|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
7.7.2008 19:14:01   
aurora28
Kasso meni se tudi zdi, da se mi je vid malo poslabljšal po porodu. Bom morala obiskati okulista user posted image

Ej mene tudi zanima recept kako z dojenjem shujšati user posted image , imam še vedno 7 kil viška in te user posted image kile ne gredo nikamorrrrrrrrr dol.

Še nekaj ali vam tudi tako izpadajo lasje po porodu? Meni dnevno izpade ogomno las in sem si danes kupila Fitoval, me že oring skrbi, ker bi rada da mi lasje zrastejo še malo, ampak pri takšnem izpadanju bo zelo težko, bojim se da bom morala pod škarje, če se bo tako nadaljevalo. user posted image
Kakšen preparat je dober in kakšna kura za lase, ki obnovi poškodovane lase?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
7.7.2008 19:28:26   
Anitka
Mya in tilči hvala vamauser posted image user posted image user posted image

Kasso drži se in ostani močna.user posted image

Sem si pogledala vaše sončke in so vsi po vrsti zeloooooooooooo luštkani.

Aurora tudi jaz opažam, da so mi sedaj začeli izpadati lasje. Nekje sem nekoč brala, da se to zna zgoditi po porodu, a vseeno upam, da ne bomo ravno pleškoti rataleuser posted image user posted image user posted image . Tudi jaz bi rada kakšen nasvet. Sicer pa še sreča, da imam zeloooooooo goste lase.

Mami ima zdaj malce fraj (naš ati vozička zaspančka Gala) pa se odločam ali bi malce zakinkala ali likalauser posted image user posted image user posted image . Bolj pametno za celo familijo bi bila druga varianta, zame pa kar prvauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
7.7.2008 19:32:48   
jana81
kasso ful ste luškani, Varja ful pozira...a torto si sama spekla?

mya26 zlata si za tele podatke, sploh o zavarovanju.

aurora veš glede izpadanja las, velik je odvisno tud od prehrane. Drgač pa recepta za neizpadanje las nimam. Jst HB imam tolk as, da mi jih vedno more fuuuul razredčit.

mene pa danes kr nekam vleče, bi šla kr zapravljat, pa s tako bogo porodniško nimam kej velik za delat, ko poplačam avto, vsa zavarovanja in še kaj, bore malo ostane zame za cotke, vse zaloge sem pa že pokurla.Bo treba še kak biznis zle med porodniško uvedit.user posted image user posted image  Bom začela švercat.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
7.7.2008 20:03:27   
jana81
aurora o temle obroču sem ti govorila...sem našla klik kjer je ena prilepla sliko
plavalni obroč

< Sporočilo je popravil jana81 -- 7.7.2008 20:07:09 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
7.7.2008 20:08:16   
Anonimen
Evo mene od dohtarja...

Prvo naj povem da jaz tudi v vaše albume gledam in da imate večina tudi user posted image  na tickerjih in ne bit hude če ne pohvalim vsakega posebaj. Vsi od prvega do zadnjega so mi res sladki. Itak so vsi dojenčki in mali otroci ponavadi res cukerčki. Večje pa po mojem mnenju naredi "grde" karakter oziroma slaba vzgoja. Itak pa nisem človek, ki bi ocenjeval ne male ne odrasle po videzu...
Tako da vsi so cukri..itak so pa najboljša letina tile ki so maj 2008 ali pa bili planirani za maj 2008 pa malce prehiteli!!user posted image user posted image user posted image

Slikce pa sem objavila, ker sem imela že res slabo vest.user posted image user posted image

No glede hujšanja , se pravi da nisem edina in da to da se lahko hujša če dojiš ni glih čist res... Bo treba kaj drugega pogruntat...
Ste mi pa prav smešne tiste, ki se ubadate z 3- 5 kg... pa to je sam toliko za dekoracijo - to ni nobena debelost.user posted image user posted image user posted image

Jaz se moram namreč ukvarjati z tem kako izgubiti 30kg... sem namreč v širino že pol višine. In to drage moje pa je problem...user posted image user posted image

