|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
7.7.2008 21:39:59   
mismis
Žiži, kje pa si, a še vedno delaš, ali shopingiraš ta rdeče unione?

Pikovit, kje si pa ti? A sej res, zdej sta sama, zihr bo padla user posted image , ali pa mogoče kaj takega  user posted image .

Jutri, ko naš odhaja za tri dni, bo meni ostalo samo tole: user posted image

ma ja, najbolje da se grem tudi jaz stuširati, pa noge pobriti, pa kakšno sexy perilo nabaciti, potem bo pa zihr user posted image

Lahko noč vsem skupaj, pa prosim brez fovšije...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 7.7.2008 21:41:29 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 676
7.7.2008 22:49:16   
gigi1
Oj babe žabe

Žižek bil bogi. Me tale teta user posted image  kar hudo boli. Sem 2 pelinkovčka ruknila, pa ne pomaga...Sam še glava začela bolet. Naš je bil priden, pa večerjico skuhal, pa velik sva čvekala... user posted image

Miška nikamor nisem šla danes. Upam, da me tardeči počakajo user posted image  Ti pa spet kuriš tle na RRu user posted image  user posted image  user posted image

Lučka user posted image user posted image user posted image  za svakinjo. Verjetno je posledica tega, da se je ena pikica poslovila. Lahko, da bo še do poroda tako.

Abrica nisem si zmislila user posted image   user posted image  user posted image  tukaj piše Pušenjak, za celo pest Prometriuma
http://med.over.net/forum5/read.php?19,1014989,1015164#msg-1015164
Hvala za pohvale za user posted image . Res je prišla točno k urca user posted image . Čeprav me danes fejst matra, sem kar vesela. Se pravi, da se bom že sred septembra začela špikat juhuu! Iglice evo mene, prihajam user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  za reklame za pralne praške! naj bo še in še in še naprej tako.

Zvezdica Sem res mal čarala za Rubin user posted image . Upam, da bo tudi v petek tako user posted image
Ti pa danes tudi reklama za persil user posted image  user posted image  user posted image . Super draga moja kar tako naprej.

Nokiiiii! Kaj dogaja? Pa dej nas že odreši tega čakanja!

Drage moje grem kar v špampek. Me je hudič rdeči kar zmatral.

Nočko

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 677
8.7.2008 5:45:47   
nokes
jutro babuške,

sem morala malo počakat, da vas s svojim kričanjem ne budim sredi noči!! user posted image

ob 4.30 je CB pokazal en nedvoumen, debel in pošten PLUS!

seveda je moj 10 min za mano pricapljal na wc, pa sva že proslavljalauser posted image user posted image !! trema pa taka, da sem si pol roke polulala, ledenka se je ponujala, da me požgečka, bi bolj rabila eno mirno roko, za to pa se noben ne javi user posted image ! joj, kar ne morem dojeti. uf, bom pa šla s user posted image  na sprehod, njemu je kadarkoli kul, jaz se moram zluftat.

se tipkamo, lepo spančkajte moje pupe in hvala za vsako lepo željo, ki ste mi jo namenile do sedaj!!!

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 678
8.7.2008 7:43:16   
sapi
nokes je pa srečka nosečka, mi smo pa že vsi vedeli jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Pri meni je danes 9 dan kar močne bolečine kot pred M sem imela včeraj popoldan, celo noč in tudi sedajle, drugače nič novega user posted image ...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 679
8.7.2008 7:47:28   
Dakec
Nokes, čestitke za debel plus. user posted image user posted image

Sapi, le mirno to je čist ok.user posted image

Jutro babuške.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 680
8.7.2008 8:06:34   
Linda25
Dobro jutro punce.

Nokes, čestitam user posted image user posted image user posted image .

sapi, držim pesti, da se user posted image  ne bo prikazala in bo plusek.

Punce, mene zanima, kdaj se vidi srček, v katerem tednu. Včeraj sem šla k moji ginekologinji, da mi da napotnico za vodenje nosečnosti, pa mi je naredila UZ in se vidi gestacijska vrečka, ploda pa ni vidla. A je to ok?

