|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
9.7.2008 12:58:07   
NATAŠI
maya user posted image  user posted image  user posted image  ... ja lahko rečeš res tam da je pod nujno in so full pridni, je zdaj ena pred mano tako naredila  user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
9.7.2008 13:02:17   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Tako moja pot po občini se je končala, uspelo mi je uredit na davčni, osebno dobim najbrž že v petek v ponedeljek pa sigurno (je dala pod nujnouser posted image ), pa vozniško že imamuser posted image , na ZZZS sem uredilauser posted image , prav tako na zavarovalnici za dodatno zavarovanje, jutri grem še v službo, potem pa počasi še ostalo.... sploh ni tako hudo,.... je šlo hitro

svaka cast... jst sm ze 3 tedne dons porocena... pa nimam se nic... user posted image

in vse to si zrihtala v enem dnevu????user posted image user posted image user posted image  kolk pa si placala za urgentno osebno??

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
9.7.2008 13:03:26   
sepetalka
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Cestitke sepetalka!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Sem fuuull vesela zate!!!

In bom brez vprasanj... user posted image user posted image user posted image  Samo vesela sem zate!!user posted image

O baguška, sem že hotla spet bubo vprašat, kje so tiste cenzurirane slike, da vidim kaj le je narobe s tabo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
9.7.2008 13:06:08   
maya2

IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Tako moja pot po občini se je končala, uspelo mi je uredit na davčni, osebno dobim najbrž že v petek v ponedeljek pa sigurno (je dala pod nujnouser posted image ), pa vozniško že imamuser posted image , na ZZZS sem uredilauser posted image , prav tako na zavarovalnici za dodatno zavarovanje, jutri grem še v službo, potem pa počasi še ostalo.... sploh ni tako hudo,.... je šlo hitro

svaka cast... jst sm ze 3 tedne dons porocena... pa nimam se nic... user posted image

in vse to si zrihtala v enem dnevu????user posted image user posted image user posted image  kolk pa si placala za urgentno osebno??

Vse sem uredila v pol urceuser posted image me je res presenetilo, sploh je ker sem imela Karin s sabo, ampak očotno jim je dolgčas dol na občini ker so jo tkoj zabavale, pa nahranleuser posted image (čokoladico, piškotka, vodo za pit) ... meni nič btwuser posted image user posted image
plačala pa nisem nič več..... hmmmm vsaj zdi se mi... 32 € je bilo skupaj vozniška in osebna, potni list bom dala pa malo kasneje, ker za Bolgarijo ali Anglijo je tako dovolj le osebna....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
9.7.2008 13:07:41   
pikovit
Helouuuuuu,

se vam malo javljam.Včeraj sva bila prvič na plesnihuser posted image .Matr ampak sem lesena k hlod.Še moj boljš pleše.Poraz,porazuser posted image Tale valček mi dela problemeuser posted image Vse ostalo še greuser posted image Pa sej bo.En pr je tam že 8 al 9x,pa po mojem ne bo ediniuser posted image .Se jima bova kmalu pridružilauser posted image .Drugače se imamo pa krasno in luštno.

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
9.7.2008 13:07:44   
FLASK_A
sepetalka, fuuul dobrooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maya, super da si vse zrihtala. Men se tolk ni mudilo, pa nisem nič rekla. Bo, ko bo, aneuser posted image Je pa ful dobro, da si vse spedenalauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 3606
9.7.2008 13:07:56   
baguSka
O baguška, sem že hotla spet bubo vprašat, kje so tiste cenzurirane slike, da vidim kaj le je narobe s tabo

Olupla in pojedla me je!user posted image  U bistvu tisto na sliki sploh ni bla banana... ampak del moje roke.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3607
9.7.2008 13:14:05   
baguSka
- maya svaka cast... pr nas v LJ ZIHER ni tko.... user posted image

- pikovit - super za plesne... sej bosta hitr notr prnesla, bos vidla... moj je tud bil hlod (jaz sem ze plesala v plesni soli in je mal drugac), pa se je tud kr fino naucu... :))

jojj.. vidim da ste vse full pridne za tele dokumente... men se pa toooook ne da... user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
9.7.2008 13:16:40   
maya2

- maya svaka cast... pr nas v LJ ZIHER ni tko.... user posted image

ja, to pa je prednost malih mest...user posted image
Pa še očitno sem dober termin trofla, ker nikjer ni bilo nikogar

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
9.7.2008 13:16:42   
pikovit
Baguska upam,da bouser posted image Sva pa rekla,da bova sigurno vzela pred poroko,še kakšen tečaj.

