kapica
|
Rumba vsee najboljse za rojstni dan . In vsem ostalim za prvo svecko . Ajvy, ja, tebuscek se mi pa ze orenk pozna, tako da se mi zdi da je veliko vecji kot pri dinotu . Se pa tud redim kot buhtelj. Tejci, sem sla kupit tisto zeleno rec za klope, sem ga vceraj pospricala, pa je zvecer spet imel enega. Tako da si skoraj ne upam vec z njim tu pred hiso no, ker tako izzivala ne bi rada. A v hisi bit cel dan je pa tud mucno. Dita bravo za korake, freycha tebi pa za tortico. Verjamem da je bila dobra, ce si ap same dobre stvari not dala . Zvesta,suuper za lep dopust . Madejka, jaz sem pisala za pikice, sem sla tud k dohtarju zarad njih. So malo boljse, sem pa tud jaz zdaj prepircana da so od vrocine. Ima pa nekaj bolj temno rdecih al roza, malo vecje so, pa ne vem a ga je kaj napikalo al kaj . No, pa vazno da ni kaj hudega. Naj se Maj cimprej pozdravi . Ulla, vam pa tud dogaja. Mi moremo pa pazit z stopnicami v klet tule v hisi, ker so res nevarne in skoz se derem vrata zapirat . No, zaenkrat je bilo se vse v redu. Klupice za perilo so pa tud pri naj najboljse. Rumba, tud midva mu ne bova nic kaj za RD kupovala, bo velik dobil, mu raje pozneje kaj kupiva. No, jaz sem bila se enkrat pri frizerju, tako da se posiskana cist cist an kratko. Okolica pravi da je fajn in da mi pase, jaz se morem pa se navadit na to. Moz pa ve da sem se hotela postrict in je ze cist radoveden kaksna izgledam. Je pa na poti iz Nemcije, cez kaksno urco bo doma pri njegovih, ko se malo naspi, pa pride sem. Je spet celo noc vozil .