|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
7.7.2008 15:34:43   
itata
evo mi smo z bleda. vse je blo super krasno, tja grede je lepo pančkal, na kavici ga je blo treba sicer mal nosit. pol je mal pomalcal in zakinkal na vozičku (ker je bil zaspan)... pa sva šle z mamo še mal ob jezeru na sprehod in po kremšnike k šmonu... ko smo domov prišli mama mia, pol je pa težil klele eno uro preden mu je uspel nazaj zaspat. pa joška pa previt pa se pokakat pa spet previt pa korenčka pojest... pol sem se šla pajcat po tem betonu gor pa dol med hišami z vozičkom, da je spet zaspal. zdej sva pa lepo na klimici... danes ne bom šla spat, ker sem še kar "naspana" - to pri meni pomeni, da sem ponoči spala sicer 7 ur, ampak je to zgledal tkole: 3+2+1+1user posted image user posted image user posted image  katastrofa.
bajsa: sej bo. večina decov je pa itak tko...
dolenjka: jaz sem za petek neki zmenjena... verjetno ni varianta, da bi zarad mene a ne prestavljali na čet tole srečanje? pol grem pa itak spet na morje v pon in se me boste spet "rešile" za 2 tedna...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
7.7.2008 15:46:40   
dolenjka
No, pa imam spet novo posteljo user posted image  Šala - je prišel serviser narediti letni servis na vodno posteljo in danes bom spala ziher kot grofica, samo še carica mora celo noč spat user posted image

Itata, sej bi prestavili, sam baje Ella v čet šele z morja pride in smo se že prej zmenile za petek, ker ima ona povratek, jaz pa poslovilca, ker gremo v nedeljo na morje za 14 dni, tko da bo tut pred mano mir user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
7.7.2008 16:05:06   
itata
dolenjka: sej se mi je zdel, da je bil nek razlog... sej bi jaz svoje obiske prestavla, če bi se dal... sam žal ne morem. če pa odpadejo pa uletim valda!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
7.7.2008 16:09:54   
dolenjka
Itak pa je vpršanje, če bo dovolj kandidatk. Sej veš, da je velik izdajalk  na tej temi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
7.7.2008 16:55:23   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Itak pa je vpršanje, če bo dovolj kandidatk. Sej veš, da je velik izdajalk  na tej temi user posted image

jest že nismuser posted image madoniš, jest bi kar ˝dopust˝ prestavla zato da bi vas vidlauser posted image jest sem čist preveč odvisna od vas oz. RR-jauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
7.7.2008 17:05:27   
kati kati
meti-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obletnico...no midva pa se boma poročila čez kako leto ko bo evrčkov pa ko bo tud Maj mel kej od tega...sma se hotela lani pa sem rekla da noseča se glih nebi poročila...pa še stanovanje sma mogla dokončat....

že odštevama dneve ko bomo šli na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image komo ampak res komi čakam...

maj pa zdejle drnjoha...že kako uro in pol js pa pospravljam njegove majhne cotke....kak so ble cortkane...sam kaj ko mu že zdavnaj niso prov...

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
7.7.2008 17:19:59   
pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image . lahko se ti bahaš ko aš do kavala 5 minuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
7.7.2008 18:03:53   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image . lahko se ti bahaš ko aš do kavala 5 minuser posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Sej nimam Stipetovga avionauser posted image  Rabim kar slabe pol urce, ne boš verjela user posted image

Aja pa dobro jutro user posted image  Sem tko drnjohala k tavelika user posted image  Zdej gremo pa družinsko v hrib user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
7.7.2008 18:11:14   
Bajsa
Dons mi pa res ni usojen. Madam je prejle zaspala, šele ob in je odrnjohala uro in pol, prej pa je nisem in nisem mogla sprevt spat, pol so me pa še v ZD razpizdil. Ne vem kaj mi je a sm si prehladila mehur al mi pa neki ginek ne valja, pa mi una sestra pr G prav, jah prej se ne morete pridet pokazat kokr v sredo. Ja do srede bom jaz znorela! user posted image user posted image user posted image user posted image  babji 

nd   g  bznjugh  hmjhb k kjjhhhhhhhhhhhhg j d  . g bm m, >ds.< No tole vas madam pozdravla, je ratala čist živčna, hoče kr tipke iz tipkovnice dol potegnt. Po kom je tko divjauser posted image user posted image , po men zih ne!
No grem atu voščit za RD, pa fotru v kontrolo, če dela kt se zagre user posted image  pridem še pol mal F5 stisnt

