|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
6.7.2008 20:40:37   
alysa
user posted image user posted image ja, se pozna vikend, pa dopusti, pa vročina ... pa verjetno bi se še kaj našlo, da smo vse manj na forumu

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
6.7.2008 20:47:58   
KAHLO
OJ pupe!!!

Evo pa se vam po dolgem času spet javlam.....vidim da ste vse ok, kar me blazno veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa da vas kar nekaj že ve kako je bubek v vas obrnjen, jaz k sem bla zadnjič na pregledu nisva z g nič pogledale kako naša dama ležijo....upam pa da ne bo delala mamici skrbi in se bo konc avgusta lepo postavla v štartni položajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj midva z lubijem pa mava kar naporen dopust najprej se nama je en v avto zaletel....in se morva z kupom papirjev ukvarjat, valda un k pa je kriv, pa pol toliko birokraccije nima na glavi k midva, pol sva še šla v MOzirje voziček nabavit.....Hartana....sem čist vesela, zdaj moram sam do avgusta počakat da ga mi dostavijouser posted image user posted image  o tem da sva najino prejšnje malo gnezdece ramala in praznila cel teden, kaj se je to ene šare nabralo, pa enih cunj, k jih tud slučajno več ne bom oblekla, kontejnerji so se samo polniliuser posted image user posted image user posted image  no valda je še pol blo treba vse v četrto nastropje znosti, tak da se je moj picek pridno nasopihal, v petek je prišla na obisk moja sestra in končno sva se z nečakom lahko spet izljubila........ prav všeč mu je bilo zdaj pr nama se je skrival po sobah in kar naprej sva se mogla lovitiuser posted image user posted image

Vceraj smo šli na bled, v jezero mal rite no jaz sem sam nogice namočila, in je blo prav osvežilno....ker ta vročina zadnje dneve me je že pošteno zdelala!!! da o tem kako so me noge bolele sploh ne začnemuser posted image user posted image
Ja pa še moj picek in od sestre fant sta sestavla postelco za našo punčko tako da jo ležišče že čakauser posted image user posted image

V teh dveh tednih so rodile kar tri prjatlce, tako da je zdaj samo še ena pred mano pol sem pa že jaz na vrstiuser posted image  

No jutri pa švignem spet za dva tri dni na obalo odvisno kako bo vreme.....in glede na to da grem na obisk k tašči, je obstanek odvisen tud od vzdušja pr gostiteljihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
6.7.2008 20:48:47   
ključek
KAHLO, čaoooooooooooooooooooooooooooooo.............................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
6.7.2008 20:50:33   
KAHLO
Ojla Me to you!!!

končno mi je uspelo spet mal na net prituser posted image  sicer vsak dan mislim na ta rr......pa mi nekak ne uspe prit pokukat!!!

a veš da men tud zdaj nogice zatekajo, sicer ne tako zelo k tebi, ampak večer mi full paše knajpanje teh mojih zatečenih prstkovuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
6.7.2008 20:50:40   
ključek
pol sva še šla v MOzirje voziček nabavit.....Hartana....sem čist vesela, zdaj moram sam do avgusta počakat da ga mi dostavijo

sta se pol odločila za tega??? kakšne barve pa??

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
6.7.2008 20:51:20   
ključek
končno mi je uspelo spet mal na net prit

boš zdej kej bolj prisotna????

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
6.7.2008 20:52:42   
ključek
No jutri pa švignem spet za dva tri dni na obalo odvisno kako bo vreme.....in glede na to da grem na obisk k tašči, je obstanek odvisen tud od vzdušja pr gostiteljih

uživajta na morju!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naj bo gostiteljica user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
6.7.2008 20:57:44   
ključek
a veš da men tud zdaj nogice zatekajo, sicer ne tako zelo k tebi, ampak večer mi full paše knajpanje teh mojih zatečenih prstkov

imaš kakšno kremo za nogice?? zdej izkoristi vsakodnevne masaže, tok pašejo.................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
6.7.2008 20:58:33   
alysa
Kahlo, super, da si se kaj oglasla user posted image user posted image user posted image  pa vse dobro v vajinem novem gnezdecu ... user posted image user posted image

Uživaj še na morjuuser posted image user posted image , js grem šele konc julija, tut sam za par dni, če bo le vse OK.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
6.7.2008 21:23:26   
ključek
pr nas bo pa zdle tak neurje.....................user posted image ............bom kr ugasnila računalo.....................nočko......................

