rumba
|
Dan! Najprej NAJLEPŠA HVALA ZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE!!! Zlate ste! Nismo imeli kake posebnega praznovanja, šli smo v Iški vindgar na kosilo in nato pacati ob vodico. S seboj smo imeli še dve nečakinji (1 in 3 leta ), tako da je bilo kar pestro. Sicer pa imam zadnje dneve ful malo oz. nič časa pisati, ker imam vse tri doma, mož neki malega še dla, ko pa pridedomov, pa se po hitrem postopkum poberemo kam ven, ker je v stanovanju prevroče. Torej iamodnevno na poredu razne kratke izlete. corfu, Češnca, dobrodošli doma! Češnca, fuuuuuuul lepa fotka! Corfu, za vrtec še vedno nimam odgovora, še vedno sem brez... madejka, je Maj že zdrav? anja7, jaz bi tudi tako hiško.... Ampak moj ni za hiše niti pod razno, tako da smo pristali v bloku. Mogoče ga pa do penzije nahecam za kako malo hiško. Taši, mi bomo verjetno imeli kako piknik varianto praznovanja r.d. Sicer pa smo za Anejev prvi r.d. povabili 1x žlahot in 1x prijatelje. Kaj pa vem, sej vem, da se otrok tega ne spomni, niti še ne ve, zakaj gre, bolj je šlo za to, da smo praznovali prvo leto najinega prvega otroka. Bolj praznovanje za naju. Za Hano smo povanili le žlahto, za Julijo pa še ne vem, ker itak nikogar ni, so vsi na morju. Dita, za hojo!!!! A počutje in volja je že kaj boljša? zvesta, kako je šlo cepljenje? Sej to niti ni tako hudo, mogoče po tednu dni malo prehlada..... kapica, za tak fajn dan. Fajn da si se lahko posvetila tudi sebi. Kako dolgo boš v SLO? Tarja, za zobek! Mija, VSE NAJBOLJŠE!!!!!
|