|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
8.7.2008 14:34:28   
SANEK1
Dober dan...

Pakiram, pakiram, pakiram....pakiramuser posted image user posted image user posted image
Iščem, iščem, iščem....iščemuser posted image user posted image user posted image  seznam, ki ga je meni se zdi pripopala Rumba, im sicer govori o tem, kake arzneje mormo vzst sebo na odmoruser posted image user posted image user posted image

Freycha, vidim da si tu...reši meuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
8.7.2008 14:39:47   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
zvesta jah to je full dobro ja, če ti že kar naprej napoveduje, da bo tamal (brez pravega vzroka) non stop bolan. Bo enkrat zakašlal, pa boš že celo hajko naredila, da je "spet" zbolel...... mislim, logično se mi zdi, da opozorijo če je kaj narobe z otrokom in lahko odhod v vrtec samo še poslabša... ampak da kar tako grozi in straši? user posted image  groza!

Ja, saj... pa sploh, ker do sedaj ni bil veliko bolan. Prehlad 2x in 1x rahlo vneto uho. In glede na to, da je Gabrijale ves čas pri nas, bi lahko že od nje marsikaj dobil, pa ni. Jaz se sploh ne sekiram. Šel bo, ker druge variante ni, pol bomo pa videli. Nisem pa nek paničar, kar bo bo. Če bo res prehudo, bomo razmišljali o drugih možnostih, do takrat pa komaj čakam vrtec.

SANEK, evo ti moj seznam:

Spanje:
- postelja
- 2 rjuhi
- spalna vreča
- dekca
- mreža proti komarjem

Previjanje in umivanje
- plenice
- podloge za previjanje
- vlažilni robci
- papirnati robci
- vata
- vrečke
- krema za ritko
- 2 brisači
- tetra plenice
- milo
- krpice za umivanje
- palčke za ušesa
- olje
- 2 rački

Zdravila in podobno
- bepanthen
- ribodermin
- Calpol, svečke?
- calgel, osanit
- fiziološka
- pumpica za nos
- sončna krema
- krema za obraz
- alkohol
- ščipalček
- toplomer
- fenistil
- pršilo proti komarjem
- stik za po piku komarja
- za v vtičnico + lističi proti komarjem
- ščetka za zobke, grizalo
- linex

Hranjenje
- mleko + žlička
- flaške
- metlica za flaške
- cet
- krožnik, posodica, za jest, žličke, lončki
- slinčki

Oblačila
- body kratek in dolg rokav
- majčke kratek in dolg rokav
- jaknica
- pulover
- hlače, kratke in dolge
- nogavičke
- čeveljčki
- klobučki
- pižamica

Oprema
- voziček
- prevleka za dež
- stolček?
- sončna očala
- varuška + polnilec + baterije
- dude in vrvice
- baterija

Hrana
- mleko + kakavi + mleko v stekleničkah
- čaji
- fruteki
- frutolino
- mlečna kašica
- keksi
- prepečenec

Plavanje
- fredov obroč
- plavalne pleničke
- kopalni plašč
- brisače
- šotorček?
- igrače

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
8.7.2008 14:51:41   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Dober dan...

Pakiram, pakiram, pakiram....pakiramuser posted image user posted image user posted image
Iščem, iščem, iščem....iščemuser posted image user posted image user posted image  seznam, ki ga je meni se zdi pripopala Rumba, im sicer govori o tem, kake arzneje mormo vzst sebo na odmoruser posted image user posted image user posted image

ne pozabi Žive, vse ostalo je z Mastercardom nadomestljivo

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
8.7.2008 14:53:01   
madejka
Freycha aja... sem zgleda površno prebralauser posted image Res je najboljše, da pokličeš... mogoče ti bodo pa znali povedat kolko časa ponavadi traja, da zberejo dovolj skupuser posted image

Sanekova jaz imam samo seznam za zdravila, če rabiš.
Aja vidim, da je že zvesta napisala.

