|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
3.7.2008 21:56:37   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
Cukrček, ste bazen že napolnili in poskusili? Ste uživali? Jaz komaj čakam, da gremo na morje. Tako bi že rada klimo zamenjala. Danes sem pa brala, da imajo več črnih vdov glede na prejšnja leta user posted image

Smo ga sprobali, vendar brez malih dveh, ker sta zaspala v vozičku. Pol sva pa z Manco uživaliuser posted image Jutri se pa še maladva namočita. Sem kupila obročke in upam,d a jima bo všeč. Slike pridejo user posted image

Glede črnih vdov....to pa itak vsako leto ful "grozijo", koliko jih je. In vsako leto jih je kao največ doslejuser posted image Po moje je to samo antipropaganda. Kot naprimer to, da se vsako leto pred dopusti pojavi morski pes v Istri ali pa ob kakem otoku. Vedno ravno pred sezono. Jaz ne verjamem ravno našim medijem(pa tujim tud ne preveč).

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 751
3.7.2008 22:09:15   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: mvzt

Živijo septemberke!

Da vam sporočim:sem bila na pregledu in ŠOK-noseča sem že cca. 20 tednov  (brez kakršnih koli nosečniških znakov)user posted image  Sem videla malega user posted image  in G mi je to sporočil tako,da je rekel da bo moj sinek nekje med 9.11. in 1.12. dobil zdravega bratca user posted image user posted image user posted image  (no,glede spola moram šeenkrat preverit na naslednjem pregledu)

Seveda sva z možem ful v šoku.....ampak bomo že user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   pa ti si že na polovici user posted image pa čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! res lepo!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu mvzt)
Neposredna povezava do sporočila: 752
3.7.2008 22:12:56   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image user posted image user posted image kako uspavate malčke???

js ga takole: prej se fajn napapa večerje, pol pa se grem z njim vležt na posteljo, kjer ga podojim, med dojenjem že skoraj zaspi, pol pa......kr naenkrat AKCIJA! in to traja in traja in traja,....in ga ne morem umirit. pa čeprav je zaspan, noče spat! noče zize, noče ležat, noče cucat prstka(kateri ga najlažje uspava), noče se cartat,.......samo pogovarja se in nori! kaj nej naredim??? en nasvet??????
če ga pustim, da se dere (kar sem že 2x probala) je katastrofa!!! 1x mi je od sile pobruhal posteljico, od takrat pa ga ne pustim več, da joče!

bila bi ZELO hvaležna za kak nasvet, kako ga navadit na mirno in hitro uspavanje, saj ga vedno uspavam 1 uro ali celo 2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko ga pa dragi uspava, zaspi takoj! (največ 15 minut)

Mogoče pa se preveč napapa? Kaj pa, če bi ga dala malo kasneje spat?user posted image

ma včasih poje večerjo prej, pa se pred spanjem samo podoji...ma zdaj sem ga uspavala 40 minut-napredek pa je, da sem ga podojila, pol pa dala v posteljico, ga držala za rokico se je 20 minut premetaval in zaspal. sam problem je, ker sem mogla stat zraven da sem ga za rokico držala. ma mislim, da bom kr uno zvezdico nabavila

LINA super da vas niso poklicali in da so izvidi ok! pa bravo za zobka!user posted image no, poročaj, kaka bo današnja noč-da ga še js peljem k kaki taki tetkiuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 753
3.7.2008 22:27:01   
CUKRČEK
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2935069&mpage=1&#2935176

sorry, ampak moram še tuki nalimat, kaj vse prodajajo na svetuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 754
4.7.2008 7:39:24   
helenav
jutroooo

cukrček brez zamere...ampak jaz se pa ne strinjam z vsem napisanim...mi smo imeli sedaj na dopustu ful problem s Klaro, ker žemesec dni kaka doma na kahlico in se nam na dopustu ni hotela pokakatuser posted image user posted image ..je jokala in čakala da jo posedemna kahlico...tako da je šele drugi dan kakala in seveda ful z muko, ker se ji je uni prvi dan vse zaštopalo....pa še vse ostale dneve, je dostikrat preskočla.....

sedaj doma je spet vse po starem..ona zanjuri se napne..jo nesem na kahlico in je ok....

Tako, da jaz ko sem tole vidla, sem pa pomislila...oooo..super zadeva, da ne vlačimo okrog še kahle.....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 755
4.7.2008 10:44:06   
Anonimen
JOJ sem jezna! user posted image  Vse napišem, pa "We are sorry..." user posted image  Zdej pa bom krajša.

