Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 7:47:26
|
|
|
|
ALFI2
|
Dobro jutro! Skabi, naša dva sta še zaenkrat OK (upam, da nisem zdajle priklicala) - še več kot to danes ponoči sta pikcota spala prvič celo noč do jutra brez zbujanja - to se je zdaj zgodilo prvič po dobrih treh letih in pol. Preveč naspana pa vseeno nisem, ker sem od 2.30 bolj kot ne bedela - seveda sem hodla tudi ta mala dva kontrolirat, če je vse OK . Jaz upam, da pri nas ne bo kakršnekoli okužbe - upam pa tudi, da je M. sam staknu kak prehodni virusek . Danes pa ne bo tak sc kot včeri, čeprav je mal ohladitve pasal, a ne punce. Dijo!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 9:05:13
|
|
|
|
teta beta
|
Boste dopoldne kje na kavi? Midve z Dašo bi se lahko malo pridružile, ker greva potem naprej v Žalec. Zdajle greva na sprehod in se vrneva čez kakšno uro, se zrihtava in na pot. Se pravi, okrog pol enajstih, najbrž (govorim s plusom, ker poznam našo počasnelo - le po kom ima to??? ).
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 10:15:28
|
|
|
|
jerebica
|
smrčka čestitke za Luko teta beta držimo pesti še zate. vsem ki ste na morju in greste na morje sem pa pošteno favš, jaz že ful sanjarim o morju pa gremo šele konc avgusta no pa sej bo kmal. aja mi pa dans dobimo tisto kolo prikolico po katerem sem zadnjič povpraševala, vam bom poročala kak je zadeva sploh praktična.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 10:24:09
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Alfi - te čist razumem - mi smo tudi ene dva, tri tedne na tejle stopnji! Jerebica, po moje je tole fajn zadeva za po mestu. V naših hribih nebi bila uporabna. Me pa zanima, če ima slučajno katera za prodat zic za otroka zadaj za na kolo za prodat, da ga ima in ne rabi več. Mormo še enga dobit, pa moje kolo zrihtat in gremo potem na kako turo. Pa na morje jih bomo zraven peljali.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 10:44:51
|
|
|
|
HuAnita
|
Jutro. Uredila pol milijona oparvkov, ta glavnega - podaljšanje OD - pa ne.... pozabila Kje ste na kavi? Imam čas, bi lahko uletela... Nati - tudi mi iščemo še en sedež, smo si zadnjoič od kolegov sposodili še eno kolo, pa smo skupaj vsi 4 šli na parcelo. Je pa res, da me še danes takoooo rita boli. Upam, da bo kaj manjša..... Dobrodošla nova s čudnim nickom Jančika, si že kaj pofirbcala za črno vdovo?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 11:04:00
|
|
|
|
ksenjak
|
Lep pozdrav vsem celjskim in okoliškim čvekam ! Skratka, mogoče se me bo katera še spomnila, nekaj izmed vas pa tudi jaz še ne poznam. Nazadnje smo se videle na srečanju pri Naty-Taji (z nekaterimi na Špelinem rojstnem dnevu v Celju-Jančike ni bilo, saj je zbolela, so pa prišli njeni trije sončki), ko sem bila še noseča, potem sem bila še malo na forumu, dokler nisem 15.7.07 drugič rodila in ker doma nimam računalnika, sem z ringarajo izgubila stik. No, da ne dolgovezim oz. preveč čvekam (saj veste kako je biti po enem letu prvi dan zopet v službi), mi je Ropotuljica povedala za vaš čvek in sedaj bi se vam rada pridružila. Bom še te dni malo prelistala nazaj, kaj se je dogajalo, kaj je novega, vsega itak ne bom mogla, saj ste bile res pridne - pri čvekanju mislim. Če pa se katera kaj takega spomni, mi pa lahko malo osveži spomin. Lp
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 11:19:58
|
|
|
|
skuštrana
|
Jančika, si že kaj pofirbcala za črno vdovo? Kako črno vdovo? Ksenjak, WB Jaz bi se tudi s kolesom vozila, pa so okoli mene same strmine in ni šans, da je to izvedljivo..Navdzol še, samo kaj pa nazaj? Pa po tem prometu in nikjer nobene kolesarske steze Odkar se naš mali plazi, sploh nimam nič časa..Že res da se full lepo igrata (jih moram pohvalit ), ampak Liza ga vztrajno vabi na stopnice , pa zunaj se bosta igrala in imamo zunaj ravno eno kamnito stopnico, kjer lahko full pade, pa v bazen se vzpenja Ja, je bilo fajn ko ni plazil Skabi, kako je mali?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 12:30:05
