa so se razredčil na 5 minut in več in to je trajalo cca. dodatne 3 ure, pol sem bila pa še cel večer čisto zanič, kot invalid, totalno nepokretna s trdim trebuhom kot kamen. Danes je HB veliko bolje. Tudi jaz upam, da se nisem kaj odprla. Me je zdej kar strah po včerajšnjem dogodku.

Me pa daje orenk lenoritis. Nič še nimam pripravljeno, niti nimam posteljice in oblekc, ki se jih mislim sposodit, pa si samo govorim, ah bo že...Res ne vem kaj je z mano- grozna sem!

Aja, Bella02, kokr vem v se v LJ še ne da dobit ultive, ker jim itak primanjkuje anestezistov.

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
9.7.2008 12:38:23   
gajka
cicmic - kaj pa, če bi vseeno naredila en izlet do G? Ker tale tvoj opis včerajšnjih dogodkov se ne sliši kar tako. user posted image  Glede stvari pa ne skrbi. Če te bo slučajno user posted image  prehitela, bodo pa drugi malo na pomoč priskočili in vse pripravili. user posted image

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
9.7.2008 12:42:02   
MATEJKA_
daaaanuser posted image .
jaz pa sem danes čisto fertig. sem zjutraj šla kri (2x) in vodo dat in sem se kar malo nahodla... ob 10.30 sem prišla domov, se najdela in se takoj vlegla... pa sem za 1/2h zaspala in sem še zdaj čisto zmatranauser posted image . pregled pa imam komaj čez 2 tedna (kar bo 6 tednov od prejšnjega). sem pa se odločla, da bom mojo gin. prosla, da mi naredi test za streptokok. enega user posted image  sem že izgubila zaradi toxo, ne mislim še drugega zaradi neke bedne bakterije... že tak je drugih kozlarij še preveč... ampak sem optimistična, tokrat čutim, da je z user posted image  vse ok, pa naj še tako ostane tudi v času in po poroduuser posted image .

imam pa eno vprašanje - s čim perete cotike in vse ostalo za user posted image  - prašek ali tekoči detergent? user posted image kakšna posebna znamka ali pač to kar drugače uporabljate? jaz drugače uporabljam ariel prašek za belo in tekočega za pisano... se perejo tudi tetra plenice in krpice za umivanje pred prvo uporabo? user posted image user posted image user posted image  hvala za pomoč.

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
9.7.2008 12:50:49   
buhtlčk
MajaT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madoniša, tole pa je akcija nonstop :) Sej je prou, sam da je vse ok.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
9.7.2008 12:52:24   
anita goitan
MATEJKA mi2 že od vedno tekočega uporabljava, ko sva cotke prala sem dala dodatno izpiranje, drgač pa ne kompliciram glede praškov, sicer pa NOBENEGA mehčalca.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
9.7.2008 12:52:34   
sandra123
Erin, za seznam pa še podatki: naslednji pregled 17.7. + ctg, kilaža ostaja zaenkrat istauser posted image (HB)

Cicmic, sva pa bili v podobni situaciji včeraj...moj user posted image je že bil pripravljen, da me odpelje v bolnico, ampak nisem hotelauser posted image user posted image user posted image , sem pa imela te popadke najprej na 30.minut, nato na 15.minut...vse skupaj se je vleklo kakšni dve uri, potem sem pa magnezol popila in se je stanje umirilouser posted image , spala pa nisem skoraj nič, ker me je tako križ bolel, da sem norela od bolečin...no, mi je pa G danes rekla, da je vse ok, vzela mi je tudi bris za streptokok B, dala sem kri in vodo...skratka, tile popadki so včasih že prav zaskrbljujočiuser posted image ...včasih me je kar malo strah, če bom sploh ločila med pravimi popadki in temi nos.user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
9.7.2008 12:54:42   
nell
Sandra - glede srečanja in prevoza, če se boš dobr počutila ni panike, lahk te tud js poberem v Žalcu, bom pač šla čez Marijo reko v Celje, sam prej mi javi.

MATEJKA_ - js perem vso preilo s Froshem - tekoči detergent, dodam pa tud mehčalec - sicer zdej za tamalga v manjših količinah, ampak ga dodam, kljub temu, da so mnenja deljena. Je bolj biološki, vsaj tko pravjo in tud piše. Če se pa pojavi kaka aqlergija, bom pa strategijo menjala.

Plenice in krpice za umivanje absolutno preperem in tudi prelikam.

ne vem pa kakšne so izkušnje drugih, to so pač moje.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
9.7.2008 12:55:02   
buhtlčk
Drgač ste pa čveke nore, en dan ne berem pa morm vmes kopjuter filat dat, ker se baterija sprazne hahaha.

