Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 20:52:19
|
|
|
|
Fargesia
|
Punce, zlate ste!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 21:00:41
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 trinity, a klomifinke so taprve zvedle? Pa saj smo vse kot ena velika družina z enakim ciljem... klomifenka neela
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 21:22:14
|
|
|
|
Erin
|
Maši, ne še ti Žal mi je... Upam da ti kmalu spet posije sonček in zagledaš . benika - objemi še namesto mene Špelko...sem jo hotela obiskati ampak sem si premislila saj je bolje da te trenutke prebrodi z družino pa še pogled name bi jo verjetno razžalostnil še dodatno Mislim pa nanjo vsak trenutek in prosim vse kar je nad nami da je nikdar in nikoli nič več ne prizadane...je super punca in si zasluži najboljše... beyba - lep pozdravček tebi in mali princeski Eli...res je lepa deklica Kako se ti počutiš? Sedaj pa že jaz odštevam ja... se pa trudim naspati, verjemi, samo v preteklih tednih zaradi vročine nisem mogla...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 21:44:04
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 trinity, a klomifinke so taprve zvedle? Pa saj smo vse kot ena velika družina z enakim ciljem... klomifenka neela pa saj sem se hecala ... ja smo ja... ena velika...eh kaj velika... največja in najbolj složna femilij na celem svetu.... takih ni nikjer!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 21:50:15
|
|
|
|
LuNa73
|
mašiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! Srčno upam, da bo spet kmalu tist dan, ko se ti bo narisal nasmeh na usta ob pogledu na . Te objemčkam veš - zeloooooooooooo. Ampak še nekaj... sem zdej prebrala na klomifenkah, da še je v petek en UZ... maša, me upamo do konca in naprej... pikapoka - ja če te je pa treba skregat...sam kaj ko ni nobenga haska! drgač pa...vesela sem, da sta o.k! pikica36 - šc šc s slabimi in črnimi mislimi! Pr teb tud ni nobenag haska, kar se mojih besed tiče! Ostale moje pa: en velik big hjug. se* -tebi pa hvala za vso tvojo pozornost in skrb - hvala. Aha, zdej pa še nekej unmu tam gor, al komerkoli pač že, ki takole kroji našo in vašo usodo: DOST MAŠ!!!!! Pismo, sem že trikrat urejala ta post...
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 9.7.2008 22:02:13 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.7.2008 23:22:16
|
|
|
|
trinity22
|
babe žabe se opravičujem, ker vam nisem napisala svoje vesele novičke, ampak me je včeraj špelkina zgodba tako pretersla, da se mi enostavno ni zdelo fer objavit mojega veselja tukaj, upam da ne zamerite, no danes pa vidim še mašino slabo novico, maša in špelka mislim na vaju in vama iz srca želim vse dobro in čimprej novo pikico... Hvala pa za vse čestitke in lepe želje, sedaj res upam da bo z mano in mojo pikico vse Ok. Jutri kličem G, pa da vidim kaj bo povedala ... Babe žabe lahko noč, rada vas imam in misli na vas
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 0:49:05
|
|
|
|
polaris
|
Trinity, ko sem pred par dnevi občudovala fotko na kateri objemaš šest palčkov, sem nehote pomislila, da jih je v pravljici pravzaprav sedem... Uživaj v svoji pravljici in lepo pazi na svojega sedmega palčka Maši moja babežabe in mala Ela, želim vam prijazno nočko
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 7:53:18
