|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
6.7.2008 10:41:24   
ledenka
dobro jutro user posted image  

Abra, kaksna knjiga je to, o kateri govorite? pri naju je nepojasnjena neplodnost user posted image  no, moj ma mal slabsi s-gram, ki pa je se vedno v mejah normale... a je primerna za poletno ctivo na pocitnicah? in seveda je tvoja pikica ok, sploh ne misli drugace!!!

nokes, je kaj novega? ali bos kar pocakala na uraden test?

mismis, jaz itak nikoli nimam casa user posted image  sem jako zaposleno bitje z mnozico obveznosti user posted image user posted image user posted image  ampak se bom potrudla user posted image  ste pa fajn druzba user posted image  mi je blo fuuuul zal, da sem morala it.

Pija, kako je bilo na pocitnicah? hocemo vse umazane podrobnosti user posted image

Rubin, drzim pesti za jutri! user posted image user posted image user posted image  

Zvezdica, najbolje, da si kupis roza WC papir... pa nehas gledat, kaj dogaja. Prometrium ti lahko tudi malo zderazi favno on floro in je zato izcedek rahlo roza. ves, da je medo rekel, da bo kar lepo ostal pri tebi in to je to! user posted image  

Sapi, se malo user posted image  

Dajamaja user posted image  kako je pri tebi?

si grem naredit zajtrk... fige user posted image  sem cisto nora nanje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 501
6.7.2008 10:41:37   
sapi
gigi, rubin se moram malo informirat, če me prsti zasrbijo in mojega ne bo doma user posted image ...
rubin držim pesti zate ... tudi jaz sem si takrat želela samo, da za sigurno izvem pa karkoli že bo ...
zvezdica hvala ... tudi jaz navijam za tvojega medota ...
dajamaja ja sitno, non stop nekaj, če ne si pa sami kaj zakuhamo user posted image ...
netka držim pesti zate ...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 502
6.7.2008 10:43:40   
sapi
ledenka samo še malo, res je ... a fige mmmm, komaj čakam, da grem na morje kjer jih bo v izobilju ... trenutno pa namakava fige v žganju za figov liker ...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 503
6.7.2008 10:45:17   
libi
PUNCE MOJE DRAGE, VESELA NOVIČKA!!!!!!

GRETHY JE DOBILA DVA user posted image user posted image V VARSTVO!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 504
6.7.2008 10:47:58   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: libi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suuuuupeeeeeer user posted image user posted image user posted image  in naj tam tudi ostaneta!!! Libi, prosim, poslji ji najlepse zelje!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 505
6.7.2008 10:55:06   
mismis

Bravo Gretka, lepo ju čuvajuser posted image user posted image

Libi, tebi pa hvala, ker si nam sporočila to lepo novičko

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 506
6.7.2008 10:55:12   
gigi1
Rubin nisem zi čisto odovorila na ?. user posted image  še ni! Ju3 bo točno 4 tedne po abraziji. Res upam, da bo kmalu, ker je od tega odvisno, kdaj grem v naslednji postopek in seveda kdaj bomo začeli spet user posted image .
Dobro si me spomnila. Ticker moram umaknit, ker tako ne smem pred koncem user posted image  user posted image .  Ti pa po pravici povem, da me je kar malo strah, da slučajno ne zanosim po naravni poti. Mi je dr. V. jekel, da ne vidi razloga zakaj ne bi in zabičal, da naslednje 3 M ne smem, ker bo šlo naprej in nimam več veliko časa za postopke. Marca bom 43 in to je to! Se pravi v najboljšem primeru imam še 2 šansi. Če slučajno vmes zanosim in moram ponovno na čiščenje se zadeva spet premakne za nekaj časa...

Abrica, Dajči se priporočam za knjigo.
Pri nama je točno to. Sicer sem imela endometriozo in pregrado na maternici. Vse so mi odstranili septembra lansko leto. Moj ima malo bolj počasne plavalče in malo manj jih je, vendar nič kritičnega... Za ICSI so se odločili predvsem zaradi mojih let. Dr. V. je celo najprej razmišljal o IUI. Potem si je premislil, ker spermiogram ni bil briljanten. Je reku, da nič posebnega sicer, ampak zaradi let...
Abri user posted image  user posted image  user posted image  za reklamo za snežno belino, katerakoli firma sam da je user posted image .

