|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
9.7.2008 20:52:19   
Fargesia
Punce, zlate ste!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
9.7.2008 21:00:41   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

trinity, a klomifinke so taprve zvedle? user posted image  

Pa saj smo vse kot ena velika družina z enakim ciljem...user posted image user posted image user posted image

klomifenka neela user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
9.7.2008 21:22:14   
Erin
Maši, ne še ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi je...user posted image user posted image user posted image Upam da ti kmalu spet posije sončekuser posted image user posted image user posted image in zagledaš user posted image .

benika - objemi še namesto mene Špelko...sem jo hotela obiskati ampak sem si premislila saj je bolje da te trenutke prebrodi z družino pa še pogled name bi jo verjetno razžalostnil še dodatnouser posted image user posted image user posted image Mislim pa nanjo vsak trenutek in prosim vse kar je nad nami da je nikdar in nikoli nič več ne prizadane...je super punca in si zasluži najboljše...user posted image user posted image user posted image

beyba - lep pozdravček tebi in mali princeski Eli...res je lepa deklicauser posted image Kako se ti počutiš? Sedaj pa že jaz odštevam ja... se pa trudim naspati, verjemi, samo v preteklih tednih zaradi vročine nisem mogla...user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
9.7.2008 21:44:04   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

trinity, a klomifinke so taprve zvedle? user posted image  

Pa saj smo vse kot ena velika družina z enakim ciljem...user posted image user posted image user posted image

klomifenka neela user posted image

pa saj sem se hecala user posted image ... ja smo ja... ena velika...eh kaj velika... največja in najbolj složna femilij na celem svetu.... takih ni nikjer! user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
9.7.2008 21:50:15   
LuNa73
mašiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Srčno upam, da bo spet kmalu tist dan, ko se ti bo narisal nasmeh na usta ob pogledu na user posted image . Te objemčkam veš - zeloooooooooooo. Ampak še nekaj... sem zdej prebrala na klomifenkah, da še je v petek en UZ... maša, me upamo do konca in naprej... user posted image

pikapoka - ja če te je pa treba skregat...sam kaj ko ni nobenga haska!user posted image user posted image  drgač pa...vesela sem, da sta o.k!

pikica36 - šc šc s slabimi in črnimi mislimi! Pr teb tud ni nobenag haska, kar se mojih besed tiče! user posted image

Ostale moje pa: en velik big hjug.

se*  -tebi pa hvala za vso tvojo pozornost in skrb - hvala.

Aha, zdej pa še nekej unmu tam gor, al komerkoli pač že, ki takole kroji našo in vašo usodo: DOST MAŠ!!!!!user posted image

Pismo, sem že trikrat urejala ta post... user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 9.7.2008 22:02:13 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
9.7.2008 23:22:16   
trinity22
babe žabe se opravičujem, ker vam nisem napisala svoje vesele novičke, ampak me je včeraj špelkina zgodba tako pretersla, da se mi enostavno ni zdelo fer objavit mojega veselja tukaj, upam da ne zamerite, no danes pa vidim še mašino slabo novico, maša  in špelka mislim  na vaju in vama  iz srca želim vse dobro in čimprej novo pikico...

Hvala pa za vse čestitke in lepe želje, sedaj res upam da bo z mano in mojo pikico vse Ok. Jutri kličem G, pa da vidim kaj bo povedala ...

Babe žabe lahko noč, rada vas imam in misli na vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
10.7.2008 0:49:05   
polaris
Trinity, ko sem pred par dnevi občudovala fotko na kateri objemaš šest palčkov, sem nehote pomislila, da jih je v pravljici pravzaprav sedem...  Uživaj v svoji pravljici in lepo pazi na svojega sedmega palčka user posted image

Maši moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

babežabe in mala Ela, želim vam prijazno nočko

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
10.7.2008 7:53:18   
Serendipity
Jutro pupe!

polaris - ha ha ha, ti ponočnjak, ko ti prideš na RR smo me že v svetu sanj user posted image  

Eto mile moje: Bom kavico skuhala za danes. Bo danes naš dan. Brez negativnih novičk. Zmenjeno?