Kasso:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne vem kaj naj ti rečem. Upam, da se bo ta tvoja situacija le izkazala za manj resno kot se sliši. Ker tale tvoja bolezen je precej resna zadeva. In vem, da se bo tole čudno slišalo ampak ko sem prebrala tvoj post sem se naenkrat počutila zdravo. Draga Kasso sama nimam niti približno takih težav. Imam namreč probleme z ledvicami in pa katastrofalne hemeroide sem fasala sedaj po porodu, ki jih prej nisem imela. Boli me križ tako zelo, da ko ga kopam se komaj zravnam... in take malenkosti.
Edino kar me matra in je res vredno omembe je da se mi je krvana slika spet močno poslabšala v tej nosečnosti in da bom mogla it spet na odvzem kostnega mozga - punkcijo da se vidi kaj in kako?! Upam pa da bo seveda negativno, ker moram kot ti praviš tudi jaz biti mamica trem otrokom...

Res draga kasso, prosim obveščaj nas kaj in kako in srčno upam da ti le ne potrdijo to diagnozo, ker to je pa res en user posted image  - velik drek...
Predvsem pa tud če je BODI ŠE NAPREJ TAKO POZITIVNA!!!

Glede hrane in dojenja pa jaz razmišljam kot ti. Mali potem če jem kaj surovega tok vrešči potem pa ne vem ali ni bolje da pač ne jem nič?! Vsakič ko se prekršim pol jabolka ali pa pol paprike, pol paradižnika... Ma karkoli v tej smeri imam potem katastrofalno vreščanje...
Kaj naj potem?? Jem in vrešči ali ne jem pa malce manj vrešči, kakšen dan celo preguramo da ni sploh krčov...
Res nimam pojma kaj naj??

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
7.7.2008 20:16:11   
špelin@
Jezus, kolk ste naklofale... user posted image user posted image  Saj niti ne vem, kaj naj začnem komentirat in kaj, ker imam čisto malo časa user posted image  

mya26, pri nas je Tobrex zelo hitro "prijel" - v dveh dneh. Maj je en srčkan štrukeljček user posted image  In ponosna sestrica user posted image

kasso, hvala še tebi za izkušnjo okrog AM user posted image

tilči, jaz imam pripravljene dozice mlečnega prahu kar v plastičnih dozah od kapsul vitamina B, ki gre pri meni zelo v promet user posted image  Pa to potem vsujem v flaško z vodo in je user posted image

Anitka, saj v tem je problem, da tam ni prostora, da bi kaj mešala in pripravljala (govorim o AM) - drugače to vedno prakticiram user posted image

aurora28, user posted image  za velikega junaka Gala user posted image

80kaja, user posted image  za izlet.

****, krasne slikice user posted image user posted image user posted image

tana7, prečudovita princeska Brina user posted image  Naš mali je bil v lupinici videti stlačen le prve tedne, zdaj je noter kot en pravi dec user posted image

Zdaj pa se bom kar opravičila vsem, ki vas nisem uspela pokomentirati - ne zamerite, me že preganjajo, jaz pa moram eni od vas še obvezno nekaj napisat!!!

kasso!!!

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Danes sem kot da bi me povozil vlak, oz. kot da bi žurala celo noč in nič spala, ampak sem spala 8 ur user posted image 10 dni po porodu sem zbolela oz. bolna sem očitno bila že vsaj 10 let prej in nisem niti vedla, da imam multiplo sklerozo.
Ampak vse kaže na to, tudi slike iz MR glave kažejo na to, kolikor sem prebrala izvid. Kaj več pa izvem naslednji teden, ko grem na tretjo infuzijo zdravila, ki ga dajejo doječim mamicam, ki imajo multiplo sklerozo. Včeraj je Gašper praznoval peti RD. Ta vikend je bil ekstra naporen, zato najbrž tudi tisti rjav izcedek. Se opravičujem, če sem katero zamorila, a se tudi sama danes obupno počutim, pa nimama nobenga, da bi mu pojamrala. Če mami kaj rečem, pa se takoj ustraši zaradi te moje bolezni, da se ne bi slabšalo, čeprav je to le en slab dan.
Bolezen sem sprejela in vem, da bom mogla z njo živet, bodo vzponi in padci. Sama pa moram bit močna in pozitivno mislit, ker bolna ne bom mogla bit mama mojim trem otrokom.
Punce, čuvajte zdravje, ker dokler si zdrav, niti ne veš koliko je to pomembno! Pazite nase!user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa trobim že neumnosti kot kaka stara tetkauser posted image

