|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
9.7.2008 8:42:03   
gajka
Sem komaj našla tale seznam, ker smo vmes že toliko napisale. user posted image

Srečanje v CE, petek, ob 10:30 (?), CityCenter - Rustika (?):
- Arany
- nell
- kaja02
- sandra123
- gajka
- pablo
- košuta

Se nam še katera pridruži? A se strinjate z lokacijo in uro oz. a imate kak drugačen predlog?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
9.7.2008 8:56:00   
košuta
Gajka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo še koga kap, ko nas bo toliko na kupu. user posted image user posted image user posted image
Upam, da vas čimveč pride!!! Kaj pa Katja?user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
9.7.2008 8:58:58   
gajka
Hmmm, saj res, Katja, a se nam ti tudi pridružiš?

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
9.7.2008 9:27:34   
sandra123
Hvala punce, ker ste v mislih z menojuser posted image ...jaz moram v porodnišnico na pregled - UZ, upam, da me ne bodo obdržaliuser posted image ...sem ful nervozna...Držite pesti, da se še vrnem danes domov in da vam poročam, kako in kajuser posted image ...
Lepo se imejte, pa upam, da se še slišimo kaj...drugače pa bo moj user posted image aktivno sodeloval z vami namesto mene.
Pozdravčekuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
9.7.2008 9:34:14   
gajka
sandra123 - kaj je zdaj to? V P na pregled? Glej, da ne ostaneš tam, drugače bomo srečanje v P Celje prestavile! user posted image  Držim pesti! user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
9.7.2008 9:34:30   
Vilika
Punce, pa kam tako hitite???

Sandra user posted image , želim da se vse dobro izteče in da tvoja dva sončka počakata še vsaj 1 teden ali 2.  Upam da se tipkamo še danes, drugače pa da bo v P dobro poskrbljeno za vas 3.

user posted image      user posted image      user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

Neposredna povezava do sporočila: 2131
9.7.2008 9:38:12   
anita goitan
miškolinček ma mene ne bo ker ima user posted image r.d., in ker imam že enega raka doma, res nočem še enega oz močno navijam da bo moja bejba levinjauser posted image user posted image

Sem pa v ponedeljek v Kr-imam pregled in če si od kod blizuuser posted image (oprosti če sem pozabila od kod točno si) se lahko za pijač zmenimo, se tudi z Naty dobive. Drugače pa vse lepo pozdravlajm in uživajte v petek!!!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
9.7.2008 9:52:10   
mishel
Še en pozdravček bolj na hitro, ker mi zdaj res rahlo primankuje časa user posted image . Še vedno z veseljem preletim kaj vse ste napisale in z veseljem ugotavljam, da ste še vedno iste čveke user posted image . Mi je pa kar malo žal, da se ne morem udeležiti srečanja v Celju. Mogoče bo pa še kakšno v jeseni z dojenčki?!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
9.7.2008 9:54:40   
nell
Dobro jutro bejbe!

Ste se p že dobr načvekale...no ja js pa tud dolgo spim...tam do 9.00 - kok sm bla srečna k sm na uro pogledala...spala ko dojenček - še na wc sem ponoči hodila v transu, ker se full slabo spomnim. no pa midva sva itak oba taka zaspanca, tko da upam, da bo tamali po nasju kej potegnu...vsaj čez noč, ker drugače bom še boga. Moja tašča pravi naj si zdaj še kar privoščim dolgo spanje, ker pol mi gabo primanjkovalo.

Zdejle grem dat prat še eno rundo cotk za tamalga, pas brisačke...pol me čaka pomivanje oken in pa mrežo proti komarjem moram novo montirat. Upam da mi rata, ker glede na mojo lenost zadnje čase, sdi velikokrt čez dan premislim.

Sandra
- sem se nasmejala tistmu o spodnjem štuku ... drži se, upam, da ste res še zaprti in da še malo počakate na veliki finale.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 2134
9.7.2008 10:11:17   
Ryssa
Dobro jutro!

