|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
8.7.2008 23:12:01   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Nyah RR

Teden, dva, mesec, leto,....user posted image user posted image  hecam se, po mojem potem po uz-ju vidjo, ali je cas ali ne?

Aja jest sm pa mislna da čakajo sam en teden pa da ti ga pol sprožjouser posted image ,ja faj ne pol pa res loh še ceu mesec čakamuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
8.7.2008 23:12:25   
Nyah*
Jocika, kako ti je pa ime? Tako hudo pa tut ne more biti?

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 23:12:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 23:14:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 23:14:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1155
8.7.2008 23:14:38   
jocika
Kar se pa moških pri porodu tiče - tisti ta največji "frajerji pa mačoti", so ta prvi ko odpovejo - baje. Za tiste, ko pa vsi dvomijo, se pa pol kr fajn držijo.
Mene je pa zadnjič ena babica ful nasmejala, ko je rekla, da ko se je rodil en dojenček in so dal atiju škarje, da bi prerezal popkovino, da je bil tak zmeden, da si je dal škarje v žepuser posted image user posted image user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
8.7.2008 23:16:30   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Nyah RR

Maja, jaz bom Tratnika samo videla, bom popadke dobila.

Hvala enako,aja sej res a v četrtek je tut on al je kdo drug,ker če bo v četrtek on se zna zgodit da dobim popadke user posted image user posted image user posted image .
Ja sam bi blo res fajn če bi ble skup v sobi,to bi naju sestre mirileuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
8.7.2008 23:16:45   
jocika
Jocika, kako ti je pa ime? Tako hudo pa tut ne more biti?

Jožica!!!! V teh časih? Ja, je hudo. Ne za babico, ampak za mlado punco...user posted image user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
8.7.2008 23:17:09   
Nyah*
HD, a ti je frutka s tusiranjem luste naredilauser posted image . A poj pa akcija, kaj? Ti packa, jaz pa sama doma, moj v sluzbi, koga naj pa jaz..... khm. Nic, se dva dni pa bo fraj, pa bom nadoknadilauser posted image .

Almera, saj jaz bom rodila tako pridno deteuser posted image , da bom ze v P na RR visela (sanjaj, sanjaj,user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 1159
8.7.2008 23:19:58   
lindy
Ej punce, bolj tiste ki ste že rodile, zanima me če ste imele v porodnišnici modrce za dojenje gor al ste ble brez al kako to gre?user posted image
Pa še zdej ne vem kaj naj moji pupi oblečem iz P, a v tej vročini tud kapco rabi pa dvoje dolge rokave, joj sem čist zmedena!user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
8.7.2008 23:21:41   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: jocika

Mene je pa zadnjič ena babica ful nasmejala, ko je rekla, da ko se je rodil en dojenček in so dal atiju škarje, da bi prerezal popkovino, da je bil tak zmeden, da si je dal škarje v žepuser posted image user posted image user posted image

Jest bi še na dan poroda glavo kje pozabla,dobr da se me drži.user posted image user posted image user posted image No Jocika dej povej kako ti je ime.
HD da namo jutr kej tacga bral v novicah kako je nosečnica svojega partnerja naskočilauser posted image user posted image user posted image user posted image (pa brez zamere-sam hec)

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
8.7.2008 23:27:21   
maja24
Nč grem počas spat sm šla dones peš v trgovino(1km stran od doma) in sm tko zmatrana da je jojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sm že mislna da sm maratonca prehodilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
8.7.2008 23:30:33   
jocika
Jst grem tud spat. Se grem stiskat, ko jeuser posted image  tud krenu... Lahko noč, pa nej se začne dogajat ta najbolj spočitiuser posted image , da bojo zjutraj kake novičke.
user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
8.7.2008 23:34:23   
Nyah*
IZVIRNO SPOROČILO: jocika

Jocika, zdaj sem se pa dobesedno polulalauser posted image user posted image user posted image user posted image . To je pa vic vseh vicevuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Lindy, naval mleka je sele drugi dan in modrcek pa sveda blazinice kar rabis, ni prijetno z mokrimi kolobarji na spalni srajci okoli hodituser posted image .

