nyna84
|
Anita, sem prebrala, res poučen iz zanimiv članek. Meni je moja mami, ko sem bila noseča za Gajo ves čas govorila, da če sem se vrgla po njej, ne bom imela mleka za dojenje. Pa sem dojila fuuuul časa in sem imela mleka vedno dovolj. Je pa res, da tudi če se mi je zdelo, da imam malo mleka, nisem takoj tekla po Aptamil, ampak sem si raje v lekarni sposodila vago za dojenčke in sem tako preverjala, koliko Gaja dejansko poje (stehtaš pred in po dojenju - razlika v teži je popita količina). Tako da včasih, ko sem jo po dojenju stehtala in se mi je zdelo, da ni pojedla dovolj, sva enostavno ponovili postopek. Aja, pri nas smo imeli v prvo Aventove stekleničke in črpalko za mleko, pa smo bili totalno nezadovoljni, ker je pri vseh stekleničkah teklo po navoju, ne glede na to, kako trdno sem jo privila, tako da smo vedno polivali. Zdej bom kupila vse te pripomočke od Tommee Tippee. Pri nas uporabljamo za pranje Arielove praške, pa Lenorjeve mehčalce. Tudi zdej te navade ne bom spreminjala - je tudi pri Gaji nisem, pa ji ni bilo nič. Uporabila bom edino manjšo količino mehčalca, če pa bi se slučajno pri pojavila kaka alergija, bomo pa spremenili strategijo. Sandra za uspešen pregled. Cicmic, jaz bi se šla na tvojem mestu pokazat, sploh glede na to, da si že imela težave. Da ne bo kaj narobe. Jaz vedno pravim, da nas tisti pregled nič ne stane. Oz. glede na to, kako nas zavarovalnice obirajo, HB da lahko še mi malo njih. Aja, a sem povedala, da je moja 2-dnevna hospitalizacija stala 400EUR? Pa so mi naredili samo 1 pregled, 3 CTGje, 2 injekciji sem dobila, 1 paket Fidimaga in 4 železove tablete. Dobro, ne bom niti omenjala prenočišča in hrane, ker to itak spada zraven. Če se pohecam, lahko rečem, da stane nočitev s polnim penzionom v bolnici 200EUR - to je pa že ornk hotel, ane?