Nikogar nisi zamorila, srce moje zlato, prav je, da daš iz sebe, vem, da je težko. Tudi tebi, čeprav si krasna pozitivna ženska, ki se zlepa ne vda user posted image  Popolnoma te razumem, zato vedi, da sem v mislih s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sprašuješ okrog vida: meni se po porodu ni poslabšal, se mi je pa ob enem ob zgodnjih zagonov MS user posted image

kasso, prekrasne slikice user posted image user posted image

Aja, še tole: kodrana, ne seri, nimaš MS, je pa ob poporodni depresiji pozabljanje eden od negativnih ućčinkov, mi je poznano od stanja po rojstvu male pike user posted image  

Bom videla, če bom lahko kasneje še skočila malo na net, zaenkrat šibam user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
7.7.2008 20:16:46   
špelin@
****, kako si opravila pri zdravniku? user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
7.7.2008 20:44:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

****, kako si opravila pri zdravniku? user posted image

Zelo dobro. Dobila napotnice za na par koncev, zdravila za mojo "rit" pa za glavo in pa polno toplih besed. K zdravnici sem šla čist hin, domov sem prišla na pol zdrava. Moja zdravnica namreč ima en poseben odnos in te že to na pol ozdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2133
7.7.2008 20:53:52   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

kakšna je res povezava med jabolkom, solato in otroškim jokomuser posted image
zakaj naj bi po tem jokali? midva še vedno, kot pred porodom, vsak dan pojeva polno skledo solate, pa vse možno sadje... pa nisem opazila, da kaj joče zaradi tega
ali bi morala sedaj trkati po mizi??

meni je pediatrinja rekla, da lahko jem vse. in sem tudi začela, solato, sadje vse.. napenjalo jo je prej in jo sedaj. Brina je pravi cuker. koliko laskov ima!

dopust -  tudi mi še ne vemo kam gremo??

kilogrami - meni je ostalo pet kil. ne spravim več nič gor od lani in hodim v enem krilu, ki sem si ga kupila v H&M povsod. dojenje (oziroma črpanje mleka) ne pali! pa polno šlavfov imam po trebuhu.. hujšati pa ne upam, že tako komaj zadovoljim potrebe naše male.

lupinica - meni se tako smili v lupinici. mi ravno zato nikamor daleč ne gremo, ker je tako zgužvana.
kasso - drži seuser posted image  
kako ste lepi na slikicah user posted image user posted image

mya26 - super seznamček!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
7.7.2008 21:05:03   
jana81
zdle se bom pa res skregala z unim tam zgoraj...pa kakšno vreme je to...grmi, dežuje, se bliska...obupno vreme...

sem se pravkar odločila da malo namočim nog v sol, ker me zelo bolijo, zraven pa tolčem po tipkah..user posted image

malček spi, upam da ga grmenje ne zbudi, ker pa ornk grmi.

no punce kdaj vam najbolj odgovarja za srečanje?? vikend , med tednom? zjutraj ali popoldne?? Ljubljana ?? Maribor?? Celje??

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
7.7.2008 21:41:49   
tana7
kodrana, glede spomina, sem slišala, da je to ena od možnih posledic poroda, zato se ne obremenjuj s strahovi, da imaš MS!! Sploh pa vsi se tudi staramo user posted image

mya26, sploh si ne predstavljam, da si ročno iztiskam mleko...uf uf uf... imela bi občutek, da si jo bom zmečkala user posted image - mi je sestra v P tako preverila, ali imam mleko drugi dan - čisto nepričakovano me je zagrabila za joško, baba zmešana - sem mislila, da mi jo bo speštala user posted image mi je pa že samo ven teklo večkrat, pa si takrat vedno mislim "madona, mora izgledati to seksi  mojmu    user posted image