Dobro jutro torej!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čmrljček spančka, jaz pa sem si vzela malo časa za RR oz. internet. user posted image  

Eno vprašanje, glupo. Ma res ne vem. user posted image

user posted image  Domač šipkov čaj mu lahko dam?

Za šipek res nisem sigurna, ker vsebuje veliko vitamina C. user posted image  

Lina: Super za izvide! user posted image

Včeraj je bil dragi v Kopru in avto je rezerviran. user posted image user posted image user posted image  Ampak ni še nič vplačano, tako da obstaja možnost, da se kupec premisli. user posted image  Upam. user posted image  In potem bom končno prišla do svojega avta!!!

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
4.7.2008 13:23:03   
helenav
ah..pa kje ste čvekice......ste prav vse na dopustih??????

pri nas nekaj novega...iz pozicije na vseh štirih, se sama posedeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..počasi vas dohitevamouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 757
4.7.2008 14:26:22   
Anonimen
Ja res ni nobene... Jaz pa sem prav žalostna, ker sva z dragim prej pogledala na Avto.net in avta ni več. user posted image  Torej je prodan. Ah... Res nimam sreče.

Imam par vprašanj:

user posted image  Koliko cm obseg glave so imeli vaši sončki pri 9m?

user posted image  Ali hrano še pasirate?

No, samo 2 vprašanji imam. user posted image  In uno glede šipka, če katera ve.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
4.7.2008 15:06:33   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ja res ni nobene... Jaz pa sem prav žalostna, ker sva z dragim prej pogledala na Avto.net in avta ni več. user posted image  Torej je prodan. Ah... Res nimam sreče.

Imam par vprašanj:

user posted image  Koliko cm obseg glave so imeli vaši sončki pri 9m? hmmmm,kapice so ji prav št 44, kaj to je dejansko onseg glavice?

user posted image  Ali hrano še pasirate? če jo pitam z žlico ja..če pa ji dajem z roko, lepo poje cele koščkeuser posted image

No, samo 2 vprašanji imam. user posted image  In uno glede šipka, če katera ve.  pa seveda lahko daš šipek....jaz sem ji ga dala že pri dveh mesecih ( po navodilih pediatra, ker je tekoče kakala) tako, da če ga delaš, dodaj sladkor, sicer ga boš lahko zaprla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 759
4.7.2008 15:20:18   
123a
Ste  vedele jaz neuser posted image bom sprobala,ko se mi bo to naredilo in upam,da drži ker se mi res potem ne da pisat še 1x

Da ne pozabim
......en nasvet za vse punce, ki se jim je že zgodilo, da so pisale sporočilo, pa jim je potem javilo error in sporočilo je bilo izgubljeno; No včeraj se je tud meni zgodilo, da ko sem hotela oddati sporočilo, da mi je javilo error....pa sem skoraj p***** ...no potem sem pa le uspela napisano rešiti....edina umetnost je, da klikneš desno miškino tipko, kjer se ti pojavi opcija BACK(nazaj), to opcijo klikneš in napisani tekst se magično ponovno pojavi

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 760
4.7.2008 20:27:21   
ana b
Večer!
No, pa da po enem tednu še jaz kakšno rečemuser posted image .
Dopust, ki se je na žalost predčasno končal, je za nami. Mogli bi se vrnit danes zvečer, mi pa smo se vrnili pred 2 dnevoma, ker je user posted image  zbolel s 40 vročineuser posted image  in zraven pa se je še odločil, da ne bo jedel, niti pil in posledično sva zadnjo noč preživela na infuziji na infekcjski kliniki. In namesto, da bi bila spočita in polna energije, sem kot ožeta cunja.
Sicer pa je bilo lepo.

V tem tednu smo pridelali še 2 zobka, Sandra za seznam 5. in 6. zobek 30.6.

Vsem skupaj čestitke za nove zobke, za napredke, za lepe mere pri pregledih, za prespane noči (kaj je že touser posted image ).
Vsem bolnim user posted image .

Nana: držite se!!!!!!!!!

Mvzt: čestitam in mirno nosečnost, kolikor jo je še ostalouser posted image .

Imam par vprašanj:

user posted image  Koliko cm obseg glave so imeli vaši sončki pri 9m? mislim da 44

user posted image  Ali hrano še pasirate? najraje je iz mojega krožnika, torej če spasiram zase ja, sicer ne. se mi zdi, da ima raje, če so koščkiuser posted image

Zdaj grem pa brat knjigo, ki sem jo začela brat na dopustu, me firbec matra, kaj bo na koncu.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 761
4.7.2008 20:47:20   
Rožica*
Hojla!

Obsega glave ne vem.

Hrane ne pasiramo več.

