|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
7.7.2008 20:35:18   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec

Bravo. Jst sem komi do trgovine svojo rit odnesla.

Pa mrcina že zrasla?

mrcina ogromna, pri 8 mesecih ima 75 cm plečne in cca 45 kg, pa full lep karakter

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 651
7.7.2008 20:37:04   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Bravo. Jst sem komi do trgovine svojo rit odnesla.

Pa mrcina že zrasla?

mrcina ogromna, pri 8 mesecih ima 75 cm plečne in cca 45 kg, pa full lep karakter

je pa res lepa user posted image  so mi vsec take ogromne mrcine... sam jaz sem bolj za igrackaste kosmate zadeve user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 652
7.7.2008 20:38:20   
Dakec

Čist po mamici. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 653
7.7.2008 20:42:24   
mismis
no mogoče mamica ni ravno toliko kosmata user posted image user posted image user posted image vsaj upamuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 654
7.7.2008 20:44:23   
Dakec

no mogoče mamica ni ravno toliko kosmata user posted image user posted image user posted image vsaj upamuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 655
7.7.2008 20:44:58   
mismis
in Sponži, kaj je pri vas še kaj novega, mislim razen naše pikice?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 656
7.7.2008 20:49:31   
Abra
Čvekulje user posted image sem čez dan samo nahitrco poškilila, kako je z Rubin, pa ni blo časa pisat.

Pikovit, pol uživata ta teden user posted image midva še ne veva, kako bo z morjem za naprej. Še dobro, da sva bla vsaj en eden, pot do tja kar traja, pa zelo slabo cesto imamo, zato naju mal skrbi, če bi se spet kej zgodilo. Če bi zadnjič na morju začela krvavet, bi se mi kar zmešalo user posted image kakšnega ginekologa glih ni na dohvatu ruke user posted image user posted image

Mlinčka, jaz tut bemtim s tabo! Naslednjič pa nujno zahtevaj ICSI.

Pija, sta si vso sladkobo zaslužila user posted image firbec sem pa jaz tut! slikce!!! hvala za pujsa, zdaj je spet ok, kaj je blo prejšnji teden, se mi ne sanja. Mango pa meni ne paše več, sem ravno včeraj enega stran vrgla, ker je zgnil ... v tej vročini lubenica rula

o Dakec user posted image prav lepo te je spet brat. Smo te ful pogrešali. Pa seveda čestitke, res sem vesela, da vama je ratalo.

Rubin user posted image user posted image user posted image važno, da srček bije, samo to je zdaj pomembno! O rumenjakovem obročku nič ne vem, če se prav spomnim je Pušenjak enkrat pisal, da ga eni imajo eni ne user posted image lahko, da sem tudi kaj zamešala, je pa komentiral, da to nič ne vpliva in ni pomembno in kaj sploh nekateri G to omenjajo... pač je malo manjši, tudi vrednost hormona si imela nizko, je očitno na začetku malo zaspal, pol se pa je odločil, da bo živel. Važno, da srček bije, samo o je pomembno pri tej starosti. Bom še naprej držala pesti!

Hope, a veš, da je bla na siolu tut ta novica, le da od francoskih znanstvenikov. evo, sem poiskala
http://www.siol.net/svet/zanimivosti/2008/07/bioloska_ura_moskih.aspx
O, ste že na pol preseljeni, še malo pa se ne boš več izpod palme oglašala user posted image

Gigi, bravo za tečko, zdaj pa lahko spet tikerček naštimaš user posted image moj je jemal koencim10, selen-cink in evitol. Kake posebne diete pa ni imel user posted image da mu majonezo zaplenem user posted image user posted image sicer ne kadi, pivo pije samo na morju, letos pa itak bolj malo žurava, da kaj drugega tut ne..
Jaz sem Pa Pušenjaka vprašala, če naj še povečam dozo prometriuma, pa je rekel, da sem že itak na najvišji dozi ... kao ni ok jemat več, sicer tut v navodilih piše max 400mg user posted image

nokes, kdaj boš zdej lulala? Sicer ni nujno, da s prvim jutranjim urinom, je pa takrat največ hormona, zato je takrat najbolj ziher.

Mišmiš user posted image user posted image kar 3 zmrznjenčke. Super, pa že avgusta bomo navijali user posted image

Ledenka, nate tudi vreme tko vpliva? Mene je tudi danes spet ful glava bolela. Te nevihte so pa res tu mač. Sem danes na Prulah vidla par avtov, kako so imeli veje zapičene v šipe. Kot, da bi nož zaril ... kaka sila je to mogla bit.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 657
7.7.2008 21:10:48   
Dakec

in Sponži, kaj je pri vas še kaj novega, mislim razen naše pikice?

