|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
7.7.2008 16:33:26   
pike
Hojla,
prišla sem iz pregleda. Vse O.K. pokazal nam je utripajoči srček, želodček, mehur skratka vse kar se da videt. Pri 12 t je rekel, da kaže, da bo fantek, danes se pa ni nič videlo pa je rekel, da bo verjetneje punčka ampak, da je še prezgodaj o tem govorit. Samo, da je dete zdravo.
Punce, zanima me a se moram pri svojem G posebaj naročit za morfologijo, na pregledu mi namreč ni nič omenil? Zdaj sem nosečka 16 t in 3 dni, naslednji pregled pa imam 7.8.2008. Na ceniku, ki je v ordinaciji piše cena 60 EUR. Kako je s tem?

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
7.7.2008 17:33:29   
vrtnica21
user posted image  
(skupaj nas je 81 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi       spol   kraj R

user posted image x.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24          17.7            ?  
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )      31          21.4.           ?  
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31          18.6 (NS)   ?  
user posted image 2.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29   MF 28.7. (NS)  user posted image     KR
user posted image 2.12.   tian*zoja      (1. user posted image , 0. user posted image )     ?                               ? 
user posted image 2.12.   Claudi           (1. user posted image , 0. user posted image )    25   MF 18.7. (NS)  ?   LJ/PO
user posted image 2.12.   gemina         (1. user posted image , 0. user posted image )    26        MF 25.7.       ? 
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?   9.7./MF24.7.(NS) 
user posted image 3.12.   Splet.Ka        (2. user posted image , 1. user posted image )     30       2.7. (NS)      
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27          8.5.              ?  
user posted image 4.12.   tasa.m        (1. user posted image0.user posted image )      25        (NS)              ?  
user posted image 4.12.   Otika           (1. user posted image0.user posted image )      25   MF 24.7. (NS)  ?    LJ
user posted image 5.12.   katja_p        (1. user posted image , 0. user posted image )     25   MF 30.7. (NS)   ?    SG/CE
user posted image 5.12.   Ana Luna      (2. user posted image , 0 user posted image )      29   MF 17.7.(NS)    ?    LJ
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25       21.7.(NS)      ? 
user posted image 5.12.   roal              (2. user posted image , 0. user posted image )      26      (NS)               ?   
user posted image 6.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        27   MF 23.7.           ?  
user posted image
6.12.   MoonEve     (2. user posted image , 1. user posted image )     28        3.6. (NS)       ? 
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      MF 24.7. (NS)  
user posted image 6.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31    MF 21.7. (NS)   user posted image    LJ
user posted image 6.12.   jasa            (2. user posted image , 1. user posted image )      30        (NS)             user posted image     NM

user posted image 6.12.   5ra_28      (1. user posted image , 0user posted image )         ?                                ?  
user posted image 7.12    nadaklemen(2. user posted image , 1. user posted image )      31                               ? 
user posted image 8.12.   Tajka          (2. user posted image , 1. user posted image )     27    MF 7.8.  (NS)       ?   LJ
user posted image 8.12.   hektorina   (2. user posted image , 0. user posted image )     38    MF 29.7. (NS)      ?    MB
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34    MF25.7.(NS)       ? 
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )     29        8.5.                  ? 
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )     ?       MF 7.8. (NS)     
user posted image 11.12. Suni             (1. user posted image ,0. user posted image )     27       (NS)                user posted image  
user posted image 11.12. Anonimenuser posted image (1. user posted image ,0. user posted image )      ?        (NS)                 user posted image   
user posted image 12.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     MF 10.7.(NS)    user posted image  
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31       2.6.                 
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26   MF 31.7.(NS)   user posted image     SG   
user posted image 12.12. mami 1979  (4.user posted image , 3user posted image )       28    MF 31.7. (NS) 
  user posted image    CE   
user posted image 12.12.  ajda26        (2. user posted image1.user posted image )     29    MF 24.7. (NS)    ?     LJ
user posted image 12.12.  december28(1. user posted image0.user posted image )     28      3.7.(NS)        user posted image      LJ
user posted image 12.12.  ketii              (1. user posted image0.user posted image )      ?        (NS)              user posted image    
user posted image 12.12.  Tedi77          (1. user posted image0.user posted image )    37   8.7. (NS)           ?     KR/LJ 
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22  MF 24.7.(NS)     user posted image     KR   
user posted image 13.12.   JAPE           (2. user posted image , 1. user posted image )      27    26.6. (NS)      user posted image  
user posted image 13.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       38       7.7 (NS)       

user posted image 14.12. andya           (1. user posted image , 0. user posted image       ?                              
user posted image 15.12. LUNA06       (2. user posted image , 1. user posted image )      28       3.7. (NS)      
user posted image 15.12. tejci01         (1. user posted image , 0. user posted image )     26   MF 29.7 (NS)     user posted image     PO    
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )    31       26.5.               ?     

