|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
8.7.2008 11:04:31   
Blacky30
Dobro jutro!

Spala sem tak kot dojenček, kak se mi dopade to vreme in te temperature. V dnevni sobi imam 25 stopinj, kar je balzam za mojo dušo proti prejšnjim 29 stopinjam.

Petra1984, nič se ne sekiraj, saj bo, samo potrpežljivo. user posted image

Frutka, no, končno si se oglasila.user posted image

Senci, glede presredka in malinovega časa se strinjam, ni nujno, da pomaga. Meni masiranje prvič ni pomagalo nič, je pa res, da se je mudilo in so malega na silo pritisnili ven, da ni bilo časa paziti na presredek, itak pa mi je vse notri raztrgal, tak da tak ne bi bilo neke olajšave.

Ja, daska, tudi jaz se strinjam, da bom danes vsaj naredila kaj konkretnega poleg te temperature. Moram končno previjalno mizo napolnit s cotkami za user posted image , pa Nejcove stvari posortirat, kaj ostane tam, da si bosta delila in kaj mu bom dala v omaro v sobo. Pa neke kupe papirja moram pregledat in proč zmetat.

Včeraj pa sem pripravila mail z novičko za vse tiste, ki ne bodo dobili sms-a (sodelavci, ne tako bližnji prijatelji) in sem pripravila osnutek, možek bo potem samo slikico user posted image  prilepil  zraven in odposlal. Sem se pa namatrala, ker sem morala 2 osnutka pripravit, za user posted image  in user posted image .user posted image user posted image

Mojcej, drži se, saj bo.user posted image

Neboglasnica, ful sem vesela, da nas prideš še pogledat in počvekat. Jaz sem prvič šla gor 18 kg in sem iz P prišla s 7 kg manj, mali je imel 3660g. Pa še te odvečne niso potem nikamor izginile, ker se nisva uspela dojit. Pri tebi bo z dojenjem šlo vse lepo dol, ne sekiraj se. Verjetno pa je veliko odvisno tudi od tega, koliko si zatekala in koliko vode se je v tebi nabralo.
Robika, dihaj, dihaj....še malo, pa boš šla.user posted image

(odgovor članu Senci)
Neposredna povezava do sporočila: 976
8.7.2008 11:05:12   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      

1. robika (PDP 5.7.)

2. Katy\o/ (PDP 5.7.) 

3. Mojcej (PDP 6.7.)

4. lex (PDP 7.7.)

5. netki (PDP 7.7.) - že čaka v P! Navijamo!!!!!!!!!

6. tinky (PDP 8.7.) 

7. maja24 (PDP 10.7.)

8. karamela6 (PDP 11.7.)

9. ksenci (PDP 11.7.)

10. Motoristka (PDP 11.7.)

11. ilatic (PDP 12.7.)

12. papir (PDP 12.7.)

13. lavita* (PDP 13.7.)

14. jocika (PDP 15.7.)

15. SM10 (PDP 18.7.)

16. dzanika (PDP 18.7.)

17. lindy (PDP 19.7.)

user posted image user posted image        user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 977
8.7.2008 11:07:02   
Blacky30
Na današnji raport se še niso javile:

- lex
- tinky
- Katy\o/
- karamela6
- ksenci
- motoristka

Ajde, babike, kje steeeeeee?!!!?!?!!?!?!??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 978
8.7.2008 11:15:03   
karamela6
Netki, bogica! Držim pesti, da te danes bogec odreši in to čimprej! Srečno!

Pri meni tudi še vedno nič !!! user posted image

Zjutraj me zbudi mravlinčenje v desni roki in potem ne mine kar nekaj časa, pa boli kot user posted image !!! Čez par ur se bo mravlinčenje ustavilo, bolečina pa ostala še par ur. Proti večeru je vse normalno. Zjutraj pa spet ista pesem. Za znort! Sem dopoldan kot invalid brez desne roke. Jaoooo, če ne bo kmalu tega konec!user posted image
Danes se že vidim, da bom tečna kot driska. user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 979
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 11:35:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 11:42:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 11:59:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
8.7.2008 12:06:54   
Tinky
Tinky je še vedno tle.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponoči mi je full otrdeval trebuh, česar nisem vajena, vendar ne kaže, da bi moj mali imel namen prijokal na svet.
Mož pravi, da bo jutri dan D user posted image .