Jaz bom user posted image  oblekla takole:
- hlacke s stopalci
- body (dolg ali kratek rokav- odvisno od vremena)
- jopcka tanjsa bombazna
- kapica je le za rezervo, tanka navadna bombazna
- mogoce se tanka dekica, tudi bolj za rezervo

Nic, grem tut jaz v mižule, se beremo in pisemo spet jutri!

Papa

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
8.7.2008 23:55:55   
Blacky30
Maja24, če ti kaj pomaga, to je moj seznam stvari za v P:

Ø  OSEBNA IZKAZNICA
Ø  NAPOTNICA
Ø  MATERINSKA KNJIŽICA
Ø  POTRJENA ZDRAVSTVENA IZKAZNICA
Ø  PISMO ŽELJA
Ø  POTRDILO ZA ULTIVO
Ø  POTRDILO ZA BOŠTJANA – MATERINSKA ŠOLA
Ø  POROČNI LIST
Ø  PAMPERS PLENIČKE
Ø  KEKSI
Ø  VODO
Ø  SPODNJE HLAČE
Ø  MODRČEK ZA DOJENJE
Ø  ZOKNI
Ø  VLOŽKI VIR 80
Ø  BLAZINICE ZA DOJENJE
Ø  GSM
Ø  POLNILEC ZA GSM
Ø  LEKADOL
Ø  KAMERA
Ø  FOTOAPARAT + FILM (NOVE BATERIJE)
Ø  VLAŽILNI ROBČKI (ZA OSVEŽITEV OBRAZA)
Ø  ROBČKI
Ø  PLAVALNI OBROČ
Ø  BEPANTHEN KREMICA ZA DOJKE
Ø  NASTAVEK ZA DOJENJE
Ø  JAPONKE ZA OBUT

KOZMETIČNA TORBICA:
·         ZOBNA ŠČETKA
·         ZOBNA PASTA
·         GEL ZA TUŠIRANJE
·         GLAVNIK
·         LABELLA
·         OGLEDALO
·         GUMICA ZA LASE OZ. ŠPANGA
·         BRISAČA ZA OBRAZ

ZA DOJENČKA ZA ODHOD DOMOV:

6 plenic
1 plenica za široko povijanje
1 bombažni bodi s kratkimi rokavi
1 zokni
1 komplet bombažni (pajac na naramnice in majčka z dolg. rokavi ali hlače in majčka z dolgimi rokavi)
1 kapico (bombažno)
duda
igračka

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
9.7.2008 0:18:17   
tims
Ne morem verjet!!!!!!! A čist vse lahko spite, al kaj? No, verjemite mi, da vam privoščim. Jaz pa že spet bluzim okol po stanovanju user posted image .

Glugluglu, bravouser posted image . Jaz sem se tud odločila, da če mi ne bo voda odtekla, bom doma dokler se bo le dalo. Raj se doma prekladam, kokr pa tam v P.

Jocika, dej nehi, pa res nimaš tako groznega imena. So tista, ki si jih napisala veliko bolj..... nevsakdanja user posted image user posted image

HD, lepe fotke ful.

Lindy, jaz bom sigurno mela modrc na sebi. Bolš kokr da maš potem pižamo mokro.

Jaz imam uložke Vir 80, pa še ene, prav tako od Tosame, ki se jih kupi v lekarni (zeleni, večji kot so Vir 80, pa prav tako bombažni). Tele Senta, ki jih pa omenja Glugluglu so pa res zakon, samo jaz jih tukaj okoli nisem nikjer zasledilauser posted image .

Nič, grem "spat". Mogoče mi bo pa dons uspel.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
9.7.2008 0:27:27   
Blacky30
Evo, moj obisk je malo prej odšel. Je pa hitro minil še en dan.user posted image

Sasi13, tvoja dva user posted image  sta pa prava cukra, kar pojedla bi jih. Vedno me je zanimalo, kako je pri dvojčkih, kako jih sploh ločiš med seboj? Npr. če da ati spat oba, pa jih tudi preobleče in to in potem ti prideš po njiju v posteljico, kako veš, kateri je kateri? Se toliko razlikujeta v obraz al imata kak sistem, kje kateri spi? Res, mogoče smešno vprašanje, samo sem se vedno to spraševala.

