|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
7.7.2008 14:44:03   
SANEK1
Rumba, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dita, babike ČESTITKE za hojouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
7.7.2008 15:24:09   
Freycha
joj Sanekova, sem vam prav fovšuser posted image
Kdaj pridem na torto in laboda (?)user posted image ...odojka pa kar spustim user posted image

Češnca kaka nora fotkauser posted image .. kje ste bili na dopustu?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
7.7.2008 19:32:43   
madejka
Sanek uživajte na morju!user posted image user posted image user posted image
ja kaj je to labod? Ste enga z Drave sneli?user posted image

Češnca WB user posted image user posted image user posted image Fenomenalne fotke tu in na blogu!user posted image Super, da ste se tak fajn imeli!user posted image

Taši no vsaj klime imate če že morte bit v službiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
7.7.2008 19:52:36   
SANEK1
Freycha, torte ni večuser posted image user posted image user posted image ...lahko pa prideta z Madejko na laboda, da vidita kaj za user posted image  je touser posted image
Naj vaju malo babja radovednost dajeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
7.7.2008 20:00:48   
Ajvy
Kapica...super da se tak lepo rediš...a da je večji...od mojga brata žena pri tretjem na koncu ni mogla sedet, tolk ga je zunaj nosila....

Freycha....jst se tudi dostikrat sekiram kakšna mama sem, da ne znam otroku skuhat kosila...pa me hitro mine....vsaka mama je najboljša mama svojemu otroku, tudi če ne zna kuhljatuser posted image ...sicer sem pa prepričana , da je bila torta naravnost odlična.....in vsaka naslednja bo samo še boljša.....
A veš da je Tarja tudi taka nepopisna tečka...pa ne vem če ni samo od vročine, ker tisti dan ko je bilo hladneje je bila superca....
Dita...čestitke za hojouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ulla..pri vas pa ni nikoli dolgčas.....

Zvesta....kake lepe slikice!!!A je bil vesel darila???
TArja je od svojega strica tudi dobila takle avto, samo da je njen roza , pa sploh neče v njem sedet, ona ga samo naokoli vozi...cel danuser posted image
Upam, da je bilo vse v redu na pregledu....da pikica ni preveč bolela...sem prebrala, da sta zamešala datum...dobri nameni veljajo še jutriuser posted image user posted image

Corfu...dobrodošla nazaj.....upam ,da si se napočitnikovala še za nas....

Madejka...kak super za frrej danuser posted image user posted image user posted image

Tašonka....midva sva organizirala dve (bova) praznovanji...en za družino, drug del za prijatelje.....ampak to samo letos, ker mi je kar pomemben prvi rojstni dan....mogoče res, da otročki še ne vedo kaj dosti, ampak midva pa veva....sicer sem ob njenem rojstvu rekla, da se ga bom napila in za poroko , njeno rojstvo in za eno leto...ampak to trenutno ne bo mogočeuser posted image user posted image user posted image
Bova pa naredila par solatk, pomfri, nagci, batki (friteza).....tortica....in to je to....upam, da sem kej pomagala....

češnca...dobrodošla nazaj....po sliki sodeč ste se imeli super user posted image user posted image

Anja...počasi ratujem užaljena, ker samo siskamisko vabiš na kavouser posted image user posted image user posted image

Sanek...lepo se imejte na morčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

NAm pa zobki rastejo ...pa smo na mleku pristali...žlice videt noče....tak da je plazmo in mleko....ah ja....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
7.7.2008 20:10:42   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy.

Zvesta....kake lepe slikice!!!A je bil vesel darila???
TArja je od svojega strica tudi dobila takle avto, samo da je njen roza , pa sploh neče v njem sedet, ona ga samo naokoli vozi...cel danuser posted image
Upam, da je bilo vse v redu na pregledu....da pikica ni preveč bolela...sem prebrala, da sta zamešala datum...dobri nameni veljajo še jutriuser posted image user posted image

Ajvy, Izak je čisto nor n avto. Na vse avte. Prva beseda, ki jo zna, je avto. Mama in ata pa še ne reče. user posted image Poslušamo samo brm, brm, in avto, avto. Pa zna povedat kako dela račka in kako dela kuža.

