|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.7.2008 8:57:37   
snorlax
Jančika, si me prehitela. Sem ravno videla SMS, pa mislila tule obelodanit. user posted image user posted image user posted image

Čestitke Smrčka! user posted image user posted image user posted image Lepo ime imate. user posted image

Tudi Kajčiju vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
8.7.2008 9:54:12   
HuAnita
Smrčka ---- user posted image user posted image user posted image   Čestitke za fantka!

Pa me je že Jančika prehitela, sme ti hotela isto napisati, da je vaš Luka rojen na isti dan kot Kajči, kot sta Vasja in Petjauser posted image user posted image user posted image   Bomo prišparale pri praznovanjih, ne?user posted image

Zdaj pa še teta beta brž v Rim!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
8.7.2008 10:21:52   
marjanaR
Čestitke najprej jerebici in Rudiju (z zamudo) in pa smrčki ter Luki. Srečno vsem!

Vsem ostalim slavljencem pa vse najboljše!!!!!user posted image user posted image user posted image

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
8.7.2008 10:58:36   
pikecpokec
Čestitam, smrčka user posted image ! Obema želim veliko zdravja, celi družini pa veliko veselja z malo štručko!

Pa Kajčiju vse najboljše za rojstni dan: eno velikouser posted image in veliko user posted image !

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
8.7.2008 11:21:05   
noe
Čestitke za LUKAuser posted image user posted image  in Kajčiju za roj. danuser posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
8.7.2008 11:32:47   
HuAnita
Kajetanu vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
8.7.2008 11:38:06   
Meggi
Pa tu je pa sedaj res gužva s praznovanjem!!

VSE NAJBOLJŠE MLADIČEM!  In še mojmu cenjenemu možu danes,.. s tem da on pa že ima ornk številko pred seboj!!

In od sodelavke mala ima danes, pa od sestrinega svaka mali pikec... KAJ JE TO ZA EN DATUM 8.7.??

VSE NAJBOLJŠE IN VELIKO LEPIH TRENUTKOV FRIŠNIM MAMICAM.

Vreme je v k.... tako da naše bivanje na piknkik placu doma.. odpade! Torej kliče spanje!

p.s. Danes pa dobim NOV zob, sem mal važna!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
8.7.2008 13:20:38   
mbd0411
Živjo!

Sem našla čvekice.Pozdravljene.
Sem mamica enega sinka,ki bo novembra star 7 let,torej drugošolec.
Oktobra pričakujem drugega fantka-pdp 13.10.2008
Rada čvekam in se tu zelo pogosto.
Danes je ravno pravi dan za čvek,saj je zunaj kar sveže,čeprav mi to paše,ker me vročina zdeluje.
S sinom sva vikend preživela na Pagu.Zaradi vročine sem bila kar v morju,danes pa počivamo.
Želim vam lep dan

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
8.7.2008 13:36:43   
Ropotuljica
Čestitke vsem, ki praznujete in ki ste rodile!!!
Da se pa datumi ponavljajo, pa sploh ni čudno, ko nas je že taka lepa druščina.

fajn bodite, jaz sem v gužvi, se vam javim, ko bom imela kaj časa.
Papa

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
8.7.2008 13:53:00   
Naty*Taja
Ja, user posted image  user posted image Smrčka za Lukija! Čestitke pa tudi atiju in bratcu Gašperju in sestrici Anji.... Ha, zdej vas pa je ko listja...user posted image . Me pa res zanima tvoja porodna zgodba in odzivi malihdveh?
Janči pa čestitke seveda tudi Kajčiju za dve svečki!

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
8.7.2008 13:59:58   
mavo
Dobrodošla MBD.. madona, maš pa čuden nickuser posted image

Smrček, čestitke za Luka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še vsi tisti, ki danes praznujete user posted image user posted image user posted image  vas je še kar veliko, moram rečt.

Jaz pa že odštevam dneve do morja. Po najnovejših podatkih gremo že v nedeljo zjutraj. Smo bli včeraj v Millerju, pa smo tam pustili celo premoženje za plenice. Smo nabavli robe za 2 meseca, ker jaz kar dol ostanem z našim Čukcem, M. se pa naslednji teden vrača na delo (ja, vsaj eden pri bajti mora delat, a ne?). Dons gremo pa še Merkator oropat, da bomo imeli pivo na morjuuser posted image . Sva prejšnji teden dobila kupon za 10% popust, pa ga bomo danes izkoristili. Saj pri 2 platojih piva in dveh platojih radlerja se pa mora poznati, a ne?user posted image  Jao, vas že vidim, kako z glavami zmigujete, češ "tale Mavo, ta ga pa rada cukneuser posted image user posted image ..." Pa saj ni vse za mene, mora dva mesca zdržat, pa cel kup žlahte bo spodaj.