kasso, jaz imam leče, sicer pa - 3 dioptrijo. Mislim pa, da se mi ni nič poslabšalo. Sem pa slišala, da se lahko, ja. Take krasne otroke imaš, pa toliko problemov z zdravjem. Še enkrat user posted image

aurora28, baje je Brina podobna Galu??? Meni pa pravijo, da je podobna mojemu user posted image . Moram mojega malo vprašat, če pozna kakšno auroro, khm khm user posted image
Glede las pa sem že slišala od punc, ki so rodile, da so enim ful izpadali po porodu. Meni tudi izpadajo, ni pa še kritično. Upam, da se ne poslabša, ker imam precej tanke lase. Pa potem izgleda, kot da imam še ful redke, čeprav niso. Kot regenerator pa uporabljam Garnier balzam v tisti zeleni "bučki" - ampak to ni za izpadanje, jaz ga imam zaradi suhih konic. Sem pa kar zadovoljna z njihovimi balzami.
je pa to izpadanje res lahko povezano s prehrano oz. s tem, da ti česa sedaj manjka, ker ti vzame user posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
7.7.2008 21:43:29   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

zdle se bom pa res skregala z unim tam zgoraj...pa kakšno vreme je to...grmi, dežuje, se bliska...obupno vreme...

sem se pravkar odločila da malo namočim nog v sol, ker me zelo bolijo, zraven pa tolčem po tipkah..user posted image

malček spi, upam da ga grmenje ne zbudi, ker pa ornk grmi.

no punce kdaj vam najbolj odgovarja za srečanje?? vikend , med tednom? zjutraj ali popoldne?? Ljubljana ?? Maribor?? Celje??

meni najbolj Ljubljana, jasno
pa med tednom, ker za vikend kam gremo
zjutraj/popoldne bi se pa poskušala prilagodit ostalim

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
7.7.2008 21:48:13   
aurora28

Kasso šele zdaj sem prebrala kakšne težave imaš in nimam besed, verjamem, da te je zelo potrlo in upam, da boš kljub težavam ostala pozitivna kot si in se borila. user posted image user posted image user posted image Od moje dobre prijateljice partner mu je pri 25 letih bila postavljena diagnoza multipla skleroza in je sprva kazalo zelo slabo, vse ga je bolelo, noge so mu mrtvinčile, da sploh ni mogel voziti avto, komaj je hodil... skratka na začetku je bil totalno izčrpan, predvsem psihično, ker je to bil zanj zelo hud udarec. user posted image Kasneje se je naučil živeti s to boleznijo in mu ni hudega, včasih je psihično in telesno čist na tleh, ampak predvsem takrat kadar ima kakšne težave bodisi s službo, privatnim življenjem kar mu stopi do živega in je sesut, ampak hitro okreva. Svetujem ti, da si čim bolj optimistična in gledaš na svet z vidika, da imaš krasne tri otroke in ljubečega moža, ki ti stojijo ob strani in vse bo ok. user posted image

Jana jaz pa si grem zdajle lakirati nohte, ker čez dan ne utegnem, aja pa album Galov sem dokončno uredila. user posted image user posted image user posted image Ko tamali spi se lahko v miru stuširam, lakiram nohte, depiliram... user posted image , da bi se še zdaj morala učiti, pa se mi utrga. user posted image

aurora28
, baje je Brina podobna Galu??? Meni pa pravijo, da je podobna mojemu . Moram mojega malo vprašat, če pozna kakšno auroro, khm khm

Malo pa je res podobna Galu user posted image user posted image , moram jaz vprašat mojga če pozna kakšno Tano user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 7.7.2008 21:53:59 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
7.7.2008 21:52:38   
tana7
aja, pa dodala sem še 4 slikce - se mi zdi na različnih fotkah ful drugačna
zdaj bom pa nekaj časa dala mir user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
7.7.2008 21:57:12   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jana jaz pa si grem zdajle lakirati nohte, ker čez dan ne utegnem, aja pa album Galov sem dokončno uredila. user posted image user posted image user posted image Ko tamali spi se lahko v miru stuširam, lakiram nohte, depiliram... user posted image , da bi se še zdaj morala učiti, pa se mi utrga. user posted image

Ja sj men se pa bo utrgalo ko se bom začela učit, ker morem te 4 izpite nardit do konc septembra,potem pa še diploma.. no tak je moj cilj.
Dobr da si me spomnala na nohte, morem še lak dol spravit, pa lahk tole vse zle nardim.