Sicer pa imam že ob 8 ctg in bomo vidli, če bo kej........

< Sporočilo je popravil Tinky -- 8.7.2008 12:07:21 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 983
8.7.2008 12:07:47   
Blacky30
Inigo piše:

"Pozdrav iz SG! kako je stanje julijk? Midva sva super, malo mamo sicer problemov s popkom,
ampak jemo pa kot za stavo. Mene malo šivi bolijo, drgač je pa vse ok. Inigo"

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 8.7.2008 12:10:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 984
8.7.2008 12:15:02   
Blacky30
Na današnji raport se še niso javile:

- lex
- Katy\o/
- ksenci
- motoristka

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 985
8.7.2008 12:17:25   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      

1. robika (PDP 5.7.) - čakamo, da se okrepijo popadki!!

2. Katy\o/ (PDP 5.7.) 

3. Mojcej (PDP 6.7.) - čakamo, da se okrepijo popadki!!

4. lex (PDP 7.7.)

5. netki (PDP 7.7.) - že čaka v P! Navijamo!!!!!!!!!

6. tinky (PDP 8.7.) - čakamo, kaj bo pokazal jutrišnji CTG!!

7. maja24 (PDP 10.7.)

8. karamela6 (PDP 11.7.)

9. ksenci (PDP 11.7.)

10. Motoristka (PDP 11.7.)

11. ilatic (PDP 12.7.) - čep je šel, čakamo konkretno akcijo!!

12. papir (PDP 12.7.)

13. lavita* (PDP 13.7.)

14. jocika (PDP 15.7.)

15. SM10 (PDP 18.7.)

16. dzanika (PDP 18.7.)

17. lindy (PDP 19.7.)

user posted image user posted image        user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 986
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 12:41:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 987
8.7.2008 12:42:06   
tims
Še jest da se pofočkam. Sem tako slabe volje, celo noč spet nisem spalauser posted image . Jest pa tok utrujena. Sem se tok veselila tega dežja, pa sem celo noč samo dremala. Noben položaj mi ni pomagal, vsake pol ure sem bila na wc in sem šele okoli sedmih, ko sta moja dva šla, zaspala. Čist sem zalita z vodo, obraz imam ko da bi me kdo premlatu. Od prejšnjega tedna sem se zredila za 2 kguser posted image , pa skoraj nič ne jem. Kakšno sadje, kosilo in to je to. Mi je G. rekla, da se vidi , da je to samo voda. Ja, seveda, me prav zanima, domov iz P. bom verjetno prišla tako kot Neboglasnica, še s kakšno kilo več user posted image . Pa sej me briga, ampak ko se pogledam v špegu, pa zgledam k da bi mi kdo kakšen paradajz namontiral ke na nos. Nč, grem v štacuno, pa kej skuhat.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 988
8.7.2008 12:47:23   
Blacky30
Ojej, auroraa, držita se. Upam, da Matica hitro pozdravijo in da bosta spet kmalu doma v varnem zavetju doma. Pa kaj si M. ne more prekiniti zdaj OD za en teden, pa ga potem spet koristi dalje? Verjetno ne, ker mora Zarjo čuvat, ne?

Držim pesti za vas.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 989
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 12:52:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 990
8.7.2008 12:56:31   
tims
Aurora, nič kaj prijetno, da morta spet v bolnico, sam boš vidla, da bo vse ok in bosta spet lepo doma se rihtala. Držim pesti, da ne bo nič narobe.

Neposredna povezava do sporočila: 991
8.7.2008 12:57:39   
Blacky30
user posted image  Verjamem, auroraa.....je hudo, sploh, ko smo tako srečne, da se rešimo P po tistih 4 dneh. Potem pa jovo na novo!user posted image  Saj bo, vse boste vzdržali, verjemi! Mislim na vas! Pa javi se s kakšnim sms-om.