Mojcek1, te že dodajam na seznam. Kak si to mislila, da mora ena tudi z levčkom štartat že? user posted image  Kakšnim levčkom?
Nanka, dobrodošla doma. Komaj čakam porodno zgodbo!!!user posted image user posted image user posted image

Neboglasnica, srečka, da imaš toliko mleka. Upam, da ga bom jaz imela vsaj pol toliko. Pa ti kar pij, če si žejna, da ne boš dehidrirala. Pa si stisni ven mleko, če ga imaš preveč, da res ne bo mastitisa.

Glugluglu, čestitke za tako lepo porodno zgodbo!!! Samo, da se ti je želja uresničila in si imela res sanjski porod!!!user posted image user posted image user posted image

HD, tudi pri meni sestra nikoli ni prisotna pri pregledu ali UZ. Očitno različno delajo.
Sicer pa...prečudovite slikice, res umetniške!!! To bo zelo lep spomin!!!user posted image user posted image user posted image  
Pa uživaj pri user posted image . Ne vem, kak to zmorete, meni se sploh ne da, pa spet imam vse vneto spodaj in peče, pa še pritiska mi user posted image  tak fejst dol na rit, da je tak neprijetno. Ne morem še zraven sexat.user posted image  Pa moj je rekel, da ne upa zdaj, da ne bi kaj sprožil, ker še ni čas, ima še veliko dela.user posted image  Sem mu rekla, da 14. pa bova, če se ne bo še nič dogajalo, ker takrat pa že lahko pride.user posted image

Ja, lex, byvacin je zakon, samo sprej tako hudo dene, tak da sem uporabljala prašek in je bil mega super. Mi je mož večkrat na dan "poštupal" rano in se je lepo sušila.

Maja24, v MB ti porod sprožijo po 14 dneh, če je vse ok s user posted image  do takrat.

Jocika, si me pa nasmejala s tisto štorijo o očku in škarjah.user posted image user posted image user posted image user posted image  Glede imena pa se ne sekiraj, če pa te res tako zelo moti, pa ga lahko še vedno spremeniš.

Lindy, moj user posted image  bo imele ene kratke rokave in ene dolge, pa bombažno kapico, ker tak mali ne zna uravnavati temperature še 3-4 tedne po rojstvu in največ toplote izgubi ravno skozi glavico. Tak da je kapica potrebna.

Nič, nobenega sms-a, nobenih novičk. Razen, da je Nasara88 že doma iz P in se bo sama kaj javila. Upam, da me ponoči ali zjutraj zbudi kak lep sms, da vam lahko polepšam jutro.user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
9.7.2008 0:28:31   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      

1. robika (PDP 5.7.) - čakamo, da se okrepijo popadki!!

2. Katy\o/ (PDP 5.7.) 

3. Mojcej (PDP 6.7.) - čakamo, da se okrepijo popadki!!

4. lex (PDP 7.7.)

5. netki (PDP 7.7.) - že čaka v P! Navijamo!!!!!!!!!

6. tinky (PDP 8.7.) - čakamo, kaj bo pokazal jutrišnji CTG!!

7. maja24 (PDP 10.7.)

8. karamela6 (PDP 11.7.)

9. ksenci (PDP 11.7.)

10. Motoristka (PDP 11.7.)

11. mojcek1 (PDP 11.7.)

12. ilatic (PDP 12.7.) - je že v porodni sobi in vse dihamo z njo!!!! Čakamo novičke!!!

13. papir (PDP 12.7.)

14. lavita* (PDP 13.7.)

15. klarazan (PDP 14.7.)

16. jocika (PDP 15.7.)

17. SM10 (PDP 18.7.)

18. dzanika (PDP 18.7.)

19. lindy (PDP 19.7.)

user posted image user posted image        user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
9.7.2008 0:45:57   
sonček85
netki!
kako kaže.držimo pesti in za vse ostale

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
9.7.2008 6:58:27   
tims
Sasi, kakšna user posted image  maš.user posted image .

