julam
|
Vidim, da bom spet najstarejša . Kristusova leta . Hja, kaj čmo, pozno smo začel. Kar se tiče domačega fitnesa, je meni to tako normalno, da sploh ne štejem več za rekreacijo. Zadnjič sta se moja2 fanta odločila, da noben ne bi hodil - na morju smo bili, daleč do plaže, vroče kot satan... In sem se ju naposled usmilila in nesla 15,6kg štuporamo, 11,7kg pa kengurujčka. Pa še en žakl z igračkami, brisačkami, pijačo,... Jao, sem mislila, da bo po men. Sicer pa nočem jamrat, dokler bo šlo, se bom delala, da nič ni. Sej navadno sem kar precej nepopustljiva, tako da z glavo skoz zid ne grem . Se bosta mogla fantiča prilagodit. Sem pa tudi v drugi vse dvigovala (ta prvi je bil 8m, ko sem zanosila), pa smo šli spet čez rok. Moj si ful želi punčko, ker pravi, da ga gaunarja, ki sta BTW moji mazici, sploh ne upoštevata . Bi še on rad mel eno očkatovo ljubico. Kakorkoli, meni je vseeno, sem se tako navadila na male lumpke, da ne bi imela nič proti še tretjemu. Bluzim, nisem vajena parlamentirat po forumu (sem bolj pasivna udeleženka ). Postelja vabi
|