|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
7.7.2008 11:16:36   
arabela*
hhe,vsaj fer je do mene ta netuser posted image user posted image
Ma norišnico imam že od jutra.Malečka ima sosedo na obisku,pa se igrata,pa norita ko zmešani.Pa še dedek je bil na kafeju že navsezgodaj.Zdaj pa se spravim še samo pod tuš,pol pa šibama k računovodji nekaj urejat,pa v hofer moram po eno omarico.Upam samo,da bo počutje zdržalouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
7.7.2008 11:19:34   
ključek
Upam samo,da bo počutje zdrž

fajn uštimi!!! user posted image user posted image

ti pa morm rečt..................jz sm bla zdle pol urce zuni, pa sm pršla čist paf domov..............vroče, žejna, zmatrana, k da bi bla na maratonu....................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
7.7.2008 11:43:28   
arabela*
Me to you,peš sploh ne grem več nikamor.
Iščem trgovine,katere so z avtom dostopne,peš pa bi itak omedlelauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
7.7.2008 13:23:32   
alysa
Tut pri nas je včeri deževalo, pa še ponoči ... user posted image  no, vsaj mal se je shladilo, par stopinj manj imamo user posted image user posted image
ampak men še vseeno takoj zakuha v prostorih, kjer ni klime, pa tut v avtu, če si ne ga shladim dovolj user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
7.7.2008 13:36:08   
bark
Joj kolk sem imela sam za prebratuser posted image
Mi smo bili tudi za vikend na morju. Pa meni spet ni blo čist fajn zaradi te vročine. Me je v soboto čez marelo kr dobr ožgal po nogah in ramenih, pa še ta vročina.
Drugače pa s spanjem v šotoru ravno nimam ne vem kakšnih problemov. Mal se sam čudno kobacam ven, ko vstajam, zlasti sred noči, ko sem vsa blentava in napol spimuser posted image .
Bubi upam, da koze čimprej odmeketajo od vas. A ti si jih že imela? Pa veš kaj me še zanima, kaj user posted image si po izobrazbi, da se tolk spoznaš na tiste arcnijeuser posted image . Se mi zdi, da si v šolstvu. A pol je to znanje kot hobi? Sem že takrat na prevm srečanju rekla, da imaš ful velik izkušenj in pametnih predlogov. Si tko kot leksikonuser posted image
Kahlo me veseli, da bova imeli obe Hartana. Mal bova sicer nakvihtali,ampak bova že, a neuser posted image
Me to you jaz imam tud take mravljinčaste, pekoče noge. Oziroma jaz temu rečem živčne oz. nemirne noge. Sem zadnjič to omenla G, pa je rekla, da prvič sliši. Sem že mislila Puščenjaku pisat, sam še nisem imela čas. Se mi je pa to res že pred nosečnostjo to kdaj zgodil. Sicer ne tolk pogosto. Zdej je to kr vsak večer. Ne morem ne ležat, ne sedet,....me jezi kot 100user posted image . Pa ne pomaga niti, če grem na sprehod čez dan, niti če delam jogo, niti če pijem magnezij al pa donat.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
7.7.2008 13:39:15   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Meta, uživaj še zadnji dan v službi user posted image  Jaz imam danes uradno prvi dan dopusta user posted image  Če se ne motim, si ti v šolstvu?

Hvala! Ja res sem v šolstvu in v tem trenutku že na počitnicah!user posted image user posted image user posted image Tudi ti uživaj dopust!

< Sporočilo je popravil meta21 -- 7.7.2008 13:43:11 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
7.7.2008 13:42:44   
tasha23
Ojla, po dolgem času se malo javim. Zdaj sem na bolniški in kot za nalašč je tudi moj mali nekaj bolan in ker je doma z mano se ne uspem niti malo odpočit user posted image

Mene je začela pečt zgaga, da mi je kar neprestano slabo in bi najraje bruhala kot pa ta pekoč občutek v želodcu user posted image .
Sicer pa me čaka kar nekaj stvari za postorit saj kot sem prebrala nisem edina ki jo čaka CR kar pomeni predčasni porod. Prvič sem ga tudi imela zaradi predležeče posteljice in mali je prikukal na svt 2 tedna prej user posted image . Malo je zoprno ker si mal dlje v porodnišnici ampak moja izkušnja s CR je pozitivna: imela sem epiduralno, moj ljubi je bil z mano, na noge sem se postavila že 2 ali 3 dan, bolečine sploh niso tako nemogoče - itak ti dajo nekaj proti bolečinam,...