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutro pupe! polaris - ha ha ha, ti ponočnjak, ko ti prideš na RR smo me že v svetu sanj Eto mile moje: Bom kavico skuhala za danes. Bo danes naš dan. Brez negativnih novičk. Zmenjeno?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 7:57:01
|
|
|
|
Serendipity
|
Skoraj bi pozabila - še objemček za našo mašo in špelko. pa vse ostale!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 10:19:09
|
|
|
|
Dali*
|
Punce, upam, da vam bom lahko jutri dokončno potrdila svojo čudovito novico! Navijajte zame in hkrati za vse nas.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 10:21:26
|
|
|
|
ledenka
|
Dali ti čestitam! da bo vse ok
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 10:26:47
|
|
|
|
~Biba~
|
polaris kaj ti ne moreš hitro spat? Se* hvala za kavico, je moja jutranja; in brez te ne gre spelat dneva. Še pred spanjem nisem mogla verjet, kaj je to bil za en dan, za borke. Danes pa glavo pokonci in ubežimo ....upam da bo čim prej tu gori spet . Vse te preizkušnje nas naredijo močnejše! Smo že prave supermenke trinity upam, da nisi jezna, ker sem naklofotala tvojo veselo novico sem...si bla pravi sončni žarek, v včerajšnjem neurju.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 10:28:22
|
|
|
|
~Biba~
|
Dali zaj pa uživaj plus je plus
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 10:32:22
|
|
|
|
jazzz27
|
Strmim v tipkovnico in ne vem kaj naj bi napisala!!! špelka in maša...ne morem verjeti, da se to res dogaja oz. da se je to zgodilo! Ne morem opist žalosti! Življenje gre naprej in pozabiti na nekaj tako čudovitega in ob enem groznega bo težko. Tako da punci moji, korak za korakom v novo prihodnost. Želim vama vso srečo naprej. še tebi tinity....čestitke in drži se! Jaz pa se poslavljam za nekaj časa. sicer avgusta me čaka Reš. Tako da malo si moram dat odmora. Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 10:38:25
|
|
|
|
~Biba~
|
jazzzika..spet odvajanje? ne boš zmogla tu je preveč lepo, da bi kr tako odklopila. Vsaj spomni se kdaj na nas....pa upam, da boš preživela nepozaben dopust na Korčuli. (pššt, ne tam mislit, da morte 3 prit nazaj ) pa neeeeeeeeeeee...ne moreš kar it, nooooo vsaj 1x tedensko kaj naklofaj; če druga ne, nas vsaj pozdravi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 10:42:00
|
|
|
|
oktavija
|
Čao pupe moje!!!! Mašika pa ne še ti, pa zakaj še ti pa ta svet res ni pravičen... zelo mi je žal in upam da se boš hitro potolažila, čeprav vem da to skoraj ni mogoče.... Benika hvala za novičke, čeprav žalostne... Prosim, pozdravi in objami Špelčiko v našem imenu in upam, da bo kmalu bolje, da jo bomo tudi osebno lahko potolažile.... BEYBA kako lepo da si nas obiskala in nam polepšala dneve... Morem pa rečt, da sem se tudi jaz kar zjokala ob branju tvojega posta... Polubčkaj nam ELO in pridi k nam ko boš imela čas... Aja pa če nebi bila tako daleč, bi tudi jaz prišla vozit formulo... Trinity in pikica36 stran s slabimi mislimi in čim lepšo nosečnost vama želim!!! Dali čakamo na dobre novičke!!!!! Vse ostale moje borke Ledenka, Se*,Luna, Jazzika, Murkica, Polaris, Erin, Neela, Kleja, oab Sončka... želim vam lep dan brez slabih novic in s polno veselja!!! Rada vas imam!!!!! P.S.: A pridete kej v Laško na PIVO IN CVETJE!!!!???