Drugače pa sem prstane dobila.So ful lepi.Bom slikla,ko dobim fotiča nazaj.Res so ful lepi.Meni user posted image

Baguska kje so žurerske slikice?A so že?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
9.7.2008 13:18:21   
pikovit

jojj.. vidim da ste vse full pridne za tele dokumente... men se pa toooook ne da... user posted image

Ne,ne Baguska,časa nimaš,moraš rečtuser posted image .A niso te zadeve bolj v dopoldanskih urah odprte?Oz. v tem času,ko so ljudje v službah?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
9.7.2008 13:19:09   
maya2
plesni tečaj: midva sva pred leti eno sezona hodila, je bilo super.... tokrat sva nameravala it po napotke k plesnemu učitelju, pa ni zneslouser posted image   Zato sva sama našzudirala, jaz sem sestavila 'koreografijo', moj se je pa res extra potrudil in se naučiluser posted image user posted image user posted image tako da Pikovit: VEM da vama bo uspelouser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
9.7.2008 13:20:41   
FLASK_A
Baguska, jaz sem tut včeraj vse zrihtala, nove stvari dobim itak po pošti. Pa zdaj ni nikjer vrst, tako da kar dvigni svojo sexi od sonca popečeno ritko pa dej nove dokumente delatuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
9.7.2008 13:21:53   
pikovit
Ufff Maja,si pa tapravauser posted image Kakšno koreografijo na stepu bi še znala narest,tole je pa španka vasuser posted image Se bova potrudila.Hvala za lepe željeuser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
9.7.2008 13:22:38   
pikovit
Čuvam enega 7 mesečnega fantka,pa grem zdej pogledat a še spi?Se beremo malce kasneje.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
9.7.2008 13:24:22   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ufff Maja,si pa tapravauser posted image Kakšno koreografijo na stepu bi še znala narest,tole je pa španka vasuser posted image Se bova potrudila.Hvala za lepe željeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
9.7.2008 13:24:29   
NATAŠI
pikovit kam pa hodita na plesne, midva sva dala tud plesne urice čez pri Boleru, smo se tko nasmejali user posted image  user posted image  user posted image  ... mene si je pa plesni učitelj kar sposodil da sva drugim parom pokazala user posted image  user posted image  . Mu je moj dragi rekel če pride namesto njega zaplesat user posted image  .. in seveda user posted image user posted image user posted image  za prstanče, čakamo slikice user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
9.7.2008 13:25:42   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Čuvam enega 7 mesečnega fantka,pa grem zdej pogledat a še spi?Se beremo malce kasneje.

o lepo user posted image , a ne kako lepo dišijo taki otročki ... bi kar enega imela  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
9.7.2008 13:27:46   
sepetalka
Hallow pikovit, sem te kare mal pogrešala!Maya  nič se ne sekiraj za ples, boš tako lepa na poroki, da noben še opazu ne bo kako plešeš!user posted image user posted image user posted image Midva imava oba bolj levi nogi, tako da bi blo dobr mal potrenirat!user posted image user posted image
Si pa pridna Pikovit, 7 mesečni otroček je pa kar zalogajček, pa kjutkan tudi najbrž!

< Sporočilo je popravil sepetalka -- 9.7.2008 13:29:05 >

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
9.7.2008 13:29:21   
NATAŠI
sva nesla v soboto vabilo k mojemu bratrancu in ima dvojčka (fantka) stara sta 9 mesecev. .. jaz bi jaz premečkala .. tok so fletni ti čisto majčkeni še.... saj je moj sonček itak zakon user posted image  user posted image  user posted image  ampak tisti preden shodijo so pa tud tko fletni

Neposredna povezava do sporočila: 3620
9.7.2008 13:31:42   
baguSka
maya - res blagor!!

pikovit - iiitak da bo!! midva sva sicer celo sezono hodila, pa se drugo sva hotla it.. pa je ucitelj prevec prehitevu.. se se taprvih korakov nismo dobr naucil, on je su pa kr naprej.. hudic! in kaksni so prstani?? lepi? zihr so.. aja sej pravis da so lepi - joj sem blond ves.. me je se socne mal pofarbu zdej.. itak da so slikce!!! a nisi se dobila gesla ob bubice?? in itak da nimam casa.. volje pa tud ne... po teh upravnih enotah hodt... za kozlat!! se vedno do zdej k sm mogla it, je bla guzva za ****..

flaska - svaka cast tud tebi!!! men se pa reeeees ne da... user posted image  a res ni vrst??? ob keri uri pa si sla tja??

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
9.7.2008 13:34:12   
NATAŠI
baguska pa ti veš da ti veljajo stari dokumenti le en mesec... ti se kar dvigni in pojdi. .. danes imaš uradne ure in v petek ... gremo, gremo user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
9.7.2008 13:39:48   
FLASK_A
Baguska, jaz sem bla tut čist živčna, sam kaj, je treba it. Sm se u rit brcnila pa šlauser posted image

Vrst res ni. Sem pa vse opravila do 11.ure. A greš na Tobačno rihtat vse? Tam majo pa tako zmešnjavo, da če si sam u čakalnici, ne veš kam stopit. Kr neki ekrani pa listki user posted image user posted image user posted image Sm jih napadla takoj ko sem do okenca prišla. Me je una baba sam čukast gledala. Sam kaj pa naj, bom tiho?user posted image To me dela pa res živčnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
9.7.2008 13:47:13   
Bubamaraa
kaj ste naklofale!!!!!!! user posted image

še vedno pa ne vem kaj je z jutrišnjo kavo...ker sploh ne bom več težila o njej...!!!!! user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
9.7.2008 13:48:36   
FLASK_A
Buba, jaz ne morem zato sm pa raj tihuser posted image

Bom drug teden bl glasna, ko dobim ALBUUUMMMMMMMMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?