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Jančika, si že kaj pofirbcala za črno vdovo? Kako črno vdovo? Eh, za eno žensko gre, pa ne moremo javno o njej (druge je ne poznate, sva jo pa na kaki žurki že omenjale). Ne, nič še ne vem. Hvala vsem za čestitke ob Kajčijevem rojstnem dnevu! Ksenjak, fajn, da si se javila po dolgem času .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 12:36:10
|
|
|
|
Jančika_
|
No, zdaj sem pa za omenjeno skrivnostno žensko izvedela, da HuAnitin trač drži.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 13:24:17
|
|
|
|
Jančika_
|
A veste, kak šotor bi pa jaz imela? Takega na strehi avta : http://autohome.si/autohome.php?lang= Skabi, je kaj novega s tamalim?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 15:07:49
|
|
|
|
Skabi
|
Še nič novega Še evdno ima vročino, bruha ne več, tebušček pa ga še kar boli. Zgeda, da k sreči ne bo slepi. Ne zdi se mi verjetno, da bi se slepo črevo tako dolgo odločalo al s ebo vnelo ali ne. Pa tečen ej čedalje bolj Zdajle imam 3 minute časa za , potem pa grem s tamalim v naročju in tasrednjim tečkotom za zgago delat tavelikemu zvezke ovijat in nalepke gor pisat. Naslednji teden ju pa peljem cepit proti klopnemu meningitisu, ker sem se včeraj ful ustrašla, da je kaj takega dobil. Teta beta, si pa dobra, da še tolk okorg španciraš
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 16:00:55
|
|
|
|
HuAnita
|
Ahoj, Jančika, a je ČD na rizični? KsenjaK - dobrodošla, pa vsa čast, da ti je uspelo eno leto prebiti brez računalnika in RRja. Podeljujem potrdilo, da si uradno ozdravljena zasvojenosti z RRjem Tule nič novega, jaz še vedno jamram, ene so vmes zanosile in rodile, ene še čakajo, tako, gre, s čvekom za domovino - naprej... Ste vedeli, da imam dvojčici , skoraj 4-letnici...? Ne? Dokaz: (a ne, skuštrana...) Sem pa danes spez pridobila kakih 17 sivih las, k sreči menda pride frizerka, da me malo popegla.... Spet za hiško, neki nenormalni zapleto s parcelo - nosim 'dolgove' za starima staršema In naj ne bi mogla dobiti hipoteke na svojo zemljico..... Ves dan sem laufala naokoli, 4x sem bila na sodišču, pa pri gradb. inšpektorjih itd.... Groza. Hvala bogu za razumevajočo šefico
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 16:33:25
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Ste vedeli, da imam dvojčici , skoraj 4-letnici...? Ne? Dokaz: Ne, kje si ju pa skrivala . Kok so luštni. Mi lahko ena prosim prevede (ne znam nemško, samo angleško ). Nika je dobila dva bodija z napisom in nimam pojma kaj pomeni, samo to, da je nekaj v zvezi z mamico in atijem "meine mama ist schoner als deine" in "mein papa ist starker als deiner"
< Sporočilo je popravil žanek -- 9.7.2008 16:34:24 >
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 17:11:14
|
|
|
|
nemrak
|
, prevod!! moja mami je lepša kot tvoja moj očka je močnejši kot tvoj
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 17:14:27
|
|
|
|
snorlax
|
No, Žanek, to še pa jaz zastopim. Moja mama je lepša od tvoje. Moj očka je močnejši od tvojega. Kul majice. Ksenjak, WB! Čeprav nisem ziher, katera si. Teta beta, si še 2 v 1? HuAnita, kaj je OD? Predvidevam, da neko dovoljenje, ne osebni dohodek. Čeprav bi jaz osebni dohodek zelo rada podaljšala, tako da bi zdržal cel mesec. Jančika, tole o črni vdovi bosta razložili, ko se naslednjič vidimo. Takole matrat, nas firbce... Pozdravite se, pejte na morje, pridite srečno nazaj, pejte rodit, zrihtajte papirje, ovijte zvezke.....itd...itd....