Nejc je jedel ob 18h, zaspal ob 20h, pa me res zanima kdaj se bo zbudil. Še dobr da sem ga prej malo umila, ker nismo prišli do banjice, da bi se kopali, imamo danes malo zmešan ritem.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
7.7.2008 22:47:12   
eole
evo sem uspela narediti album.

glede srečanja. meni ustreza ljubljana.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
7.7.2008 23:19:09   
katy82
Čer mačkice
moj muci ma grozen zobobol pa sem ga morala mal crkljat zdle,sej veste moški pa bolečina-dva pojmauser posted image .Je pa res bogi

Kasso tvoje besede so me tko ganile,ko sem pršla iz P sem prebrala da imaš neke težave sam nisem hotla silit vate pa te spraševat kaj je s tabo k nisem vedno sledila.Pogumna si,da si to tko hitr sprejela in da optimistično gledaš na vse skupi,če te bo pa kdaj zvilo pa veš da se lahko na majske mačkice vedno obrnešuser posted image .Aja ne vem če si vidla,moj v mullerju ni nč našel,sem pa dons vidla da majo v BC ta vlakec,a tam pa nimajo teh delov?

**** tud men so se kile ustavle,sem že pršla na tiste prednosečniške sam jih je še vedno ene 30 dol za spravt.No saj kaka za dekoracijo mi pa lahko ostane?user posted image Drugač pa tud tebi engauser posted image

Drugač pa mene včasih tud boli čez cel hrbet pa dol po medenici do popka,ponavadi to občutim če hočem kej nenadoma naredit pa mi čist zapre dihanje,da se moram mal ustavt.Valda pa tud nisem dost počivala,se pa zdej kr uležim k tamali pa zadremamo skupi,k tud moj vid da me matra pa ne pusti da bi kej dost sama okol skakala pa pol on pomaga.Sej je zlat tale moj lubiuser posted image

K pravte da so vaši malčki zgrbančeni v lupinici,jst sem glih danes moji kupla oporo za vrat v pikapolonici od firme fehn.Je pa okrogel povšterček podoben kot potovalni ki si jih lahko damo okol vratu.
Men lasje trenutno še ne izpadajo ful je pa to zarad zmanjševanja hormonov,tko so men rekl,da  naj bi se v nosečnosti lasje polepšal zarad navala hormonov,zdej k jih pa počas zmanjkuje pa tud lasje izpadajo,baje pa da se ustavi in  mine.

Rada bi pa še izpostavla našo Špelino:mislim ti si res ena tko dobra ženska,za vsako najdeš vsaj minutko da ji napišeš kako vzpodbudno besedo,zadeneš v piko,ker znaš človeka res potolažit.Sem pa tud zdle zasledila,da maš tud ti MS,svaka ti čast prava borka si!!!!!!!
k se tud maksimalno trudiš okol otrok sama si pa tud nastradala,pa se vseen pobiraš in nam vlivaš dobro voljo .user posted image user posted image

Pa sej ste tud ostale res ful v redu pa tud stojite ob strani vsaki ki vas potrebuje,sej smo res same ornk babe tukiuser posted image

Glede srečanja meni najbolj odgovarja Lj al pa okolica zdej pa kjer jih bo več tam pa pridemo,kumi čakam da vas spoznam,po moje bom vedla katera je katera sam da bom tamale pogledala k vas še nisem spoznalauser posted image

Zdej pa en pomembn kveščn:kaj je to za ena fora da maš dnevno in nočno dudo?A si niso čist iste?Naj me prosim katera razsvetli

