|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
7.7.2008 23:26:10   
moya
Hodim v CE, ena ga. Ocvirk - akupunkturologinja(upam, da sem prav napisala ) in spec. gin. in por. ima drugače privat na Dobrni, dvakrat tedensko pride pa v Celje

Jocika, kolk pa stane ta špas? A mogoče veš je samo v Dobrni in Celju?

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 951
7.7.2008 23:44:00   
Nyah*
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Nyah - tvoj GSM že imam, sem ga od Blacky dobila. Glede na PDP-je bomo itak na koncu samo še ti, Flower in jaz tukaj čvekale. Jaz ga imam sicer 26., ampak imam občutek da bo kasneje.

Jaz pa upam, da grem cimprej rodit user posted image . Ceprav, odpiram se ze od 23. tedna, znam tudi jaz iti cez rok.

Moya, neeee, saj bo hitro, bos videlauser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 952
8.7.2008 0:35:59   
frutka_
Evo, mene. Nočnega ptička.user posted image Edino zdaj imam mir. Prej sem se že hotela javiti pa mi je baterija crknila na prenosniku in se nisem spravila do adapterja dokler...do zdaj!user posted image
Kaj naj napišem?! Vidim, da pridno odhajate v Rim po svoje puperleuser posted image in pupikeuser posted image .  Vsem čestitam iz srca!!
V četrtek grem na CTG da vidimo če se kaj dogaja.
Stanovanje je daleč od "zrihtano v nulo".user posted image  S taščico sva danes v duetu čistili. Ona z globinskim in jaz sem poleg glancala, kuhala in še v Interspar skočila po fasungo, ker smo imeli čisto prazen hladilnik. Sicer smo se v petek priselili nazaj v stanovanje. Včeraj sem zibelko in košek sestavila, danes dnevno sobo, jutri še moram kopalnico zglancat (nove ploščice in fuge pa barvo dol sčistit). Bom malo poslikala pa dala gor, da boste videle razliko, ki je očitna. Gori imam priklopljeno elektriko, pralni stroj dela. Tamali je fasal afte (blago obliko). Če povem po pravici ne vem kje se me glava drži. Ampak glavno da smo doma in da imam za dojenčka vse pripravljeno.
Mislim na vas! Držite se mi pa pišem ko bo pauza za pucanjeuser posted image

Lahko noč julije!user posted image +user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 953
8.7.2008 0:37:51   
frutka_
Nyah, kuku! user posted image Tukaj sem, zdaj pa bejži spat!user posted image  Lahko noč!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 954
8.7.2008 6:26:03   
ilatic
Dobro jutro. Kako je lep svez dan.
Ponoci sem prejela lep sms od drage prijatljice, ki je tudi julijka, vendar ni sodelovala na RR. Vceraj zvecer je rodila prekrasno puncko.
Joj danes bi sla se jaz. Te dnevi se tako vlecejo. Jutri imam pregled in ctg. LP

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 955
8.7.2008 7:02:44   
jocika

Objave: 372
Član od: 26.2.2008
Kraj: Zasavje
Status: odsoten jocika - mezinček na desni ali levi nogi??

Mojcek1 mezinček na desni nogi.

Moya, mislim, da ma ta gospa sam na teh dveh relacijah. Majo pa v Dobrni to boljš pošlihtan - lahk vzameš komplet petih terapij za 52eur, tukaj v CE , ko pa ni privat, ampak hodi samo na "obisk"user posted image  računajo pa vsako posebej 15eur.

Najsi, držim pesti, da bo potekalo super, pa boste naprej brez skrbi uživali. Eno user posted image , pa user posted image

Frutka dobrodošla nazaj - sem te že mela na sumu, da cartaš...
Pa dobrodošle nazaj med čvekami tudi mamice.user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 956
8.7.2008 7:35:01   
petra1984
Dobro jutro frajle!!

Sm že veselo doma, je bil lažen preplah!!!user posted image user posted image
Je sicer dr reku, da se neki pripravlja, ampak še ne bo akcije!! Pol sm mela pa pritisk za vola ubit 166/111 pa je mene začel sprašvat kaj čmo narest!?user posted image user posted image Pa sm mu rekla da če je treba tud notri ostanem samo da ne bo kej narobe pa se je na koncu odloču, da grem kar domov pa naj si pritisk bolj pogosto merm!!?? Pa je odpujsov...... Jz sm pa tko razočarana ker ne bo še ničuser posted image user posted image user posted image

Zdej pa doma počivam, govorim možeku, naj me ne jezi in se pustim še zadnje dni razvajat tud s taščine strani...