Šipek tudi jaz mislim da lahko daš. nevem zakaj nebi.user posted image
Jaz sem dajala železove kapljice in šipkov ali hibiskus čaj.

Jaz se odločam za nakup kahljice, tiste bolj "nobel" Fisher Price. Ima katera izkušnje, baje da niso ok.
Čeprav sem mnenja, da stranišče ni igrača in da ne potrebujemo take kahljice, dragi vstraja, da jo bo njegov sin imel. Pa naj mu jo kupi.

To je to:
http://scs.toysrus.twt.de/portalbuilder/katalog.php?mode=catalog&campainID=75
Dragi bi sicer raje kupil tisto ki je kot stranišče, pa vendar če že bomo vzeli tisto ki je lahko uporabna kot pručka.

kakšne kahljice ste ve kupile?

Jaz jo moram, ker mi točno pokaže kdaj kaka in pritisne šele ko ga dvignem in pokrčim da lažje pritisne. Se je tako privadil, ko ni mogel na veliko potrebo in sem ga tako nosila in sva skupaj pritiskala. Pač en nasvet z MON-a.

lp.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 762
4.7.2008 20:48:38   
Rožica*
A ja, v Toysu so spet plenice v AKCIJI!!!

http://scs.toysrus.twt.de/portalbuilder/katalog.php?mode=catalog&campainID=88

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 763
4.7.2008 20:55:22   
lemavrica
Obseg glavice 46,5cm

Hrano še vedno pasiramo, edino banano in piškot je sam in ni treba drobit oz. pasirat.

Kahlica zaenkrat ga še ne mislim navajat na kahlico, vse ob svojem času. Sem se zadnjič pogovarjala z eno septemberko in mi je povedala eno zgodbo o nekem uvajanju na kahlico in posledicah le tega, tako da sem se odločila da se bomo tega lotili počasi. Ko pa bomo imam namen kupit čimbolj enostavno, da ne bo mislil da je igrača.

Ana b upam da je z tamalim zdaj vse ok. Kje ste pa bili na morju? user posted image  za oba nova zobka.

Tianna ti imaš pa res smolo s tem avtom. Upam da ga kmalu dobiš, če ne ravno ta model pa kakega podobnega.

user posted image  Iz kakega materiala so te vaše prevleke za avtosedeže, ker meni se je danes zdelo to much dat 35€ za navaden frotir in zdaj čakam eno drugo prevleko.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 4.7.2008 20:56:47 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 764
4.7.2008 21:08:26   
Anonimen
Čer!

Ana b: Škoda. user posted image  Kako ste sedaj? So na Hrvaškem poskrbeli za vas al ste laufali v Slovenijo?

Kahlica: Ga ne navajam nanjo in ga še kar nekaj časa ne bom. Bo pa čimbolj preprosta, da ne bo mislil, da je igračka.

Lemavrica: Ja res nimam sreče ne.. user posted image  Ne z gladiatorkami ne z avtom. Itak iščemo enega drugega, ker tistega, ki sem zadnjič dala link se ne dobi pri nas. user posted image

Prevleka: Mislim, da je frotir, ma.. Nam pomaga. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
4.7.2008 21:34:41   
annie
Dober večer,

sva se z dragim sedaj nabasala borovnic user posted image , mnjami so dobre. Pa da odgovorim na vprašanja:

user posted image Koliko cm obseg glave so imeli vaši sončki pri 9m? 44,6 cm

user posted image Ali hrano še pasirate? Ja, še vedno mu moram večinoma pasirati. Mu dam tudi koščke, da si jih sam v usta nosi, ampak včasih se mu še zaleti, ali pa kakšen še ven prileti user posted image Ampak, enkrat bo že...še vsi smo se naučili žvečit in grizit user posted image

user posted image Domač šipkov čaj? Po moje, da ja...sicer, če sem iskrena Nik še sploh nobenga čaja ni pil in mu ga še en cajt ne mislim dat, je zaenkrat še vedno samo z vodo zadovoljen user posted image . Bomo videli kako dolgo še...

user posted image Iz kakega materiala so te vaše prevleke za avtosedeže? Se mi zdi, da je tudi frotir, ali pa celo bombaž...ma nisem čisto ziher user posted image Ampak nam je fajna...