Včerej sem mela pregled po 5 tednih. In pregledala me je sestra, G sploh ni blo! A je to normalna praksa? Sej je pogledala sam vodo, pritisk pa srček poslušala, sam vseen. Je pa vse odlično. Naslednje preglede mam zdej 22.7., 1.8. in 8.8. Zadnjega mi je hotla dat na rok, 13.8., sam ma G dopust, pa sem jo prepričala da je dala mal prej, sploh ker je user posted image  vedno večji za kšn tedn. Je rekla, da me bo ginekološko pregledal šele na zadnjem, vmes pa sam srce pa pritisk. A to pomen, da me bo ona vmes al kaj?! Mah nimam pojma, še dobr da se drgač ok počutm (v mejah normalnega seveda), drgač bi me skrbel, tko mi je pa sam čudn.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
9.7.2008 12:57:12   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

imam pa eno vprašanje - s čim perete cotike in vse ostalo za user posted image  - prašek ali tekoči detergent? user posted image kakšna posebna znamka ali pač to kar drugače uporabljate? jaz drugače uporabljam ariel prašek za belo in tekočega za pisano... se perejo tudi tetra plenice in krpice za umivanje pred prvo uporabo? user posted image user posted image user posted image  hvala za pomoč.

Jaz perem vse z Ariel trdim praškom ne glede na to ali kuham ali pa na 60,30 stopinj. Pri otrocih ni dobro menjavati znamke. Edino volnene izdelke perem v mrzli vodi z detergentom za volno in občutljivo perilo.

Tetra plenice in vse ostalo moraš pred prvo uporabo vedno oprati. kaj pa veš kje vse se je vlačilo po raznih policah in skladiščih, saj niso sterilno zapakirane. Jaz sem kar je beleha,sploh pa tetra plenice in krpice oprala na 90 stopinj.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
9.7.2008 13:02:16   
miškolinček
Anita, drug teden ne morem ker grem s tamalim domov na počitnice,tako da me tudi tukaj na RR ne bo. Mogoče kdaj drugič,če ne bova kaj prehitevaleuser posted image .
Lepo praznujta z dragim, zadnjič v dvoje, izkoristita kar se da.user posted image
Sandra,user posted image za pregled,ti pa že ne boš prehitevala ne po desni in ne po levi. Pridna.

Cicmic, glede na to da si že imela težave, bi se jaz na tvojem mestu šla pokazat, boš potem veliko bolj mirna ko boš vedela za kaj gre. Držim pesti da se nisi še odprla,da se tvoja pikica še malo poredi.user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
9.7.2008 13:02:30   
ozziebo
Sandra user posted image  za super novice.

Prašek, sem tudi pri prvem uporabljala persil sensitive, mehčalca ne uporabljamo, zdaj dodajam alkoholni kis po nasvetu Cebrce.

Neposredna povezava do sporočila: 2161
9.7.2008 13:03:53   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Prašek, sem tudi pri prvem uporabljala persil sensitive, mehčalca ne uporabljamo, zdaj dodajam alkoholni kis po nasvetu Cebrce.

Ja jaz tudi zdaj dam kis po nasvetu Cebrce.

Cebrca,sem čist pozabla zadnjič reči hvalauser posted image , se super obneseuser posted image .

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 9.7.2008 13:04:48 >

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
9.7.2008 13:20:56   
naty13
Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoji user posted image  user posted image , da te še vedno pošiljata domov. user posted image  Potem pa kar počakaj do 37t - beri do avgusta. user posted image

Cicmic sem se kar zamislila. Meni se pa nekaj podobnega dogaja danes.

Moj user posted image  je peljal mal Nejca na izlet. Zdej sta ravno po kosilu, ki sta si ga privoščila v gostilni. Bosta počasi prišla domov. user posted image  K meni je prišla moja mami, da mi je zgoraj po sobah spucala strešna okna, ker jih jaz tudi pod razno ne bi mogla. Še ona ni čisto do vrha dosegla. Pa še končala ni, nadaljuje v ponedeljek. Je bila že tolk ura, da je mogla na šiht. user posted image user posted image user posted image user posted image  za mojo mami. user posted image  Pa celo dopoldne sem mela zelo trd trebuh kot kamen. Sem šla potem mal počivat, pa me je štokal, kot bi bili popadki, dost pogost, ampak niti približno ne tako močni in dolgi. Trajal je samo par sekund. Zagrabil me jr pa v sp. delu trebuha in križu istočasno. Jaz še ne bi šla. Moram še dva tedna zdržat. user posted image  Mali je bil prej živahen, zdej očitno spančka. Sem pa zdej spila magnesol, je trebuh že mehkejši. user posted image user posted image user posted image  za magnesol.
Pa električar je prišel popisat material - vtičnice, ki jih morava kupit. Gremo popoldne spet v nabavo. user posted image  

