|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
9.7.2008 7:35:05   
NATAŠI
dobro jutro user posted image

evo mene ... kolk sem zaspana user posted image , sem bila včeraj lepo na telovadbi user posted image  danes bo treba vabila še nosit, jutri imam spet telovadbo ... pa bo teden naokrog user posted image . Moja mami je pa čist not padla  user posted image  ima tisoč in eno skrb kaj in kako bo to pa ono pa tretje user posted image

ana dobrodošla  user posted image  user posted image  user posted image

šepetalka full si pridna, res user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in super za zdravje, naj tako ostane user posted image user posted image user posted image

*maya* jaz imam čevlje s paskom

eva predstavitev gostov vedno naredijo ženin in nevesta (vsak svojo stran) ker ansambel verjetno ne pozna vseh ... ni pa pravilo da se sploh odločita za predstavitev

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
9.7.2008 7:54:14   
Bubamaraa
morninggggg.....user posted image

dobrodošle nove nevesticeeee....user posted image

sepetalka supercaaa....user posted image

glede predstavitve sva midva mela tko; jaz se predstavila svojo žlahto in povabljene iz moje strani in ta čas je Sašo talal konfete in potem obratno...pa seveda so pomagali vsi otroci...user posted image (ker se jim je zdelo to zelo simpatično)

jaz sem tolk vesela......dobim v petek obisk od enega para, ki sta z nama bila v Egiptu za 25.obletnico poroke in sem res ful veselaaaa...ker sta ful simpatičnaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image  

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
9.7.2008 7:58:38   
NATAŠI
bubica dobr sta to speljala s konfetki in ni odšel domov nihče praznih rok, ker ga mogoče nebi opazila da odhaja user posted image  user posted image  ... pa super za obisk, a ni to fino user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
9.7.2008 8:21:10   
sepetalka
jutroooo! evo najprej enga  user posted image da se zbudimo, se mi pridružite?
Jaz sem tolk user posted image ! Pes je bil danes ponoč ko navita urauser posted image ga imava skoraj pod spalničnim oknom in danes je bil user posted image ! Nič ni pomagalo, sem se drla naj naj že vtihne pa nič! Je bla ura ena ponoč, ko sem zaspala, pol pa je začel spet ob pol petih zjutraj, madoma sem bla jezna nanj!
Jaz tudi razmišljam o predstaviti gostov, kdaj pa se to predvidoma naredi? Takoj po večerji, pred njouser posted image Pojma nimam! Zaj pa spet letim v shoping, da bo kaj za v usta datuser posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
9.7.2008 8:34:04   
sepetalka
Zdaj sem razmišljala, jaz pa pogrešam par punc tuki: elle, pikovit, barbara (ona uživa na djerbi) Pa baguško! Buba, kaj si pa ti nardila z baguško na morju, da je kar mrkla?user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
9.7.2008 8:40:26   
maya2
Dobro jutro!

Še jaz se vam pridružujem na kavici

Jaz še vedno mal k sebi prihajamuser posted image user posted image user posted image ... k sreči ima Karin zadnje dni doooolge noči... zdajle še vedno spiuser posted image user posted image user posted image očitno tudi še k sebi prihajauser posted image
Ja predstavitev svatov: midva sva se odločila za to ker se med seboj niso nič poznali. Predstavila sva zelo na hitro, takoj po večerji. Tu zraven sem imela jaz še presenečenje za mojga.... mamina teta... starejša gospa... pozna eno zeloooo hecno pesmico še iz starih časev, ki je mojmu fuuul všeč, kot zadnjo sem predstavila njo in jo potem prosila naj jo zapoje zanj... moj je bil navdušen, prav tako ostali svatjeuser posted image user posted image user posted image (je taka hudomušna pesmica o tem kako je fantič prišel k dekleti na peč se gret, potem pa se je njej na ta zadnji luknjica naredila ker je na peči sedela, ....) ona še tko fino zraven vse pokaže... je bilo reeeees zabavno.

Danes imam v planu it domkumente urejat, oz. vsaj delno. Ne pričakujem kake gužve lahko pa se motimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3581
9.7.2008 8:42:06   
maya2
Ja pa še to: na poroki je bilo kar nekaj parov, ki so se nekaj hudomušno smejali, in reeeesno zagrebli za pušeljc in podvezico.... mislim da ga bomo še žuraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
9.7.2008 8:43:54   
FLASK_A

Danes imam v planu it domkumente urejat, oz. vsaj delno. Ne pričakujem kake gužve lahko pa se motim

Preveri uradne ure, da ne boš zastonj kam hodila...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
9.7.2008 8:47:37   
maya2
flaska tnx bom... čeprav danes naj bi delali še popoldan k je sreda a ne? Kolk časa so pa tebi rekli da boš čakala na osebno/potni list? Kaj pa zdravstveno izkaznico?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
9.7.2008 8:52:17   
FLASK_A
kaj pa vem... za osebno so rekli..čak kaj žeuser posted image 7 delovnih dniuser posted image No vglavnem, v dveh tednih bo vse porihtano. Tudi zdravstvena kartica naj bi prišla ravno pred avgustom, ko gremo na morje. 

