Splet.Ka
|
Dobro jutro. Sem se v vašem obilnem čvekanju kar malo izgubila, sploh nisem več na tekočem . Vam tale ohladitev prija? Z mano so hormoni očitno zelo prijazni, tako da mi je vse prav, če je toplo, hladno, sončno, oblačno... Jaz danes začenjam že 20. teden in se čudim, kako gre tale nosečnost hitro. Trebušček pridno raste, včasih ugotovim, da se otroček premika. Sploh nimam časa, da bi to opazovala, tako kot sem prvič. Konec meseca imam že morfologijo. Za spol še vedno ne vem, moj G ni ravno privrženec sporočanja te novice. Je pa obljubil, da se bo potrudil in naslednjič dobro pogledal dojenčku med nogice . Vidim, da se ukvarjate z vozički. Mi imamo doma Quinnyja 3xl comfort in smo bili z njim zelo zadovoljni, ker se sedeči položaj da v vse možne naklone in ker se da obrniti naprej ali nazaj. To mi je prišlo zelo prav, ko je pihala burja. Čeprav je punčka že sedela, smo jo obrnili tako, da je gledala k nam in ne naprej, tako da je bila v zavetju. Pa super je tudi to, da se sprednje kolo da tudi zaklenit, da se ne obrača, to pride po kakšnih kamnih v poštev. Če vas kaj zanima o Quinnyju, me vprašajte. Jaz sem ga brez težav celega (v ta velik avto) ali razstavljenega (v twingota) dajala v avto. Zanj se ne bi odločila le, če bi ga morala nosit kam daleč po stopnicah. Drugače pa je teža na terenu njegova prednost, ker je zelo stabilen. Kilogrami? Tudi jaz imam v primerjavi s prvo nosečnostjo do zdaj zelo malo plusa. Mi že dolgo ni važno, koliko kaže tehtnica, ampak kaj in kako kakovostno jem. Že dolgo pa dobivam občutek, da se gredo nosečnice neko tekmovanje, katera se bo v nosečnosti manj zredila, ker vse, kamorkoli pridem, se hvalijo samo o tem...se vam tudi to zdi? Lepo se imejte!