|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
8.7.2008 9:59:07   
Bubamaraa
ej septalka ful je različno... me smo dale 93€ na dan... sam ko ni sezona je manj...najbolj, da pišem mail lastnici pa ti bo povedala..če ima sploh frej...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
8.7.2008 10:03:43   
sepetalka
hvala buba, je lepo ampak je pa tut dragoouser posted image ! Vsaj zame, moja penzija komaj prišlepa do 370€ tako da si težko privoščim tako ceno, bom pa piknikirala tam kot je prvotno namenjeno in bo tut super dobro. Mi je rekla moja tboljš frendica, da že zbera kaj vse mi bodo delale user posted image !
Zdej grem pa kumare vlagat in se igrat gospodinjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sepetalka -- 8.7.2008 10:04:16 >

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
8.7.2008 10:05:43   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

kje pa ste dons???? user posted image

kaj a nisem jaz dovolj user posted image

sej se nč ne javljaš....????user posted image

a bi rada geslo in up.ime od morja????? user posted image

ma ja ene zmotane refundacije rešujem user posted image  ... geslo ... jaaaaa, prooosim user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3553
8.7.2008 10:06:40   
Bubamaraa
ja drago..... sam me smo si itak porazdelile....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3554
8.7.2008 10:07:09   
Bubamaraa

kje pa ste dons???? user posted image

kaj a nisem jaz dovolj user posted image

sej se nč ne javljaš....????user posted image

a bi rada geslo in up.ime od morja????? user posted image

ma ja ene zmotane refundacije rešujem user posted image  ... geslo ... jaaaaa, prooosim user posted image  user posted image

o to je pa res sranje počet...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
8.7.2008 10:10:11   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Ja še ena cvetka od Karin: v cerkvi se je vsedla k eni svatinji, ter hotela navezat pogovoruser posted image user posted image : 'od kod se pa midve poznava'?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   .. faca user posted image  user posted image

maya kolk si bila lepa user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  ... no vsi trije user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
8.7.2008 10:11:05   
Bubamaraa
maya res ste bili lepiiiii......user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
8.7.2008 10:18:25   
NATAŠI
bubica hvala za geslo user posted image  ... in komentar- noro ... res ste ga žurale in prav je tako user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. res dobre fotke user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3558
8.7.2008 10:19:03   
NATAŠI
bubica a že delaš plače za s.p. ko je treba ene hudičeve reke oddajat

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
8.7.2008 10:21:49   
maya2
ja hvala, sem se ves dan super počutilauser posted image user posted image user posted image
Karin je pa tko čist nekaj posebnega... Matjažu je fuuul pozirala, sta se takoj ujela.
Komaj čakam njune slike, moj me kar mal nazaj drži... da ne bi bila potem razočarana, ampak VEM da ne bomuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3560
8.7.2008 10:27:08   
NATAŠI
maya obleka ti je full pasala in je bila super user posted image , Karin je pa tak sonček user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
8.7.2008 11:09:14   
Bubamaraa

a veš, da kreč nimam nobene take plače...mam bolj d.o.o. ... še tis ko mam prispevke mam pa sam to, brez zaposlenih....user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
8.7.2008 11:39:19   
maya2

maya obleka ti je full pasala in je bila super user posted image , Karin je pa tak sonček user posted image

hvala... sem se v njej fuuul dobro počutilauser posted image user posted image
Čeprav sem imela celo štorijo na četrtekuser posted image smo šle z mami ponjo, pa se mi je zdela malo ozka čez prsni koš.. pa so mi nekak rekle, da itak mora bit, ker so noter kosti,.... potem pa sem prišla domov (beri: 45 min vožnje) sem nekaj malega pojedla, dala še enkrat obleko gor, mi je ratal slaboooo groza me je tiščalo... sem ugotovila da me veže ravno čez želodec, ni bilo variante da jaz tako obleko oblečem, sploh ker imam težave z želodcemuser posted image user posted image user posted image sem kar nazaj poklicala, ..... pa smo bile spet na poti v Domžaleuser posted image user posted image user posted image so mi jo še malo razširile in potem je bila super! Ves popoldan sem se vozila sem in tja, ampak obleka mora štimat!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
8.7.2008 11:42:57   
NATAŠI

a veš, da kreč nimam nobene take plače...mam bolj d.o.o. ... še tis ko mam prispevke mam pa sam to, brez zaposlenih....user posted image

/quote]

ma saj jaz imam tud po večini d.o.o.-je le par s.p.-jev imam za vzorc user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3564
8.7.2008 11:44:16   
NATAŠI
maya si imela pa res smolo z obleko (na četrtek)... dobr da si vztrajala in so ti jo poštimale da si bila potem kot princeska. .. zares lepa user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
8.7.2008 13:55:10   
FLASK_A
Maya, kako si bila lepaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tole s plesom sta res super namislilauser posted image user posted image

Buba, jaz bi tut geslo proooosiiiimmmmmuser posted image user posted image user posted image

Evo, dokumente sm zrihtala, čeprav s tako muko da je kej. Povsod je blo kej narobeuser posted image Ni kej, tko to je ane. Važno, da sm zdej vse porihtala.