Zvesta tud meni se zdi malo glupo, da ti gre P kaj takega rečtuser posted image user posted image Ko bo, bo, zdaj se pa ne obremenjuj! Glavno da je baucek zdaj lepo zdrav!user posted image Maš kake mere zame?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
8.7.2008 14:57:20   
zvesta
Mere na dan rojstnega dneva: 74 cm, 8790 g in trenutno 3 zobke

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
8.7.2008 15:04:37   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Freycha aja... sem zgleda površno prebralauser posted image Res je najboljše, da pokličeš... mogoče ti bodo pa znali povedat kolko časa ponavadi traja, da zberejo dovolj skupuser posted image

ma ja, saj verjetno res drugače ne bo šlo.... samo sem mislila, da ima kaka mogoče s tem že izkušnje, ker so glih vsi naši bauci okoli enega leta user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
8.7.2008 15:11:47   
madejka
Freycha sem vprašala svakinjo in je rekla, da so imeli oni cepljenje pri alergiologinji, s tem, da je ostala 5 ur na opazovanju kar tamuser posted image So pa iz Domžal. Na žalost ti to nič ne pomagauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
8.7.2008 16:31:26   
SANEK1

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Dober dan...

ne pozabi Žive, vse ostalo je z Mastercardom nadomestljivo

Če pa je nimamuser posted image user posted image user posted image

Kaj zdaj pa ne morem ituser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
8.7.2008 16:39:15   
Freycha
ne.... ne smeš it... gremo pa mi trije, ker jo imamo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
8.7.2008 16:46:57   
SANEK1

ne.... ne smeš it... gremo pa mi trije, ker jo imamo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ni problema, vi3 greste k moji tašči in tastu, mi3 pa za sebe...pa je stvar rešenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
8.7.2008 16:47:49   
Freycha
ok... sam za dopust pri tvoji tašči pa tut vi plačate..... mam eno brezplačno taščo čez glavo dovolj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
8.7.2008 16:50:00   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

zvesta jah to je full dobro ja, če ti že kar naprej napoveduje, da bo tamal (brez pravega vzroka) non stop bolan. Bo enkrat zakašlal, pa boš že celo hajko naredila, da je "spet" zbolel...... mislim, logično se mi zdi, da opozorijo če je kaj narobe z otrokom in lahko odhod v vrtec samo še poslabša... ampak da kar tako grozi in straši? user posted image  groza!

Ja, saj... pa sploh, ker do sedaj ni bil veliko bolan. Prehlad 2x in 1x rahlo vneto uho. In glede na to, da je Gabrijale ves čas pri nas, bi lahko že od nje marsikaj dobil, pa ni. Jaz se sploh ne sekiram. Šel bo, ker druge variante ni, pol bomo pa videli. Nisem pa nek paničar, kar bo bo. Če bo res prehudo, bomo razmišljali o drugih možnostih, do takrat pa komaj čakam vrtec.

SANEK, evo ti moj seznam:

Spanje:
- postelja
- 2 rjuhi
- spalna vreča
- dekca
- mreža proti komarjem

Previjanje in umivanje
- plenice
- podloge za previjanje
- vlažilni robci
- papirnati robci
- vata
- vrečke
- krema za ritko
- 2 brisači
- tetra plenice
- milo
- krpice za umivanje
- palčke za ušesa
- olje
- 2 rački

Zdravila in podobno
- bepanthen
- ribodermin
- Calpol, svečke?
- calgel, osanit
- fiziološka
- pumpica za nos
- sončna krema
- krema za obraz
- alkohol
- ščipalček
- toplomer
- fenistil
- pršilo proti komarjem
- stik za po piku komarja
- za v vtičnico + lističi proti komarjem
- ščetka za zobke, grizalo
- linex

Hranjenje
- mleko + žlička
- flaške
- metlica za flaške
- cet
- krožnik, posodica, za jest, žličke, lončki
- slinčki

Oblačila
- body kratek in dolg rokav
- majčke kratek in dolg rokav
- jaknica
- pulover
- hlače, kratke in dolge
- nogavičke
- čeveljčki
- klobučki
- pižamica