Zdej grem pa še mal poležat, dokler sem še sama in imam še mir. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2163
9.7.2008 13:40:45   
košuta
Sandra - Si me kar prestrašila najprej, potem si pa le sporočila dobre novičke. user posted image user posted image user posted image  Če se boš dobro počutila v petek, te lahko tudi jaz brez problema poberem, ko se bom peljala mimo, kakor je že Gajka predlagala. Sporoči mi, saj imaš mojo telefonsko. user posted image  Pa ne nam slučajno prej uidit. To je za nekatere zadnja priložnost, ko smo še 2v1 oz. 3v1. Pozneje bomo že vozičkale, pa se nam bo še Mishel lahko pridružila!user posted image

Sem zadnjič pozabila napisati, da se pridružujem društvu legoferk...user posted image user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
9.7.2008 13:51:34   
anita goitan
Punce preberite si tole (dojenje):user posted image

http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978042,1978042#msg-1978042

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
9.7.2008 14:59:31   
košuta
Tatly - luštnega bušija imaš! user posted image

Anita - Tole zna pa še prav pridit. Sem si kar shranila! user posted image user posted image

Sandra - Glede na zadnjih nekaj postov ne boš imela problema kako prit do Celja, ampak s tem, s katero se boš peljala. user posted image  Saj veš - jaz imam terenca (da te ne bo križ bolel, ko boš izstopala user posted image ). user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
9.7.2008 15:16:32   
nyna84
Anita, sem prebrala, res poučen iz zanimiv članek.
Meni je moja mami, ko sem bila noseča za Gajo ves čas govorila, da če sem se vrgla po njej, ne bom imela mleka za dojenje. Pa sem dojila fuuuul časa in sem imela mleka  vedno dovolj. Je pa res, da tudi če se mi je zdelo, da imam malo mleka, nisem takoj tekla po Aptamil, ampak sem si raje v lekarni sposodila vago za dojenčke in sem tako preverjala, koliko Gaja dejansko poje (stehtaš user posted image  pred in po dojenju - razlika v teži je popita količina). Tako da včasih, ko sem jo po dojenju stehtala in se mi je zdelo, da ni pojedla dovolj, sva enostavno ponovili postopek. user posted image

Aja, pri nas smo imeli v prvo Aventove stekleničke in črpalko za mleko, pa smo bili totalno nezadovoljni, ker je pri vseh stekleničkah teklo po navoju, ne glede na to, kako trdno sem jo privila,  tako da smo vedno polivali. Zdej bom kupila vse te pripomočke od Tommee Tippee.

Pri nas uporabljamo za pranje Arielove praške, pa Lenorjeve mehčalce. Tudi zdej te navade ne bom spreminjala - je tudi pri Gaji nisem, pa ji ni bilo nič. Uporabila bom edino manjšo količino mehčalca, če pa bi se slučajno pri user posted image  pojavila kaka alergija, bomo pa spremenili strategijo. user posted image

Sandra user posted image  za uspešen pregled.

Cicmic, jaz bi se šla na tvojem mestu pokazat, sploh glede na to, da si že imela težave. Da ne bo kaj narobe. Jaz vedno pravim, da nas tisti pregled nič ne stane. Oz. glede na to, kako nas zavarovalnice obirajo, HB da lahko še mi malo njih. user posted image  
Aja, a sem povedala, da je moja 2-dnevna hospitalizacija stala 400EUR? Pa so mi naredili samo 1 pregled, 3 CTGje, 2 injekciji sem dobila, 1 paket Fidimaga in 4 železove tablete. Dobro, ne bom niti omenjala prenočišča in hrane, ker to itak spada zraven. Če se pohecam, lahko rečem, da stane nočitev s polnim penzionom v bolnici 200EUR - to je pa že ornk hotel, ane? user posted image user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
9.7.2008 18:16:01   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

aja kolko vem je zoja miša v bolnici, jaz pa lih imam njeno st.da bo javla kdaj grem v raj.
imam pa tudi st od bambi tako da bambi ali lahko tebi javim ko bo čas.

