|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
6.7.2008 12:25:10   
lučka 25
Oktavija user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Grethy, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image  user posted image .

Vsem ostalim pa en lep dan.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 526
6.7.2008 12:41:32   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Oktavija user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Grethy, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image  user posted image .

Se kar podpišem pod tole.

Oktavija matr,matr user posted image user posted image user posted image sem jezna kot hudič.Lubica saj bo,bomo drugič boljše.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 527
6.7.2008 13:57:20   
kajsica
Abra, jaz tudi imela povzetek. Je možno?? Prosim, prosim! Kako si kaj drugače?

No v petek smo malo s puncami klepetali, včeraj bila na tetinem Abrahamu, blo tolk lušten, samo enih par čudnih vprašanj in teorij je padlo. Smo se s sestrami tolk smejale, krivec pa je bila naša mama, ki je folk podžigala.

Je padlo vprašanje s tetine strani, kaj smo s sestrama naredile v življenju, da smo si zaslužile takšne dobre partnerje?! In s sestrami se malo čudno pogledamo, ker nam ni bilo nič jasno. No ja saj imamo res vse 3 takšne partnerje, da smo lahko samo tiho ker so takšni srčki, pridni, razumevajoči, gobčni.....No pa smo odkrili krivca, je naša mama skoz jih hvalila...Mislim....mi pa smo rekle, da ko nas spoznaš smo itak pod kožo in ne gre več stran user posted image . Potem pa je  še moj pribil, da z nami (priimek) je težko ampak brez nas pa je še težje in da mene ne da...Ma je bilo smeha.

No danes pa malo bajtico počistit, jutri muca peljem na varstvo in počitnice, v torek pa......za mesec dni v južne kraje. Bemti komaj čakam, da si res nafilam baterije, se z dragim pocartava in loto igramo.user posted image  Ja morje ima svojo mo, kaj pa veš?!

Babnice lep dan še naprej vsem!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 528
6.7.2008 14:43:54   
gloria
Oktavija žal mi jeuser posted image user posted image user posted image
Rubin močno stiskam pesti za juteruser posted image user posted image user posted image
Grethy čestitke za dve pikiciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 529
6.7.2008 15:09:30   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 06.07.
Grethy - ET

Četrtek, 10.07.
Gita14 - ET

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 07.07.
Rubin - UZ

Četrtek, 10.07.
Tadeja81 - NS

Petek, 11.07.
Abra - NS
Mačka27 - UZ
Zvezdica - UZ

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

Sreda, 16.07.
Hedviga - UZ

Petek, 18.07.
Linda25 - UZ

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Persida  greje  ?user posted image - TEST 08.07.2008
Nokes  greje user posted image user posted image   - TEST 11.07.2008
 Mlinčka  greje user posted image    - TEST 11.07.2008 
 Sapi greje  user posted image user posted image   - TEST 15.07.2008
Netka34 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Rožica29 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Grethy greje  user posted image user posted image    - TEST 21.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, ET 06.07.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, ET 25.6.) 
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ, ET 29.06.)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • Nokes (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, ET 25.6.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
  • lucka25 (1. IVF, PO)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • Kajsica (IVF, GK LJ)
  • Lučka25 (dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, ET 18.06.)???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubinuser posted image , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 530
6.7.2008 15:09:30   
mismis
Abra, a lahko prosim še meni povzetek pošlješ. hvala, hvala nikol pozabuuser posted image

Kajisca, torej te cel mesec ne moremo pričakovati med namiuser posted image Ni kej, lepo se imejta na dopustu, pa fajn izkoristi dragega, ker ga potem ne bo.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 531
6.7.2008 15:43:27   
oktavija2
Hvala deklata za vso spodbudo ki mi jo dajete!!!user posted image user posted image user posted image

Sem pa zato toliko bolj vesela za našo Gretko, ki čuva kar dva!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Greti pridno jih grej in uživaj do testeka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oktavija2 = oktavija, sem prijavljena na drugem računalniku in imam drugo ime oz.dodano dvojko

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 532
6.7.2008 19:58:17   
Abra
Kajši, sem ti poslala. user posted image ti pa kar za en mesec uživat, blagor ti user posted image mi smo tudi včasih to počeli, a je vsako leto slabše. Jaz sem pa zdej ok, hvala. Upam, da bo tudi vnaprej tko. user posted image

Mišmiš, tudi tebi user posted image

Dejte mi neki pomagat, ne znam pri zs-jih več imen v imenik dodajat. Res, da si moram lase pobarvat, ma nisem vedla, da je tko hudo user posted image