user posted image 16.12. lollypop        (1. user posted image , 0. user posted image )    29   22.7/MF25.7(NS)?  
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36         8.5.                ?      
user posted image 17.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27        (NS)                ?  

user posted image 17.12. uršula83       (2. user posted image0.user posted image )     24    8.7. (NS)         user posted image    TR
user posted image 18.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    27        (NS)              user posted image     TR  
user posted image 18.12. nadya            (1user posted image  ,0 user posted image  )      26        (NS)              ?    
user posted image 18.12. miskajus        (1user posted image  ,0 user posted image  )      26   30.6. (NS)         ?      
user posted image 19.12. zverinca         (3user posted image  ,1 user posted image  )      29  16.7. (NS)          ?    LJ      

user posted image 19.12.  mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )    35     1.7.(NS)             ?         
user posted image 20.12.  neisha80       (2. user posted image1.user posted image )  
28   29.7. (NS)         user posted image      
user posted image
20.12.  Nincica1      (1.  user posted image0.user posted image )    30   21.7. (NS)         ?  

user posted image 20.12.  .Evelyn.       (1.  user posted image0.user posted image )    26       (NS)               ?     LJ   
user posted image  20.12.  mettyy          (2user posted image , 0user posted image )        15281529   MF 5.8. (NS)     ?    SG 
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27        (NS)              user posted image  

user posted image 21.12. _sanja_*     (1. user posted image , 0. user posted image )     22   MF 6.8.(NS)        ?   SG/CE
user posted image
22.12.  nanaa          (2. user posted image0.user posted image )      29  14.7.  (NS)         ?     TR    
user posted image 24.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32  15.7. (NS )         ?  
user posted image 25.12. *nina*          (2. user posted image0.user posted image )     23   25.7.(NS)           ?   CE   
user posted image 26.12. tejka**       (2. user posted image1 user posted image )       33       (NS)               ?  
user posted image 27.12. jesensko listje (2user posted image  , 0 user posted image )   
21      27.6                 ? 
user posted image 28.12. abi                (2. user posted image1.user posted image )       ?         (NS)               ?  
user posted image 28.12.  Lyla             (2. user posted image1.user posted image )     28     10.7. (NS)       
user posted image     GO

user posted image 28.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27    21.7. (NS)        user posted image    
user posted image 31.12.  uršap            (1. user posted image0.user posted image )       ?        (NS)                ?  
user posted image 31.12.  PikicaT          (1. user posted image0.user posted image )    28  MF 11.8.  (NS)    user posted image    

Že dolgo se nam niso oglasile naslednje user posted image

user posted image  x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30         P                ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23      P 16.4.         ?

user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?           P               ?
user posted image x.12.   jagodinka   (3. user posted image0.user posted image )        ?          P               ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?           P               ?
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?          P                 ?
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?        P 15.5.        ?
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0. user posted image )      29      P 12.5          ?
user posted image 12.12. robidka        (1. user posted image , 0.user posted image )      30         P                ?
user posted image 13.12.  miši             (2.user posted image  , 1user posted image )         ?          P                 ?     
user posted image 24.12. MIAAA30     (2. user posted image1.user posted image )       ?           P               ? 

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ančicauser posted image
ani76user posted image
faka user posted image
Sulfinija  user posted image
metuljcek27 user posted image
nanika* user posted image
S@nta user posted image
becky user posted image
Anonimna 4 user posted image
potička user posted image

DRAGE VSE DECEMBERSKE user posted image  PREGLEJTE SEZNAM IN GA POSKUSITE DOPOLNIT IN POPRAVIT ALI PA NAPIŠITE POPRAVKE

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
7.7.2008 17:37:51   
vrtnica21
IZVIRNO SPOROČILO: pike

Hojla,
prišla sem iz pregleda. Vse O.K. pokazal nam je utripajoči srček, želodček, mehur skratka vse kar se da videt. Pri 12 t je rekel, da kaže, da bo fantek, danes se pa ni nič videlo pa je rekel, da bo verjetneje punčka ampak, da je še prezgodaj o tem govorit. Samo, da je dete zdravo.
Punce, zanima me a se moram pri svojem G posebaj naročit za morfologijo, na pregledu mi namreč ni nič omenil? Zdaj sem nosečka 16 t in 3 dni, naslednji pregled pa imam 7.8.2008. Na ceniku, ki je v ordinaciji piše cena 60 EUR. Kako je s tem?