Oprema
- voziček
- prevleka za dež
- stolček?
- sončna očala
- varuška + polnilec + baterije
- dude in vrvice
- baterija

Hrana
- mleko + kakavi + mleko v stekleničkah
- čaji
- fruteki
- frutolino
- mlečna kašica
- keksi
- prepečenec

Plavanje
- fredov obroč
- plavalne pleničke
- kopalni plašč
- brisače
- šotorček?
- igrače

U madona Zvesta, to pa je seznamuser posted image user posted image user posted image
Hvala, sem šla malo skozi, pa sem ful vesela, da postajam spet počasi ona stara Sanekova, ko sem se vse iz glave spomnila in si nisem rabla nobenih pildekov pisatuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
8.7.2008 16:58:59   
Freycha
bravo stara sanekova user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
8.7.2008 17:01:32   
SANEK1
Kaj pa ko mam že skoraj tuto kompleti spakirano in še celo pospravljeno stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
8.7.2008 19:59:06   
Ajvy
MIJA ...vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
8.7.2008 20:15:37   
madejka
Sanekova super si!user posted image user posted image user posted image Kak je fajn pakirat za morje!user posted image
Jaz tud upam, da bomo to dočakali... Prvič ko sem se tak veselila morja, je mali zboleluser posted image

Eno vprašanje mam - tile Fredovi obroči - katerega rabimo za starost naših user posted image ? Se mi zdi, da sem na slikcah vidla rdečegauser posted image A je to kak postopek, kak se otroka da not al je kot navaden obroč?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
8.7.2008 20:32:59   
zvesta
Madejka, za naše malčke je rdeč.. ta je do 18 kg. So pa na samem obroču navodila. Se pa okrog pasu zapne na sponko, pa okrog vratu tudi na sponko. Nič zahtevnega. So pa dragi...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
8.7.2008 21:14:44   
Freycha
zvesta od kod pa ti podatek, da do 18 kg?

jaz sem na plavalni zvezi Slovenije dobila samo podatek, da je do treh let, nikoli pa nisem nikjer zasledila, da je po kilaži omejeno.....

evo, tu je link, kjer so fredovi obroči tudi predstavljeni: http://kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=255

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
8.7.2008 21:25:23   
zvesta

zvesta od kod pa ti podatek, da do 18 kg?

jaz sem na plavalni zvezi Slovenije dobila samo podatek, da je do treh let, nikoli pa nisem nikjer zasledila, da je po kilaži omejeno.....

evo, tu je link, kjer so fredovi obroči tudi predstavljeni: http://kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=255

freycha, na našem obroču piše tak... pa do štirih let... bom zjutraj še enkrat preverla...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
8.7.2008 21:27:21   
madejka
Hvala babiki!
Na tisti strani celo piše da je rdeč do 4. letauser posted image Mah zdaj so v akciji v BC pa pridejo 20€, kar se mi ne zdi dosti. Sploh če ga bo lahko imel par let.
Mi ga ni skoz na rokah za nosit v vodi, ker bi tud sama rada malo plavala. Pa obroč na vrvico pa gremouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
8.7.2008 21:38:54   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Hvala babiki!
Na tisti strani celo piše da je rdeč do 4. letauser posted image Mah zdaj so v akciji v BC pa pridejo 20€, kar se mi ne zdi dosti. Sploh če ga bo lahko imel par let.
Mi ga ni skoz na rokah za nosit v vodi, ker bi tud sama rada malo plavala. Pa obroč na vrvico pa gremouser posted image

Izak ni preveč rad bil v obročku. Se jwe bolj fraj počutil v rokah. Ampak smo kombinirali oboje. Se mi zdi pa obroč precej varen.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
8.7.2008 21:42:07   
madejka
Ja saj če se bova šla samo tako namočit že gre, če pa hočeš it plavat pa ga ne morš kar nekje pustituser posted image Če bomo sploh lahko plavali... so mreže zdaj vsepovsod v Punatuuser posted image Bo treba na SLO obalo plavatuser posted image

Pa kje ste vse čvekice?
Sem dans sama pa se mi ne da nič delat... Nekaj sem na blog vrgla, zdaj se mi pa čvekauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
8.7.2008 21:58:13   
Taši*

Taši mi smo se letos full skregali zaradi njenega rojstnega dneva, tak da smo bili potem samo babice in dedki, pa mi trije.... samo drugo leto bom pa čisto drugače zastavila.