Rubin, zate so jutri čisto vse pestke namenjene
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 533
6.7.2008 20:03:58   
julija30
Rubin za jutri .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 534
6.7.2008 20:04:57   
julija30
Ma ni hotelo slikce prilepit.
Bom kar kopirala od Abre  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 535
6.7.2008 20:53:43   
Rubin.
Hvala dekleta za dobre želje in pestke res jih bom potrebovala jutri, nekje okoli pol 12h, če ne bo gužve, zadnjič smo čakale eno uro, no sem imela saj fajn družbo, jutri pa bo bolj slabo. Mislim, da bom prvič sama, odkar sem v postopku. Bom si vzela nekaj za brat.

Abra, a ti pa kar brez slabosti, to je super, mene so v prvih dveh user posted image , kar namučile, držim pesti, da tako ostane.

Zvezdica, a si ti vedela, da sva midve bili skupaj pri Julijah? Samo če se ne motim, si imela takrat avatar z enim malce debelejšim dojenčkom?

Sicer pa smo komaj sedaj prišli iz potepa, super je bilo, totalni odklop. Popoldne smo pa bili na otroškem Lentu, ki je v mestnem parku, superca. Nastop je imela Romana Krajnčan, ta ženska ima takšno pozitivno energijo, da ji nikakor ne moreš ubežat user posted image . Naredi takšno fešto, da ti je resnično žal, da je že konec. Res je carica! Sicer pa je mala miss tako uživala v parku, da mi je bilo res toplo pri srcu, kar smejalo se mi je.

In ve kako ste preživele dan?

Še enkrat se zahvaljujem Gigi, mismis, Ledenki, Sapi, Gloriji, Juliji, Abri, nokes, Zvezdici in vsem ostalim, ki mislite na mene.

Zdaj pa je začelo rahlo deževat user posted image , mo malce bolj sveža noč.

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 536
6.7.2008 21:01:19   
mismis
Abra, hvala.

Rubin, mislim nate in na tvojo pikico, močno držim pesti, da bo jutri vse v redu.  Evo jaz ti pošiljam dva pujsa za srečo, enega zate user posted image in enega za tvojo pikico user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 537
6.7.2008 23:02:53   
Zvezdica
Abra, hvala za tako izčrpno poročilo in spodbudo. Zlata si. In itak, da je tvoja pikica ok. Mater, sem huda, že tko imamo težave za zanosit, se matramo, pikamo, filamo s hormoni, potem pa ko ko0nčno zanosimo, se gremo živčne vojne z izedki vseh vrst.

Za vse sem nekaj napisala...pa se je zbrisaluser posted image user posted image user posted image . Mater...nikoli me ne bo izučilo al kako?

Rubinka, navijam zate jutri. Plis takoj sporoči. En živalski svet za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, gigi, dajamaja, ledenkica, miška, libi, kajsica, rubin, julija.... in vse, ki sem pozabila napisat vsem en lep nočko in lepe sanje.

Grem počivat, nočko!

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 538
6.7.2008 23:32:48   
gigi1
Čerko bejbike moje

Rubinka draga jutri ti bom družbo delala. V mislih bom močno s tabo. Verjamem, da boš kar čutila mojo prisotnost. Držita se jutri! Upam, da bo srček bil in bo jutri dan, ko boš jokala od sreče user posted image

Oktavija kako se držiš? Vsak dan bo pomalem lažje.....čas dela svoje. Še dobro, da je tako!

Miška pa ti? Sta se pocartala z dragim danes in si vzela čas zase?
Nokica zate pa vem, kaj boš jutri sporočila user posted image

Persida mislim da je čas, da nam tudi ti sporočiš dobre novičke.

Naša Pinki je zelo boga. Stalno ji je slabo in bruha. Nas ne more niti brati, niti pisati
V četrtek 10.07. ima NS. Mislimo nanjo in vemo, da bo vse OK.

Zvezdica moja upam,da si dobro. Nič nisi napisala. Upam, da je dan minil brez izcedkov.

Drage deklice, ki vas nisem omenila. Veste, da ste v mojem srčku. Vsem želim mirno, lepo in prijetno noč.

Dajamaja nas bo pa pokrila user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 539
7.7.2008 7:28:26   
arneja
Pa ne, da sem danes prva tukaj gor user posted image ? Ga je Gigi včeraj tako zažurala, da danes še kar spi user posted image ? Se je pa res fino ohladilo, tako da smo verjetno vse precej dobro spale.

