Blacky30
|
Dobro jutro! Spala sem tak kot dojenček, kak se mi dopade to vreme in te temperature. V dnevni sobi imam 25 stopinj, kar je balzam za mojo dušo proti prejšnjim 29 stopinjam. Petra1984, nič se ne sekiraj, saj bo, samo potrpežljivo. Frutka, no, končno si se oglasila. Senci, glede presredka in malinovega časa se strinjam, ni nujno, da pomaga. Meni masiranje prvič ni pomagalo nič, je pa res, da se je mudilo in so malega na silo pritisnili ven, da ni bilo časa paziti na presredek, itak pa mi je vse notri raztrgal, tak da tak ne bi bilo neke olajšave. Ja, daska, tudi jaz se strinjam, da bom danes vsaj naredila kaj konkretnega poleg te temperature. Moram končno previjalno mizo napolnit s cotkami za , pa Nejcove stvari posortirat, kaj ostane tam, da si bosta delila in kaj mu bom dala v omaro v sobo. Pa neke kupe papirja moram pregledat in proč zmetat. Včeraj pa sem pripravila mail z novičko za vse tiste, ki ne bodo dobili sms-a (sodelavci, ne tako bližnji prijatelji) in sem pripravila osnutek, možek bo potem samo slikico prilepil zraven in odposlal. Sem se pa namatrala, ker sem morala 2 osnutka pripravit, za in . Mojcej, drži se, saj bo. Neboglasnica, ful sem vesela, da nas prideš še pogledat in počvekat. Jaz sem prvič šla gor 18 kg in sem iz P prišla s 7 kg manj, mali je imel 3660g. Pa še te odvečne niso potem nikamor izginile, ker se nisva uspela dojit. Pri tebi bo z dojenjem šlo vse lepo dol, ne sekiraj se. Verjetno pa je veliko odvisno tudi od tega, koliko si zatekala in koliko vode se je v tebi nabralo. Robika, dihaj, dihaj....še malo, pa boš šla.
|