Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 15:15:59
|
|
|
|
jocika
|
Ja, kaj pa, če ti voda odteče vse naenkrat? Potem pa ravno moraš iti v P, sicer ne panično, pa vseeno. Jaz se imam namen še stuširat, pa potem še torbo do konca pripravit. Jaz bolj to varianto računam, ki bi jo sicer najmanj rada. Če dobiš popadke, potem pa ni panike, imaš res še velikoooooo časa. Ok, pol pa probi naslednjo varianto : Na listek napišeš, kaj še moraš not vržt, pa ga daš poleg torbe - glih tolk, da v tisti zmedi česa ne pozabiš.
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 15:17:12
|
|
|
|
Motoristka
|
No pa da se javim-smo še vedno 2v1-črviči me kot pred menstruacijo....ampak še nič konkretnega, še kar čakamo...upam, da bo danes na sporedu -če bo kaj pomagalo . Zdaj pa greva pogledati stvari za kopalnico....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 15:17:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 15:18:42
|
|
|
|
jocika
|
Jocika; kako to da si se ti že dala na Blackyin seznam, sej še ni panike ? Res ne, ampak mi je tko doooolgčas, da bi rada cartala, da bom mela polne roke dela. Včasih sem en tak deloholik, pa me tole ubija.... Pa tri leta sva se trudla, pa zdle 9 mesecev čakala, zdej sem pa že lahk nestrpna a ne?
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 15:26:06
|
|
|
|
jocika
|
Sasi 13, stopila sem se.... Kak sta cartkana!
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 16:02:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 16:04:07
|
|
|
|
nanka
|
Punce dober dan, midve sva doma, zaenkrat se vam samo javim in zahvalim za vse lepe želje. Moram vas prebrati, ko bo pa malo več časa vam pa napišem kako je potekalo. Me prav zanima katera je še rodila, se vam še oglasim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 16:08:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 16:12:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 16:17:17
|
|
|
|
neboglasnica
|
SAmo po par strani preberem, pa me že oči konkretno bolijo, tako da bom verjetno ravno do oktobra prebrala vse kar ste napisale. V LJ P potrebuješ še kaj za preobleči, saj vsega kronično primanjkuje, od brisač.. Najbolj me je presenetilo to, da ti pripadata dva paketa vložkov, potem pa od doma... Sem skoraj dol padla. Tako sem žejna, pa ne upam pit, saj mi mleko šprica ven. Dojke imam kot 12- letnica, pokončne in TRDE, no pa boleče tudi. Upam, da ne bo mastitis. Punci bi ga ves čas cartale, mali pa podnevi spi, ponoči pa žura... Kot bi mami, vsaj včasih. Počivam bolj malo, saj veste kako je, če imaš že večje otroke. Aja, prejle me je frajer tako pokakal, da sem bila samo za pod tuš, pa ravno od tam sem se privlekla. lex, hvala za lepo slikico, Medvedka Puja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 16:21:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 16:33:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 16:35:17
|
|
|
|
jocika
|
A vas lahka vprašam, kolk pa stane ta hec - brazilska? Nisem še nikol kej takiga sprobala - vedno sam lubijevo depilacijo . Sam kaj, k******, ko pa drži isto kot britje - dva dni, pa je isti šmorn...
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 16:49:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 16:53:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 16:54:16
|
|
|
|
moya
|
Meni je pa danes res dolgčas, Glede na to da pada dež ne morem nikamor, ker nimam avta, šetat se mi pa po tem vremenu ne da. Sem šla prej že celo posteljico za pripravit - pa imam PDP šele konec meseca. evo Almera, JST ISTO!! Neboglasnica - ne razumem , kaj to pomeni, da dobiš 2 paketa in je premalo , sory pojma nimam, a ful ponucaš al kako? Kaj še primanjkuje, da rabimo? in kako je bilo drugače- se ti posvetijo, upoštevajo želje, je ful gužva? Evo ful vprašanj, ampak bom šla v lj., pa sem mal
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 16:58:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 17:03:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 17:04:17
|
|
|
|
lex
|
moya med čiščo porabiš ful vložkov. Ker na začetku curi ful, pa če si šivan itak da vsakokrat ko greš na WC menjaš, ker ti gre vse na živce. Ni isto kot M. Meni je prav muka. neboglasnica - ni zakaj. A pol ti je mali menjal dan in noč? Mene je tega najbolj strah. Mi je pa tudi začela samo zvečer ob 11h žurat not okoli . nanka velkom home!
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 17:06:53
|
|
|
|
lex
|
mojcek1 jaz sem tud 1 mela švoh bradavice, pa sem potem dobila recept kako sprobat, če so bradavice ok. Primeš bradavico in jo zavrtiš iz desne proti levi - bodi nežna!- in če stopi ven, potem je vse OK in si jo otrok itak sam ven potegne. Če pa ne gre ti pa itak sestre svetujejo, da gre ati v lekarno po nastavke
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 17:16:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 17:19:02
|
|
|
|
najsi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška [Najsi...drzim pesti za uspesno operacijo...kje ga bodo pa operirali?? Hruška v Ljubljani na kliničnem ga bojo operirali.
naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 18:04:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 18:17:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 18:17:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?