...ni blema kr pokliči- pa če bš kaj v mb-ju grema na drink.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
9.7.2008 18:19:48   
nell
IIIIIIII - js sm tok vesela, moja prijateljica iz faksa in forumašica RR pri julikah, je rodila svojo deklico Vitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lex

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
9.7.2008 19:16:18   
sayuri
sandra, joj blagor ti....da boš do poroda doma user posted image . Bodi pridna in res počivaj user posted image . Meni se današnji dan tko vleče, ko sem zvedla, da bo drug teden že akcija user posted image user posted image user posted image
Erin, sem bila čisto šokirana, ko sem prebrala, kaj se je špelki zgodilo user posted image Čisto sem brez besed.
Si pa dala dober predlog - avgustovski zakladki

Jaz sem danes nekam čudne volje user posted image Saj pravim - se mi vleče tale sreda, kot čreva user posted image Pa ful me križ boli, pa trebuh mi dol vleče user posted image Tale teža ni več mačji kašelj user posted image

Punce, držite se user posted image PA čimmanj prehitevanja po levi. user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
9.7.2008 19:40:26   
Julija08

Čestitke Maji T za njenega sončkauser posted image user posted image user posted image

Ja počasi nas vse to čaka...ampak ne še...

Glede oblačil za domov, tudi jaz ne vem kaj naj kupim user posted image . Rada bi dobila kaj luštkanega...ne vem kje naj iščem. Razmišljala sem o majčki z dolgimi rokavi, pa kakšnem luštkanem bodiju, pa mogoče še jopčko, če bi bil avgust tak kot je bil lansko leto (na morju sem bila cel teden v dolgih rokavih).

Kar se pa tiče stekleničk, pa ne vem ali naj sploh kupim in kaj??? Jaz sem ful ziher, da bom dojila, ampak nikoli se ne ve. Verjetno bom vseeno za vsak slučaj kupila kakšno. A črpalko se takoj rabi ali naj počakam?
Mah, sem prav obupana ko berem vse kaj rabim, pa še vedno ne vem kaj je kaj. Mi je pa prijateljica svetovala, da naj ne pretiravam, ker če bo kaj nujnega bo že moj skočil iskat. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Srečanje v Kranju:petek  11.7.

Ura:  17:00

Kraj: Qlandia 

- Naty13 100%
- Miškolinček 100%
- Tejkaz 100%
- Cebrcauser posted image
- Iva77 100%
- Julija08
- Krysia
- Nevaeva  100%

Jaz tudi pridem!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
9.7.2008 19:43:18   
K_a_t_j_a
Sandra123 user posted image user posted image user posted image , da si še zaprta in da se user posted image  user posted image še ne mudi na svet. Katera te je pa pregledeala v P, če smem vprašat? Dr. Pavičevičeva je namreč v Celjski P zelo prijazna pa tudi dr. Brus.
Erin sem kar brez besed ostala glede tvoje prijateljice user posted image zelo žalostno...user posted image user posted image user posted image
tatly zelo lep bušek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
anita goitan user posted image user posted image user posted image
za fajn link glede dojenja!

Srečanje v Celju:

Jaz na žalost ne bom prišla na srečanje, čeprav si zelo želim. Namreč sem že bila danes v Celju, ker sem mogla it vodo dat v ZD Celje, juti imam pa pregled popoldan in moram spet it tja. Sej se z mojim pelama po AC, sam se ne upam preveč vozit sem pa tja. Bi rada zdržala vsaj do 37. tedna (še 13 dni). Imam pa zelo veliko željo vas spoznat. Bom pa 100% prišla, ko bomo imele že user posted image .
Pranje cotk za user posted image :
Jaz sem cotke dala prat kar s tem praškom, ki ga midva drugače uporabljama Rex soda effect (za pisano imam perwoll za pisano, za temne imam perwoll za temne), pa malo mehčalca Silan sensitiv in dvojno izpiranje. Vse tetra pleničke, povijalne pleničke in ostale krpice za brisanje sem prala na 90 stopinj.
Tudi jaz sem kar mal zmedena kaj malemu oblečt za odhod iz P. Jaz sem mu mislila dat body z dolgimi rokavi, pa garniturco (hlačke,majčka,kapica),nogavičke,tiste rokavičke da se ne popraska z nohtki in pokrila ga bi dol z odejco ali pa namesto garniturce trenirkico.
Sayuri sem videla tvojega Filipa v Novi, je tak luštkan!!!user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 9.7.2008 19:48:23 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
9.7.2008 20:00:15   
naty13
Srečanje v Kranju:petek  11.7.

Ura:  17:00

Kraj: Qlandia 

- Naty13 100%
- Miškolinček 100%
- Tejkaz 100%
- Cebrcauser posted image
- Iva77 100%
- Julija08 100% 
- Krysia
- Nevaeva  100%

pa pa

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
9.7.2008 20:12:15   
ANA_P
user posted image

moja previjalna, smo kupili to manjšo, da jo bomo dobili v kopalnic, zdaj pa ne gre!!!!!!!!!!

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
9.7.2008 20:13:57   
ANA_P
user posted image

in še voziček za našega Taiauser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?