Lp

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 681
8.7.2008 8:18:59   
sapi
Linda srček se vidi, ko je GV velika 22mm, več ti pa ne znam povedati ...
Dakec hvala sem malo pomirjena ... saj veš srček iz dneva v dan močneje bije ...

sapi

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 682
8.7.2008 8:20:34   
mismis
Nokes, čestitke za plusek, ma ja sej smo mi vedeli, da si ti naša nova srečka nosečka

user posted image user posted image user posted image

Linda25, v katerem tednu pa si, mislim da je še malo prezgodaj za UZ, saj si šele 18.07. naročena na UZ na GK, ti kar mirno, prezgodaj je še za srček, koliko vrečk pa je bilo

Žiži, a smo danes kaj bolje? So bolečine popustile

Dakec, a si se danes naspala?

Abra, Zvezdica, persil je?
Zvezdica, sigurno ti bi bila moja mrcina všeč, itak je vsemuser posted image

Sapi, držim pestke, da tečke ne bouser posted image

Pikovit, kje pa si?????

Tudi vsem ostalim želim prav lep dan

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 683
8.7.2008 8:22:01   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 10.07.
Gita14 - ET

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Četrtek, 10.07.
Tadeja81 - NS
Pinki36 -NS

Petek, 11.07.
Abra - NS
Mačka27 - UZ
Zvezdica - UZ
Rubin - UZ

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

Sreda, 16.07.
Hedviga - UZ

Petek, 18.07.
Linda25 - UZ

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image
user posted image Mlinčka user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Persida  greje  ?user posted image - TEST 08.07.2008
Nokes  greje user posted image user posted image   - TEST 11.07.2008 
 Sapi greje  user posted image user posted image   - TEST 15.07.2008
Netka34 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Rožica29 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Grethy greje  user posted image user posted image    - TEST 21.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, ET 06.07.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ, ET 29.06.)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • Nokes (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, ET 25.6.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
  • lucka25 (1. IVF, PO)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • Kajsica (IVF, GK LJ)
  • Lučka25 (dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, ET 18.06.)???
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubinuser posted image , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 684
8.7.2008 8:25:47   
sonček33
Ojla punce!
Eno vprašanje imam. Že tri dni zapored me ponoči močno boli trebuh, tudi križ, bolečina se preseli tudi višje. Mislim, da to ni več samo bolečina zaradi raztezanja maternice, ampak kaj drugega. Kot zakleto ima moja G dopust do konca meseca. Še najraje bi šla kar v Lj na GK,po možnosti k Drobniču, ker tejle jeseniški bolnici ne zaupam kaj preveč. Zanima me, ali moram imeti novo napotnico? In ali je lahko napotnica osebnega zdravnika, ker moje G itak ni?

Hvala za pomoč.
Moram rečt, da sem že kar obupana. Težav ni konec. Kdaj bom končno lahko začela uživati v nosečnosti, ki sem si jo tako iskreno želela.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 685
8.7.2008 8:29:26   
gigi1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noki je pa nosečka, Noki je pa nosečka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 686
8.7.2008 8:29:37   
ledenka
nokes user posted image user posted image user posted image  cestitaaaaaam!

soncek, sicer nimam pojma user posted image  ti pa drzim pesti, da se to ze enkrat neha!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 687
8.7.2008 8:53:32   
Linda25
hvala punce.

mismis, ginekologinja je vidla eno gestacijsko vrečo, kar pomeni, da se je eden prjel.

Moram počakat do 18.7. na uradni UZ pri dr. Drobniču.

Lp

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 688
8.7.2008 9:00:54   
Rubin.
Nokes, pa je priletela
user posted image

ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uživaj in se veseli.

Rubin, pa še teb čestitam za srčka. Kdaj pa si bila v MB? Ob kateri uri? A si bila nekaj čez enajst?

Jaz sem bila naročena ob 11.30, tam pa sem bila nekje 5 minut prej. A si ti tudi bila tam?

Sem pa vesela, da sta Zvezdica in Abra brez izcedkov user posted image , samo tako naprej punci.

