Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 15:34:43
|
|
|
|
itata
|
evo mi smo z bleda. vse je blo super krasno, tja grede je lepo pančkal, na kavici ga je blo treba sicer mal nosit. pol je mal pomalcal in zakinkal na vozičku (ker je bil zaspan)... pa sva šle z mamo še mal ob jezeru na sprehod in po kremšnike k šmonu... ko smo domov prišli mama mia, pol je pa težil klele eno uro preden mu je uspel nazaj zaspat. pa joška pa previt pa se pokakat pa spet previt pa korenčka pojest... pol sem se šla pajcat po tem betonu gor pa dol med hišami z vozičkom, da je spet zaspal. zdej sva pa lepo na klimici... danes ne bom šla spat, ker sem še kar "naspana" - to pri meni pomeni, da sem ponoči spala sicer 7 ur, ampak je to zgledal tkole: 3+2+1+1 katastrofa. bajsa: sej bo. večina decov je pa itak tko... dolenjka: jaz sem za petek neki zmenjena... verjetno ni varianta, da bi zarad mene a ne prestavljali na čet tole srečanje? pol grem pa itak spet na morje v pon in se me boste spet "rešile" za 2 tedna...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 15:46:40
|
|
|
|
dolenjka
|
No, pa imam spet novo posteljo Šala - je prišel serviser narediti letni servis na vodno posteljo in danes bom spala ziher kot grofica, samo še carica mora celo noč spat Itata, sej bi prestavili, sam baje Ella v čet šele z morja pride in smo se že prej zmenile za petek, ker ima ona povratek, jaz pa poslovilca, ker gremo v nedeljo na morje za 14 dni, tko da bo tut pred mano mir
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 16:05:06
|
|
|
|
itata
|
dolenjka: sej se mi je zdel, da je bil nek razlog... sej bi jaz svoje obiske prestavla, če bi se dal... sam žal ne morem. če pa odpadejo pa uletim valda!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 16:09:54
|
|
|
|
dolenjka
|
Itak pa je vpršanje, če bo dovolj kandidatk. Sej veš, da je velik izdajalk na tej temi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 16:55:23
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Itak pa je vpršanje, če bo dovolj kandidatk. Sej veš, da je velik izdajalk na tej temi jest že nism madoniš, jest bi kar ˝dopust˝ prestavla zato da bi vas vidla jest sem čist preveč odvisna od vas oz. RR-ja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 17:05:27
|
|
|
|
kati kati
|
meti- za obletnico...no midva pa se boma poročila čez kako leto ko bo evrčkov pa ko bo tud Maj mel kej od tega...sma se hotela lani pa sem rekla da noseča se glih nebi poročila...pa še stanovanje sma mogla dokončat.... že odštevama dneve ko bomo šli na morje komo ampak res komi čakam... maj pa zdejle drnjoha...že kako uro in pol js pa pospravljam njegove majhne cotke....kak so ble cortkane...sam kaj ko mu že zdavnaj niso prov...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 17:19:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Itak pa je vpršanje, če bo dovolj kandidatk. Sej veš, da je velik izdajalk na tej temi . lahko se ti bahaš ko aš do kavala 5 min
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 18:03:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Itak pa je vpršanje, če bo dovolj kandidatk. Sej veš, da je velik izdajalk na tej temi . lahko se ti bahaš ko aš do kavala 5 min Sej nimam Stipetovga aviona Rabim kar slabe pol urce, ne boš verjela Aja pa dobro jutro Sem tko drnjohala k tavelika Zdej gremo pa družinsko v hrib
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 18:11:14
|
|
|
|
Bajsa
|
Dons mi pa res ni usojen. Madam je prejle zaspala, šele ob in je odrnjohala uro in pol, prej pa je nisem in nisem mogla sprevt spat, pol so me pa še v ZD razpizdil. Ne vem kaj mi je a sm si prehladila mehur al mi pa neki ginek ne valja, pa mi una sestra pr G prav, jah prej se ne morete pridet pokazat kokr v sredo. Ja do srede bom jaz znorela! babji nd g bznjugh hmjhb k kjjhhhhhhhhhhhhg j d . g bm m, >ds.< No tole vas madam pozdravla, je ratala čist živčna, hoče kr tipke iz tipkovnice dol potegnt. Po kom je tko divja , po men zih ne! No grem atu voščit za RD, pa fotru v kontrolo, če dela kt se zagre pridem še pol mal F5 stisnt
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 18:30:08
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Itak pa je vpršanje, če bo dovolj kandidatk. Sej veš, da je velik izdajalk na tej temi . lahko se ti bahaš ko aš do kavala 5 min Sej nimam Stipetovga aviona Rabim kar slabe pol urce, ne boš verjela Aja pa dobro jutro Sem tko drnjohala k tavelika Zdej gremo pa družinsko v hrib ja no vseeno celo uro manj kot jaz
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 18:52:17
|
|
|
|
Februarka08
|
jest bom znorela tamala se dere kot jeshar, noče flaše, pr men ni več mleka, ona tuli da bi jedla, flaše ne more vidt sem ji dala po žlički, nardi par požirkov, dost... zgleda ne mara več mleka al kaj znorela bom, ne morm več... preklet dec skoz ma neki, da bi mi pa mal živce spočil, to pa ne ne morm je več poslušat, ne vem kaj nej, res ne... po rit bi jo tako se dere, pa k vem da ni nič kriva... jest sem že čist na konc z živci
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 18:59:09
|
|
|
|
Suzi*
|
