|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
8.7.2008 12:19:29   
MoonEve

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Dobla sem tud CD, ampak danes nism mogla pogledat, ker izgleda, kot da nimam pravega programa na kompu. S katerim ste ve to gledale?

Kakšna pa je končnica datotek filmčka, fotk?

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
8.7.2008 12:23:18   
5ra_28
Katja_p : rok imava na isti dan, torej bo nama Miklavž z veliko vrečo hodiluser posted image .

Glede CD-ja: jaz sem moje slike iz NS gledala normalno kar z Windows Picture Viewer, tako kot gledaš vse ostale slike.

Končno smo trije:)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
8.7.2008 13:34:23   
katja_p
Men pa mislim da je dal filmčke na CD. Končnice so pa: bup, ifo

Piaa: kar se tiče bazeno: lahko se kopaš v morju in v domačem bazenu (če ga imajo pr kom doma). Odsvetovano je pa v termah in zdraviliščih, ker je preveč ljudi in večja možnost, da fašeš kakšno okužbo.

SM ravnokar probala še enkrat odpret CD in če ga kr zaženem z Windows Medio, mu pokaže filmček user posted image  Tako da deluje user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
   RE: decembrke 2008
8.7.2008 14:59:37   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*
Quinny Freestyle je tudi meni všeč. Teža me ne moti, ker smo doma v hiši in ga ne bom nikjer nosila.

Kaj pa v in iz avta pa gor in dol po klancih?

Ne vem, nisem ga še sprobala. Sprobala sem Speedija, Freestyla pa še ne, zato ne vem, kako se ta teža pozna v takšnih primerih.

MoonEve, prosim, če kasneje, ko boš lahko, razložiš še kako je s tem sedežem (v čisto sedeči položaj). To sem že prebrala na RR, vendar mi ni povsem jasno in bi rada razumela prden ga kupimo. Se pa strinjam, da so barve čudne... user posted image Najlepši mi je ta moder, ki ga imate vi, ostalo pa nič kaj preveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
8.7.2008 15:06:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MoonEve
Sem se pozanimala pri Sončku, nova kolekcija pride konec novembra, ravno prav!! user posted image

Joj, ne vem če je konec novembra ravno pravi čas, ko imam pa rok 4. decembra user posted image ... samo sem se nekako odločila, da če bo punčka (kar upam, da bomo videli na morfologiji) bom vzela chili rdečo, če bo pa fantek pa onega z beš vstavki ... čeprav, če dobro premislim, se bom vmes gotovo še kaj premislila ... ok, vsaj kar se barve tiče ... kar se pa modela vozička, pa gotovo ne! user posted image

(odgovor članu MoonEve)
  Neposredna povezava do sporočila: 2155
8.7.2008 15:32:43   
CIPRESA
O ful sem vesela ko preberem da imate tudi ve občasno šikanje in bolečine v predelu trebuha in ritiuser posted image user posted image Včasih me kar panika zagrabi sploh ko me kak dan malo bolj dol tišči, pa se ustrašim in nemorem si predstavljat da bi sedaj mogla počivat do konca nosečnosti ker imam doma nagajivega 3-letnika ki  ga komaj dohajam, mož pa dela skoraj po cele dneveuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
8.7.2008 15:37:19   
CIPRESA
Aja pa še nekaj  kako kaj z vašimi KGuser posted image jaz jih namreč vstrajno pridelujem in imam že pri dopolnjenih 19t  -   4kg+

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
8.7.2008 15:42:01   
Tedi77
Vprašanje za MoonEve: kje kupiš obroče za sling? Tudi jaz se bom polotila šivanja slinga za našo bebico, pa se mi zdi, da se pri nas teh obročev ne dobi. Ali se motim?
Sicer pa imava PDP na isti dan, pa tudi jaz bom najbrž rodila v Kranju.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
8.7.2008 15:49:07   
PikicaT
Jaz bom pa jutri dopolnila polnih 15 tednov in imam 1kg plusa. Sicer je razlike v kg, ko se tehtam doma ali pri zdravniku, kar 2 kg ampak me ne sekira. Jaz se doma vedno zjutraj na tešče tehtam. Napredujem pa povsod enako, tako da ni panike po mojeuser posted image . Je pa res, da sigurno več pojem kot sem pa prej.
Sicer me je pa ta hujši apetit že minil. Sladkarije mi pa še vedno ne pašejouser posted image .