< Sporočilo je popravil oktavija -- 10.7.2008 10:48:17 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 10:42:53
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika uživaj na dopustu, pa javi se kaj!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 11:06:32
|
|
|
|
benika
|
Špelka vas vse lepo pozdravlja, jutri se bo pa oglasila tudi sama
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 11:07:46
|
|
|
|
ledenka
|
benika, hvala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 11:37:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla punce! Me sprejmete zraven? Vas že nekaj časa berem, nikol pa nisem nič napisala.. Tud jaz sem bila pretresena, ko sem zvedela za mašiko in špelo. Obema pošiljam en kup . Kaj naj še napišem? Bebico si želiva že nekje 2 ali 3 leti, vendar ni bil pravi čas (služba, hiša, faks..). No, sedaj sva se pa letos odločila, da jo bova imela. Takoj po pregledu pri G ker nisem imela rednih M, mi je predpisala K, ker je rekla, da nima smisla, da delamo kaj brez njega. Tako, da sem sedaj že 4 mesec na K. Vem, da je to čisto malo, ampak bo besedah G se moram kar pripraviti, da bo dolgo trajalo. Diagnozo mam pa PCO in pa zasuknjeno maternico nekam proti hrbtu - tako nekako.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 11:38:42
|
|
|
|
ledenka
|
biba, dobrodošla te sprejmemo, seveda
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 11:49:59
|
|
|
|
~Biba~
|
Hej biba; dobrodošla Več nas je, močnejše smo. Se pravi fax si končala; bajta stoji; službo imaš...zdaj pa čakata le še na bebiko? S kerega konca Slovenije pa si? oktavija..uuuu pivo in cvetje..boš ga pa žurala; če bo tvoj odšel kam sam s kolegi; maš dobro priložnost, da jo tudi sama ucvreš s kolegicami na pivo in cvetje; zdaj česa pa boste več videle...piva ali cvetja, pa je prepuščeno vam benika...najlepša ti hvala špelka je lahko srečna, da ima tako dobro sestrico. Tak grem dalje čistit
< Sporočilo je popravil kleja -- 10.7.2008 11:50:22 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 12:22:30
|
|
|
|
trinity22
|
no biba lepo da si se opogumila in prišla tudi sem na novo borbo, dobrodošla Kleja nič nisem jezna, ker si povedala novičko, saj bi jo sama pa sem bila res čist šokirana od tistih slabih novic ... in sem samo na Klomifenke in julijke javila, pa saj upam da tudi ve niste jezne ... Sonček33, Beyba,murkica, Erin, Se*, Ledenka, Oktavija, Polaris ( res si lepo napisala o 7 palčkih), pikapoka, LuNa, pikica36, sonček85, Dali*(zate stiskam pesti, močno močno), witto, pa še če katero nisem napisala naj mi oprosti res se vam zahvaljujem za vse lepe želje in čestitke, zlate ste
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 12:23:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej biba; dobrodošla Več nas je, močnejše smo. Se pravi fax si končala; bajta stoji; službo imaš...zdaj pa čakata le še na bebiko? S kerega konca Slovenije pa si Nekaj takega, ja. Sva pa iz Zasavja, tako, da greva 100% na Pivo in Cvetje vsak dan.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.7.2008 12:32:03
|
|
|
|
trinity22
|
no, da še tu malo o znakih napišem, teden pred M so me začele bolet prsi, bile so mehke, navidez otečene, pa vendar zelo občutljive, bolele so me pa odspodaj in ob straneh, pa ko sem hotla spat na trebuhu, pa ko sem hodla po stopnicah, drugih znakov a nobenih, aja pa jedla bi nonstop in jedla bi poli salamo in majonezo mmmm božansko, prej pa nisem mogla videt ne poli salme ne majoneze - fuj, zdaj bi pa sam to jedla, pa na dan, ko bi mogla dobit me je ful špikalo po jačnikih in včeri cel dan sem hodla gledat kaj in kako in če ni slučajno pritekla ... Sem pa zvečer naredila še CB in se mi je po parih sekundah -ne minutah pokazal ful jasen močan +, ga bom pol slikala in nalepla slikco, res neverjetno, drugih znakov pa prav nobenih, no pa kava mi ne paše... Upam da sem bila dost natančna, neki več sem še pri julijkah napisala, če pa še katero kaj zanima pa kar vprašajte bom z veseljem odgovorila ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?