Pa da se vrnem k Bobby car-u... Rine ga cele dneve, sedi na njem, sicer poganjat še ga ne zna, ampak se pa sam vsede gor in sam zleze dol. Kar zgleda tako, kot bi zajakal ali razjakal konja. Hecen je. Že razmišljamo o nakupu prikolice in ostale dodatne opreme. user posted image Aha, pa potrobit zna. user posted image

Pa hvala za želje za jutri. Samo se moram spomnit, pa tisto celico že zjutraj vklopit. user posted image

< Sporočilo je popravil zvesta -- 7.7.2008 20:11:19 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
7.7.2008 20:37:43   
corfu
Dober večer

No sedaj pa lahko nekaj več napišem...cotam pa kar ne pridem do živega user posted image

Imeli smo se zelo dobro, sicer vroče 38 stopinj user posted image . Manca je v vodi naravnost uživala in je bil jok za ven iz vode in ne obratno user posted image , Aljaž je pobral vse školje in rake user posted image . Midva pa sva dobmov prišla kar pošteno utrujena, vsa ta krama za na plažo pa vročina, no vglavnem otroka sta uživala, pa skupaj smo bili, to je glavno user posted image , pa itak čez tri tedne ponovimo user posted image . Je bila pa vožnja pa kar dolga 4,5 ure z enim kratkim postankom, dol smo šli ob 2 zjutraj in aljaž je dobri dve uri gledal kot čuk in naju spraševal, če smo vse vzela, predvsem rokavčke, lopatke in podobno user posted image , nazaj pa smo šli zvečr ob 21 in asta oba celo pot spala.

Glede dojenja, meni se zdi, da se vsebolj pogosto doji user posted image  sicer vse je in to zelo rada ampak mora bit ziza, pa ponoči se mi zopet zbuja user posted image  cca 2x, bi jo pa rada počasi odvadila dojenja, že zaradi moje službe, vrtca...da ne bo potem prevelik šok, za njo in moje zize, mleka imam za izvoz user posted image . Zdaj že obvlada plazenje po stopnica, poganjalci so zakon...

Uživaj življenje...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
7.7.2008 20:40:46   
Češnca
user posted image user posted image user posted image  sm prej čist spregledala... Dita bravo za prve korake! user posted image user posted image user posted image

Lia vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

zvesta Anžej se je na morju tud prej zbujal, ampak nama ga je kakšen dan uspel prepričat (beri zignorirat), da je zaspal nazaj, drugače ga je pa že dopoldne zmanjkalo - enkrat kar med igro, kar se je sploh zgodilo prvič. Je bil tkoooo cortkan! user posted image
Sanek uživajte na morju!!! user posted image user posted image user posted image

Ja, mi smo bli v Baški. Res je blo super, na srečo še ne polno turistov, vreme krasno, morje toplo, mali priden. user posted image  

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
7.7.2008 20:41:08   
corfu
Rumba... vse najboljše z zamudo ampak iz srca user posted image . Sta kaj zvedela glede vrtca?

Vse ostalim, ki ste pihali prve svečke, iskreno čestitam, pa tudi vsem mesečnikom, vse ki ste shodili, kaj novega odkrili...user posted image

Ajvy, Kapica, kako ste vidve in vajino počutje?

Ulla, upam, da nisi poazbila name, jaz še vedno nestrpno čakam user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
8.7.2008 8:06:57   
Ajvy
jutro....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako smo na tale super se ohlajeni danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
8.7.2008 8:09:53   
Ajvy
pozabla sem napisati...obiskal nas je 3. zobek...desna dvojka zgorajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
8.7.2008 9:41:13   
rumba
Dan!