PIKE
Tvoja G. te sama naroči na morfologijo in se NE plača. Saj kakšni G. te sami naročijo in ti sploh ne povejo, da bodo delali morfologijo. Najboljše, da jo kar vprašaš. Sicer boš pa na naslednjem pregledu 7.8. noseča 21 T in ravno takrat se opravljal tudi morfologija.

TOLE PA PIŠE NA KOLEDARJU
V 20. tednu je na vrsti nov ultrazvočni pregled, imenovan morfološki pregled. To je obenem tudi zadnji brezplačni pregled pri zdravi nosečnici, zato ga ne zamudita! Preiskava je zelo pomembna, saj ginekolog natančno pregleda plod, njegove organe (možgane, srce, pljuča, ledvica, želodec, sečni mehur, hrbtenico) ter ga natančno izmeri. Pregledal bo tudi posteljico ter količino plodovnice in podal končno mnenje, ali je razvoj pravilen. Še enkrat bo ocenil, ali obstaja ponovno tvegaje za razvoj Downovega sindroma. Pri plodu lahko opazi več kromosomskih označevalcev, ki bi lahko kazali na morebitno nepravilnost. V tem primeru po natančni oceni v bolnišnici nosečnica še lahko zaprosi za prekinitev nosečnosti ali se po svoji vesti odloči, da z nosečnostjo nadaljuje.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
7.7.2008 17:45:58   
uršap
hej,
danes mi je G prestavila PDP na 2.1., tako da se prestavljam v drug mesec. Vsem še naprej veliko sonca in nasmehov v nosečnosti:)
pozdravčki

nasmehni se:)

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
   RE: decembrke 2008
7.7.2008 19:00:39   
neonsun
pozdravljene nosečkeuser posted image
jst sm tud ena ki bo rodila decembra,pravjo da 3.12
je pa to moja prva nosečnost in sm zlo zlo vesela ker
sem si zelo želela tega dojenčkauser posted image

upam da me vzamete za svojo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
7.7.2008 19:01:08   
vrtnica21
Uršap
saj še vedno lahko z nami do konca ostaneš. Mi te ne podimo stran. Tudi nekatere od Decemberk bodo rodile verjetno v januarju, nekatere pa celo v novembru.
Odloči se in se še kaj javi.

Jaz pa danes definitvino čutim prave male brcike. Prejšnji teden še nisem čisto dojemala ali je to res to.
Zdaj pa čutim, kakor da bi me en s prstkom špikal znotraj trebuščka - čuti se pa kot utrip. Čisto rahlo.
user posted image user posted image

Čau

(odgovor članu uršap)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
8.7.2008 8:21:50   
gemina
Dobro jutro babike, kako ste kaj?

Danes se da pa malo bolje dihati, ane??? Mi kar paše, da ni tiste ubijalske vročine!!
Za vikend smo ga biksali na morju in kot vedno, je bil prekratekuser posted image ...pa saj se ga bomo še kaj naužili.

Drugače sem ok, tudi čutim ga že- sicer ga že cca 14 dni,pa sem mislila, da mi samo prebava nagaja...je bil pa naš otročičekuser posted image ...malo se mi pa že pozna...se mi zdi, da me je kar naenkrat čez vikend razpihnilo......kak fajn

Povejte mi, a mogoče še katero občasno boli v spodnjem delu trebuha? A je to normalno????

Aha, pa še podatek za na seznam...rodila bom v Celju!!