Sem spala do pol desetih user posted image

Še tukaj čestitke Maji in očiju za Zaro. Pa btw zelo lepo ime sta izbrala.

sandra upam da bo na UZ vse ok in da te ne obdržijo. Držim pesti!

anita meni so punce svetovale naj plenice kupim raje pri nas, ker so cenejše kot v A, tak da sem se odločila da to nabavim v Mullerju.

Mene tudi zadnje čase vse neki matra. Bolečine v križu, krči kot menstrualni, pa včeraj me je taaak bolelo spodaj pri sramni kosti da nisem mogla z wcja vstat - par minut pol je pa nehal. Groza.
Imam še dosti stvari za pripravit pa se mi sploh ne ljubi user posted image

Nekaj me še zanima... A že imate pripravljene cotke za otročke za iz porodnišnice?
Mene to izredno bega in ne vem kaj naj pripravim user posted image
Sem razmišljala o bodiju na preklop z dolgimi rokavi, pajacek brez rokavov in za čez kakšna jopica ali majčka user posted image Pa ni mi jasno kako debelo bi naj bilo blago... Verjetno tako samo jaz tak kompliciram.
Če že imate pripravljeno dajte poslikat, da vidim kaj imate, da dobim kako idejo.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
9.7.2008 10:19:09   
nyna84
Maja T. čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super, jaz bi tudi opravila tako na hitro, prosim. user posted image

A se je Zoja Miša kaj javila, kako je z njo? Držim pesti, da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image

Sandra123 tebi pa srečno na pregledu. Pa dobro opravi. Tudi tebi user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem imela pregled v ponedeljek, CTG je bil v redu, je pa vseeno maternica veliko bolj aktivna kot na prejšnjem pregledu. se mi riše tista spodnja krivulja nekje med 20 in 45, vzadnjič pa niti do 10 ni prišlo.
Mi je delala G tudi UZ, ma je rekla samo da je vse v redu, koliko je pa zdej user posted image  velik in težek pa ne vem. Vzela mi je tisti bris za nevemvečkaj (je treba plačat), pregleda mi pa ni delala. Pravijo, da manj kot tikajo vse skupaj na koncu, boljše je. Drugače pritisk in voda ok, zredila sem se še 1kg, pa dobila sem vse napotnice. Naslednji pregled imam pa 23.7. (čez dva tedna), če ga seveda pričakam, ker bo že 38 tednov in pol. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

Neposredna povezava do sporočila: 2136
9.7.2008 10:36:23   
ANA_P
pi... sem napisala celi roman, te pa me ven vrže user posted image

ne da se mi zdaj več...

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
9.7.2008 10:58:50   
naty13
Sandra dobro opravi in prepričaj tvoji dve bejbi, da še mal notri ostaneta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
9.7.2008 11:13:14   
Erin
Jutrooooo!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi danes lepo spančkalauser posted image user posted image sem šla "samo" 3x na wc user posted image

Mi pa še vedno po glavi hodi samo prijateljicauser posted image user posted image user posted image ...pa je sploh ne upam niti poklicat... je nočem motiti..sem ji poslala MSG... me srček boli ko samo pomislim na njeno tragedijo. Je res super punca in si ne zasluži tega.

sandra - hitro poročaj kaj so ti v P rekli...v kolikor te pa obdržijo pa...SREČNO!user posted image