Najprej NAJLEPŠA HVALA ZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE!!! Zlate ste!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nismo imeli kake posebnega praznovanja, šli smo v Iški vindgar na kosilo in nato pacati ob vodico. S seboj smo imeli še dve nečakinji (1 in 3 letauser posted image ), tako da je bilo kar pestro.
Sicer pa imam zadnje dneve ful malo oz. nič časa pisati, ker imam vse tri doma, mož neki malega še dla, ko pa pridedomov, pa se po hitrem postopkum poberemo kam ven, ker je v stanovanju prevroče. Torej iamodnevno na poredu razne kratke izlete.user posted image
corfu, Češnca, dobrodošli doma! Češnca, fuuuuuuul lepa fotka! Corfu, za vrtec še vedno nimam odgovora, še vedno sem brez...
madejka, je Maj že zdrav?user posted image
anja7, jaz bi tudi tako hiško....user posted image  Ampak moj ni za hiše niti pod razno, tako da smo pristali v bloku. Mogoče ga pa do penzije nahecam za kako malo hiško.user posted image
Taši, mi bomo verjetno imeli kako piknik varianto praznovanja r.d. Sicer pa smo za Anejev prvi r.d. povabili 1x žlahot in 1x prijatelje. Kaj pa vem, sej vem, da se otrok tega ne spomni, niti še ne ve, zakaj gre, bolj je šlo za to, da smo praznovali prvo leto najinega prvega otroka. Bolj praznovanje za naju. Za Hano smo povanili le žlahto, za Julijo pa še ne vem, ker itak nikogar ni, so vsi na morju.user posted image
Dita, user posted image user posted image user posted image  za hojo!!!! A počutje in volja je že kaj boljša?
zvesta, kako je šlo cepljenje? Sej to niti ni tako hudo, mogoče po tednu dni malo prehlada.....
kapica, user posted image user posted image user posted image  za tak fajn dan. Fajn da si se lahko posvetila tudi sebi. Kako dolgo boš v SLO?
Tarja, user posted image  za zobek!user posted image

Mija, VSE NAJBOLJŠE!!!!!
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
8.7.2008 9:46:02   
siskamiska
Mija VSE NAJBOLJŠE od cele naše družinice. Fanta ti pošiljata lupčke.

user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
8.7.2008 10:23:37   
Freycha
Iiii sej res, Mija ima danes rojstni dan!!!

user posted image user posted image Mija, vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
8.7.2008 10:26:46   
Freycha
dobro jutro!

Ja, stanje se počasi umirja, danes je  celo ponoči lepo spala (tudi ta ohladitev precej pomaga), samo ko pridem domov se pa tudi preobleči ne morem, ker moram biti njena, da me objema in me lubčka in me stiska vsaj ene pol ure. Pa tudi potem ji ne smem prehitro uiti izpred oči..... Ampak bo res vedno boljše - počasi a vztrajno.

Babike glede cepljenja. Je morala katera peljati malega v bolnico na cepljenje? Nam so dali napotnico za MB pediatrijo, zdej pa kao nabirajo neko število otrok, potem nas bodo pa klicali, da pridemo cepit otročke. Zdej me pa zanima, koliko časa to ponavadi traja?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
8.7.2008 10:50:30   
siskamiska
Freycha kakšno cepljenje?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
8.7.2008 10:56:49   
zvesta
Mija, Vse najboljše!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3767
8.7.2008 11:43:20   
*maja
O babnce Mija se vam prav lepo zahvaljuje user posted image  za čestitke.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
8.7.2008 11:44:10   
madejka
Jutro!user posted image

Naša noč je bila spet taka kot je treba... spali celo noč do 7.35!!!user posted image user posted image user posted image Tak da se mi zdi, da je Maj že precej boljši.
Včeraj je dop. še imel rahlo vročino pa še kašljat je začel in smo se šli pokazat P. Celega je pretipala in pogledala ušeska, grlo, dihanje - vse čisto!user posted image Rekla je, da kašlja zarad sluzi od prehladauser posted image Danes bi naj že bil brez vročine in mislim, da je res! Baje je imel neko "nahodno" virozouser posted image Samo da je že skoraj mimo!user posted image Smo ga par dni dobesedno filali z ribezom in drugim vitaminskim sadjem in se mi zdi, da je to precej pomagalo.
Rumba hvala za skrb!user posted image
Dobri ste s 5 malimi otroki tako vandrat okol!user posted image

Freycha navadno cepljenje pri 1 letu imate v bolnici? zarad alergije ali kako? Jaz na žalost nimam pojma, kak dolgo traja. Lahko pa vprašam svakinjo, ker ima naša ta mala tud atopijski dermatitis in alergijo na vse živo (in mrtvouser posted image ).
Aja sem vprašala P, kaj naj nardimo ko je našim user posted image tak vroče, pa je rekla, da naj jih večkrat na dan ohladimo s hladno vodo, naj bodo samo v plenički pa dost naj pijejo. Tak no, za idejo, če bo kateri pomagalo.user posted image