LP

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
8.7.2008 8:24:03   
zverinca
Dobro jutro, kako smo spali?
jaz končno brez prebujanja, HB da se je malo ohladilo in da smo lahko spali, kajne?

sem vas pa včeraj zvečer prebrala, vse 4 strani, pridne čvekeuser posted image

komentirala bom le okoli vozičkov: jaz ko sem se odločala za nakup sem gledala da ima sprednje kolo (izbirala sem med trikolesniki) vrtljivo - za po urbani okolici, in pa da se ga prav tako da fiksirati v en položaj - za off road sprehode, kjer fiksno kolo resnično pride prav. In potem sem gledala še težo, na koncu sem se odločila za Quinny Speedy. In ni mi žal, komaj čakam da spet namontiram košaro za novorojenčkauser posted image imam pa to srečo da se tavelika (dve in pol letnica) ne vozi več, da gre povsod peš, tako da mi ne bo treba kupovat buggy-ja.

kaj boste danes počele? jaz res uživam doma. Sedajle grem do trgovine po kruh, da si pripravim konkreten zajtrk, pa v knjižnico po kako čtivo, potem pa bom uživala... user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
8.7.2008 8:26:05   
zverinca

Povejte mi, a mogoče še katero občasno boli v spodnjem delu trebuha? A je to normalno????

mene na trenutke, najhuje mi je pa ko kihnem, takrat me zaboli celi spodnji del trebuha da je joj! se preventivno zvijem kar v kepo, da preprečim kak trebušni krč...
narobe po mojem pa ni, se le premikajo organi, maternica se širi, kosti se prilagajajo.... narava dela svoje čudeže, ne boj seuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
8.7.2008 8:41:06   
Tajka
hi.

gemina - tudi mene boli spodaj, še najbolj tam okol medenice, jaz mislim da je to od tega ker se vse skupaj razteguje - se ne spomnem a je blo tko tud ta prvič k je že tolk časa nazaj( 8 let ).

Zdej pa morem naprej delat.

Lp T.

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
8.7.2008 9:01:51   
Anonimen
Jap mene je tudi zadnjič nekaj špikalo pod popkom, pa sem potem celo popoldne malo bolj v klobčiču zvita ležala na kavču, potem se je pa umirilo. No na sploh me je najbolj špikalo takrat, ko sem hotela vstat.

Drugače se pa tudi jaz veselim tega bolj "grdega" vremena, ker končno lahko zadiham ... ko bi pa še spala lahko, bi bila pa že skoraj najsrečnejši človek na svetu ;) ... zjutraj moram namreč že okrog 7ih vstat (pa čeprav mi ni treba), ker me tako hrbtet boli, da ne zdržim v postelji ... pa zdaj ne vem a je to kriva nosečnost ali premehak jogi. A vas tudi kaj boli hrbet od lopatic pa do sredine hrbta?

(odgovor članu Tajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2136
8.7.2008 9:35:40   
hektorina
Otika, JA - tudi mene večkrat boli zgornji del hrbta. Ne v križu, kot bi se "naj spodobilo". Mogoče se le držimo bolj šlampasto, sedaj s temi "bušiji".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
8.7.2008 10:36:09   
MoonEve
Hej,

bolj poredko se oglašam, ker ni veliko časa, za vse, kar bi rada naredila. Sori Otika, ker ti nisem odgovorila na ZS o SPEEDIJU, bom zdaj kar tukaj napisala, da bo še kateri prav prišlo:

Ali se ga da poležat v ležeči položaj, se pravi da nogice ne štrlijo v zrak ali bingljajo dol in da je hrbtni del čim bolj vodoraven?
Da se ga skoraj v vodoraven položaj, po 5., 6. mesecu je čisto ok. Sama sem zašila še eno blazino, da je bolj mehko. Nogice nikamor ne štrlijo, ker se tisti del za noge dvigne v vodoraven položaj. Mi ga še vedno uporabljamo dvignjenega, ker ima malo prekratke, da bi sedela tako kot v stolu. Ji je čisto fino. Naslon se vzdigne skoraj navpično z majhnim trikom. Ko dobim fotoaparat iz popravila, pofotkam in vam vse predstavim še s slikovnim gradivom. user posted image Proti soncu zelo rpiporočam nakup Pepeny senčnika (tudi za druge vozičke) in ne tiste mini marelce. Smo preizkusili oboje, marela je zelo tečna: v vsakem ovinku jo j treba nagibati v drugo smer, bebicam gre na živce, jo majejo, nekaterim se potem še odlomi.