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 17:15:00
|
|
|
|
snorlax
|
Klinc, nemrak, pa si me prehitela.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 17:35:53
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Pikec - grem v Laško. Če boš kje tam, me pokliči. Številk na zs,,, Pa tudi ostale seveda!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 18:05:12
|
|
|
|
barika
|
dober dan, mah nima niti sekunde časa Luka dobrodošel in seveda, čestitke družinici!!! punce, nč bat, a mislite, da bo nosečk kr tak zmanjkalo huanita, a rabiš sedež za kolo??? v lidlu imajo hamaxove za 35€ (je pa model kiss)
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 20:20:13
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika dober dan, mah nima niti sekunde časa Luka dobrodošel in seveda, čestitke družinici!!! punce, nč bat, a mislite, da bo nosečk kr tak zmanjkalo huanita, a rabiš sedež za kolo??? v lidlu imajo hamaxove za 35€ (je pa model kiss) Kaj bi nam ti rada kaj med vrsticami povedala?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 20:24:13
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, barika, kaj je zdej? To ti nekaj namiguješ, ha? HuAnita, kolikor vem, je glede tiste gospe vse po redni poti, nič rizičnega (nisem pa ekstra vprašala). Konec meseca bi naj bilo.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 20:42:42
|
|
|
|
Skabi
|
Ksenjak, dobrodošla nazaj. Jaz se te -menda- spomnim. A si bila takrat pri Naty nosečka? Žanek, ful fajni napisi. a jih lahk prevedene prešvinglam? Jančika, ste danes poklepetali, ha? Me ja tak cukalo, da ste me emnda skoz nekaj šinfali
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 20:44:06
|
|
|
|
Skabi
|
Snorlax, kako dolgo ap ej T imel vročino? Kaže, da ima M tudi nekaj takega. Zdaj ga ful skrbi, kdaj bo zdrav, ker bi naj šel na počitnice k enemu prijatelju...Ima pa še kar okrog 39 vročine
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 21:01:41
|
|
|
|
teta beta
|
Skabi, Daša je imela vročino en dan in pol oz. če gledaš po urah še 24 ur ne. In je minilo tako kot je prišlo. V nedeljo je imela 39,5 mogoče celo 40 (to merjeno v ušesu, kar je tako-tako), v pon. zjutraj še dobrih 38, ob 12., ko je imela P, pa nič več. In samo vročina na suho, nobenih bolečin, smrkanja, kihanja ali kaj takega. Edino zaspana je bila bolj in brez volje. Ja, jaz se še vozim okoli. Kaj pa čem, doma sedet in čakat... Če se karkoli začne dogajat, itak ne bo (najbrž) takoj na polno. Prvič sem se še 14 dni po PDP peljala sama v porodnišnico na ctg, potem sem pa tako not ostala na svojo željo. Pa sploh si ne znam predstavljat, kako se bo začelo. Pustimo se presenetiti . Naslednja epizoda telenovele je čez dva dni.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 9.7.2008 21:56:31
|
|
|
|
HuAnita
|
snoralx - oD - tudi pri meni ne traja ves mesec, pa z veseljem bi ga raztegnila..... in povečala...... Gre pa za otroški dodatek Barika - si nam kaj odkrila? Žanek - kuuuuul napisi, sme jih pa že videla na bodijih, samo ne se spomnim, eno malo dete... A jih ni Nika iemla zadnjič, ko ste prišli gledat rolanje? Imam novo oblikovano gnezno na glavi. Pišuka, ful kratko Saj sem sama hotela, ampak nisem vedela, v kaj se spuščam.... No, za lasmi ne bom žalovala, bodo že zrasli....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.