Edino kar me malo ''moti je to, da določene cotice od prvega ne bodo prišle prav ker avgusta meseca ne bo glih tako hladno kot je oktobra in res ne vem kako naj.

Ne vem niti ali bi šla v materinsko šolo ali ne????

5.8. pa se z G dokončno zmenimo glede poroda...
Sem pa zelo tečna (že sama sebi) saj otroček se še ni obrnil, križ me boli, zgaga me peče, bazen še ni postavljen ker se je zdaj vreme ponovno spremenilo (pa glih zdaj ko je teren pripravljen), Gael bolanček noče nobenega drugega kot mamo, meni vroče za pop... on pa bi se samo stiskal z mano user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
7.7.2008 13:45:50   
meta21
Taja, če se ne motim si ti spraševala, če gre katera danes v MŠ na fizioterapijo. Jaz se še odločam, ker se mi malo ne da. A katera ve o čem se naj bi pogovarjali, ker pojem fizioterapija je precej širok al, ne?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
7.7.2008 13:54:33   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: lana17 

Moj user posted image spi, ker je danes ob 1 popoldan  domov prišel, pnoč je pa bolj mal spal.

To da je tvoj user posted image  lenušček, že vemo, ampak da že zdaj hodi tak pozno domov neprespan, kaj šele bo?user posted image
Najbrž si mislila user posted image .

Jaz sem zaenkrat razsortirala samo knjige, zato soba trenutno zgleda še slabše kot včeraj. Saj mamo še nekaj cajta, ne?

Lahko bi prišel v kompletu z mano, ampak mama ne zdrži in morauser posted image kr prej hodit spat. Ja user posted image ima pa čas in si lahko to prvošči. to je le še ena potrditev, da me pozornsot in koncetracija zapuščata. no naj še povem, da sem danes (po naši kavi) avto pošaralauser posted image , ko sem zapeljala na dvorišče. Me je kar odbil od betonskega stebrička. to je znak, da bom mogla vsako stvar začet načrtovat in si skoz govort, misli kaj delaš, bodi pozorna .... Ojoj, kaj me še čaka. sploh ne vem a sej naj tej moji zmednosti user posted image al user posted image . zaenkrat se še smejem.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
7.7.2008 13:57:57   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Bubi upam, da koze čimprej odmeketajo od vas. A ti si jih že imela? Pa veš kaj me še zanima, kaj user posted image si po izobrazbi, da se tolk spoznaš na tiste arcnijeuser posted image . Se mi zdi, da si v šolstvu. A pol je to znanje kot hobi? Sem že takrat na prevm srečanju rekla, da imaš ful velik izkušenj in pametnih predlogov. Si tko kot leksikonuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zdaj pa si me nasmejala. Sicer ne vem, kaj so arcnije, ampak meni so že dijaki rekli, da nič ne morejo proti meni, ker sem kot leksikon user posted image user posted image user posted image  Po izobrazbi sem farmacevtka, delam pa res v šolstvu user posted image

Meta, tudi ti uživaj zasližene počitnice. Očitno si tudi ti na SŠ, ker ste šele zdaj končali. Samo da bo odklop do naslednjega septembra user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
7.7.2008 14:01:14   
*bubi*
Edino kar me malo ''moti je to, da določene cotice od prvega ne bodo prišle prav ker avgusta meseca ne bo glih tako hladno kot je oktobra in res ne vem kako naj.