user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
10.7.2008 7:57:01   
Serendipity
Skoraj bi pozabila - še objemček za našo mašo in špelko. user posted image

pa vse ostale!user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
10.7.2008 10:19:09   
Dali*
Punce, upam, da vam bom lahko jutri dokončno potrdila svojo čudovito novico! user posted image user posted image

Navijajte zame in hkrati za vse nas.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2860
10.7.2008 10:21:26   
ledenka
Dali user posted image user posted image user posted image  ti čestitam! da bo vse ok user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
10.7.2008 10:26:47   
~Biba~
polaris kaj ti ne moreš hitro spat?user posted image

Se* hvala za kavico, je moja jutranja; in brez te ne gre spelat dneva.
Še pred spanjem nisem mogla verjet, kaj je to bil za en dan, za borke. Danes pa glavo pokonci in ubežimo user posted image ....upam da bo čim prej  tu gori spet user posted image .
Vse te preizkušnje nas naredijo močnejše! Smo že prave supermenkeuser posted image

trinity upam, da nisi jezna, ker sem naklofotala tvojo veselo novico sem...si bla pravi sončni žarek, v včerajšnjem neurju.

Neposredna povezava do sporočila: 2862
10.7.2008 10:28:22   
~Biba~
Dali  user posted image user posted image zaj pa uživajuser posted image plus je plus

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
10.7.2008 10:32:22   
jazzz27
Strmim v tipkovnico in ne vem kaj naj bi napisala!!!

špelka in maša...ne morem verjeti, da se to res dogaja oz. da se je to zgodilo! Ne morem opist žalosti! Življenje gre naprej in pozabiti na nekaj tako čudovitega in ob enem groznega bo težko. Tako da punci moji, korak za korakom v novo prihodnost. Želim vama vso srečo naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še tebi tinity....čestitke in drži se!

Jaz pa se poslavljam za nekaj časa. sicer avgusta me čaka Reš. Tako da malo si moram dat odmora.

Lepo se imejte

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
10.7.2008 10:38:25   
~Biba~
jazzzika..spet odvajanje?user posted image ne boš zmoglauser posted image tu je preveč lepo, da bi kr tako odklopila.
Vsaj spomni se kdaj na nas....pa upam, da boš preživela nepozaben dopust na Korčuli. (pššt, ne tam mislit, da morte 3 prit nazajuser posted image )

pa neeeeeeeeeeee...ne moreš kar it, nooooo user posted image
vsaj 1x tedensko kaj naklofaj; če druga ne, nas vsaj pozdravi user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
10.7.2008 10:42:00   
oktavija
Čao pupe moje!!!!

Mašika pa ne še ti, pa zakaj še ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ta svet res ni pravičen... zelo mi je žal in upam da se boš hitro potolažila, čeprav vem da to skoraj ni mogoče....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Benika hvala za novičke, čeprav žalostne... Prosim, pozdravi in objami Špelčiko v našem imenu in upam, da bo kmalu bolje, da jo bomo tudi osebno lahko potolažile....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEYBAuser posted image user posted image user posted image user posted image  kako lepo da si nas obiskala in nam polepšala dneve... user posted image Morem pa rečt, da sem se tudi jaz kar zjokala ob branju tvojega posta... Polubčkaj nam ELO in pridi k nam ko boš imela čas... Aja pa če nebi bila tako daleč, bi tudi jaz prišla vozit formulo...user posted image

Trinity in pikica36 stran s slabimi mislimi in čim lepšo nosečnost vama želim!!!
user posted image Daliuser posted image  čakamo na dobre novičke!!!!!user posted image

Vse ostale moje borke Ledenka, Se*,Luna, Jazzika, Murkica, Polaris, Erin, Neela, Kleja, oab Sončka... želim vam lep dan brez slabih novic in s polno veselja!!!user posted image user posted image Rada vas imam!!!!!user posted image

P.S.: A pridete kej v Laško na PIVO IN CVETJE!!!!???user posted image

< Sporočilo je popravil oktavija -- 10.7.2008 10:48:17 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
10.7.2008 10:42:53   
ledenka
jazzzika user posted image user posted image user posted image  uživaj na dopustu, pa javi se kaj!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
10.7.2008 11:06:32   
benika
Špelka vas vse lepo pozdravlja, jutri se bo pa oglasila tudi samauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
10.7.2008 11:07:46   
ledenka
benika, hvala user posted image  

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
10.7.2008 11:37:12   
Anonimen
Ojla punce!