Midva z mojim (no bolj moj) sva bila včera pridna pa sva spet tla ribala...zanimiv pogled, videti svojega na kolenihuser posted image ..sem ga hotela snemat pa me je samo grdo pogledal...user posted image user posted image user posted image sem mu rekla, ma daj noooooo moraš biti tamalmu za zgleduser posted image Sva se hecala da bova malemu ko bo šel po vseh 4 na kolenčka in roke dala krtačke in bo med puzanjem pucaluser posted image user posted image user posted image Kake ideje ane? Samo veste da so japončki (kdo pa drug) res izumili-če se lahko temu tako reče- to..sem gledala enkrat po TVuser posted image ... No sedaj se pa samo še zadnji del hodnika zriba in prah pobriše pa je stanovanjce ready-steady-go.user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
9.7.2008 11:41:38   
anita goitan
ejla, sem ravno spet iz shopinga, pa poročamuser posted image : bla v tosami, punce se splača če ste blizu Domžal oz Vira, nabavila vložke vir80, blazinice za dojenje, krpice take in onakve,..naneslo 30€-polna vreča, potem sem si šla še po en modrc od triumpha v Modiano, do 13.7.imajo -30%, pa v lekarni sem nabavila kar mi še manjka: hladilno mazilo za ritko,od Mustele trdo milo (5€ je, pa ga je kar neki 200g), potem še fiziološko raztopino in Aquamaris, evo zdej se mi zdi da imam vseuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
9.7.2008 11:44:26   
tatly
http://shrani.si/f/3u/3t/gsnriCq/img0390.jpg upam da mi je ratalo se  mojga busija pokazatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
9.7.2008 11:51:47   
anita goitan
tatlyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ku sexi buši!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
9.7.2008 12:04:06   
sandra123
Lep pozdravček...sem že domauser posted image . Hvala ker ste mislile name in držale pesti - je pomagalouser posted image ...Spodnji "štuk" je baje še vedno ok, moja sončka pa sta...........briljantno, enkratno...kilaža že A-2300g (na glavici), B-2170g (še vztraja na ritki)...skratka vse ok, niso me obdržali, zaenkrat kaže, da se jima še ne mudi na svet in prav je tako...so pa pripravljeni na moj prihod, pa G v porodnišnici je rekla, da mi bodo CR naredili okrog 37.tedna, če se prej ne bo kaj začelouser posted image ...Aja, pa še to...ne bo mi treba predčasno v bolnico, ampak šele, ko bo akcijauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
9.7.2008 12:10:05   
anita goitan
user posted image user posted image user posted image user posted image sandra.super

Neposredna povezava do sporočila: 2144
9.7.2008 12:10:36   
nell
Sandra - to so pa res krasne novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naj tako krasne tudi ostanejo.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 2145
9.7.2008 12:14:48   
sandra123
Še enkrat HVALA punceuser posted image , jaz upam, da bo še kakšne 2-3 tedne tako stanje kot jeuser posted image

Gajka...glede srečanja...ne vem, ali se ga bom lahko udeležila, saj sem dobila prepoved samostojne vožnje z avtomobilom....danes me je v bolnico na pregled peljala sestra, tako, da res ne vem, kako bom lahko šla v petek...bi pa ful šla, da še ostale souser posted image spoznamuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 9.7.2008 12:17:23 >

Lp, Sandra

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
9.7.2008 12:19:22   
cicmic
Maja T. čestitke tebi in atiju za malo Zaro!!!user posted image user posted image user posted image
Upam da pridete čimprej iz P v domačo oskrbo.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
9.7.2008 12:21:26   
Erin
sandra -super novičke, samo da ste ok.user posted image user posted image user posted image Vhod/izhod naj bo kar še kake tri tedne zapečaten, ni vinjete ki bi mala dva spustila mimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
9.7.2008 12:23:46   
gajka
sandra123 - user posted image  za novičke s pregleda. Glede srečanja in tvoje vožnje - mogoče pa te lahko katera pobere na poti. Lahko jaz naredim rahli ovinek in pridem mimo Žalca, košuta se mislim da tudi tam mimo nekje pelje, če je njej to bolj ob poti... Če bi seveda ti rada prišla na srečanje, bomo že nekak organizirale, da te ena pobere. user posted image

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
9.7.2008 12:25:33   
sandra123
Gajka...vse je odvisno od mojega počutja, se pa še dogovorimo, ok? Mogoče bom pa sama prišla...bomo videliuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?