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
7.7.2008 18:30:08   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

user posted image
user posted image
user posted image

Sej nimam Stipetovga avionauser posted image  Rabim kar slabe pol urce, ne boš verjela user posted image

Aja pa dobro jutro user posted image  Sem tko drnjohala k tavelika user posted image  Zdej gremo pa družinsko v hrib user posted image

ja no vseeno celo uro manj kot jaz

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
7.7.2008 18:52:17   
Februarka08
jest bom znorela
tamala se dere kot jeshar, noče flaše, pr men ni več mleka, ona tuli da bi jedla, flaše ne more vidtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ji dala po žlički, nardi par požirkov, dost... zgleda ne mara več mleka al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image znorela bom, ne morm več...user posted image user posted image user posted image user posted image preklet dec skoz ma neki, da bi mi pa mal živce spočil, to pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morm je več poslušat, ne vem kaj nej, res ne... po rit bi jo tako se dere, pa k vem da ni nič kriva... jest sem že čist na konc z živciuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
7.7.2008 18:59:09   
Suzi*
februarka, pejta mal na luft, v vozek jo dej pa en krog naredta, pa bo mogoče boljš.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
7.7.2008 19:10:38   
sayuri
Ojla "februarke". Se vam samo toliko javim, da sem še v enem kosu. user posted image Teče že osmi teden, kar sem v porodnišnici user posted image , ampak bom preživela user posted image . Ćez dober teden ali 10 dni bosta malčka že v mojih rokah. user posted image

Pozdravček

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
7.7.2008 19:55:18   
MetiLu
Joj Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te imamo v mislih user posted image

Midva z Janezom sva se pa popoldan potepala,sva bila pri P, v lekarni, na zzzs, pol sva šla še v Obija neki zamenjat, pa v Leclerc atiju darilo kupit user posted image  user posted image

Sam tamalček mi ni pol spal cel popoldan in je bil prejle že tko siten, da je bilo kej! Sva se šla ob sedmih kar skopat in že pančka user posted image  dones bo še pestra noč user posted image

Februarka user posted image  ne vem kako naj ti pomagam. Kaj pa če bi s kakšno drugo flaško probala user posted image  Upam, da se ti Larisa kmalu pomiri in lepo popapca večerjo user posted image  Glede dedca pa tud vem kako se počutiš. Men ko mi neki ne gre s tamalim, se takoj začnem nanjga znašat. Dones sem ga dopoldan skor z galerije (je bil za računalnikom) vrgla user posted image  pa mi je šlo na živce samo to, ker mi ni bil pri roki, ko sem plenico rabila, ker je tamal bruhal ... user posted image user posted image user posted image

Zdej germ pa pod tuš pa glavo oprat, upam, da je tamal trdno zaspal, da ne bo kakšne sirene user posted image

Joj, pa še do soseda moram za prasko povedat user posted image user posted image user posted image user posted image  sej sploh ne vem kaj nej mu rečem user posted image  

Pridem pol še F5 prtiskat, moj je itak do 22-ih na šihtu, vsaj tam malo proslavljajo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
7.7.2008 20:05:13   
MetiLu
sem pozabila:

Punce hvala za čestitke user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
7.7.2008 20:19:08   
kati kati
čer,
naš tamajhen član tud spi,sm ga kr sama skopala,pa dala jest pa spat,js pa še mal v delovno akcijo pa bo,,,user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
7.7.2008 20:58:36   
Februarka08
Hvala za besede punce user posted image , tebi Bajsa pa splohuser posted image . So se mi kar user posted image ulile, ko sva nehale govort... Čist sem izmučena, tamala je itak na joški zaspala, pojedla je čez dan malo, tako da se lahko pripravim na pestro noč.user posted image Sem glih izpod tuša, še čaj za dojenje spijem in dedcu rečem lahko noč, pol grem pa kar spat. Upam da bom lahko zaspalauser posted image
Pa spet grmi in se bliska v našem koncu... uf, dons bo res še pestro.