Tasha, jaz pa mislim, da se bo dalo kar porabit. Novorojenčku itak oblačiš dolge rokave in sigurno si imela pri 1. kot spodnje perilo bombažne majčke in morda tudi hlačke. Plišaste stvari res ne bodo prišle v poštev. Lahko pa da bo september hladen, nikoli se ne ve. Jaz bom vse pripravila in bomo že sproti videli, kaj bomo rabili. Drugače pa dokupili. Malo se tolažim s tem, da bi zdaj user posted image  naj bil malo manjši in bo bolj dolgo vse prav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
7.7.2008 14:14:11   
ključek
je še kateri vroče.....................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
7.7.2008 14:15:27   
ključek
Sicer ne vem, kaj so arcnije,

arcnije ali zdravila..................user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
7.7.2008 14:26:52   
arabela*
Bubi,kako v šolstvu,a nisi delala v lekarni??user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
7.7.2008 14:33:55   
meta21
no naj še povem, da sem danes (po naši kavi) avto pošarala , ko sem zapeljala na dvorišče. Me je kar odbil od betonskega stebrička. to je znak, da bom mogla vsako stvar začet načrtovat in si skoz govort, misli kaj delaš, bodi pozorna .... Ojoj, kaj me še čaka. sploh ne vem a sej naj tej moji zmednosti al . zaenkrat se še smejem.

Upam, da je tvoj citonček še vedno v solidnem stanju. saj greš zdaj na počitnice pa si boš malo nafillala baterije.

Jaz pa sem na naši kavi zvedla čigavo je bilo pecivo in mi je zdaj malo nerodnouser posted image , ker sem ga kritizirala. Upam, da ti dejstvo koliko sem ga pojedla pove vse.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
7.7.2008 15:16:00   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
Sicer ne vem, kaj so arcnije,

arcnije ali zdravila..................user posted image

Ja,se vidi da izvirava iz istega koncauser posted image ...včasih mi pa še kakšna uideuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
7.7.2008 15:17:57   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
A katera ve o čem se naj bi pogovarjali, ker pojem fizioterapija je precej širok al, ne?

To je bilo meni edino predavanje, ki mi je bilo čist mim. Trajalo je itak samo pol ure.
Beseda gre o keglovih vajah, pa o trebušnjakih po porodu. Kr neki

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
7.7.2008 15:54:58   
arabela*
Jao,jao.Jaz se pa tak hitro utrudim.Eno manjšo stvar naredim,pa je tak,ko da bi cel dan fizično delala.
Jojme,danes je res nek čudn dan.Prej še me je fotr razp...user posted image .Pride zjutraj na kafe,pa že gnjavi,češ kako dvorišče imamo,zakaj ne pospravimo,pa kako je to,pa kak je onp.Prej ko smo bili v nobel hiši,so imeli pripombe,zakaj ne gremo kam v manjše,bolj man nobel.user posted image Pa z mojim otrokom se kar dogovori,kdaj zvečer bo imela čas,da grejo na Lent.Pa svašta ej.Pa bodi človek,pa vprašaj,če jo bom pustila iz z njim zvečer,ne pa tako,ko da smo ene navadne smeti vsi skupaj.Halo.res,groza.Jaz osebno si niti predstavljti ne znam,da k nekomu pridem,pa gledam okoli,ki ima kako smet.Pa živi naj vsak,kako mu pašeuser posted image
Eh,nekomu sem se mogla malo skašljat,ko pa sem sama tu trenutnouser posted image .
Grem zdaj gledat,če je zunaj kje parking,da si vsaj avto lahko parkiram,drugače pa še znorim.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
7.7.2008 15:57:06   
SashaB
Punce a ste ve ze izbrale imena? user posted image
Midva sva imela ze pri prvem probleme sedaj pa se mi tudi zdi da nikamor ne prideva???

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
7.7.2008 15:57:42   
lana luna
lana luna, vidim, da si spet med nami.............
sem te pogrešala. kje si bila?? na dopustu??

me to you hvala k si me pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa nism bla nikjer. doma sem bla, brala sem vas, pisat se mi pa ni dal... obupna sem zadnje cajteuser posted image nč se mine da, cajta mam neomejeno pa se sam prekladam sm pa tja... so se mi začele une taprave nosečniške težaveuser posted image user posted image user posted image vroče mi je skos k pr norcih. zdele sedim za računalnikam pa tipkam pa mi ful dol tečeuser posted image user posted image user posted image pa čist brez energije sem. pa tko si želim kej pametnga narest. mal pospravt po bajt pa tko... a ma kera kašn pametn recept???