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
6.7.2008 21:56:01   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pr nas bo pa zdle tak neurje.....................user posted image ............bom kr ugasnila računalo.....................nočko......................

Ja, pri nas tudi. Jaz sem za las dobila in pomalcala moje čvape. Pol je pa veter v trenutku spraznil mize in seveda klopi in plesišče. Steklenice so se kar po cesti po celi vasi kotalile.
Ko smo pridirkali domov, nas je pa še doma čakalo eno razdejanje. Na dvorišču imamo (ali bolje-smo imeli) postavljeno prikolico in baldahin, da ga pripravimo za morje. No zdaj ga je pa vreme opralo in zložilo namesto nas. user posted image  Sicer mislim, da ni nič hudega, bomo jutri vidli. Pa rožice mi je malo polomilo pa na vrtu zelenjavo.
zdaj si grem pa še zlikat cote za jutri, ko grem user posted image ZADNJIČ V SLUŽBOuser posted image !!!!! Potem pa počitnice! Juhu!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
6.7.2008 22:23:14   
KAHLO
Me to you, bom probala bit mal več na rr....sicer pa grem drug teden spet nazaj na šiht za 3 tedne....tak da bom verjetno ...no upam lahko redna obiskovalka spet tega rr-A!!user posted image user posted image  Vozicek sem pa kupla tak rjavo bez z krogci....sem se cist zalubla vanj, pa moj tud....sva takoj vedla da bo ta najinuser posted image user posted image

Jaz sem tud kr pobegnila z neta kakšen veter je zapihal, pa full se je začelo bliskat!!!

alysa meni full paše plavanje, se mi zdi da se toliko lažje počutim, jaz bi kr naprej v vodi lebdela .....no mrtvaka mi lih ne paše plavat, full pa mi je fajn žabico plavatuser posted image user posted image

nič vidim da je bl zatišje, grem še mal cunice zlikat....pa paaaaaa

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
7.7.2008 7:29:41   
taja1235
Jutro babnce,

mi smo uceri prsli z morja in je blo prou fajn mal plavat...se nauzit morsekga zraka...da vam povem svojo zgodbo.....

V soboto zvecer sva sla h kolegom v kamp na pijacko..pijemo..pijemo(jst seveda vodo) in kr naekrat mene ful stisne v trebuhu..v momentu sm rata rdeca, vroca...gatke pa kar naekrat ratale cist mokre-tople..js valda takoj letela na wc...nc gatke brezbarvne brez vonja...sm rabla kr ene 10 min da sm prsla k seb...pridem nazaj sm sam popokala mojga srcka da nej greva....in kaj je blo hujs...avto sva mela parkiran...pomoje 1km od kampa....groza..mu zacnem razlagat..kaj se mi je zgodl...je ratou cist panicen...pol sm mogla se enga mirit da to ni nc...no in lepo mi2 hodva do avta mene zacne zvijaat prtiskat dol.....groza punce vam povem...koncno prideva do avta...sm rekla sam pel do apartmaja in sam v postlo...je res pol pocas vozu js usa panicna sm ze gruntala kako bom prsla do Rijeke, kaj če nas pikec pride prej vn.....in ko sm se ulegla v postlo se je nas pikec pomiril...in pol je blo celo noc mirno...js
pa seveda do jutra nism zatisnla oci.....uceraj sm pa pol sam lezala..sla 1x v vodo in domov sva sla po hitrem postopku......zdej pa ne vem al so to lazni popadki.....sedaj sm v redu in upam da ne grem se rodit..no ali pac...skratka mene na morje ne spravjo vec...bom kr lepo doma cakala usodni dan. user posted image

v soboto pa je kolegica rodila fantka 54cm in 3640g. user posted image  Dns pop jo grem pogledat, komi cakam user posted image

a gre katera dns na fizioterapijo???

LP od prestrasene  user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
7.7.2008 8:17:47   
*bubi*
Kahlo, wellcome back! user posted image

Meta, uživaj še zadnji dan v službi user posted image  Jaz imam danes uradno prvi dan dopusta user posted image  Če se ne motim, si ti v šolstvu?

