|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.7.2008 10:40:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
   [Brisano sporočilo]
9.7.2008 10:42:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
   RE: Julijke 2008 IV. del
9.7.2008 10:42:26   
TODI
No to bi bil približen recept za tiste ki že hočte rodit.Ne velja pa za Almero in populis, ki sta bili z mano do konca čvekauser posted image  user posted image .  morta najdet drug način user posted image

Vsem mamicam iskrene čestitke ob rojstvu user posted image !!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In res je, da ko dobiš user posted image na trebuh pozabiš na vse bolečine, ki si jih imel do prihoda male štručke, seveda dokler ne rojevaš spet, potem pa se hitro spomneš kako pa kaj user posted image user posted image .

Lep dan še naprej..

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
   [Brisano sporočilo]
9.7.2008 10:43:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
   [Brisano sporočilo]
9.7.2008 10:44:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
   [Brisano sporočilo]
9.7.2008 10:50:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
   [Brisano sporočilo]
9.7.2008 11:02:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1207
9.7.2008 11:07:55   
karamela6
Ilatic, ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image Zdaj se pa lepo nacartajte in uživajte sto na uro. Pa javi, kako ti tvoje mlajše bejbike kaj pomagajo. Stavim, da boš kmalu imela samo še dojenje čez.user posted image

Pri meni nič novega. Sem si zvečer tako želela, da bi se že kaj začelo dogajat, da je pupika full migala, me spravljala v dvome, ali so popadki ali ne ... no, potem pa sva obe zaspali. Torej, po mojih izkušnjah ne pomaga prav nič -  ne user posted image , ne dolgi sprehodi, ne topli tuši, nič nič nič.
V petek imam amnio - mogoče pa bo takrat.
Grem zdaj v soseda po Planico, ki jo imajo v akciji in nesem kolegici v službo. Me kliče, vpraša, če sem ok, če me že kaj špika in ko odgovorim da sem ok, da špika pa še nič, pa začne ... No, pol mi pa pejd po Planico ... Tko da, šibam zdej!
Držte se, pa pejte že rodit!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1208
9.7.2008 11:48:08   
Blacky30
Novička od auroree:

"Živjo! Z Maticem sva pravkar z UZ-ja ledvičk, na srečo je vse OK. Morava pa ostat v bolnici zaradi 10-dnevne terapije z antibiotiki - injekcijami zaradi bakterij v urinu. Pozdrav julijkam. Lp, Vesna"

Bogeca, da bosta morala biti tako dolgo notri, samo hvala bogu, da je z ledvičkami vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1209
9.7.2008 12:03:59   
Blacky30
Dobro jutro!user posted image

Jaz, koza, ponoči čubim poleg računalnika do enih, potem pa sem zjutraj koma in sem zdaj spala do pol enajstih, pa še to me je telefon zbudil.user posted image  Zdaj je že zajtrk v želodčku, jaz pa grem počasi spet nad previjalno mizo, da do konca zrihtam in naložim predale.

Ja, Flower, pri meni je tak, da g. dela vse sam, od gela na trebuh do vpisovanja vseh podatkov v MK in kartoteko. Sestra mi zunaj pritisk izmeri, težo, kri vzame in preveri hemoglobin in urin pregleda. Ostalo pa vse notri dr. sam. Kdo je tvoj g.?
Ja, glede sprožitve poroda je res možno, da rodiš najkasneje 13. avgusta, samo je skoraj malo verjetnosti, ker vedno najdejo nek razlog, da se mora sprožit prej. Meni so ga že našli 4 dni po PDP.
Vso srečo na pregledu!!!user posted image
Bastian111, Gal pa je pravi pubec, kako polna lička ima. user posted image user posted image user posted image  Lepo spi ponoči?