Sedalni del se mi zdi za tiste male bebike ful širok ... a kaj več, če se da dokupit kako blazino ali kaj podobnega (tako kot v nekaterih avtosedežih), da malega otroka malo bolj fiksiraš v voziček in da se ne povesi v eno ali drugo stran.
Bodi vesela, da je tako širok! Pri Freestylu je ful ožji in ko vidim pozimi dojenčke, oblečene v pajacke, so čisto stiščani noter. Pri nas po 6. mesecu ni bilo problema (ima pa od začetka tisto blazino pod hrbto in rito).

user posted image

user posted image

user posted image

Ali se da športni del obrnit proti vozniku, ali je samo ta opcija, da otok gleda naprej mogoča?
Športni del se ne obrne. Mene ni nikoli motilo, ker takrat, ko so dovolj veliki, da sedijo v vozičku, jih okolica zelooo zanima in sama ne vidim potrebe, da da bi bila obrnjena proti meni.

Še nekaj o terenih in teži:
Speedi gre po vseh terenih, mi nikoli nismo fiksirali sprednjega kolesa (res pa, da se nismo vozili po gozdu čez korenine). Za makedam je super, po travi, kamnih....

user posted image

Prav tako za po nakupih, vodljiv je z eno roko. Mislim, da je težek 12,8 kg. Letos bomo mi dokupili še košaro, ker je do zdaj nismo imeli (smo ga uporabljali šele poleti, najprej z lupinico, potem takoj športni del). Bom počakala do konca leta na novo kolekcijo, ker tele letošnje barve mi niso všeč user posted image
Če katero še kaj zanima, svobodno vprašajte.

Imam pa še eno ponudbo: izdelujem slinge za nošenje otroka (po slovensko štorklja). Sama sem nosila neše dete dokler nisem bila ponovno noseča. Preveč je + lastnosti nošenja, da bi jih tu naštevala, zato imate tu link (tudi drugače ful fina stran, se najdevo vsi odgovori na naša vprašanja: KLIK Spodaj je še slikica naše bebice Do 4. mesec so jo mučili hudi krči, tako da je cele dneve jokala. Dostikrat se je zvečer pomirila samo pri meni. Je super, ker sem imela razbremenjene roke in hrbet. Tudi moja prijateljica ima dojenčka, ki so ga mučili krči, pa se je samo v slingu pomiril.

user posted image

user posted image

Vzorčke trenutno razpoložljivega blaga prilepim kasneje. Naročila lahko oddate tukaj: SLING PO septembu bom imela verjetno več časa, ko gre naše dete v vrtec. Takrat bom kooooončno uredila polno stravi, ki jim pravim projekti in kar ne pridejo na vrsto iz meseca v mesec. user posted image Nočem vas strašit, toda tiste, ki ste 1. noseče: izkoristite čas, dokler je dojenček v trebuhu, potem ga bo precej manj! (ampak ne bi zamenjala z ničemer)user posted image

Še podatki za seznam: PDP prestavljen na 12.12., morfologija 22.7.2008, pričakujemo user posted image user posted image rodila bom v KR Prvič sem v Postojni v vodi, zdaj se pa zaradi Lilu ne bomo vozili tako daleč, ker je KR porodnišnica praktično čez cesto. Bom pa definitivno imela tokrat nekaj proti bolečinam, najverjetneje Ultivo.

Danes sem imela pregled pri G, vse ok, voda, kri, srček pa tako ali tako sama vsak dan poslušam. Tako da se veselim UZ čez dva tedna, potem pa na morje za 3 tedne, juhu!! Aja, pa gibe že čutim od četrtka user posted image

Lepo se imeje kljub dežju!

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
8.7.2008 10:44:06   
lollypop
Hellou drage souser posted image

Mi2 sva prispela iz morja, je blo čudovito, vreme super (že skoraj prevroče), voda osvežilna in počutje več kot odlično tako da res lep zadnji "samski" dopust user posted image  
No sedaj sem pa že v službi in kar naenkrat sem spet vsa utrujena, bi lahko za računalnikom zaspala tako se mi zeha user posted image  ampak bo že... odštevam dneve do MF ki jo imam 22.07. in komaj čakam da spet vidim našo pikico.
A ve se boste naročale na 3D UZ?? sem malo razmišljala pa še nisem prepričana... pri dr.Strah v Domžalah je namreč cena 110 € kar ni tako mali znesek, če gre samo zato, da gledaš svojega user posted image   na ekranu... no saj ne da ne bi bilo vredno videti ampak vseeno se mi zdi kar drago glede na to, kakšni stroški vse me/nas še čakajo... a katera ve, ali je ta UZ namenjen še čemu drugemu, ugotavljanju kakšnih nepravilnosti?? Ker itak da imamo prej MF in da naj bi se tam videlo če je vse BP....