Nič, lepo pančajte, pridne boditeuser posted image , vas berem jutri...

Aja, Meti, sem probala tud drugo flašo, pa ni blo efekta.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
7.7.2008 20:59:21   
mary_lou
Mi se pa plazimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo

http://shrani.si/f/2d/q3/k0S303p/img0167.jpg

pa dons smo plaval user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo

http://shrani.si/f/3m/jr/1cmLy8XP/img0160.jpg

http://shrani.si/f/1m/EX/3eiMhYQH/img0154.jpg

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
7.7.2008 21:14:53   
nizy
februarka -   za silo  naredi  kašico in ji daj po žlički , user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
7.7.2008 21:21:16   
MetiLu
Ja hudooooooooooooooooo Mary lou  user posted image user posted image user posted image user posted image kakšen kerlc je tvoj Tai user posted image user posted image

V katerih toplicah oz. bazenu ste pa to bili? Moj je za vikend frej, pa me sprašuje kam čmo it, pa bi nam pasalo malo rite v kakšen bazen namočit user posted image  user posted image  user posted image  da sprobamo tegale fredija user posted image

Sem šla do soseda ni bil nič hud user posted image

Kati kati, kako konjiček? Jaz mam te živalce tko rada, pa mi je prov hudo, ko za kakšno slišim, da ji ni pomoči. Sem bila že od malega nora na konje, pa z mojim sva nekaj časa tudi mela eno kobilo za jahat. Sem mela kar par grdih padcev z nje user posted image  pol pa nisva mela več časa zanjo user posted image  in sva jo mogla prodat user posted image  

Drgač sem pa jest že ofrišana, Janez še kar spi, upam, da bo vsaj malo pavze naredu, da mi zize sprazni za ponoč user posted image  Zunaj je pa ko na sodni dan ... user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
7.7.2008 21:25:42   
nizy
čer,

mi smo bli za vikend v izoli , vreme je bilo krasno , user posted image uživale 100na uro user posted image ,... fredovga obroča nismo sprobal ,ker  se je Azra bala mini valov , pa še voda ni bila  zanjo tako topla user posted image ,  pa še ful je prpekalo , sm opečena , pa sem bila v senci in pod senčnikom user posted image ,...se še zdaj mažem z hladilnim gelom user posted image ,....

sayuri - dobr si zdržala user posted image user posted image user posted image

pina -
men naše punce tudi živčke kravžljajo in to ornk za  p*******user posted image , mi bo sam en dan socialna za vratom , Adna svojo trmo in ljubosumnost stresa na vsake 2 uri user posted image , in če ne popustim to traja cel dan  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
7.7.2008 21:26:31   
MetiLu
 A ni nobene na čvek?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
7.7.2008 21:26:48   
nizy
meti - user posted image  user posted image  user posted image za soseda user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
7.7.2008 21:38:39   
dolenjka
Čer user posted image

Mi smo imel mal PC izklopljen, ker je sekal k da bo konc sveta user posted image  No, zdaj je že boljš, se že skor sonce kaže user posted image
Pinči, ste kulči? Sem brala da je v KP ruvalo drevesa user posted image

Tamala je dol padla 20.15 in se ne zmeni za nobeno grmenje in strele, jaz sem se pa dvakrat skoraj podelala v hlače user posted image  user posted image  Zdej si grem pa lase posušit, ker bi šla rada pred 23.00 spat user posted image  Spet bo to mišn imposibl user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
7.7.2008 21:46:45   
MetiLu

Tamala je dol padla 20.15 in se ne zmeni za nobeno grmenje in strele, jaz sem se pa dvakrat skoraj podelala v hlače user posted image  user posted image  

Ej ko je prvič zatreskalo, sem letela izpod tuša, sem mislila, da je najmanj streho odneslo user posted image  tamal pa vse prespal user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Trikolesnik vs. klasika?
Jaka RR

Kakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih?

Klasika. (50%)

Zoom-zoom trikolesnik. (45%)

Bo že oči nesel. (5%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!