Teta beta, sem podkupla malo žirijo za telenovele, pa so dovolili, da na hitro pogledam delne rezultate natečaja. Sem vidla, da si zadnje dneve precej točk dobila, tako da se že boriš za stopničke. Še mal začiniš tvojo zgodbico, pa čimhitrejši srečen konec, da bodo gledalke in bralke user posted image  od sreče. Ti povem, da lahko še zmagaš na koncu.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
8.7.2008 14:02:44   
mavo
ohoho, saj dež je pa veliko vas za računalnike pripeljal... A nimate nobenega dela, al kaj? Pejmo kuhat, babeuser posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
8.7.2008 15:24:50   
skuštrana
No, pri nas ni dež, je pa kosilo že skuhano in že v želodcihuser posted image

Smrčka - čestitke še tukajuser posted image user posted image

Teta Beta - zdej pa še tebe čakamo, pa smo kompetuser posted image Katera je pa neslednjauser posted image

Mavo - super, da boš tu tako dolgo, pol se bova pa sigurno videvali..Meni je do Krka za čas, ampak tale mostarina me dajeuser posted image user posted image No, ene parkrat si bom že privoščila, life je samo eden..user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
8.7.2008 15:49:02   
skuštrana
Mavo, naš mlajši otrok se je ravno nejedel - plastelinauser posted image

Kajetan - vse najboljše za 2 rduser posted image user posted image

Pikecpokec - torej je stvar super. Bomo verjetno nabavili, ne vem še..Ali pa kaj podobnega.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
8.7.2008 16:14:43   
snorlax
Dobrodošla mbd0411!user posted image Imaš pa res zanimiv nick. A si Celjanka ali okoličanka?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
8.7.2008 16:40:39   
mbd0411
Sem malo ven iz Celja.Kakšnih 15 min.
Moj nick pa je sestavljen iz naših začetnic in seveda datuma prvega sina.Nič takega.user posted image .

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
8.7.2008 19:21:17   
teta beta
Čestitke Smrčki in vsej družini!!!! user posted image user posted image Luki pa vse najlepše v življenju!

Se moram javit, da ne bo slučajno katera zmotno mislila, da sem že šla. Pa vidim, da bom zadnja, no, pa vsaj mogoče zmagam na natečaju  user posted image (čeprav ne verjamem, da bo pri meni kaj napeto, kar pa odnese točke).

Vse najboljše, Kajetan! Upam, da ti je mama spekla tako dobro torto, kot jo je zadnjič prinesla k žanek!

Dobrodošla, mbd!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
8.7.2008 20:18:47   
Skabi
čestitke vsem slavljencem in smrčkinem malem smrčku user posted image user posted image user posted image user posted image

mbd0411, dobrodošla! kako te pa naj kličemo? me se kar po nickih user posted image   jaz sem tud 15 minutiz celj, proti mb. v katero smer si pa ti?

teta beta, pejt še ti, no.

a pol pa ne bo več nosečk? user posted image  bo treba mal  user posted image

< Sporočilo je popravil Skabi -- 8.7.2008 20:20:07 >

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
8.7.2008 20:21:50   
pikecpokec
Čer!
A pride katera na Pivo in cvetje? V Laškem je že cela štala. Sploh se še ni začelo, ampak folk se že poslaja po šankih in pridno prazni krigle user posted image . Morjo sprobat če pipe dobro delajo user posted image . Ne vem če ne bi še midva šla na enega, sam da tamali zaspi. Bo babi varuška

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
8.7.2008 20:23:44   
Skabi
alfi2, ats tvoja dva zdrava? naš tavečji je takoj po vašem odhodu dobil 39 vročine, bruhal in trebušček ga je bolel. sva se šla pokazat, pa se še ne ve, kaj je. mogoče bo vnet slepič user posted image

pa tak sem se hvalila, kako zdrave otroke imam user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
8.7.2008 20:33:03   
skuštrana
Pikecpokec, glede na to kakao naš mali zadnje čase spi (ne spi) bi lahko šla skupaj z njim na PiCuser posted image Ampak ne bomuser posted image Uživaj v pivu (..in cvetju).