Me pa full moti, da je pač njegova familija navajena vse rojstne dneve praznovati skupaj in so bili potem vsi po vrsti užaljeni, da ni bilo praznovanja. Potem so pa še darila vsi nakupili, pa denar zraven dali, da imam zdej slabo vest, da niso bili povabljeni user posted image  mah v p.m. naj gre žlahta. Joj, jaz full nisem familiarni tip, da bi prenašala na vsaki pasji procesiji celo žlahto (mojo ali pa njegovo).

Ja, sva kar enak karakter, men grejo tud na kozlanje vse te njihove pasje procesije in vsa praznovanja za vsak drek, ma res ni da ni, da ne bi praznovali, ne samo RD-jev. In to se mora komplet žlahta, ki ni majhna, zbobnat skup.user posted image In pri Špeli smo naredili 2x - za familijo + za male prijateljčke, samo letos bo pa samo za male prijateljčke (pa še to bojo v bistvu Špelini, ker nimam koga drugega povabit user posted image ). Itak je to otročkov dan in res ne rabi tam nekih narejenih starih fac gledat, ampak rabi igro in zabavo.

Hvala vsem za odgovore okrog praznovanj user posted image . Če bo lepo vreme, bomo šli kar v eno gostilno na kosilce, kjer imajo čudovito igrišče in je res carsko za tamale. Če bo slabo vreme, bomo pa doma.

Češnca, se mi je zdel, da je tole Baška na slikci.user posted image WB!user posted image Krasna fotka!

Mija, vse najboljše za prvi rojstni dan!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
8.7.2008 22:14:09   
rumba
Ćer!

zvesta, pa od kje tebi, da je Izak tak drobižek?user posted image  Naš Anej pri enem letu ni imel niti 8kg, res je bil suhec, tudi Julija jih ima cca 8300g. Sej to ni nič slabega, še manj pa to pomeni, da bodo bolj bolni. Nimam pojma, od kje ta ideja tvoji pediatrinji..... Res čudno, no. Poskusi tole malo preslišati, ne boj se, tudi suhci so lahko zdravi kot ribice. Seveda pa bodo v vrtcu tudi bolni, kot vsi ostali.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 8.7.2008 22:16:08 >

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
8.7.2008 22:27:37   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Izak ni preveč rad bil v obročku. Se jwe bolj fraj počutil v rokah. Ampak smo kombinirali oboje. Se mi zdi pa obroč precej varen.

no, na to ne preveč računati....  mislim, najbolj varno je, da otrok ne gre v vodo, vse ostalo že ima nekaj % možnosti za nevarnost. Hočem reči, da se je meni Dita tudi v tem obroču obrnila navzdol. Sicer sem jo pravočasno ujela, a čisto možno je, da če ne paziš, da da nogice dol, se potegne nazaj in prevrne....

Je pa zanimivo, da sva medve hodili na plavanje, pa je tam full uživala, na morju pa ni hotela biti v obroču user posted image  zato si Madejka raje ne delaj prevelikih upov, da boš kar plavala naokoli ko morski pes z bojo za sabo user posted image user posted image

rumba se strinjam s tabo. Izak sploh ni drobižek, pa tudi to ni pogoj za bolezni.......

Taši jaz se zdej probam tolažiti pa nekako sprijazniti, da bodo drugo leto vsi prisotni na praznovanju, ampak definitivno bo pa tudi (ali takrat, ali pa na posebnem praznovanju) tudi otročki, ker bo Dita kljub vsemu bolj vesela otrok, kot pa nekih starcev......

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?