Kako ste pa kaj druge s kg? Recimo pri mojih tednih? Saj ni sile, kajne?

PikicaT

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
8.7.2008 16:18:49   
Anonimen
Do 15. tedna ali še malo več sem jaz shujšala za kake 4kg ... kako je pa zdaj (v 19. tednu) pa ne vem, ker doma nimam tehtnice ... bomo videli 24.7. ;)

(odgovor članu PikicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 2160
8.7.2008 17:05:04   
CIPRESA
Ja no saj se ne obremenjujem preveč le malo me zanima če me še katera dohitevauser posted image user posted image . V prejšnji nosečnosti sem imela še 2kg več kot sedaj v teh tednih tako da lahko še papcamuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
8.7.2008 17:12:55   
zverinca
ooo jest sem bla že na +5kg, zdej sem pa na +3kg, mal smo šli doli, ampak ni panike.... mam dost zaloge, tako da se ne bojimuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
8.7.2008 19:59:07   
MoonEve
Tedi, prav imaš, pri nas jih ni za dobit, sem celo Slovenijo preklicala, potem sem jih zase in še za prijateljico dala naredit, pa me je skor kap, ko sem račun dobila + še ful so težki, ker so jekleni. Zdaj sem jih pa iz Amerike naročila, večjo količino, 3 različnih barv, modre, roza in srebrne. So pa aluminjasti, tako da so v primerjavi z mojimi zelooo lahki.

Kdaj imaš PDP? Ker meni ga je ravno danes prestavila za en teden na 12.12. Ste Kranjčanke in tiste iz okolice za to, da se dobimo enkrat po počitnicah, septembra, na kakšniuser posted image kavi, dveh? user posted image Seveda bi pa lahko organizirale tudi kako splošno srečanje Decembrk kje v Ljubljani. user posted image user posted image

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
8.7.2008 20:38:35   
JAPE
Ojla punce!
Mi smo že z dopusta, sme se imeli fino. Meni je morje res pasalo, moram povedat, da se malo bolje počutim, včasih mi je še malo slabo, bruham pa ne več. tako da sem že vse izgubljene kilograme dobila nazaj.

Všeč mi je, da je na seznamu tudi kraj. Meni lahko napišete KR.
In MoonEve, seveda smo za, da se enkrat dobimo na srečanju!

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
8.7.2008 22:09:26   
Tajka
no moji kilogrami pri dopolnjenih dobrih 18 t so zaenkrat še na istem, samo imam tudi že od prej preveč podlage user posted image  , tako da se niti ne smem preveč zrediti.
Pri prvi pa sem imela v tem času že ene 8 kg plusa.

Lp T.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
9.7.2008 7:46:05   
5ra_28
Ojla,
Jaz pa sem imela pri 15t +2,5kg, zdaj na sredini 19t pa mal manj kot +3 kg.

Končno smo trije:)

(odgovor članu Tajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
9.7.2008 8:16:18   
katja_p
Jutro!

Kar se tiče KG: trenutno sem na 19t 1d in imam po moji tehtnici na tešče 2 kg več kot na začetku nosečnosti. Pr G je vse mal drgač, ker tam se nikol ne tehtamna tešče, ker imam ob takih urah preglede, da prej že jem in jih imam že v osnovi več.

Včeraj zvečer, ko sem šla spat in sem se umirila, sem v kratkem času pod popkom začutila 4 dražljaje. Sicer ne vem, če je to to, je bil pa tak občutek, kot da bi te eno majhno stopalo na hitro brcnilo user posted image . Bom še počakala par dni, da vidim, če se bo začelo ponavljati. Če se pa še ne bo, pol pa ni blo to to user posted image . Vsekakor pa računam, da v roku 14 dni bom že čutila brce.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
9.7.2008 10:17:39   
PikicaT
Hej, dobra ideja!user posted image
Jaz sem za. Tudi jaz sem Gorenjka. Rodila bom v Kranju. Takoj sem za srečanje potem po dopustih. Da se malo primerjamo kakšne trebuščke imamouser posted image . Čeprav jaz sem tako ali tako ta zadnjauser posted image .