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
8.7.2008 7:45:49   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Danes je pa en tako gnil dan, zunaj pada dež (no, tokrat vsaj pada, ne razbija user posted image ) in s potepanjem na prostem ne bo nič user posted image

katy82, ne me preveč hvalit, da se ne pokvarim user posted image  user posted image

Aja, glede nočnih in dnevnih dud: razlika je v tem, ker se nočna dudka (oz. njen ročaj) v temi sveti, da jo lažje najdeš, če pade user posted image  iz ust user posted image

Ponoči smo pri nas fantastično spali: mali je zaspal ob 22h, se zbudil za jest ob 3h, ob pol štirih že spal naprej, malo tečnaril ob pol petih, ampak se je hitro potolažil z dudko, potem pa spal do 15 minut čez 6 user posted image  Sem se odlično spočila user posted image

eole, kako je Julija srčkana user posted image

tana7, sem si pogledala še ta nove fotke user posted image  Brina je res en cukrček user posted image

Estrella*, včeraj nisem utegnila skomentirati: lepo, da si se lotila telovadbe, meni ne "potegne" - razen vsakodnevnih trebušnjakov, vsaj za to se potrudim user posted image

valentina2006, user posted image  za 6 tednov. Mi smo jih včeraj dopolnili 7 user posted image

jana81, si ne predstavljam, da bi se ob vsem še učila... user posted image  Dobra si user posted image

aurora28, sem ti kar "fovš" za lakiranje nohtov, depilacijo,... Meni enostavno ne uspe! Ko imam zvečer končno kaj časa, kar padem dol in grem spat user posted image  Na RR lahko visim enoročno, depilirat se pa tako ne morem user posted image  Imam vsaj to srečo, da po nogah čudežno nimam več skoraj nič dlak in komot nosim krila ali kr. hlače user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Jaz pridem kamorkoli user posted image  Se pa priporočam za vikend, ker mora biti doma user posted image , drugače nimam komu dati ta večjih dveh frač, s seboj pa vseh treh najraje ne bi vlačila.

Grem previt pokakanca, potem pa pripravit zajtrk, imejte prijeten dan user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
8.7.2008 8:29:07   
barbaw
Dobro jutro!

Moja tašča je odšla na dopust in jaz ne dohajam več. V soboto smo bili na rojstnem dnevu in itak nisem mogla prit gor, še moja starša sta prišla, tako da mi ostane glih 5 min.

Sem bila v nedeljo prav razočarana, ker se sosedova punčka ni hotla igrat z Jako, pa se dostikrat igrata skupaj. Še eno drugo je šuntala, da se ne sme igrat z njim. Moj škrat pa ful v jok. Še moj dragi je tamali rekel trikrat dober dan pa ni niti enkrat odgovorila, pa je šla čez našo parcelo. Se mi ful za malo zdi. Sem bila na koncu že tako jezna, ker je moj škratek jokal, tista druga punčka pa ga je hotla povabit, ampak ji ta matrona ni pustila, da sem ji jaz povedala ene par krepkih. Mogoče ni prav, ampak res nisem več vedla kaj naj naredim. Škratek je pa žalosten, ker sta ti dve punčki edini, ki sta se igrali z njim, potem pa doži tako. Kako naj triletnemu otroku dopovem, da se nekdo noče igrat z njim. Ful ni razumel tega in je bil prvo na mene jezen, ker mu nisem pustila it k sosedi, ker se tamala ni hotela igrat z njim. Upam, da tole čimprej mine. Potem pa jo je še babica od druge punčke skregala, ker samo komandira otroke in jim ne pusti, da bi se igrali po svoje. V glavnem katastrofa.

Aurora jaz sem pri sebi opazila poslabšanje vida pri utrujenosti. Ko sem bila ful pod stresom in utrujena se mi je prvo poslabšal vid, dobila sem prhljaj, pa lasje so mi začeli izpadat. Jaz sem si pomagala s Foltenom in se je stanje izboljšalo. Z bolniško pa nisem več nič rabila.