Taja, dobro, da ni bilo nič pomembnega. Jaz bi se tudi ful prestrašila user posted image

Lep dan vam želim, mi se bomo spet bolj notri držali in kozice celili user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
7.7.2008 8:18:57   
pf
Pozdravljena Kahlo. No lepo, da sta na svojem in da uživata in v miru čakata na bebico.  Fajn se imejta na morju.
Meta upam, da vam ni neurje poškodovalo prikolice in baldahina.
Me to you kako kaj noge? Jaz sem opazila, da tudi če bolj neslano jem sem bolj ali ne zatečena. Čisto mi noge ne uplahnejo nikoli. Baje je dosti kriva vročina.
Taja 1235 verjamem, da si se prestrašila. Samo, da je zdaj vse dobro. Pri meni je bila zadnjič ista situacija. Bil je zunaj ful nizek pritisk in je tudi otroček tak ful norel, da me je bolelo v trebušku. Občutek je bil tak kot da bi šlo za popadke. Seveda so HB bili lažni, če so sploh bili. No saj hvalabogu je minilo do jutra. Zdelo se mi je, ko mi je dol tiščalo, da bo zdaj zdaj.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
7.7.2008 9:21:56   
ključek
zdaj si grem pa še zlikat cote za jutri, ko grem ZADNJIČ V SLUŽBO !!!!! Potem pa počitnice! Juhu!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ful dobr!!!!!

jaz pa morm počakati še do naslednjega ponedeljka, zadnji dan bolniške, potem pa težko pričakovani dopust, potepanje brez skrbi (komisija pa to.............user posted image ), pa četudi samo v trgovino pa nazaj................user posted image .........potem pa porodniška.................pol pa bojo že naše bebice počasi trkale na vrata.....................user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
7.7.2008 9:22:55   
ključek
mi smo uceri prsli z morja in je blo prou fajn mal plavat...se nauzit morsekga zraka...da vam povem svojo zgodbo.....

taja..............user posted image user posted image user posted image  hvala bogu, da je bilo vse ok.........

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
7.7.2008 9:23:22   
ključek
Jaz imam danes uradno prvi dan dopusta

bravo še zate................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
7.7.2008 9:24:57   
ključek
Me to you kako kaj noge? Jaz sem opazila, da tudi če bolj neslano jem sem bolj ali ne zatečena. Čisto mi noge ne uplahnejo nikoli. Baje je dosti kriva vročina.

noge??? user posted image  kakor kdaj. kakšen dan so čist normalne, potem pa spet vse po starem......................user posted image ..............ampak nimam kej. a mogoče tebe tudi pečejo pa maš take mravljinčaste včasih??

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
7.7.2008 9:27:45   
ključek
Pol je pa veter v trenutku spraznil mize in seveda klopi in plesišče. Steklenice so se kar po cesti po celi vasi kotalile.
Ko smo pridirkali domov, nas je pa še doma čakalo eno razdejanje.

prou grozno je bilo.....................pr nas je tud kr naenkrat zapihal tako močan veter, drevesa so se majala sem in tja, kot bi gledala Discovery channel, ko snemajo tropske nevihte, orkane..............ful je pihalo, bliskalo, potem pa se je ulilo kot pri norcih.................user posted image ................si samo slišal labutanje v bloku, zaradi prepiha...............smotan!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
7.7.2008 9:30:22   
ključek
jutri imam pa pregled, in G mi je zadnjič obljubil, da bova delala UZ.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............tako, da bova z atijem videla najin zakladek................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
7.7.2008 10:35:59   
pf
Me to you ja tudi jaz imam včasih mraljinčaste in pekoč občutek, sploh na podplatih. Ni kaj luštno, a ne?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
7.7.2008 10:51:43   
arabela*
babe,bi ta net zabrisala nekam na dvorišče.
cel roman napišem,pol pa mi napiše we are sorryuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
7.7.2008 10:52:18   
arabela*
pa se mi ne ljubi še enkratuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
7.7.2008 11:06:58   
ključek
cel roman napišem,pol pa mi napiše we are sorry

tebi vsaj napiše - we are sorry......................user posted image ......................men kr vn vrže iz interneta, pa nc ne reče - i"m sorry.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.