Kahlica: ga mislim navajat šele enkrat drugo leto takega časa, ker zdaj še itak ne kapira, kaj bi jaz rada, če bi ga njo posadila, pa pri njem se tudi nikoli ne ve, kdaj je njegov čas za kakanje user posted image . Bo pa lahko potem drugo leto takega časa kar nagec po stanovanju letal, ko ga bom privajala. Vsaj tukaj pri nas v bloku sta dva otročka, ki bosta kmalu 2 leti stara in starši pravijo, da kao je tak čas najbolj idealen za navajanje...no pa bomo potem videli, kako bo dejansko. Imam pa namen čisto navadno kahlico kupiti, takšno, kot smo mi še včasih imeli user posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 4.7.2008 21:36:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 766
5.7.2008 11:27:46   
LINA31
Jutro,
Kakšno zatišje na RRuser posted image  Sva bila na sprehodu, očka dela, zdaj Žan spi, jaz pa grem knjigo brat. Bo moja mami naredila kosilouser posted image .
Pa da odgovorim na vprašanja:

user posted image Koliko cm obseg glave so imeli vaši sončki pri 9m? 46,5 cm

user posted image Ali hrano še pasirate? Ja, še vedno mu moram večinoma pasirati. Mu dam tudi koščke, da si jih sam v usta nosi, ampak včasih se mu še zaleti, ali pa kakšen še ven prileti user posted image Ampak, enkrat bo že...še vsi smo se naučili žvečit in grizit user posted image

user posted image Domač šipkov čaj? Po moje, da ja.

user posted image Iz kakega materiala so te vaše prevleke za avtosedeže? Se mi zdi, da je tudi frotir, ali pa celo bombaž...ma nisem čisto ziher user posted image
Kahlica: ga mislim navajat šele enkrat drugo leto takega časa, ker zdaj še itak ne kapira, kaj bi jaz rada, če bi ga njo posadila.

anab...kako pa je zdaj user posted image . A ste kej ugotovili zakaj je imel vročino?

Pa pa

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 767
5.7.2008 15:26:07   
Anonimen
Čauuuuu punce!

Uf, kakšna tuga tu na RR. A ste vse na morju?

Moj čmrljček spi že pol urce in upam, da bo vsaj še malo. Jaz sem pospravila kuhinjo, popila prvo kavico, sedaj pa malo časa za internet. Za kosilo sem mu naredila korenček, bučke in pol rumenjaka. Vse je popapcal! user posted image

Se beremo še kaj potem. Če bo sploh kaj za brati. user posted image

Lep dan!

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 768
5.7.2008 19:17:37   
LINA31
Totalno zatišjeuser posted image .
Žan že spi. primerjai z včerajšnjim dnem je čez dan spal le uro in pol in bil posledično fulll zmatranuser posted image .
Naj povem, da so se naše noči občutno izboljšale. Nevem, ali je kriv obisk pri tej gospej o kateri sem pisala, ali je vse skupaj splet okoliščinuser posted image  Skratka zbudimo se maksimalno 2x na nočuser posted image user posted image . user posted image To je za nas velikkkkk napredek.

Očka je šel v nočni ribolov, jaz pa pod tuš in mal bratuser posted image . Sem ratala totalni bralni manijak. Imam tako obdobje.user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 769
5.7.2008 19:52:27   
jst86
čer
dons smo praznovali rd od sestre, mali je zaspal, je bil ful zmatran ker je "plaval" v bazenu.

na pediatrični so ugotovili blagi refluks, ampak je ful boljš od kar sva izločila pšenico(3 tedni). zdej sva 2 meseca na dieti, v septembru pa greva na kontrolo. upam da alergije ne bo več. v bolnici pa je ven prikukal dolgo pričakovani zobekuser posted image . še 5 jih leze ven.

sandra za seznam: 10 mesecev: 12300g, 79cm, 3. zobek: 3.7.

lina user posted image  za spanje. mogoče je pa res tista gospa pomagala, čeprov jst nekako ne verjamem tem stvarem. mogoče naša psiha kej vpliva na user posted image . mogoče pa je res kej na tem, sam... ma kaj jst vem.

mvzt omg. to je pa bil šok kajuser posted image . sem kar pobulila v ekran če prov vidim. ja čestitke za še enega sinčka.user posted image

user posted image Koliko cm obseg glave so imeli vaši sončki pri 9m? mislim da 47 cmuser posted image

user posted image Ali hrano še pasirate? ja začela sva pa s koščkiuser posted image . zdej se je že skor navadu na rezance v juhi. se dobijo taki kratki cca. 1 cm, ki so brez pšenice in so fajni. če še keremu ne grejo koščki, svetujem, ker se ne morjo zataknit, so pa glih tolk velki da pogruntajo da je treba mal pomlet. naslednja postaja je riž zakuhan v juhi. to so dobivali v bolnici+ spasirana zelenjava in mesek, pa je ful dober okus. jst bi tud to jedla za kosilo.user posted image  sam leonu to še ni šlouser posted image

naslednji ponedeljek pa dobimo rezultate mature.user posted image

pridne bodite

< Sporočilo je popravil jst86 -- 5.7.2008 19:53:19 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 770
5.7.2008 20:48:25   
lemavrica
Sandra 7.zobek 5.7., dobil je spodnjo dvojko

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 771
5.7.2008 20:50:12   
ana b
Večer!