Sem se že spraševala za Ilatic, kako je potekalo, se mi je zdelo, da dolgo, ker je Mojcej že ob 17h poročala, da je v porodni sobi. Pa očitno le ni bilo tako hudo. Lex, hvala za podrobni info, vsaka taka zgodba nam da novo upanje, da ne bo tako hudo.user posted image user posted image

Lex, držim pesti, da fajn zrihtaš. Če pa se vrneš, pa mi o tem izcedku hitro poročaj, ker ga imam tudi jaz, kar ulije se in rahlo rumene barve je. Sicer ni urin, ampak nazadnje je bilo vnetje, ko sem imela tak enako in sem dobila svečke. Zdaj pa ne vem, če jim naj jutri v P to omenim al ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1210
9.7.2008 12:16:48   
Blacky30
Maja24, to bi lahko bil dober znak, da se začenja! Razen, če nisi kaj napačnega pojedla?user posted image

Mojcek1, ajaaaaaaaaaaa, zato levček. Sem že mislila, da misliš, da je zdaj v petek že začetek leva!user posted image user posted image user posted image  Ker jaz upam na rakca.user posted image

TODI, ful lepa porodna zgodba!!!!! user posted image user posted image user posted image  To pa ni bilo prehudo, ne? Samo tisto čakanje na hodniku bi morali izbrisat ven. user posted image  Pa seveda zelo lepo ime!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
9.7.2008 12:17:46   
Katy\o/
Dan nosečke.

Ilatic, čestitke za fantička! user posted image Pa mamo spet enga fanta. user posted image

No, jaz sem s pregleda. Imela sem CTG, ki zopet ni pokazal nič. Ginekološko me ni pregledala, samo naročila me je za v petek in povedala, da če še ne rodim, da moram v nedeljo v P. na CTG in pregled in potem hodim tja. Kakšna muka je tole čakanje čez rok. Prav vsak dan sem slabe volje, ko se zbudim in ugotovim, da sem še vedno 2v1. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
9.7.2008 12:22:40   
Tinky
Evo mene......

spet nič in sploh ne kaže, da se bo v kratkem kej dogajalo. Sem čist v k......
ah, grem jest, tko se vsaj malo potolažim....

V petek imam spet ctg in, če ne bo nič, me bodo v ponedeljek zadržali v P.

Ilatic, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 9.7.2008 12:25:57 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
9.7.2008 12:28:04   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      

1. robika (PDP 5.7.) - čakamo, da se okrepijo popadki!!

2. Katy\o/ (PDP 5.7.) - pregled v petek!

3. Mojcej (PDP 6.7.) - čakamo, da se okrepijo popadki!!

4. lex (PDP 7.7.) - šla se je pokazat v P! Čakamo novičko!

5. netki (PDP 7.7.) - že čaka v P! Navijamo!!!!!!!!!

6. tinky (PDP 8.7.) - čakamo, kaj bo pokazal CTG v petek!!

7. maja24 (PDP 10.7.)

8. karamela6 (PDP 11.7.) - v petek amnioskopija!

9. ksenci (PDP 11.7.)

10. Motoristka (PDP 11.7.)

11. mojcek1 (PDP 11.7.)

13. papir (PDP 12.7.) - v petek amnioskopija!

14. lavita* (PDP 13.7.)

15. klarazan (PDP 14.7.)

16. jocika (PDP 15.7.)

17. SM10 (PDP 18.7.)

18. dzanika (PDP 18.7.)

19. lindy (PDP 19.7.)

user posted image user posted image        user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 9.7.2008 12:29:34 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
9.7.2008 12:32:58   
Blacky30
Na današnji raport se morajo takoj javiti:

- robika
- Mojcej
- ksenci (se ni javila že včeraj!??!!?)
- SM10
- dzanika

V kolikor se ne javite do 17h, začnemo klicat v P po celi SLO!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
9.7.2008 12:37:14   
maja24
Blacky pomoje sm si želodec prehladila,ker sm jedla sladoled pa lubenico iz hladilnika in to ne malo,tok da si bom janežov pa kuminov čaj skuhala pa bom vidla če bo kej bol.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
9.7.2008 12:45:56   
klarazan
Ilaticuser posted image user posted image user posted image user posted image , čestitam!!!

No, jaz sem iz pregleda, kot kaže res nimam sreče s svojo G, ravno dones zjutraj ji je ultrazvok crknu, pa ji pripeljejo novega, o katerem sveda ni imela pojma, ji je celo uro en možakar neki razlagu, pol pa mene not pokliče, sem pol ure ležala na hrbtu ko mi je UZ delala, sem misnala, da mi bo križ zloml, preden si je pogruntala kak more user posted image zmerit, še dobr da ni začela spet mene spraševat kaj jaz mislim, ker pol bi pa popiz....user posted image , mali ima cca.3300g, seveda, če ji lahka verjamem, glede na njeno neiskušenost z UZ-jem, drugač je vse bp, tudi ctg je bp, ponovno pa se vidiva v ponedeljek, 14.07., ko imam pdp. Mogoče bom pa takrat že cartalauser posted image user posted image .