Špelin@ jaz imam srečo, da danes dežuje, da si mi ni treba nog brit. user posted image  Nastopi pa drug problem. Nimam nobenih dolgih hlač moje trenutne velikosti. user posted image So mi zadnjič rekli, da naj kar ostanem na teh kilah, ni pa noben hotel bit sponzor za mojo novo garderobo. Se bo kar treba v staro stlačit. Upam samo, da mi ni medenica šla narazen. Po prvem porodu je kar vse lepo ostalo kot mora bit. Še majice mi zaradi oprsja niso prav. user posted image

Jaz se pa lahko kar pohvalim, ker je moja miška začela ponoči spat po 8 ur. user posted image user posted image user posted image  Res je neverjetna. Je pa tako pridno, da je prav okrogla. Kaka pa najraje okorg 6-ih zjutraj, ko se še meni ni ravno za vstat. user posted image

Katy tudi jaz imam z enim zobkom problem in grem danes na stol.

Kasso user posted image user posted image user posted image  vsake besede so verjetno odveč. S pozitivo se otepaj težav še naprej. V krogu svojih lepih otrok, moža in ostalih boš lažje prebrodila padce in se veselila vzponov.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
8.7.2008 8:47:57   
špelin@
barbaw, tebe sem pa že kar pogrešala, ko se tako dolgo nisi oglasila user posted image  Vidim, da si imela pestro user posted image  Žal mi je za škratka, da je bil takole izrinjen od igre s punčkama user posted image  Dobro opravi pri zobarju user posted image

katy82, ti pa tudi svojega user posted image  naženi do zobarja. Moj je žal tak, da čaka, da ga res že fajn hudo boli, šele potem se odvleče - prepozno user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
8.7.2008 8:49:01   
špelin@
Soncnica Sandra ***, poročaj za kolke!!!!

Vidim, da je dež ponehal, gremo en krog čez mesto user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
8.7.2008 9:08:10   
mya26
Tana: Mislim, da me nisi čist dobr razumela, glede iztiskanja. Pri Lani sem si jaz enkrat poizkusila iztisnit mleko (ročno in s črpalko) in sem uspela v 10min načrpat 5ml (se pravi nič). To kar sem ti svetovala, ponavadi je dovolj da samo malo stisneš mogoče bi bilo dovolj že to da se postaviš nad bano in bo mleko samo začelo teči ven. Samo toliko da popusti tisti najhujši pristisk.
Anitka: Morda je pametno, da s seboj vzameš tudi pralni prašek. Naš se tolikokrat polula ali pa pobruha, da porabim ful cotk. Tko da že zdaj vem, da bom morala na dopustu tud kaj oprat.
Barbaw: Verjamem, da je hudo za vašega fantka, da ga punčka noče za igro. Pri nas pa imamo obratno situacijo v vrtcu. En fantek bi se skoz igral z našo Lano. Njegova igra je za Lano pregroba (bolj fantovska, streljanje in kaj jaz vem) in ta fantiček skoz rine vanjo, ona pa se želi igrat bolj umirjeno (sestavlja kocke, puzzle, s punčkami, kuha,..) Celo vzgogiteljica je rekla, da če bo koga udarla naša punca bo tega fanta, ker tolk rine vanjo, ona ga odganja in njemu ni jasno zakaj se noče igrat z njim in jo kar udari.
Srečanje: Meni bi bolj ustrezalo čez teden dopoldanv okolici Ljubljane
****: A si mogoče kdaj probala tablete Detralex za hemeroide? Mojmu možu so ful pomagale, pa tudi kar nekaj kolegic imam ki so jih jemle na koncu nosečnosti oz. po porodu in so dojile.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
8.7.2008 9:25:55   
tilči
Barbaw: pri nas je podobno. naš triletnik bi se tako rad igral s sosedovim, ki je enake starosti,a je on preveč vzvišen za to. naš mu prinese vse igrače pokazat, ni problema jih deliti, ko pa se je naš enkrat usedel na njegov traktor, je potegnil nos in se noče več igrati t našim. kako boš otroku razložil, da se nekdo noče igrati z njim.
danes bom po kosilu probala tavečjega dati v taveliko posteljo spati, da že enkrat ukinemo kinderpet, da bomo na morje namesto prenosne postelje vzeli s seboj njegovo kolo.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
8.7.2008 9:44:04   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro, čeprav deževno!