Naše M še vedno ni, je pa bazalna padla, tako da jutri pa menda res pride. Me tako jezi, da se mi ravno pred morjem nekaj paca. Pismo, da bi se mi to prejšnji mesec dogajalo, bi bila sigurna, da sem že noseča. Je možno, da mi zaradi tistih Algea tablet ga nekaj serje user posted image ? No, samo da jutri pride, pa bomo do sobote spet lepi user posted image .

Rubin, tudi moje pestke so stisnjene za tvojega pikeca, ki mu bo srček danes močno bil user posted image .

Grethy, braaavo za tvoji pikici user posted image .

Oktavija, še ena, ki ji očitno bolj jesen za postopke ustreza - bomo pa takrat zmagale user posted image .

Pikovitka, meni prosim podatke o tisti gospe Agati na mail - hvala user posted image .

Abra, jaz bi tudi imela povzetke tiste knjige - hvala user posted image .

Kajsica, ti pa za cel mesec na morje - uau, jaz bi tudi user posted image .

Pozdravčke tudi ostalim user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 7.7.2008 7:30:26 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 540
7.7.2008 7:53:46   
gigi1
Dobro jutro

Arneja nič nisem žurala user posted image .
Knjigo berem, pa sem že zjutri jo v roke vzela in...malo zamujam user posted image
Tudi jaz čakam  user posted image . Danes je 4 tedne po A. Bi bilo prav fino, da čimprej pride. Držim pestke, da obema.

Kajši vidva pa uživajta na morju. Dajta si duška. Izkoristi ga maksimalno in upajmo, da je bila vsa ta birokracija brez pomena, ker bo ratalo po starem sistemu atanamamo user posted image user posted image user posted image .
To, da te bomo pogrešale, pa itak ni treba omenjat user posted image

Nokica čakaaaaaam!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 541
7.7.2008 7:56:50   
nokes
jutro, jaz se javljam iz službe!

seveda, rubin, moje prve jutranje misli so bile namenjene tebi in današnjemu UZju, močno stiskam pesti, da boš jokala od sreče!user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 542
7.7.2008 8:00:18   
nokes
Nokica čakaaaaaam!

ojla gigi, saj nisem lagala včeraj, res nimam testa doma. danes pri meni vse po starem (kar je dobro),

prej sem pozabila pozdravit vse soborke, navijačice in nosečke, lep in svež dan vam želim.

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 543
7.7.2008 8:03:53   
gigi1
Rubinka ponoči se mi je sanjalo, da sem  videla tvojega srčka. Sem bila s teboj na UZ. Imela si belo obleko in že kar velik trebušček. Ko sem se zbudila sem bila prav srečna.

Nokes a nas ti mal zezaš? Pa nisi mogla na poti v službo kupit? Pa nič lulat doma? user posted image  user posted image  user posted image  Veš, da te hecam. Sam, danes pa le kupi! Itak, da vem kaj bo test pokazal...samo potrditev rabim user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 544
7.7.2008 8:13:28   
sapi
Rubi user posted image user posted image user posted image ....................... za danes ...
Nokes vidim, da še vztrajaš user posted image ..
gigi, arneja  dobro jutro ...

Danes je 8 dan in me je spet začelo zvijati kot pred M tokrat malo bolj močno ... pustimo se presenetiti ...

sapi

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 545
7.7.2008 8:16:46   
gigi1
Sapi user posted image user posted image user posted image .
Saj skoz nekaj zvija...zaradi črevesja in širjenja maternice. Še 2 dni pa bo testek user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 546
7.7.2008 8:17:03   
sapi
rožica, netka kako pa je z vama ... kako sta ... oglasita se moji sotrepetalki user posted image ...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 547
7.7.2008 8:19:40   
sapi
gigi ja naj kar zvija samo, da rdeče barve ne vidim user posted image , pa misliš, da mi bo možek pustil test delat user posted image .... sem včeraj malo namigovala, mogoče pa ...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 548
7.7.2008 8:25:42   
Zvezdica
Zvezdica, a si ti vedela, da sva midve bili skupaj pri Julijah? Samo če se ne motim, si imela takrat avatar z enim malce debelejšim dojenčkom?

Res Rubin? Ma jast sem bila takrat tako žalostna...se nič več ne spomnim.
No vidiš...in danes bo s teboj vse ok...in bova januarčici in februarćici A prav?

Navijam zate in malo srčece.

i belive i can fly....

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 549
7.7.2008 8:28:37   
julija30
Rubin danes pa vse dobro. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?