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
9.7.2008 8:55:04   
maya2
pred avgustom? jaz bi rabila potrdilo do 25.7. ko gremo.... a mi pol ne bo ratal? ali lahko vzamem potrdilo še na to kartico?user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
9.7.2008 8:59:32   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

Pa baguško! Buba, kaj si pa ti nardila z baguško na morju, da je kar mrkla?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3587
9.7.2008 9:26:12   
NATAŠI
maya no upam da hitro urediš to s papirologijo in da ne bo gužve user posted image . danes so uradne ure tako da delajo, jaz sem dala prejšnji teden potni list delat pa je rekla da bo v roku 10 do 14 dni

šepetalka tole s psom imaš pa tako kot bi imela dojenčka in ti ne da spati user posted image , daj mu kupi zdaj ko greš v šoping eno fejst kost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3588
9.7.2008 11:43:28   
Bubamaraa
KAJ JE ZDEJ S KAVO JUTR??????????????????

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
9.7.2008 11:49:26   
NATAŠI
pa kaj se dereš no user posted image  user posted image  .. ja mene ne bo ker imam telovadbo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3590
9.7.2008 11:53:02   
Bubamaraa
Nataši kaj ti bo telovadba...user posted image

punce a vete, da bo Danaja drug teden stara 4 leta?????? user posted image   sploh ne morem verjet kako beži čas...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
9.7.2008 12:09:35   
ana**
Lep pozdrav nevesteuser posted image

Ja ucer sm bla v trgovini...sem probala 2obleki in zdj se morm se odloct za enouser posted image
Porocila se boma v MB,ceprav sva iz Lj! V gostilno kjer bomo meli kosilo bo prisla maticarka!
Tam nam bodo vse pripravli in upam da bo super!

V petek greva na predporocno potovanje tko,da bomo klepetali se sam do petkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3592
9.7.2008 12:23:14   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

Nataši kaj ti bo telovadba...user posted image

o bo bo user posted image  user posted image  user posted image  

punce a vete, da bo Danaja drug teden stara 4 leta?????? user posted image   sploh ne morem verjet kako beži čas...user posted image

ja staraš se in čas je za novega user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3593
9.7.2008 12:24:23   
NATAŠI
ana saj se boš prav odločila za pravo obleko user posted image , uživajta na predporočnem potovanju user posted image ... in kam bosta šla

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
9.7.2008 12:49:32   
sepetalka
drage moje saj vem, da vam že težim ampak jaz vam moram zaupat! Tolk sem spet veselA, imam novo inekcijo, ki si jo dam 1x na mesec in je prijela, izvidi so se zboljšali za 40%!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če to povem moji tašči al pa bodoči svakinji, je zraven tisoč vprašanj, pa prewdsodkov pa ne vem česa še! Zato vas mam full rada in sem full srečna in POLNA ENERGIJEEEEE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sepetalka -- 9.7.2008 12:50:08 >

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
9.7.2008 12:51:08   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

Pa baguško! Buba, kaj si pa ti nardila z baguško na morju, da je kar mrkla?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3596
9.7.2008 12:52:08   
maya2
sepetalka: user posted image user posted image user posted image user posted image ti si res carica.... kar tako naprej z optimizmomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3597
9.7.2008 12:52:25   
NATAŠI
šepetalka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za inekcijo  ... mi smo srečne s tabo in se veselimo ...prav je da nam poveš, saj moraš zaupat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3598
9.7.2008 12:52:29   
baguSka
Cestitke sepetalka!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Sem fuuull vesela zate!!!

In bom brez vprasanj... user posted image user posted image user posted image  Samo vesela sem zate!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3599
9.7.2008 12:54:51   
maya2
Tako moja pot po občini se je končala, uspelo mi je uredit na davčni, osebno dobim najbrž že v petek v ponedeljek pa sigurno (je dala pod nujnouser posted image ), pa vozniško že imamuser posted image , na ZZZS sem uredilauser posted image , prav tako na zavarovalnici za dodatno zavarovanje, jutri grem še v službo, potem pa počasi še ostalo.... sploh ni tako hudo,.... je šlo hitro

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?