Se mi pa tako zelo spi danes. Groza, vam rečemuser posted image Bom ekran pojedla pa še mizo zraven...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 3566
8.7.2008 14:05:58   
FLASK_A
Joj, Buba in Baguska, kako ste uživaleeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prou super!

Neposredna povezava do sporočila: 3567
8.7.2008 14:33:19   
ana**
Lepo pozdrav neveste!

Ze neki casa vas berem,zdaj pa sem se opogumila in vam pisem!
Tudi jaz sem nevesta2008user posted image  Tko,da se vam lahko pridruzim? Upam,da me sprejmete,glede na to da se ze lepo poznate...Najin dan D je 27. avgusta! To je sreda in ne bova imela poroke z 80svati ampak le clani druzine in nekaj prijateljev.
Za to sma se odlocila k noben od naju ne mara velkih stvari in tako bo cist preprosto...

Vec vam povem zvecer zdaj pa sibam v trgovino gledet oblekcouser posted image

maya2 kje pa lahko vidim tvoje slike?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
8.7.2008 14:39:34   
sepetalka
Dobrodošla ana med nevestice in tudi že gospeuser posted image user posted image
Evo pupe moje, od kar sem se preselila na kmetijo postajam kmetikla, kot bi rekla moja taboljš frendica. Nikol v življenju nisem vlagala ničesar, ker mi mami ni pustila češ da bom zaj*** kaj! Danes sem spet uložila 10 kozarcev kumaric, sedaj pa kuham kosilo in se mi sline zraven cedijo. Komaj čakam da user posted image pride domov, da jeva user posted image user posted image user posted image ! Nisem še nič jedla danes ni bilo časa! Pa končno sem polna energije, kar pomeni da se mi zdravje boljša!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem tolk dobre volje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
8.7.2008 14:46:06   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

maya2 kje pa lahko vidim tvoje slike?

Ana lepo da si se oglasila med nevestice....... slikice zbiramo v albumu. Dogovorjene smo, da zadevo koordinira flaska, vendar imajo dekleta dostop do albuma šele ko same dodajo nekaj sličic... tako se izognemo le firbacanju nepoklicanih.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
8.7.2008 15:08:13   
ana**
aha...
a pol js kr flaski posljem slikice?
no zaenkrat imam samo od mojega sopka sam je se to in netauser posted image
tako,da kaksne slikice pa limate not?

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
8.7.2008 18:48:08   
*maya*
ojla drage gospe
sedaj bom pa tudi jaz morala začeti bol resno spremljat forum in upoštevat vaše nasvete. Bliža se namreč tudi moj dan D user posted image Punce dajte mi povedat ali ste imele vse poročne čevlje s paskom, ki objame gleženj. Jaz sem si kupla brez paska in me full skrbi, če se mi bo slučajno čevelj sezuval (npr. da se mi tisti dan že malo raztegne čevelj :( )
Me je kar malo strah zaradi tega user posted image
Lepe priprave še naprej vsem, ki jih veliki dan še čaka in seveda čestitke vsem, ki so že postale gospe.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
8.7.2008 21:05:56   
eva1
maya2-čudoviti ste bili-vsi trijeuser posted image user posted image user posted image , ti pa še sploh, ti je zelo pasala ta oblekcauser posted image

ana...kontaktiraj flaško preko ZS, pa boš na seznamčku, pa slikice še kašne dodajuser posted image

buba in beguska-jaz bi tudi prosim geslo od albumauser posted image

Midva pa greva jutri prstane naročit, če nama bo s časom zneslo...sem šla po po ful velikih zlatarnah, sedaj pa bom naročila tistega katerega sem prvega videla in mi je takoj v uči padel v zlatarni trbovljeuser posted image ..no še mojmu je bil vpšeč, kar pa ni kr tko..njemu ni lih vsaka stvar všeč!

Eno vprašanje za poročene-ali ste imele predtsvitev gostov in kdo jih je predtsvljal-vi ali ansambel?

(odgovor članu *maya*)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
8.7.2008 21:12:25   
FLASK_A
Eno vprašanje za poročene-ali ste imele predtsvitev gostov in kdo jih je predtsvljal-vi ali ansambel?

ne. Ojejejej, kako bi blo dolgočasnouser posted image user posted image Je izpadlo čudovito ravno in točno tako kot je bilo, čisto prosto, kakor je kdo želel, brez prisile, brez pobiranja denarja in nekega blaznega govora, en sam lep in preprost ŽUUUURRRR!!!! Jaz bi šeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
8.7.2008 22:14:01   
trinity22
maya2 bila si čudovita in tvoja dva tudi, s slikic se vidi, da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?