februarka, pejta mal na luft, v vozek jo dej pa en krog naredta, pa bo mogoče boljš.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 19:10:38
|
|
|
|
sayuri
|
Ojla "februarke". Se vam samo toliko javim, da sem še v enem kosu. Teče že osmi teden, kar sem v porodnišnici , ampak bom preživela . Ćez dober teden ali 10 dni bosta malčka že v mojih rokah. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 19:55:18
|
|
|
|
MetiLu
|
Joj Sayuri te imamo v mislih Midva z Janezom sva se pa popoldan potepala,sva bila pri P, v lekarni, na zzzs, pol sva šla še v Obija neki zamenjat, pa v Leclerc atiju darilo kupit Sam tamalček mi ni pol spal cel popoldan in je bil prejle že tko siten, da je bilo kej! Sva se šla ob sedmih kar skopat in že pančka dones bo še pestra noč Februarka ne vem kako naj ti pomagam. Kaj pa če bi s kakšno drugo flaško probala Upam, da se ti Larisa kmalu pomiri in lepo popapca večerjo Glede dedca pa tud vem kako se počutiš. Men ko mi neki ne gre s tamalim, se takoj začnem nanjga znašat. Dones sem ga dopoldan skor z galerije (je bil za računalnikom) vrgla pa mi je šlo na živce samo to, ker mi ni bil pri roki, ko sem plenico rabila, ker je tamal bruhal ... Zdej germ pa pod tuš pa glavo oprat, upam, da je tamal trdno zaspal, da ne bo kakšne sirene Joj, pa še do soseda moram za prasko povedat sej sploh ne vem kaj nej mu rečem Pridem pol še F5 prtiskat, moj je itak do 22-ih na šihtu, vsaj tam malo proslavljajo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 20:05:13
|
|
|
|
MetiLu
|
sem pozabila: Punce hvala za čestitke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 20:19:08
|
|
|
|
kati kati
|
čer, naš tamajhen član tud spi,sm ga kr sama skopala,pa dala jest pa spat,js pa še mal v delovno akcijo pa bo,,,
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 20:58:36
|
|
|
|
Februarka08
|
Hvala za besede punce , tebi Bajsa pa sploh . So se mi kar ulile, ko sva nehale govort... Čist sem izmučena, tamala je itak na joški zaspala, pojedla je čez dan malo, tako da se lahko pripravim na pestro noč. Sem glih izpod tuša, še čaj za dojenje spijem in dedcu rečem lahko noč, pol grem pa kar spat. Upam da bom lahko zaspala Pa spet grmi in se bliska v našem koncu... uf, dons bo res še pestro. Nič, lepo pančajte, pridne bodite , vas berem jutri... Aja, Meti, sem probala tud drugo flašo, pa ni blo efekta.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 21:14:53
|
|
|
|
nizy
|
februarka - za silo naredi kašico in ji daj po žlički ,
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 21:21:16
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja hudooooooooooooooooo Mary lou kakšen kerlc je tvoj Tai V katerih toplicah oz. bazenu ste pa to bili? Moj je za vikend frej, pa me sprašuje kam čmo it, pa bi nam pasalo malo rite v kakšen bazen namočit da sprobamo tegale fredija Sem šla do soseda ni bil nič hud Kati kati, kako konjiček? Jaz mam te živalce tko rada, pa mi je prov hudo, ko za kakšno slišim, da ji ni pomoči. Sem bila že od malega nora na konje, pa z mojim sva nekaj časa tudi mela eno kobilo za jahat. Sem mela kar par grdih padcev z nje pol pa nisva mela več časa zanjo in sva jo mogla prodat Drgač sem pa jest že ofrišana, Janez še kar spi, upam, da bo vsaj malo pavze naredu, da mi zize sprazni za ponoč Zunaj je pa ko na sodni dan ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 21:25:42
|
|
|
|
nizy
|
čer, mi smo bli za vikend v izoli , vreme je bilo krasno , uživale 100na uro ,... fredovga obroča nismo sprobal ,ker se je Azra bala mini valov , pa še voda ni bila zanjo tako topla , pa še ful je prpekalo , sm opečena , pa sem bila v senci in pod senčnikom ,...se še zdaj mažem z hladilnim gelom ,.... sayuri - dobr si zdržala pina -men naše punce tudi živčke kravžljajo in to ornk za p******* , mi bo sam en dan socialna za vratom , Adna svojo trmo in ljubosumnost stresa na vsake 2 uri , in če ne popustim to traja cel dan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 21:26:31
|
|
|
|
MetiLu
|
A ni nobene na čvek?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 21:26:48
|
|
|
|
nizy
|
meti - za soseda
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 21:38:39
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Mi smo imel mal PC izklopljen, ker je sekal k da bo konc sveta No, zdaj je že boljš, se že skor sonce kaže Pinči, ste kulči? Sem brala da je v KP ruvalo drevesa Tamala je dol padla 20.15 in se ne zmeni za nobeno grmenje in strele, jaz sem se pa dvakrat skoraj podelala v hlače Zdej si grem pa lase posušit, ker bi šla rada pred 23.00 spat Spet bo to mišn imposibl
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 21:46:45
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tamala je dol padla 20.15 in se ne zmeni za nobeno grmenje in strele, jaz sem se pa dvakrat skoraj podelala v hlače Ej ko je prvič zatreskalo, sem letela izpod tuša, sem mislila, da je najmanj streho odneslo tamal pa vse prespal
|
Trikolesnik vs. klasika?Jaka RRKakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih? Klasika. (
50%)
Zoom-zoom trikolesnik. (
45%)
Bo že oči nesel. (
5%)
Število vseh glasov: 339Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!