SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Freycha zvesta jah to je full dobro ja, če ti že kar naprej napoveduje, da bo tamal (brez pravega vzroka) non stop bolan. Bo enkrat zakašlal, pa boš že celo hajko naredila, da je "spet" zbolel...... mislim, logično se mi zdi, da opozorijo če je kaj narobe z otrokom in lahko odhod v vrtec samo še poslabša... ampak da kar tako grozi in straši? groza! Ja, saj... pa sploh, ker do sedaj ni bil veliko bolan. Prehlad 2x in 1x rahlo vneto uho. In glede na to, da je Gabrijale ves čas pri nas, bi lahko že od nje marsikaj dobil, pa ni. Jaz se sploh ne sekiram. Šel bo, ker druge variante ni, pol bomo pa videli. Nisem pa nek paničar, kar bo bo. Če bo res prehudo, bomo razmišljali o drugih možnostih, do takrat pa komaj čakam vrtec. SANEK, evo ti moj seznam: Spanje: - postelja - 2 rjuhi - spalna vreča - dekca - mreža proti komarjem Previjanje in umivanje - plenice - podloge za previjanje - vlažilni robci - papirnati robci - vata - vrečke - krema za ritko - 2 brisači - tetra plenice - milo - krpice za umivanje - palčke za ušesa - olje - 2 rački Zdravila in podobno - bepanthen - ribodermin - Calpol, svečke? - calgel, osanit - fiziološka - pumpica za nos - sončna krema - krema za obraz - alkohol - ščipalček - toplomer - fenistil - pršilo proti komarjem - stik za po piku komarja - za v vtičnico + lističi proti komarjem - ščetka za zobke, grizalo - linex Hranjenje - mleko + žlička - flaške - metlica za flaške - cet - krožnik, posodica, za jest, žličke, lončki - slinčki Oblačila - body kratek in dolg rokav - majčke kratek in dolg rokav - jaknica - pulover - hlače, kratke in dolge - nogavičke - čeveljčki - klobučki - pižamica Oprema - voziček - prevleka za dež - stolček? - sončna očala - varuška + polnilec + baterije - dude in vrvice - baterija Hrana - mleko + kakavi + mleko v stekleničkah - čaji - fruteki - frutolino - mlečna kašica - keksi - prepečenec Plavanje - fredov obroč - plavalne pleničke - kopalni plašč - brisače - šotorček? - igrače U madona Zvesta, to pa je seznam Hvala, sem šla malo skozi, pa sem ful vesela, da postajam spet počasi ona stara Sanekova, ko sem se vse iz glave spomnila in si nisem rabla nobenih pildekov pisat
|