Aja, Vrtnica21 za seznam: nameravam roditi v Kranju če ne bo kaj vmes prišlo user posted image

en lep pozdravček z zaspane, deževne gorenjske

Neposredna povezava do sporočila: 2139
8.7.2008 10:57:08   
Anonimen
MoonEve, hvala za tale pojasnila ... že prej sem bila 99% prepričana, da grem kupit ta vozek, zdaj sem pa že čisto odločena da se bo naša bebika naokrog vozila v tem ... samo glede barv pa res ne vem ... všeč mi je tista chilly varianta, samo je košara nekam čudno vijolična ... nekaj si omenila, da bodo jeseni nove barve ... a se to kaj ve kdaj naj bi nova kolekcija prišla?

(odgovor članu lollypop)
  Neposredna povezava do sporočila: 2140
8.7.2008 11:03:07   
lonja
Helou še od mene,

tudi jaz sem s pregleda, kri, voda in utrip srčka vse OK, je blo spet luštn slišat mali srček user posted image , kako hitro tiktaka. Zdej pa naslednji pregled morfologija čez dobrih 14 dni.

Včeraj sem full delala v službi, ko pa sem se zvečer ulegla za spat, pa jasno nisem mogla zaspat, sem se probala mal umirit in začutila sem jih čist zares, namreč male brcike. Tolk sem uživala user posted image  in res sem se pomirila.

Lollypop, tudi jaz se še čist nisem odločila, al naj se naročim na 3D. A je katera, ki je že bila noseča, bila na tem 3d ultrazvoku, bi nama lahk povedala. Jaz pri prvi nosečnosti nisem bila posebej na 3D, moj G pa tega nima, me pa zdej malo ima, da bi šla. Čeprav se tudi meni zdei kar drago. V PO je baje cena 60 EUR.

Lep dan,

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
8.7.2008 11:08:17   
MoonEve
Sem se pozanimala pri Sončku, nova kolekcija pride konec novembra, ravno prav!! user posted image

Pozabila sem dodat še to, da jo mi privezujemo pod pazduhami in ne čez ramena, ker bi bila preveč omejena (pa tudi zdržala ne bi tako privezana). Če je zraven še lok, tako ni panike, da bi kam ven padla. Baje pa razvojni pediatri priporočajo, da ni otrok preveč pritrjen v voziček, ker v tem primeru samo sedi nagnjen nazaj, mišice so ohlapne in se ne vadijo v pokončni drži.

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
8.7.2008 11:27:33   
Julijana
Pozdravljene souser posted image

Mal sem lena za pisanje berem vas pa skozi.

VRTNICA: zopet sem poizkusila dopolnit seznam pa mi ni šlo: takole bo MF 8.8., imeli bomo še enega user posted image user posted image  rodila bom verjetno v TR kot prvič

Ja včeraj sem imela pregled in ko me je G pregledal se mu je zdel kratek MV user posted image  zato je opravil še UZ vaginalni in meritev je pokazala da je vse OK in takrat pa naš pikec ritko dol in lulčka z jajčki venuser posted image . Mogoče je bila mal večja želja punčka ampak ko je rekel da ima lulčka sem bila zelo vesela ker sem si predstavljala da bo tako pridem kot naš prvorojenec pa cujne bomo ponosili. Možev komentar je bil a tretja bo pa punčka- sem mu rekla naj ustavi konje, sine pa je rekel da ima bratec lulčka pol pa pride sestricauser posted image , ne vem kdo mu polaga te besede v usta, včeraj sem popila mal piva in mi jerekel da ne smem piva pituser posted image ker imam dojenčka v trebuhu.

Vidim da vam delajo vozički kar probleme pri nama sem jaz izbrala modele mož pa je določil kateri ima boljše vozne sposobnosti in je zmagal hartanuser posted image štirikolesnik spredaj dva majhna vrtljiva katera se lahko fiksirata, serijsko je v kpl s športnim delom in sva dokupila ovčko za pozimi, lupinico pa sva kupila posebej ker mi ni všeč da je otrok skoz v lupinci, če spi v lupinci in ga preneseč v voziček bo takoj zaspal nazaj -vsaj pri nas je. Tako da Hartan je sigurno za tiste katere kupujete prvič vozičke ker je zelo kvaliteten in uporaben sedež lahko obračate v katero koli smer, na ročaju pa ima še ročno zavoro, lahko je vodljiv tako da ga lahko vozite z eno roko, ko pa smo šli na morje pa smo zaradi prostora kupili marelo v pikapolonici za 50eur tako ki ima za ležat (bili smo na jadrnici in je mal premal prostora za klasičen voziček)

Brcike pa čutim že od dopolnjenega 16t daljeuser posted image , špikanje v sp. dela trebuha pa se je ustavilo (zaenkrat) v prvi nos. me je zelo bolela medenica-rit sedaj pa je verjetno že dovolj raztegnjena ker sem verjetno razširjena že od prve nosečnosti.
mami 1979 čuvaj sebe in svojega user posted image !