Vsem se zahvaljujem za čestiteke. Gigi tebi pa še posebej za linke! Jaz se sicer še ne veselilm tako na polno, da ne bom v petek preveč razočarana. Upanje pa je zrastlo, to pa priznam user posted image . Sicer pa upam, da mi bo v petek povedala dobre novičke, ker v soboto odrinemo na morje. Za vsak primer pa imam v biližini itak Izolsko bolnišnico, če bo kaj narobe.

Sonček, če se ti zdi nujno idi na urgenco za tja ne rabiš napotnice, drugače pa ti lahko napotnico izda tvoj osebni zdravnik.

Linda, sreček se NAJ bi videl že 6 teden, ko je plod velik 5,5mm, ampak tudi če se ne vidi ni nič hudega, ginekologi za ziher naročajo po 8 tednu, takrat pa bi se že MORAL videti. Koliko pa si noseča?

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 689
8.7.2008 9:01:16   
Abra
Nokes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej smo itak vedeli, potrditev smo pa rabli, kajne?

Sonček, pa pojdi samoplačniško k Drobniču. Saj to ne stane ne vem kok. Sicer pa mora imet tvog G nadomestnega takrat, ko je na dopustu.

Gigi, mogoče si Je pa Pušenjak premislil user posted image meni je zadnjič drugače odgovoril, ta post pa je iz leta 2006 ...

Jaz pa, kot zdaj zgleda, danes ne bom delala reklame za persil. user posted image Tisto špikanje včeraj očitno ni blo glih ok. Še ni razloga za paniko, ma veselje tut ne.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 690
8.7.2008 9:01:20   
arneja
Nimam časa, vas popoldan preberem. Zdajle samo toliko: aleluja, rdeča hudičevka je na 32. dan koooončno prišla user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 691
8.7.2008 9:02:02   
gigi1
Dobro jutro

Linda definitivno je vse OK. Prezgodaj je! Zato nas naročajo na UZ dobrih 30 dni po ET. To je nekje v 7em tednu nosečnosti. Srček naj bi se videl nekje med 7im in 8im tednom. Če sem prav zračunala si ti nejke v 5em tednu. Sedaj se niti slučajno še ne more videt nič razen GV. Kar mirno in strpno do UZ user posted image

Sončica pismu...ne vem kaj naj ti rečem. Upam, da to ni nič in je samo posledica stresov in vsega kar se ti je dogajalo zadnje čase. Pokliči na SIII. Povej kaj je. Mogoče še malo bolj pojamraj in povej da tvoje G ni in naj ti svetujejo... Če se drugače ne boš mogla zmenit, ti na ZS pošiljam št od mojega G. On ima tudi samopl. ordinacijo. Boš plačala za UZ 35 EUR, pa boš bolj pomirjena.

Sapi po mojem je vse OK. Danes, jutri...saj veš odloči se, če boš lulala na palčko.

Abra, Zvezdica upam, da sta še vedno glavi zvezdi v reklamah za pralne praške user posted image . Na naslednjem srečanju bomo zbirale Miss pralnega praška in bosta kar obe nosili lento user posted image  user posted image  user posted image

Rubinka kako si danes? Malo manj zaskrbljena? user posted image

Miška kako smo? Si izkoristila vašga snoč? user posted image

Dakec ´jutro! Tvoj avatar me pa res v dobro voljo spravi.

Hedi dans pa nič pospravljat! kar mal počivaj.

Ajsi helou user posted image

Kajši gre pa dans na morje. Ciao draga, lepo se imejta. Pogrešale te bomo cel mesec.

Pikovitka, a greš ti v nedeljo za dalj časa na morje?

Pija nisem ziher, če mi rata dans v službico pridet. Se slišiva

Pri men se pa bolečine kar ne nehajo. Je kar težka noč za mano.
Saj bo. Še dans bo hudo, pol bo pa že bolje. Drugače imam visok prag bolečine, ne vem pa zakaj me že od prve M, ki sem jo dobila ta hudič tako zdeluje. Al sem tam bolj šibka..