S kilogrami ste me mogoče malo potolažile. Sem pa normalne rasti in oblin še od prej, tako da če bi kakšne 4kg shujšala, bi bila že prava trlicauser posted image . Bo tako čisto OK. Samo, da je z našo pikico vse v redu.

PikicaT

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
9.7.2008 10:19:31   
Splet.Ka
Dobro jutro.

Sem se v vašem obilnem čvekanju kar malo izgubila, sploh nisem več na tekočemuser posted image .

Vam tale ohladitev prija? Z mano so hormoni očitno zelo prijazni, tako da mi je vse prav, če je toplo, hladno, sončno, oblačno...

Jaz danes začenjam že 20. teden in se čudim, kako gre tale nosečnost hitro. Trebušček pridno raste, včasih ugotovim, da se otroček premika. Sploh nimam časa, da bi to opazovala, tako kot sem prvič. Konec meseca imam že morfologijo.

Za spol še vedno ne vem, moj G ni ravno privrženec sporočanja te novice. Je pa obljubil, da se bo potrudil in naslednjič dobro pogledal dojenčku med nogiceuser posted image .

Vidim, da se ukvarjate z vozički. Mi imamo doma Quinnyja 3xl comfort in smo bili z njim zelo zadovoljni, ker se sedeči položaj da v vse možne naklone in ker se da obrniti naprej ali nazaj. To mi je prišlo zelo prav, ko je pihala burja. Čeprav je punčka že sedela, smo jo obrnili tako, da je gledala k nam in ne naprej, tako da je bila v zavetju. Pa super je tudi to, da se sprednje kolo da tudi zaklenit, da se ne obrača, to pride po kakšnih kamnih v poštev.

Če vas kaj zanima o Quinnyju, me vprašajte. Jaz sem ga brez težav celega (v ta velik avto) ali razstavljenega (v twingota) dajala v avto. Zanj se ne bi odločila le, če bi ga morala nosit kam daleč po stopnicah. Drugače pa je teža na terenu njegova prednost, ker je zelo stabilen.

Kilogrami? Tudi jaz imam v primerjavi s prvo nosečnostjo do zdaj zelo malo plusa. Mi že dolgo ni važno, koliko kaže tehtnica, ampak kaj in kako kakovostno jem. Že dolgo pa dobivam občutek, da se gredo nosečnice neko tekmovanje, katera se bo v nosečnosti manj zredila, ker vse, kamorkoli pridem, se hvalijo samo o tem...se vam tudi to zdi?user posted image

Lepo se imejte!

Cvetim...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
9.7.2008 10:27:01   
PikicaT
Mi o vozičkih še ne razmišljamouser posted image . Se mi pa zdi, da bomo mogli počasi začeti. Trenutno se ukvarjamo še z opremo stanovanjauser posted image .
KAr se pa kilogramov tiče... Ne bi se rada ravno ogromno zredila. Je pa res, da tudi jaz raje gledam kaj pojem kot pa koliko. Pojem toliko kolikor mi paše. Kot sem že napisala, imam srečo, da mi sladkarijo sploh ne pašejo. Pojem pa kar dosti sadja in zelenjave.
Bomo videli kaj bo naslednjič rekla ginekologinja na pregledu. Vmes gremo pa še na morjeuser posted image . Bomo veliko plavali in bouser posted image .

PikicaT

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
9.7.2008 10:27:27   
zverinca
ojla!!

evo še mene, sem končno dobila odločbo od komisije za bolniško, tako da sem šla najprej zjutraj to uredit, da mi v službi lahko obračunajo junijsko plačo.

Sem pa ok, doma, kuham golažuser posted image
Ohladitev mi je kar pasala, čeprav me je ponoči treslo od mraza, da sem morala oblečt pižamouser posted image sedaj sem pa tudi doma v nogavicah, ker imamo že tako bolj hladno stanovanje... no saj ko je vročina kar paše...