Novga? Zdaj zdaj bo nevihta. Vse se sveti. Jajo jao jst pa sama doma.
Ma nč bom probala it mal knjigico brat pa mal zaspančkat ker sem včeraj bila nočna sova. Pa lačna sem postala ob dveh zjutraj ker nisem mogla spat in sem šla jestuser posted image .
Pa sej mi ni za zamerit a ne?
Druzga novga? Ja kva pa vem, če sem pa skoz doma. Še jeziček se mi ne ljubi ven pomolit skozi okno.
Še kej novga? Ma nč kej pa pr teb kej novga?

Abra, draga moja. Tud tebi čestitke iz srca. Sem vesela. Eto pa sem nazaj v akciji na forumu.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 658
7.7.2008 21:12:59   
dajamaja
Strele sekaj tako, da ena turbo čestitka za RUBIN user posted image user posted image user posted image  Držimo pesti še do petka in naprej !! Vse bo OK!!! Zdej me bo pa moj mahnu, če ne bo strela!!

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 659
7.7.2008 21:13:54   
lučka 25
Jaz sem danes tako žalostna, zaskrbljena,........user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .............. Namreč moja svakinja, ki je noseča 21 tednov (ki ji je končno uspelo v ICSI postopku), je danes spet krvavela. K sreči je z user posted image  vse v redu, so jo obdržali v bolnici, ampak od kje in za kaj prihaja do krvavitev pa ne vejo. Držim pesti, molim (čeprav nisem verna), mislim nanjo, da bi bilo vse v redu in bi se krvavitev ustavila. Naj bo vse v redu z user posted image .

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 660
7.7.2008 21:14:26   
Zvezdica
Sponži...čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image
Mater, da nam ne gre brez te krvi. Tud  jast mam skoz nekek vaje, sicer bl umazane kot krvave, zdaj hvala bogu nič VEČuser posted image . Sicer me vmes mucek zapustil, ampak medvedek je pa še tu. In hoče bit pr men. Mamino deteuser posted image

Ampak naša Abra ma pa tud skoz nekaj, pa pikec vseen lepo raste.

Upam, da se te pi...rije nehajo, da boš v miru uživala nosečnost...

Vse najlepšeuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 7.7.2008 21:22:06 >

i belive i can fly....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 661
7.7.2008 21:19:20   
Dakec
Zvezdica, hvala. Tud teb čestitam. Sem te skoz brala s temi tvojimi izcedki. Pa še  mismis me je tolažla s tvojimi izcedki.

Rubin, pa še teb čestitam za srčka. Kdaj pa si bila v MB? Ob kateri uri? A si bila nekaj čez enajst?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 662
7.7.2008 21:19:26   
Abra
Lučka, držimo pesti za tvojo svakinjo user posted image user posted image user posted image a je že velikokrat krvavela, al kako? Pišuka, ni nikol konc teh skrbi? Jaz sem tudi mislila, da prihajam v brezskrbno obdobje, pa očitno ni tako ...

< Sporočilo je popravil Abra -- 7.7.2008 21:20:13 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 663
7.7.2008 21:19:33   
mismis
Lučka25

sigurno bo s pikico vse v redu, ti kar upaj in verjemi v to, če bi bilo kar koli narobe, bi že zdravniki kaj rekli. Evo eno user posted image za bodočo nečakinjo/nečaka

Abra, ja če bo vse posreči štartamo avgusta/septembra. Pa ti, si še vedno reklama za Persil

Dakec
, saj veš, pri nas tudi nič novega, počasi zaključujem s faksom, še trije izpiti in diploma, pripravljam se, da grem septembra v začetni tečaj z user posted image , hodim v službo, bemtim pri neuspehih, se veselim vsake zmage, pa naj bo še tako majhna, nekje vmes se poigravam z mojim polovnim, preberem kakšno fajn knjigo, shopingiram s Pikovit, srečujem na kavi z RR-evkami, pa počasi se z mojim pripravljava na dopust v začetku avgusta. To je to, joj kako dolgočasno življenje jaz živim...user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 664
7.7.2008 21:21:02   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Lučka, držimo pesti za tvojo svakinjo user posted image user posted image user posted image a je že velikokra krvavlea, al kako? Pišuka, ni nikol konc teh skrbi? Jaz sem tudi mislila, da prihajam v brezskrbno obdobje, pa očitno ni tako ...