Me sprejmete zraven? Vas že nekaj časa berem, nikol pa nisem nič napisala..

Tud jaz sem bila pretresena, ko sem zvedela za mašiko in špelo. Obema pošiljam en kup user posted image .

Kaj naj še napišem? Bebico si želiva že nekje 2 ali 3 leti, vendar ni bil pravi čas (služba, hiša, faks..). No, sedaj sva se pa letos odločila, da jo bova imela. Takoj po pregledu pri G ker nisem imela rednih M, mi je predpisala K, ker je rekla, da nima smisla, da delamo kaj brez njega. Tako, da sem sedaj že 4 mesec na K. Vem, da je to čisto malo, ampak bo besedah G se moram kar pripraviti, da bo dolgo trajalo.user posted image  Diagnozo mam pa PCO in pa zasuknjeno maternico nekam proti hrbtu - tako nekako.

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2870
10.7.2008 11:38:42   
ledenka
biba, dobrodošla user posted image  te sprejmemo, seveda user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
10.7.2008 11:49:59   
~Biba~
Hej biba; dobrodošlauser posted image Več nas je, močnejše smo. Se pravi fax si končala; bajta stoji; službo imaš...zdaj pa čakata le še na bebiko? S kerega konca Slovenije pa si?

oktavija..uuuu pivo in cvetje..boš ga pa žurala; če bo tvoj odšel kam sam s kolegi; maš dobro priložnost, da jo tudi sama ucvreš s kolegicami na pivo in cvetje; zdaj česa pa boste več videle...piva ali cvetja, pa je prepuščeno vamuser posted image

benika...najlepša ti hvalauser posted image špelka je lahko srečna, da ima tako dobro sestrico.

Tak grem dalje čistit

< Sporočilo je popravil kleja -- 10.7.2008 11:50:22 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
10.7.2008 12:22:30   
trinity22
no biba lepo da si se opogumila in prišla tudi sem na novo borbo, dobrodošla

Kleja nič nisem jezna, ker si povedala novičko, saj bi jo sama pa sem bila res čist šokirana od tistih slabih novic ... in sem samo na Klomifenke in julijke javila, pa saj upam da tudi ve niste jezne ...

Sonček33, Beyba,murkica, Erin, Se*, Ledenka, Oktavija, Polaris ( res si lepo napisala o 7 palčkih), pikapoka, LuNa, pikica36, sonček85, Dali*(zate stiskam pesti, močno močno), witto, pa še če katero nisem napisala naj mi oprosti res se vam zahvaljujem za vse lepe želje in čestitke, zlate ste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
10.7.2008 12:23:32   
Anonimen
Hej biba; dobrodošla Več nas je, močnejše smo. Se pravi fax si končala; bajta stoji; službo imaš...zdaj pa čakata le še na bebiko? S kerega konca Slovenije pa si

Nekaj takega, ja. user posted image  Sva pa iz Zasavja, tako, da greva 100% na Pivo in Cvetje vsak dan. user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 2874
10.7.2008 12:32:03   
trinity22
no, da še tu malo o znakih napišem, teden pred M so me začele bolet prsi, bile so mehke, navidez otečene, pa vendar zelo občutljive, bolele so me pa odspodaj in ob straneh, pa ko sem hotla spat na trebuhu, pa ko sem hodla po stopnicah, drugih znakov a nobenih, aja pa jedla bi nonstop in jedla bi poli salamo in majonezo mmmm božansko, prej pa nisem mogla videt ne poli salme ne majoneze - fuj, zdaj bi pa sam to jedla, pa na dan, ko bi mogla dobituser posted image  me je ful špikalo po jačnikih in včeri cel dan sem hodla gledat kaj in kako in če ni slučajno pritekla ... Sem pa zvečer naredila še CB in se mi je po parih sekundah -ne minutah pokazal ful jasen močan +, ga bom pol slikala in nalepla slikco, res neverjetno, drugih znakov pa prav nobenih, no pa kava mi ne paše...

Upam da sem bila dost natančna, neki več sem še pri julijkah napisala, če pa še katero kaj zanima pa kar vprašajte bom z veseljem odgovorila ...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?