Lex držim pest, da ti rečejo, da si že kar za v porodno, pa da danes zagledaš svojo Vito!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
9.7.2008 12:46:54   
Katy\o/
Tinky a nisva midve eni dve bogici? Samo tebe bodo vsaj obržali v ponedeljek. Meni še nihče nič ne oblublja.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
9.7.2008 12:47:51   
nanka
Dan, en hiter raport še od mene.

NAjprej iskrene čestitke vsem mamica, ki že cartate, nisem še uspela pogledat vse, kar ste napisale.

Tole je moja porodna zgodba:

Okoli 3 sem se zbudila, ker me je začelo boleti spodaj pod trebuhom. Do 6 sem gledala na uro in ni bilo nobenih rednih intervalov. popadki so bili na 9 min, pa naslednji 12, pa 14, pa 8, pa 6, skratka precej me je hecalo. Okoli 8 sva se odločila, da greva v p in se pokažem. Ob 8.20 me na sprejemu pregleda, naredi ctg in ugotovi,da sem odprta 5 cm in da greva v porodno. Sprejme me študentka za babico, opravi klistir ( meni najbolj zoprna stvar) in me pošlje na hodnik sprehajat.

Okoli 9 sem se ščistila in se sprehajala, popadki so bili pa vse hujši. Ker je bila gužva sva dve stali na hodniku, jaz sem čakala sestro, da mi da srajco, da se stuširam. M. je stal z mano in me spraševal, če pokliče sestro, ker sem bila videti čisto preč. Enkrat se pa naslonim na steno, M. pokliče sestro, tri priletijo in me spravijo na mizo v klistirnico. Sem mislila da bom kar tam rodila, so me v teku prepeljale v prvo porodno sobo, M. me je hitro vrgel na mizo in v isti minuti je bila Natka zunaj.

Šlo se je za minutko, res sem mislila, da bom odila kar v klistirnici. Tako je potekalo, zdaj ko je za mano sem čist OK. Spet sem jo odnesla brez šivov, se dojiva, sicer uporabljam nastavek, ampak deluje. Danes je bila odpuščena s skoraj porodno težo 2470 g kar je super. Pediatrinja mi je rekla, da je majhna ampak energična.

Tako, moje stenje je tako, da sem štirikrat rodila in nikoli nisem bila nič strgana in nič šivana.
TRenutno mi obe punci spita v dnevni tako, da vam lahko malo napišem. Zoja je setrico lepo sprejela, Natka ji je dala darilo in dudo ( pripravljena je bila za Natko, pa je ne mara in sem jo dala Zoji), Zoja je tako srečna, da jo vsakemu pokaže. Pomaga mi jo umiti in previti, tako da mislim da je prvi vtis dober. Pa še očka bo doma do avgusta, tako da je res vse po planu.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
9.7.2008 13:02:48   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Katy\o/

Tinky a nisva midve eni dve bogici? Samo tebe bodo vsaj obržali v ponedeljek. Meni še nihče nič ne oblublja.

Jaz se smilim sama sebi......

Dej greva že enkrat rodit !!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Tinky -- 9.7.2008 13:11:47 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
9.7.2008 13:12:41   
karamela6
nanka, s tole tvojo izkušnjo pa si podrla vse rekorde se mi zdi ... v hitrostnem rojevanju mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res si carica!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
9.7.2008 13:12:44   
Katy\o/
Jaz sem vsa tečna in slabe volje. user posted image Vsi me skos kličejo, ker jih zanima, če sm že šla rodit. Pa sej sem rekla, da bova sporočila ko bo. Joj so tečni, ko hudič. user posted image In to me še bolj spravi v slabo voljo. user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.7.2008 13:18:25   
Blacky30
Nanka, res rekorderka v rojevanju!!!! Super za tako porodno zgodbo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tinky, Katy\o/, mislim na vaju in se mi smilita. Če kaj pomaga.... držita se!user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
   [Brisano sporočilo]
9.7.2008 13:21:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
9.7.2008 13:28:51   
moya
Nanka bravo za brzino in kar ne morem verjet, skoraj na hodniku user posted image  . v kateri P pa, če smem vprašat?

Jst sem pa ful vesela, ker sem včeraj kooončnoo dobila vozek z vsemi dodatki user posted image

Italic - čestitke, pa je spet user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?