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 692
8.7.2008 9:17:00   
Abra
Gigi, to je prva user posted image po abraziji in je vedno drugačna od prave, navadno bolj močna in dalj traja. Kakšno konkretno tableto vzami, pa termofor na trebuh.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 693
8.7.2008 9:27:26   
hedviga
Dobro jutro bejbe!

Nokes, čestitke!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image Čimbolj mirno čakanje na UZ ti želim user posted image

Linda, mislim, da je bila še malo prekmalu za UZ. Ti si bila se mi zdi ene 2 dni za mano, jaz sem danes ravno 6 tednov. Enim se sicer že kakšen dan prej vidi, ampak je to kar normalno. Lepo mirno do naslednjega tedna.

(mirno...hahahahaha....jaz ki vsak dan stokrat dneve preračunam...kolkrat morm še it spat...)

Žiži, neki pa morm počet, ne morm samo ležat. Me križ od samega lenarjenja že orng boli.user posted image

Čarovnica sicer ok, po starem. Nehala kadit, od petka nobenega prižgala (Mišmiš :odgovor  na vprašanje...user posted image )
Tečna sem tudi kot ponavadi,moj se samo za glavo drži, zdele se mi je ene dva dni zdelo k da mi hoče bit slabo, ampak mislim, da je bilo od količine hrane, ne od bejbija.
Vsak dan se mi tud sanja od UZ (ravno danes se mi je sanjal, da sem bila pri drD, pa me ni do konca pogledal,pol me je pa Tomaževič in je rekel, da je otrok preveč razvit..user posted image  grozn...)
Križ me boli, občasno me spodi kej zategne, joške bolijo zmerno...skratka...Hedi kt ponavadi.user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 694
8.7.2008 9:38:40   
gigi1
Arnejči sva kar skupi boge user posted image

Abrica pismu, pa sem res mislila, da bo že 1x konec tega sranja. Upam, da si se že navadila in se ne sekiraš tolk. Saj v petek imaš NS in bo vse OK.
Saj mi je jasno, da je tala še hujša k ponavadi. Bom kar doma danes in grela bušija pa tabletke jedla. Kaj mi pa drugega preostane user posted image

Ta tečna čiračara. Bogi tvoj srček. Upam, da bo zdržal tvoje napade tečnobe. Saj tko nima kaj user posted image . Zdej mora mal potrpet.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 695
8.7.2008 9:42:10   
mismis
Ojla Hedi, naša najljubša čarovnica...vidim da živčki še vedno delajo, sej bo, še dober teden, pa jo boš nesla dr. D kazatuser posted image  Ti se kar pomirni, slabo ti je od nosečnosti, spodaj te zateguje zaradi nosečnosti, zmerne bolečine v joškah so pa tudi zaradi nosečnosti user posted image

Ostanke tvojih smotkov bo Žižek v bližnji prihodnosti pokasiral, mislim da vas dve pušite istu markuuser posted image

Žiži, ti kar danes lepo doma ostani, če se ne počutiš najbolje, bojo že zmogli brez tebe. Pa lepo počivaj.

Abra, kaj je spet s tvojimi izcedki, a še ne bo mir

Sonček, žal ti jaz sploh ne morem odgovoriti na tvoja vprašanja

Arneja, Bravo za tečko, zdaj pa bo morje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 696
8.7.2008 9:51:31   
sapi
mismis hvala za pestke ... pa ti že odštevaš dneve user posted image ...
sonček upam, da bo vse ok, držim pesti ...
Abra pa ne spet ... saj vse ok ...
arneja samo, da je prišla user posted image ...
gigi a ti si pa tako boga, poznam tudi jaz imam huuuudddee bolečine ob vsaki M ... lepo počivaj pa kaj proti bolečinam vzemi ... če še jutri ne bo nič se pa nikoli ne ve kaka bo z lulanjem ...
ti, ti hedi user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 697
8.7.2008 10:39:45   
kajsica
Babe čvekaste! No pa toliko da se vam zadnjič javim!

Dakec in nokes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo. Čuvajta se!

Mlinčka, saj ne vem kaj naj ti rečem. Žal mi je in žal ne najdem primernih besed.