Krvavela je  v začetku, ko se je ena pikica izločila sama, ena pa k veliki sreči ostala. Potem je bilo dobro in je čez par tednov zopet krvavela. Potem se je vse umirilo in sedaj šok, spet krvavitve. user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 665
7.7.2008 21:22:16   
lučka 25
Abra, mišmiš, hvala za user posted image . Je pa res, da je moj brat zelo optimističen, ker ju je G zelo pomiril.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 666
7.7.2008 21:22:51   
Abra
Miš, še vedno reklamiram pralne praške user posted image me pa neki špika na levi. Ni hudga, komaj čakam petek user posted image
ti boš pa pol majska nosečka user posted image boš zdej še kako alterntivo vključila, al štartaš po starem?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 667
7.7.2008 21:23:00   
Dakec
Mismis, a veš tisto tipko pri programu mesenger, ko ti na drugi strani nekdo dolgo ne odgovori potem pa mu stisneš tipko, da mu mal ekran zavibrira?!
No to bi jst zdle pr teb uporabla. Kod hodiš? Kmal me bo zmanjkal.user posted image

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 668
7.7.2008 21:25:47   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Lučka, držimo pesti za tvojo svakinjo user posted image user posted image user posted image a je že velikokra krvavlea, al kako? Pišuka, ni nikol konc teh skrbi? Jaz sem tudi mislila, da prihajam v brezskrbno obdobje, pa očitno ni tako ...

Krvavela je  v začetku, ko se je ena pikica izločila sama, ena pa k veliki sreči ostala. Potem je bilo dobro in je čez par tednov zopet krvavela. Potem se je vse umirilo in sedaj šok, spet krvavitve. user posted image

Pol je kar podobno, kot pri meni. S tem, da meni niso rekli, da se je pikia izločila, je bla pa zelo majhna, je zelo zgodaj obupala. Jaz res upam, da sem s temi krvavitvami opravila.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 669
7.7.2008 21:26:35   
lučka 25
Tudi jaz upam, da so te krvavitve zadnje in bo lahko bolj uživala v nosečnosti. še enkrat hvala.

Abra, želim pa ti vse dobro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 7.7.2008 21:27:26 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 670
7.7.2008 21:27:20   
Dakec
Aaa, sej si tu. user posted image

Kok zdej to misliš, da žviš dolgčasno življenje? user posted image  Ma nam se pa res velik dogaja. En postopek, drug pa tretji, itd...., vedno polno razburljivih stvari user posted image

No pa nočko, zdej pa res grem srečo porbat.

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 671
7.7.2008 21:27:40   
mismis

Miš, še vedno reklamiram pralne praške user posted image me pa neki špika na levi. Ni hudga, komaj čakam petek user posted image
ti boš pa pol majska nosečka user posted image boš zdej še kako alterntivo vključila, al štartaš po starem?

čisto po starem, veliko piva, veliko seksa, veliko polovnega in mr. D, pa nam bo ratalouser posted image user posted image user posted image

seveda, ti imaš pa v petek NS, evo takoj zdejle enega bujsa user posted image in eno pikopoko user posted image da bo sreča popolna
o

< Sporočilo je popravil mismis -- 7.7.2008 21:30:27 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 672
7.7.2008 21:29:32   
mismis

Aaa, sej si tu. user posted image

Kok zdej to misliš, da žviš dolgčasno življenje? user posted image  Ma nam se pa res velik dogaja. En postopek, drug pa tretji, itd...., vedno polno razburljivih stvari user posted image

No pa nočko, zdej pa res grem srečo porbat.

Vmes sem šla še mojega kosmatega otroka nahraniti...
Sponži nočko, danes se pa le lepo naspi...končno zaslužene in mirne sanje ti želim.

se tipkamo jutri.

a ja, tisto da jaz živim dolgočasno življenje je bila šalauser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 673
7.7.2008 21:35:19   
Abra
Lučka hvala! Dakec, Mišmiš nočko! Jaz grem mal tv gledat, pa na kavč. To ščipanje je postalo malo bolj moteče.
Se beremo jutri.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 674
7.7.2008 21:36:08   
Zvezdica
Rubin, čestitke za srčka, torej v petek spet držimo pesti, da je vse ok.
Gigi, si mal čarovnicauser posted image user posted image user posted image Ti si cuker, kaj čarovnicauser posted image

Sapi, normalno, da te mal krči dajejo, otroc hočjo biti komot user posted image

Mlinička, tebi pa eno user posted image . Žal mi je res...sem upala, da je to touser posted image

Miška
, kaj pa je to za ena mrcina.... Očitno taka, da je tud men všeč?

Lučka draga, men te krvavite sploh niso jasne. Moja mami je z menoj krvavela, do 6. meseca skoz, potem en mesec nič, potem pa dnevno do osega meseca. Pa sem dons čist ok, sam je pa živčna vojna tole. Držim pestke za tvojo svakinjo.Vse bo ok!!!

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?