Evo Špelin, mene na raport user posted image
Sem se že malce čez 6 spravila za računalnik, vendar naš škrat čez dan nič ne spi, tako da moram loviti proste minutke, ko sem lahko za računalnikom.

NO evo včerajšnje poročilo (ki bo malce daljše, da se izkašljam, ker mi je čisto pokrovko dvignilo včeraj):
prideve midve v LJ na Polikliniko, kjer sva bile naročeni za ob 12.00, in glej ga vraga,ni blo dohtarce. Čakava do 13h,ko ona končno primiga svojo rit. V tem času mi je Manca zagnala tak vik in krik, da se jo je slisšalo po celem KC-ju user posted image . Je bilo tolk vroče v čakalnici, da sem se že sama skoraj skuhala, kaj se ne bi user posted image .
No in potem greva notri k zdravnici, in ji najprej lepo povem, da sem ji prinesla slike UZ kolkov, ki so jih opravili v KP porodnišnici in njihovo mnenje. In potem se je ženska "nakuhala" in me začela nadirati, da kaj si mislim, da hodim še po drugo mnenje, da če mislim, da je ona nesposobna, da nič ne ve, da zavarovalnico obiram, da mi na dveh koncih prglede plačujejo, ..... in še in še user posted image Pa sem ji lepo mirno odgovorila, da sva pač v KR porodnišnici imeli samo kontrolo, pa me je kar prekinila in spet nadirala,  ...... in potem mi je počil film pa sem ji povedala vse kar ji je šlo,od tega, da nekdo je pač nesposoben, da ne zna opravljati svojega dela in se boji drugega mnenja, ter da če se ona počuti zaradi nesposobnosti ali pa neusposobljenosti ogrožena da to ni moj problem, ter da imava midve napotnico za ortopeda, ona pa je specialistka pediatrije in ne ortopedinja, ter da naj se neha dreti,ker nisem pes ampak človekuser posted image .
Potem je samo utihnila, naredila UZ, rekla, da se je stanje MOČNO popravilo, da naj nosiva opornice do naslednjega pregleda samo še ponoči, ter da smo za danes opravili, da lahko greva in da bova izvide dobili po pošti.
Ha, močno se mi zdi, da sem ji včeraj uničila popoldansko izmeno user posted image . Ampak to ni moj problem, ker take nesremnosti pa še nisem nikjer doživela.
No in potem prideva ven nazaj v čakalnico in me za povrhu vsega še ena ženska vpraša, oziroma reče Manci: ja kaj je pa tvoja mamica danes papala, da si ti prej tako jokala user posted image   in pogleda mene ter reče: sej še dojite gospa, kajne? In potem mi poči film še 1x ter ji rečem, da če jo v šoli niso učili bontona, da se osebnih stvari ne sprašuje ter da če jo že tako zelo zanima, da NE, Ne dojim več. Želite še davčno številko mogoče izvedeli? In vsa čakalnica v smehuser posted image , ona pa me je samo grdo pogledala ter rekla, take nesramnosti pa od tako mlade punce nisem pričakovala. Njen problem.
In potem pride še ena sestra, ki naj bi pogledala, ali so ji opornice še dovolj velike, pa je tako zagrabila Manco in ji vlekla gor tiste oprnice, da je mala seveda začela vreščati, pa sem ji rekla, da če lahko malce bolj nežno. In mi ženska reče, kaj pa vi veste kako se opornice pravilno nameščajo. Joj in potem se mi je strgalo, totalno!!!! Ji rečem, da želim, da pokliče svojega nadrejenega, pri priči. In se je bejba malce vstrašila in se začela opravičevati, da ni tako mislila, da ima slab dan, ..... Uglavnem osebje je bili totalno nesramno, ampak meni je poglavitno, da Manca naslednji mesec opornice nosi samo še ponoči user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
8.7.2008 9:45:23   
Soncnica Sandra ***

jaz sem za med tednom. Ljubljana ali okolica.

lahko pa pridete pogledat našo lepo Škofjo Loko user posted image ???

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?