Mija VSEEEEEE NAJBOLJŠEEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
8.7.2008 11:45:44   
madejka
Maja iiii kaka lepo fotka na avatarju!user posted image No, lepa babika mislimuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
8.7.2008 13:14:23   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Freycha navadno cepljenje pri 1 letu imate v bolnici? zarad alergije ali kako? Jaz na žalost nimam pojma, kak dolgo traja. Lahko pa vprašam svakinjo, ker ima naša ta mala tud atopijski dermatitis in alergijo na vse živo (in mrtvouser posted image ).
Aja sem vprašala P, kaj naj nardimo ko je našim user posted image tak vroče, pa je rekla, da naj jih večkrat na dan ohladimo s hladno vodo, naj bodo samo v plenički pa dost naj pijejo. Tak no, za idejo, če bo kateri pomagalo.user posted image

ja, govorim o cepljenju pri enem letu in ker je mala alergik, bodo cepili v bolnici pod 12 urnim nadzorom. Ne vem zakaj, ampak če je sum na alergijo na beljak, potem cepijo pod nadzorom, da ne bi do kakih alergijskih reakcij prišlo. Samo zdej mi ni jasno, koliko časa zbirajo otročke, da potem eno celo skupinico cepijo user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
8.7.2008 13:16:14   
madejka
Kdaj pa imate to cepljenje?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
8.7.2008 13:21:50   
siskamiska
Aha, no zdej pa vse vem user posted image . Odgovort ti pa ne znam. Malo pokliči in povprašaj.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
8.7.2008 14:14:18   
zvesta
Midva sva nazaj s pregleda.

P je ful jamrala zaradi tega, ker gre v vrtec. Da je tak drobižek in napoveduje, da bo ves čas bolan. Upam, da njena napoved ne drži. user posted image

Drugače je Izak zdrav, ob pregledu je odkrila nov zobek. Zgornjo desno dvojko. user posted image Lulček je v redu, grlo, pljučka, ušeska tudi. Pregledala je hemoglobin in je enak kot pred šestimi meseci, 118. Kljub vsemu trudu, da bi ga dvignili s hrano, torej se bomo trudili še naprej. Rdeče meso, rdeča pesa, rdeča zelenjava, rdeče sadje...

Je bil pa šok cepljenje. Že v naprej me je opozorila, da imajo novega dobavitelja in novo cepivo. Ki bojda strašansko peče ob injiciranju. Izak ob vbodu niti trznil ni, ko pa je vbrizgala, pa je začel tako jokat, da se je obema zasmilil v dno srca. P so prav navrele solze in je rekla, da tega ne bo več počela. Je takoj naročila sestri, da naj pokliče na Zavod in sporoči, da so s cepivom strašansko nezadovolji in da naj zrihtajo prejšnje cepivo. Je pa v trenutku dobil celo rokiso do ramena navzgor rdečo. user posted image Zdaj upam, da ne bo kakšne hude reakcije.

Dobila sva potrdilo za vrtec, morava samo še nesti blato na pregled.

Izak je pa od vsega hudega nazaj grede v vozičku zaspal in sem ga zdaj samo prenesla v posteljico in drnjoha naprej. Revček.

Neposredna povezava do sporočila: 3774
8.7.2008 14:30:46   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Kdaj pa imate to cepljenje?

sej pravim, da smo na pediatrijo nesli napotnico, zdej pa zbirajo otročke user posted image  potem nas bodo pa obvestili... mene pa zanima, koliko časa ponavadi zbirajo otročke za cepit, ker je to meni malo glupa varianta, da toliko časa čakamouser posted image

zvesta jah to je full dobro ja, če ti že kar naprej napoveduje, da bo tamal (brez pravega vzroka) non stop bolan. Bo enkrat zakašlal, pa boš že celo hajko naredila, da je "spet" zbolel...... mislim, logično se mi zdi, da opozorijo če je kaj narobe z otrokom in lahko odhod v vrtec samo še poslabša... ampak da kar tako grozi in straši? user posted image  groza!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?