Tims, samo malo še.......čisto malo.... pa bo vse za tabo. Drži se! Pa povej, kaj boš dobrega danes kuhala? Ker jaz nimam pojma...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 992
8.7.2008 13:00:53   
jocika
Jaz sem bla pa zdle z mojo prijateljico user posted image na eni dobri ledeni kavici, pa dooolgem čveku. Joj, kak paše, da vsaj mal dolgčas prekine. Odkar moj dela do 17.-ih sem res čist adijouser posted image
Rodit bi šla, da bom mela več dela!!!!!!!!!!!
Pregled+ctg mam pa šele v petek - se bo še vleklo, preden bom videla, če se kaj novega dogajauser posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 993
8.7.2008 13:06:34   
robika
cakam.......jaz bi ze sla,mali pa ocitno pase v busiju,jaz bi jo pa ze tak cartala

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 994
8.7.2008 13:14:16   
tims
Blacky, hvala, si me res kar potolažla. S tem se tudi jaz tolažim, da bo  kmalu konec.user posted image

Dons bojo pa "ta hitri" zrezki od PP, pa njoki z gobovo omako. Tako instant kosilo, se mi zdi, ampak res nimam volje, za kakšno pacanje, pa je enkrat lahko tud kaj tazga. Še dober da je moj en tak zadovoljnež z vsem, sam da se je, pa je okuser posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 995
8.7.2008 13:17:56   
nell
Auroraa - sem prebrala da gresta z Maticem v bolnico...držita se... verjamem, da si sita vsega tega, ampak sej veš...vsako slabo je za neki dobro. Mislim na vaju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako pa kej Zarja?

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 996
8.7.2008 13:19:24   
maja24
Madonca a bo kira dons rodila,če ne namo pršle do konca julijauser posted image user posted image user posted image .

Alo gremo,gremo rodituser posted image user posted image user posted image (zej se mi pa že prou mešauser posted image user posted image )

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 997
8.7.2008 13:23:57   
Blacky30
Mojcek1 še ni prišla s CTG-ja??

Pa lex se še vedno ni javila! In Katy\o/!

Jaz pa danes dobim obisk, moja teta z družino me pride še pogledat, tak da bo popoldan spet pestro.

Zdaj pa pospravljam previjalno mizico. Si bom glasbo (valjda Toškota) naštimala zraven in lepo pripravila predalčke za prihod user posted image .

A vas tudi tak moti to, da ne morete torbe za P pripravit do konca?? Mene ful. Ne morem dati glavnika še noter, ker ga še rabim vsak dan, pa modrčka za dojenje še nisem oprala, pa polnilec za gsm in gsm tud stalno rabim. Potem pa bom letala in metala skup.user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 998
8.7.2008 13:27:46   
lex
Cel dopoldan sem imela obiske, pa bi bilo že grdo, če bi jih pustila in se vam pridružilauser posted image . No jaz sem še vedno 2 v 1user posted image  in še nič ne kaže na to, da se bo kaj začelo. Vas grem zdaj prebrat kaj ste danes naklofale, da vidim kako vam kaj gre in če je že kakšen nov dojenčke, ker drugače se bomo avgustovkam pridružileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vidim, da nas 1 spremlja - nell še sem tukaj, saj boš dobila SMSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (je moja dobra prijateljica iz faxa, pa je zgleda zelo firbčna user posted image user posted image user posted image ). Vreme je pa danes super zame, za našo bajto pa ne. Upam, da bom šla dane srodit, da bo vsaj pavza produktivna in z razlogomuser posted image user posted image user posted image , če ne bo pa najbolj srečen Aleks ko bo ati malo z njimuser posted image user posted image user posted image  in nami.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 999
8.7.2008 13:29:46   
liju
Evo mene na kratkem počitkuuser posted image . Vse sem uspela kaj sem si zadala, samo likat še nisem začela. Mi ni, samo bom mogla, mam pa tako  nogo zatečeno, da ne vem kaka bo zvečer. Me prav skrbi.user posted image
aurora: Zdaj si me pa prav prestrašla, ker imam jaz tudi prirojeno napako na ledvički (jo imam odspredaj, pa veliko slabše deluje, bakterije so že celo nosečnost prisotne). Kaj pa imaš ti, če ni skrivnost?Pa za tvojegauser posted image  veliko user posted image user posted image user posted image user posted image , da bosta čim prej doma

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?