Gigi hvala, se bom imela lepo! Sem pa mojemu že rekla da ga čaka težak dopustuser posted image ! Pa je bil zadovoljenuser posted image ! kar pa se napotnic tiče in naslednjih postopkov, pa ti samo pokliči in reči, da nujno rabiš napotnico za postopek, ne pa razgovora, ker G te bo itak vzel not in se bosta pogovorila, samo čakala pa boš kar nekaj časa manj. Jaz tako naredim in imam v roku 14 dni napotnico v rokah.

Miška, ja maš prav, tvoja mrcina je res lepa in prijazna, pa tiste njegove lepe učke, ki te znajo tako milo pogledat. Pikola moreš bit kar karakter da mu rečeš ne. No ja saj v to niti ne dvomim, da ne bi bila.

Hedi, pa pusti pucarijo sedaj in počivaj in uživaj!

Hope, ko boš doma, se javi kaj in kot sva rekli na zs, pade kakšna tortica. Ma na kavo te niti vabit ne upam!

Babe jaz sem pa malo žalostna, pa mi boste rekle da sem butasta. Jaz sem svojega mačkona včeraj na počitnice peljala in vem da mu bo tam res fajn. Ampak jaz pogrešam danes mojo kosmato mrcinco, ki se mi mota pod nogami in mi nagaja user posted image . Mi je moj rekel, kaj šele bo, če že mačka tolk pogrešam. Si ne znam predstavljati da imam otroka in bo šel na počitnice. Men se bo pa ja srce utrgalo takrat. Ja ja vem, da bom morala stisnit zobe in skriti solze....Ma brez veze.

No danes popoldne pa greva na morje in sedaj je uradni datum prihoda domov 3.8. Potem pa še samo dober teden in bom spet user posted image . Bo pa potem bolje!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 698
8.7.2008 10:54:24   
nokes
ojla, najprej res, res, res lepa hvala vsem za čestitke!

grem kar po vrsti:

sapi, jaz imam še zdaj neke kao predmenstrualne krče, nič bat! seveda stiskam pesti user posted image  juarnekst, bejb!user posted image

dakec, tvoja zgodba mi je bila navdih za to, da neham cincat in zgrabim bika za roge, ...

linda, upam, da bo vse ok, koliko jaz razumem so stvari najbolj jasne okoli 8 tedna, prej pa ...

mišmiš, hvala za navijačke, vrnem dvakratno jeseni, mislim da tam nekje sredi septembra!user posted image  

sonček, na žalost ti ne morem nič svetovat, ampak tudi jaz sem prepričana, da mora tvojo ginek. nekdo nadomeščat v času dopusta. ne obupaj.

gigica, ja tenkju za tele ... pujse z rogeci ??? naj tvoja tečka čimprej mine, pa pocajtaj se danes doma.

ja, ledenka, a se nisi včeraj ponujala, da mi boš delala družbo? bi rabila pomoč pri palčki!

rubin, midve si bova obe v petek oddahnili, boš videla! user posted image

abra, ti maš pa v petek NS, to bo en dva tri, upam, da je špikanje ponehalo in persil še vedno rula!

in, arneja, bravo seveda za user posted image , kot že pri gigi, naj čimprej in neboleče mine!!  

hedi, jaz bom tudi tečkauser posted image , ampak je moj rekel, da ne še danes, pač pa ko bo uradno, torej štartam v petek!! user posted image

seveda mislim na vse trepetalke, nosečke in tiste, ki bodo kmalu to postale.

nokes

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 699
8.7.2008 11:03:14   
nokes
kajšica, hvala, to, da pa pogrešaš tvojega mucka, pa je samo lepo in mislim, da vse razumemo! ko grem jaz na potovanje in pustim user posted image  pri mami, pišem vsak dan sms-je in sprašujem, če je vse ok. je mami kar malo užaljena, ker po njej pa nič ne vprašam. user posted image pa vem, da ga pedena cel dan! uf, kar pripravi se na to, kako boš enkrat pogrešala otroke, oni pa bodo imeli tako lepo, da se bodo le tu pa tam nate spomnili. user posted image  uf, se spomnim otroštva, mater sem uživala!

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?