Skabi, slepič, pa menda ja ne...user posted image

Moram it bazen pospravit, burja se je malo okrepilauser posted image user posted image Da ne bo pri sosedih pristal oz. na strehi bolnišniceuser posted image

Lahko noč.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
8.7.2008 20:42:22   
Janeja
Smrčka, še tukaj čestitke za malega Luka.  user posted image user posted image  

Kajetanu vse najboljše za dve svečki. user posted image user posted image

Mavo, pa sem včeraj še mislila napisat, če gre katera v Muellerja, ker mi je plenic zmanjkalo. user posted image Zdaj je pa P Hoferjeve kupil, pa mi niso tako všeč kot Muellerjeve. Pa saj si bila verjetno čist založena že s svojimi user posted image

mbd dobrodošla. Imava pa obe drugošolčka. Moj Jan je samo 2 meseca starejši od tvojega. Bova lahko mal o šoli počvekale, da se ne bo sam o plenicah pisalo. user posted image   Nas je kar nekaj, ki nismo čist iz Celja. Jaz sem iz okolice Žalca. V kateri konec ven iz CE si pa ti?

Pikecpokec, a je že Pivo in cvetje? Ponavadi je bilo ja proti koncu julija. user posted image Ja pa na zdravje seveda. user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
8.7.2008 21:29:25   
noe
Snorlaxuser posted image user posted image , sem naredila po tvojem nasvetu kruh in so ostale vse semenke gor. Hvala, sem bila tolk vesela , da sem kar tri kose pojedlauser posted image .
Aja, pa Bojč pravi, če te lahka spomnim , da ti poteče naslovnikovo naročilo na pošti.Lahko ga podaljšaš tudi pri vas, ti ni treba v Petrovče hodit.Ali pa kr prid pa še k nam na kofi.

A kaj veste, če rastejo gobe, bi šle jutri s pol sestro mal gledat za gobančkiuser posted image

Mbd , dobrodošliuser posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
9.7.2008 0:14:06   
žanek
Smrček, še tukaj iskrene čestitke tebi in tvoji družinici user posted image .

Kajči, vse najboljše za RD user posted image user posted image user posted image .

Janeja, jaz sem skoraj vsako soboto v Velenju, če kaj potrebuješ iz Muellerja, sporoči.

Teta beta, držim pesti, da se tudi tvoja telenovela kmalu zaključi user posted image .

Kako pa je s Pablo, tudi ona ima tale mesec PDP?

Mbd, dobrodošla.

Vsem bolanim pa želim čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image !!

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
9.7.2008 5:55:48   
snorlax
Noe, poslušaj izkušenega peka, kot sem jaz. user posted image Za to foro mi je povedal stric, ki je pek v Klasju. Ker mi tudi ni uspelo obdržati maka na brezglutenskih žemljah. Samo tam je drugače, ker tista moka nima lepka. S tem, ko zmočiš testo, narediš lepilo in vse se prime gor. Pa oni še vmes pošpricajo kruh in žemlje z vodo (imajo tako narejene peči), da je skorja bolj hrustljava.

Preusmeritve pošte pa nočem podaljšat in mislim, da mi je že potekla, pa mi pridni poštarji še kar pošiljajo na novi naslov. Mi gre na živce, ker sem v nekatere firme klicala po 5x, pa si ne znajo spremenit naslova. user posted image Daj vprašaj tvojega, kaj se naredi s tisto pošto, ali jo pošljejo nazaj naslovniku. Zanima me samo za razne zdravniške izvide ali kaj od banke. Za razne Neckermane, Quelle in podobno sranje se ne sekiram, še vesela bom, če se rešim tega.

Skabi, upam, da ni slepič. Je bil naš tamalček zdajle čez vikend bolan z visoko vročino, bolečinami v trebuhu (kakat ni šel 3 dni), zdaj pa je OK. Pozdravite se. user posted image

Teta beta
, še vedno držimo pesti zate. Go, go, go!

Pivo in cvetje. Že nekaj let se ga uspešno izogibamo. user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?
Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najlju...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.