Blacky30
|
Evo, moj obisk je malo prej odšel. Je pa hitro minil še en dan. Sasi13, tvoja dva sta pa prava cukra, kar pojedla bi jih. Vedno me je zanimalo, kako je pri dvojčkih, kako jih sploh ločiš med seboj? Npr. če da ati spat oba, pa jih tudi preobleče in to in potem ti prideš po njiju v posteljico, kako veš, kateri je kateri? Se toliko razlikujeta v obraz al imata kak sistem, kje kateri spi? Res, mogoče smešno vprašanje, samo sem se vedno to spraševala. Mojcek1, te že dodajam na seznam. Kak si to mislila, da mora ena tudi z levčkom štartat že? Kakšnim levčkom? Nanka, dobrodošla doma. Komaj čakam porodno zgodbo!!! Neboglasnica, srečka, da imaš toliko mleka. Upam, da ga bom jaz imela vsaj pol toliko. Pa ti kar pij, če si žejna, da ne boš dehidrirala. Pa si stisni ven mleko, če ga imaš preveč, da res ne bo mastitisa. Glugluglu, čestitke za tako lepo porodno zgodbo!!! Samo, da se ti je želja uresničila in si imela res sanjski porod!!! HD, tudi pri meni sestra nikoli ni prisotna pri pregledu ali UZ. Očitno različno delajo. Sicer pa...prečudovite slikice, res umetniške!!! To bo zelo lep spomin!!! Pa uživaj pri . Ne vem, kak to zmorete, meni se sploh ne da, pa spet imam vse vneto spodaj in peče, pa še pritiska mi tak fejst dol na rit, da je tak neprijetno. Ne morem še zraven sexat. Pa moj je rekel, da ne upa zdaj, da ne bi kaj sprožil, ker še ni čas, ima še veliko dela. Sem mu rekla, da 14. pa bova, če se ne bo še nič dogajalo, ker takrat pa že lahko pride. Ja, lex, byvacin je zakon, samo sprej tako hudo dene, tak da sem uporabljala prašek in je bil mega super. Mi je mož večkrat na dan "poštupal" rano in se je lepo sušila. Maja24, v MB ti porod sprožijo po 14 dneh, če je vse ok s do takrat. Jocika, si me pa nasmejala s tisto štorijo o očku in škarjah. Glede imena pa se ne sekiraj, če pa te res tako zelo moti, pa ga lahko še vedno spremeniš. Lindy, moj bo imele ene kratke rokave in ene dolge, pa bombažno kapico, ker tak mali ne zna uravnavati temperature še 3-4 tedne po rojstvu in največ toplote izgubi ravno skozi glavico. Tak da je kapica potrebna. Nič, nobenega sms-a, nobenih novičk. Razen, da je Nasara88 že doma iz P in se bo sama kaj javila. Upam, da me ponoči ali zjutraj zbudi kak lep sms, da vam lahko polepšam jutro. Nočko.
|