Jest sem pa danes celo dvakrat po dve uri in pol spala v kosu. Sem se tok dobre volje zbudila, k že dolg ne user posted image . Pa zdaj grem tud mal še v vodoravno, pol greva pa z mojim kuhinjo izbrat. Komi čakam.

Populis, tebe sem pa v sanjah poslala v P. Ti je voda odtekla in si bila ful jezna name, ker nisem hotla it s tabo  rodit.user posted image user posted image user posted image

Tale Byvacin... a se ga dobi brez recepta? Jaz ga še nikoli nisem uporabljala, sem pa že slišala, da je dober za vse mogoče.

Blacky, a brez keksov pa ne gre, kajuser posted image user posted image user posted image ? Se spomnim, da so nam v P. PO dal vsak dan pri zajtrku en zavitek maslenih piškotov in sem se tako navadla nanje, da sem jih potem še ene pol leta skoraj vsak dan kupovala user posted image . A LJ. P tud dajo kaj tazga?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
9.7.2008 7:07:21   
Blacky30
Ilatic sporoča:

"8.7. ob 22.25 je na svet prijokal prečudoviti sinek ter bratec Tarik.
Težak 3600 g in dolg 53 cm. Mami Sanja"

Iskrene čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo se cartajte in uživajte skupaj!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
9.7.2008 7:12:52   
Blacky30
No, včerajšnja želja se mi je uresničila in sem res dočakala lep sms od ilatic. user posted image user posted image user posted image

Tims, byvacin se dobi brez recepta. Se mi pa zdi, da se je nekaj govorilo takrat, ko sem rodila, da ga več ni za dobit v lekarnah, tak da je zdaj treba preverit stanje, koliko je resnice na tem.

Ja, glede keksov za v P pa je to bolj povzet nasvet od drugih mamic, ker jaz prvič, ko sem rodila, ne samo, da sem kekse zaprte nesla nazaj domov, niti obrokov v P nisem jedla skoraj nič. Kvečjemu sem samo pila, pa še to bolj vodo in čaj. Od nervoze jaz namreč ne morem jest nič, poleg tega sem imela tako boleče grlo, da nisem mogla niti govorit, kaj šele požirat. Tak da mi prvič niso služili, srčno pa upam, da bom tokrat zelooo lačna, kar pomeni, da bom sproščena in umirjena in posledično bom imela tudi apetit.user posted image
Sicer pa mi v MB nismo dobili nobenih keksov, nič poslastic.

Malega sva peljala v vrtec, dragi je šel v službo, jaz pa grem zdaj nazaj spat.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
9.7.2008 7:59:12   
jocika
Juhu, spet novičke po zatišju!
Ilatic čestitamuser posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Pa hvala punce za tolažbe okol imenauser posted image . Sej ko si odrasel ni problema. Problem je, ko si otrok, pa te vsi zbadajo že za čisto običajno ime, kaj šele, če je kaj čudnega, pa ni važno, al gre za neprimernost glede na čas, al karkol... Pa vesela sem, če sem ktero nasmejala s škarjami...user posted image user posted image  Jst sm tud skor dol padla, ko sem si tipa predstavljala. Mislim, da bi blo treba naše user posted image  snemat pri porodu za družinsko komedijouser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
9.7.2008 8:02:49   
bastian111
Ilatic še tukaj iskrene čestitke ob rojstvu sinauser posted image user posted image user posted image
Se mi samo zdi ali pa punce nočejo ven ,skoraj vsi fantje so že na svetu le punce nekaj štrajkajo!user posted image
Lex ,kaj moja štorklja iz prekmurja še ni pri vas? Drugič ko pride jo bom okarala kaj si misli!user posted image  
Mislim ,da mesec Julji ne bo tako vroč kot so napovedovali,malo bo že ampak pri nas je včeraj bilo cel dan le 15.C.
Skratka čakam do zadnje juljike in nato se preselimo na drug forum.Za vse pa držim pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LpDarja

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
   [Brisano sporočilo]
9.7.2008 8:06:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?