Pety čestitke za hčerkico!!!user posted image user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 957
8.7.2008 7:36:21   
papir
pety čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image .no kera gre danes v rim?morda lex?

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 958
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 8:03:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 959
8.7.2008 8:13:01   
Senci
Čestitke pety78 za user posted image !!!

Todi in najsi dobrodošli nazaj! Najsi, dobro opravite z operacijo! Saj važno, da bo potem vse u redu.

Danes je vreme odlično, tko fajn osvežilno, glih za visokouser posted image , a ne?! Zdaj pa tudi jaz začnem s pitjem malinovega čaja, pa bomo potem videli, če kaj pomaga. Škoditi itak ne more. Si mogoče katera od vas masira presredek? Ali si ga je v prejšnji nosečnosti? Me zanima, če kaj pomaga. Najbrž je tako kot pri čaju - ni nujno, ampak škodi ne.

Neposredna povezava do sporočila: 960
8.7.2008 8:24:47   
daska
Jutro souser posted image !
Današnje vreme pa bo ravno pravšnje za delo, moram do konca speglat,
pa še kaj bi se našlo...
Tudi js bi rada šla v Rim pred rokom, pa bomo videli če me bo user posted image upošteval,
fajn bi blo, da bi ga že v nedeljo cartala;
frrrr - upam , da boš imela prav, fajn da si se javila user posted image

Čestitke vsem mamicam user posted image   in srečno vsem, ki se danes odpravljate rodit.

lp

< Sporočilo je popravil daska -- 8.7.2008 8:37:25 >

Če imate nasmeh na ustih,
ga lahko še komu podarite.
B.Pascal

(odgovor članu Senci)
Neposredna povezava do sporočila: 961
8.7.2008 8:42:39   
Nyah*
Frutkaaaaa, user posted image , koncno si priracala nazaj, pa ceprav s krpo za prah v roki, user posted image user posted image user posted image !
Kako sem vesela, da se vam stvari urejajo in umirjajo, mi bomo pa nasega user posted image  kar v tem stanovanju pocakali, se majstrom nic ne mudi nase novo gnezdece stimatuser posted image .

A tasce vas razvajajo, a bejz no bejz, hmmmm, lex in ostale, kaj pravite na to? Pomoc tasce, crkljanje, pospravljanje, hmmmmmuser posted image , le kaj ostale delamo narobe?user posted image user posted image user posted image

Petra 1984, ti kar uzivaj doma, je lazje doma cakat kot v P. Naj ti cas najhitreje mine, pa pomiri se, sprosti, bo tudi pritisk malo padel sigurno!

Drugace sem pa jaz tudi to noc takooo fajn spalauser posted image , le ob 3h sem sla na wc, ampak potem me je pa ob pol 6 tak krc v nogah zbudil, da sem user posted image . Mi je kar obe nogi skup na noter potegnilo, auččččččuser posted image .
Paše malo te svežine ane?

Vceraj sva pa kuhinjo Svea narocilauser posted image , mmmm bo lepa, je full fajn takole vse novo kupovat. No ja, o stroskih ne bi govorila, a kaj se more....

Grem malo nahranit, ven ne moreva, ker dezuje,....., a pase ker ni vroce.

Papa

(odgovor članu daska)
Neposredna povezava do sporočila: 962
8.7.2008 8:44:09   
maja24
Pety,Titanika čestitke za Kajo in Ninouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daska)
Neposredna povezava do sporočila: 963
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 9:01:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 964
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 9:12:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 965
8.7.2008 9:16:33   
Nyah*
Mojcej, se vedno zna presenetit, kaj pa ves....drzi se!

O Maja, kaj novega?

< Sporočilo je popravil Nyah RR -- 8.7.2008 9:17:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 966
8.7.2008 9:32:41   
neboglasnica
Oj, dobro jutro!

Čakam na patronažno, medtem pa vsem novopečenim mamicam čestitke in vse lepo!