drgač me pa skos kej skrbi... jest u bistvu še nč nimam tko prpravlenga za prihod naše user posted image . sej res da na vrsto pridm šele konc septembra za v RIm, sam jest nimam še nč stanovanja urejenga (ga je treba še popolnoma prenovit, pa to bo moj user posted image vse delou, sam šele avgusta, pa že tko ma bolj mal cajta....)... postlce še nimam, za zibko se ne morm odločt a bi jo sploh mela al si za ta dnar rakš kej druzga prvošm za stanovanjeuser posted image user posted image mal me panika grab na cajte...

ampak pol k sm pa bolj dobre volje je pa vse bolj rožnatouser posted image sej počas napredujemo z vsem, sam me skrbi da prepočas, ker september se nezadržno bliža...

v bistvu me to jezi, da ne morm se v miru dol uležt pa brezskrbno čakat na prihod mojega zakladka, ker vem da nas do takrat čaka še ogromno dela!!!

no dost jamranja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
7.7.2008 16:05:33   
lana luna
drgać sem pa jest včerej tut prvič letos uzrla veliko modro površino, ki se ji reče morjeuser posted image user posted image user posted image

smo šli s prijatelji na izletek, pa smo se mel ful fletno... smo šli kr z našmu tavelkmu privatniškmu kombijam. nas je blo sedem in smo se fajn zabavaluser posted image user posted image user posted image

mi je ful pasal se u vodici namakat, je bla tko prijetno topla... sam plavat pa jest nism moglauser posted image user posted image mi je bil tko čudn filing plavat žabcouser posted image sm se bala da mi bo zakladk kr vn padu... in pol sm mal hrbtno brcala, pol sm pa še čist novo nosečniško tehniko uvedlauser posted image user posted image in to je tko zgledal, da sm z rokam plavala žabco, z nogam sem pa tko delala kot med hojouser posted image user posted image user posted image user posted image se mi je naš user posted image ful smeju k je iz pomola gledu... je reku a vidva pa kr hodta po voduser posted image user posted image user posted image

no pol nazaj grede je bil mal problem na cest... smo se od Kanegre (par km od naše meje, nasproti Portoroža, mal pred Savudrijo je to) do Koprske obvoznice vozil 3 ureuser posted image user posted image user posted image ampak smo se vmes imenitno zabaval, tko da smo tut to prežvel... sam dam smo pa pršli uničeni... pa smo pol dons do enajstih ajaluser posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
7.7.2008 16:11:49   
lana luna
kahlo sem vesela da si se spet mal pojavla... smo te itak pogrešale... pa ko te naslednjič vidm te bom po nagi riti našeškala.... ker če pridš v Gorenjske kraje rito namakat, pol morš to sporočit, da se dobimo na kšni kavici!!! no čeprou včerej res da me ni blo na Gorenjskem, amapka tolk da veš za dugič!!! pa to velja tut za ostale user posted image ... če pridete na Gorenjsko pol sporočte. ker men res paše čvakat z nosečkam... v živo še bolj kot tle na forumu!!!

taja me veseli da je bil samo lažen preplah. verjamem da si se ustrašla... je zadnč men tut čist zakuhal, ker sm na toaletnem papirju opazila nekej krvavega... se mi je čist svet podrl in sploh nism vedla kaj nej... in pol sm hvlabogu pogruntala da je kri pršla iz take mjhne ranice in da ni nič hujšga... je pa res obupn tist feeling ko ne veš pri čem si...

Neposredna povezava do sporočila: 2647
7.7.2008 16:14:22   
lana luna
sashaB jest mam tut probleme z imeni... mene je bolj stah izbrati otroku primerno ime, kot pa jit rodit... zdj mava en ožji izbor za imena, ampak mene še zmer mal panika grab, če je to touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2648
7.7.2008 16:15:34   
lana luna
saraya se mi zdi da je dons res en težek dan.... jest tut za nobeno rabo nismuser posted image

pa mene je tut fotr dons zjezuuser posted image

to je sam tak dan. bo jutr upajmo bolšuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2649
7.7.2008 16:44:42   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Bubi,kako v šolstvu,a nisi delala v lekarni??user posted image

user posted image user posted image user posted image  tudi ja, samo volontersko user posted image  Moja služba za prosti čas user posted image  ki pa ne prinese € user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.