No pa sem se mal razpisala .

lpuser posted image j

Neposredna povezava do sporočila: 2143
8.7.2008 11:50:37   
katja_p
Sedaj se pa še js javljam user posted image

Včeraj sem imela UZ pr enem G, ki je družinski prijatelj in si je res vzel čas za nas - s fantom sma bla noter ene 45 min. Noseča sem 18t in 6d, gibov še ne čutim, al pa ne vem, da je  to to user posted image

Izmeril je vse kosti, glavo, stegnenico, pregledal možgane, srček ... v bistvu vse, kar je pomembno, da je z user posted image vse OK. Še noben UZ do zdaj ni bil tako podroben in sm ful vesela. Najbolj vesela sm pa zarad tega, ker je hematom, oz. ta kri v maternici izginila oz. se je sšistilo. Tud rjavga izcedka že nimam nekaj dni, samo še malo sluzi. In se zdaj lahko in kopam in imam spolne odnose. V glavnem, vse super user posted image

Za na seznam:

nov PDP: 6.12.
imeli pa bomo user posted image  (95 %, ker smo videli sramne ustnice - se nam je zelo lepo nastavla. Edin zmerit je nismo mogli, ker je preveč se zvijala pa telovadila, je pa teža primerna, tako da se lepo razvija)

Dobla sem tud CD, ampak danes nism mogla pogledat, ker izgleda, kot da nimam pravega programa na kompu. S katerim ste ve to gledale?

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
8.7.2008 11:51:44   
katja_p
Vozički:

vidim, da je pr večni v špilu al Jane al pa Quinny in zdaj, ko sm na hitrco prebrala mam diling, da ste bolj navdušene nad Quinnijem, ne?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
8.7.2008 12:10:41   
Bimba80
Najprej en lep pozdravcek..........jaz sem se prav lepo pozdravla, samo se malo kasljam, drugace pa je v redu.........jaz sem se naročila na 3D UZ, saj si moj dragi zeli videt kako je to, pa ga bom zadovoljila..........naročila sem se v PO in vceraj so me klicali, da če želim vseeno pridet, ker ni več 60 EUR ampak je zdaj 100 EUR..........tako, da ni PO ni več najcenejša:)))
Malo sem vas brala, ker za vikend nisem imela časa in ugotovila, da ni nobene z Obale........no nekaj za na seznam, jaz bom rodila v Izoli........Če je še katera, ki mi bo gor delala družbo decembra naj se kar javi, da ne bom sama:)))))

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
Bimba80
Spet sem v sluzbi in mi je vrglo tri sporočila:) user posted image

< Sporočilo je popravil Bimba80 -- 8.7.2008 12:11:12 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
Bimba80
user posted image

< Sporočilo je popravil Bimba80 -- 8.7.2008 12:11:27 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
8.7.2008 12:11:59   
PikicaT
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

mene na trenutke, najhuje mi je pa ko kihnem, takrat me zaboli celi spodnji del trebuha da je joj! se preventivno zvijem kar v kepo, da preprečim kak trebušni krč...
narobe po mojem pa ni, se le premikajo organi, maternica se širi, kosti se prilagajajo.... narava dela svoje čudeže, ne boj seuser posted image

Joj, v redu, potem nisem edina. Jaz se tudi kar zvijam, ko kiham. Ja, ni kaj, rastemo in se razvijamouser posted image .

PikicaT

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
8.7.2008 12:14:42   
piaa
Lep pozdrav, mene pa zanima koliko od vas že čuti gibe dojenčka. Jaz jih še ne, rok imam 9.12. (Bi se tudi vpisala med vas) Pa še nekaj kakšno je vaše mnenje o kopanju v bazenih, nekateri ga namreč odsvetujejo.

Lep dan vsem decemberkam!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.