Imam pa eno vprašanje: koliko kg ste izgubile. Sama kar ne morem verjeti. mali je imel dobre 4 kg, jaz sem šla dol pa samo 7 kg. Kolegica je iz P prišla domov lažja za 12 kg, ena druga za 9, očitno sem lahko še srečna, da jih nisem pridobila v P ob vsej "super" hrani.

Staš me kliče, pa pa zaenkrat!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 967
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 9:42:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 968
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 9:54:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 969
8.7.2008 9:59:14   
robika
Jutro babike,mi smo se kr doma,spet me je celo noc matralo,tak da nisem nic spala,popadki so v neenakomirnih intervalih ampak mocni.Ocitno je g. kiksnala ko je ze za vceraj napovedala Tijo.Ja nic cakamo pa dihamo...

Neposredna povezava do sporočila: 970
8.7.2008 10:16:45   
Blacky30
Netki sporoča:

"Nič novega pri meni. Vse se je umirilo. Kako pa ostale nosečke? Je katera rodila? Netki"

Bogica, zdaj pa bi ji res lahko že naredili CR, saj je imela PDP včeraj.user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 8.7.2008 10:17:49 >

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 971
8.7.2008 10:21:12   
liju
Dobro jutro!
Jaz sem pa danes do petih super spala, pol pa je Nino prišel k meni in ni hotel več v postlo, kaj še le spatuser posted image user posted image user posted image user posted image  Krivec za najino zbujenje pa je bil ati, ker je šel delat in je samo nekaj ružo, pa vse mu je padalo iz rok user posted image user posted image user posted image . Tako da se mi je spanje končalo, pol ob šestih sma pa še malo zadremala za pol urce in spet se je moralo končat, saj sem malega peljala v vrtec. Sem pa zdaj zjutraj že letala po Kiku, sem morala še kupit jopico bolj tanko zauser posted image , pa sem na srečo dobilauser posted image user posted image , pol pa sem še zraven morala kopalno brisačko kupit, pa tako bolj malo pregrinjalo, pa še neke hlačke v glavnem mene pa res ni v trgovino za spustit user posted image user posted image user posted image user posted image . Pol pa sem seveda še morala za Ninota it nekaj kupit, full si je želel japonke, ampak jih zadnjič nikjer nismo dobili tako malo št., no danes pa sem tudi to našlauser posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa grem dat cote prat, pol pa bom kar šla malo likat, saj imam že spet Triglav doma user posted image user posted image user posted image . Pa še skuhat morem, pa mi danes res nekaj ni, tako da bomo jedli samo makaronovo meso in zeljevo solato.

Nič, grem veselo na delo, da bom vsaj danes nekaj naredila, ko je tako fajno vreme!user posted image
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 972
8.7.2008 10:22:43   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Imam pa eno vprašanje: koliko kg ste izgubile.

Jaz sem izgubila točno 10 kg, je imel pa NIno težo 3300g.

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 973
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 10:27:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 974
8.7.2008 10:35:20   
3jeMi
Najprej ČESTITKE vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... je bil full naval, zdaj je pa zopet malo zatišja.

Meni se pa Lex danes zdi malo sumljiva... user posted image
Tale vreme danes mi je pa full všeč user posted image . Se da dihat, ko ven stopiš, čeprav bo jutri že sr****.

Naš user posted image  - skokica ima zadnje par dni večerne od dve do tri urne žure po trebuhu, potem se mu pa še kolcat začne in potem se umiri. Tako je mir do jutra, zjutraj se malo prekobaca in šele okoli poldneva se zopet spomni, da je treba malo migat.

Se pa zadnje dni ukvarjam z mojim user posted image . Pravi, da ima tremo, zelo ga skrbi kako bo, ko bo otroček enkrat doma (glede poroda ga ne skrbi, ker ve, da mi bo šlo, ker mi bo pomagal, pa tudi mene še ni nobena panika zgrabila). Včeraj je tako z veseljem začel postiljat posteljico, da sem ga raje pustila na miru, ker sem videla, da uživa. Potem je šel pa še ene petkrat v sobico pogledat, če je vse v redu. Prav luškan se mi zdi... tako prikupno zmeden.

Nič... punce... lepo se imejte user posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?