Jaz tudi lahko podam še kako mnenje o Speedy-juuser posted image

Splet.Ka se strinjam tole o kilogramih... pa niti ni več to le med nosečnicami ampak meni se zdi da me čisto vsi le to sprašujejo, niti ne če že brca otroček, v katerem tednu sem, ampak najprej 'ja kolk si se pa zredila? kolk si se pa taprvič?'... beh, kaj jih briga.. hujšala bom itak jaz, potem, po dojenju, do takrat pa važno da dobro jem - res kvalitetno, kakor ti pravišuser posted image Tudi sadje sem začela jesti po 15 letih, kar je ful napredek. Ne vem, kar zapaše mi nektarina, jagode. Sicer ena recimo na teden, ampak je že to veliko zame kar se sadja tičeuser posted image se moram pazit, da ne fašam vitaminozouser posted image

na evo, pa sem se spet zaklepetalauser posted image

nič, uživajte

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
9.7.2008 10:39:29   
katja_p
Splet.ka, katerga Qunyyja maš?

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
9.7.2008 10:47:41   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaT

Tudi jaz sem Gorenjka. Rodila bom v Kranju. Takoj sem za srečanje potem po dopustih. Da se malo primerjamo kakšne trebuščke imamouser posted image . Čeprav jaz sem tako ali tako ta zadnjauser posted image .

Tudi jaz sem Gorenjka, rodila bom, če me kje drugje ne preseneti user posted image , na Jesenicah.

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaT

Kot sem že napisala, imam srečo, da mi sladkarijo sploh ne pašejo. Pojem pa kar dosti sadja in zelenjave.

Enako. Na srečouser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

hujšala bom itak jaz, potem, po dojenju, do takrat pa važno da dobro jem - res kvalitetno, kakor ti pravišuser posted image

Se strinjam. Prvič sem se jaz zredila za 17 kg, očitno edina na svetu, ker so vsi okoli mene poznali samo user posted image , ki jim je zrasel le trebuh, zredile pa se niso nič. No, jaz sem rodila konec julija, pred novim letom pa sem bila že na stari kilaži, pa si nisem odrekla niti grižljaja. No, pa nisem mislila iz tega takega problema naredituser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Sem pa ok, doma, kuham golažuser posted image

Midva z vd možem sva se včeraj zvečer spravila kuhat polnjene paprike. Sva dolgo odlašala, ampak očitno so si jih sosedje naredili na zalogo, tako da večkrat na teden diši po hodniku. In če ni časa čez dan, je pa ponočiuser posted image .

Lep pozdrav!

Cvetim...

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
9.7.2008 10:48:41   
Splet.Ka
Katja_p imam Quinny Freestyle 3xl Comfort barve Sand.

Cvetim...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
9.7.2008 11:10:23   
lonja
Pozdravljene,

govorite o kilogramih, tudi jaz sem pridelala 5 kg od začetka nosečnosti, pa se tudi ne sekiram preveč, sej bo šlo potem dol. Je pa res, da se pri prvi nosečnosti nisem tolk zredila tja do sedmega meseca user posted image , pa kaj čmo. Bomo pa potem po koncu dojenja eno dieto skupaj udarile. Glede na to, da sem ta prvo dojila leto in pol, mi še ne bo treba kmal na dieto user posted image .

Cipresa, je kr težko okol letat za temili našimi otročki. Naša Ajda ima sicer dve leti in pol, živa je pa tolk in sploh ji ni jasno, da meni zadnje čase enostavno kdaj zapaše, da se počim pred kavč in malo počijem.

MoonEve, za sling se še nisem odločila, rada bi počakala do morfologije konec meseca, da mogoče pa le zvemo spol, ker bo izbira blaga malo tudi odvisna od tega. Sej ti ni prepozno, a ne? Sem pa tudi jaz user posted image  full za, da se dobimo na kakšni user posted image .

Zverinca, naj ti golaž dobro uspe. Men bi tudi dans pasal, pa ga ni na jedilniku v naši restavraciji. Bom tud filano papriko jedla user posted image .

Sem se pa naročila k dr.Strahovi na 3D ultrazvok, imela ga bom konec avgusta.

Brcike sem pa včeraj spet začutila. Noro.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.