Mali je bil danes že nekoliko boljši in temperatura je bil cel čas okoli 37,5 in popoldan so se pojavili izpuščaji, torej očitno 6. otr. bolezen. Preko dneva spet ni hotel piti in jesti, potem popoldan pa mu je zalaufalo. To da ne je, pa je itak standradnouser posted image . Na žalost ga niso izmerili, no pri 10,5 mes pa imava že 8kguser posted image .

Tianna, Lemavrica, Lina: nisva šla na Hrvaškem k zdravniku, ker bi se kljub temu vrnili domov in se mi ni zdelo smiselno ga po najhujši vročini vlačit na drugi konec mesta, z avtom pa zraven ne morešuser posted image . Pa itak mi takrat ne bi mogli nič rečt, kaj je, kot mi tudi na infekcijski niso, pa so naredili en kup preiskav. V bistvu je ratal problem, ker ni hotel piti in je bil na robu dehidracijeuser posted image user posted image .

Kahlica: ker sračka kakor se mu zazdi, bomo na uvajanje še počakali. Pri taprvem smo poskusili pri 2h letih, pa ni šlo, na tretji rojstni dan, pa je rekel, da več ne bo imel plenice in ni bilo problema. Bomo pa uporabljali kar Nejčevo, ker jo on itak ni in hodi direktno na stranišče. Je pa čisto običajna. Pa punce, ki imate fantke pazite, da bo spredaj malo dvignjen robuser posted image user posted image user posted image .

Jst: super, da je boljše in držim pesti za čimboljši uspeh na maturi.

Lina: super za spanje. Mi se zbujamo na 2-3 ure. Torej če mami štrajka in gre pozno spat, imam super noč, ker se zbudimo samo 1xuser posted image user posted image user posted image user posted image . In seveda jutranja budnica ob 6h.

Se je mož vrnil iz šopinga in prinesel nov likalnik, nov sesalec in sebi brivnik za brado.
Grem v inšpekcijo

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 772
5.7.2008 21:04:02   
babyrok
Upam, da mi je uspelo rešit težave z jogurtom. Rok je po navadnem polival, zato sem počela vse možno. No, ugotovila sem, da so kupljeni čist prekisli in da tudi meni ne ustrezajo, saj me po njih peče zgaga.

Šla sem na tržnico v BTC in kupila jogurt, ki ga pač delajo na neki kmetiji - pakiran v lončku, rok trajanja 10 dni. Odlična stvar, zelo osvežilen, sploh ni kisel in kar je najboljše - Rok ga je jedel že 2x in ni nič polil. Prav tako je bilo vse vredu po skuti. Upam, da je to to.

Hrano mu pretlačim z vilicami - zdaj že bolj na grobo in je...čeprav je poštudiral, da se hrano da tud ven pluvat in to zdaj vstrajno vadi, čeprav delamo vse mogoče, da bi pozabil in danes je bilo že boljše.

Prevleko imamo od Maxi C. (material je podoben brisači ampak ni bombaž) in je sicer boljše, kot če je ne bi bilo - ga pa moram kar preoblečt vmes, ko se peljemo na daljšo vožnjo, ker mu je vroče in je moker.

Kahljico smo kupili in nima pojma kaj naj z njo počne. Nekaj časa sedi na njej ampak ima kmalu dost in hoče dol.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 773
5.7.2008 22:52:19   
andreja32
ojla!

mi jutri odhajamo na dopust in se vam še malo javim.Trenutno sva z Zalo sami doma, ostali so šli na nočni ribolov....kaj mi paše ko je čista tišinauser posted image

HRANO,......ji nič več ne tlačim,(razen če so res veliki koščki)
PREVLEKa......bombažna
KAHLJICA....po mojem mnenju je še prekmalu,....drugo leto en takle čas

Šibam pod tuš,.....UŽIVAJTE !!

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 774
6.7.2008 8:14:54   
ana b
Jutro!

No pa smo spet na starih potihuser posted image user posted image . Kje ste kofetkarice? user posted image  že diši.
Matic pa je ozdravel in ravnokar raziskuje pod kuhinjsko mizo user posted image .

Andreja: maksimalno uživajte

Lep dan vsem skupaj

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?