Zvezdica bemtiš pa te izcedki. Kot so ti že punce povedale. Lahko je miljon nenevarnih vzrokov. Medo je odločen da ostane pri mamici še kar dolgo časa in to je edino pomembno. Je pa sigurno grozljivo stalno čekirat kakšne barve je papir, ko se obrišeš.

Ajsika upam, da boš naslednjič imela več časa. Bomo kakšno veče rekle user posted image

Sapi mislim, da je Dajamaja mislila da "sitno brojiš dane do testa". Ta izraz sitno (drobiž, malo) so uporabljali džombe (starejši vojaki) v jugo vojski, koliko dni jim še ostane do konca vojaške obveznostiuser posted image  .

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 507
6.7.2008 10:56:54   
gigi1

JUUUUUHHEEEJ!!!! KONČNO DOBRE NOVICE!!!
Bravo Grethy, čuvaj ju, pazi, neguj, cartaj. Itak, da bosta ostala!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Libi tebi pa res hvala za te novice!

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 508
6.7.2008 10:58:09   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 06.07.
Grethy - ET

Četrtek, 10.07.
Gita14 - ET

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 07.07.
Rubin - UZ

Četrtek, 10.07.
Tadeja81 - NS

Petek, 11.07.
Abra - NS
Mačka27 - UZ
Zvezdica - UZ

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

Sreda, 16.07.
Hedviga - UZ

Petek, 18.07.
Linda25 - UZ

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Persida  greje  ?user posted image - TEST 08.07.2008
Nokes  greje user posted image user posted image   - TEST 11.07.2008
 Mlinčka  greje user posted image    - TEST 11.07.2008 
 Sapi greje  user posted image user posted image   - TEST 15.07.2008
Netka34 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Rožica29 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Grethy greje  user posted image user posted image    - TEST 22.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, ET 06.07.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, ET 25.6.) 
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ, ET 29.06.)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • Nokes (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, ET 25.6.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
  • lucka25 (1. IVF, PO)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • Kajsica (IVF, GK LJ)
  • Lučka25 (dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, ET 18.06.)???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubinuser posted image , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 6.7.2008 11:01:50 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 509
6.7.2008 11:00:42   
sapi

Grethy čestitke juuuupppiiiiiii user posted image user posted image  ...

sapi

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 510
6.7.2008 11:03:06   
ledenka
mismis, Oktavijo se prestavi user posted image  

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 511
6.7.2008 11:03:37   
sapi
gigi hvala za prevod, sem morala do ogledala, da vidim, če nisem slučajno blond user posted image ...
dajamaja ja odštevam, samo še malo user posted image ...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 512
6.7.2008 11:11:37   
gigi1
Sapi tudi sama sem občasno blond, čeprav sem že naravno siva, kar naj bi pomenilo, da sem spoštljivo modra (al je to že blond - plava user posted image  user posted image  user posted image )

Ajsi mail sem ti poslala.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 513
6.7.2008 11:13:54   
Abra
Ledenka, knjiga ni ravno poletno branje user posted image pa še težka je, moraš še telovadit user posted image je neki čez 500 strani. En kratek povzetek imam napisan, pa ti lahko pošljem, če želiš, pa še link do vira. Knjigo ti pa seveda z veseljem posodim, ko prideš na vrsto, je tko samo Gigi pred tabo, če si ne bo premislila user posted image tvoje pa jaz še nisem prebrala, še začela nisem, bo treba kar sprintat, sem mislila, da bo šlo kar iz računalnka, pa to ni to user posted image
Jaz si pa tut fige hladim user posted image zdej tko samo sadje in sladoled paše user posted image

Grethy user posted image user posted image trpežna mulčka sta to, naj prineseta debel plus! Libi, hvala!

Gigi, Pušenjak pravi, da ni nič narobe, če zanosiš en cikel po abraziji. Važno je, da imaš vmes eno menstruacijo, ker se sluznica z vsako M obnovi. Pravi, da eni priporočajo 3 mesece odloga, vendar on ne vidi smisla. Če bo ratalo, pa tolko bolje. Verjetnost je itak majhna. Knjigo pa dobiš, lahko ti pa povzetek za začetek pošljem. Ajsi, čakalna doba je user posted image

sapi, že nosečniška zmedenost user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 514
6.7.2008 11:23:47   
gigi1
Abri vnaprej se zahvaljujem za knjigo. Ajsi upam, da jo bom hitro prebrala...500 strani user posted image
Abra hvala za tolažbo. Sem prebrala kaj je Pušenjak napisal, samo jaz sem ziheraš... Res kar verjamem dr.Vju. Mi je rekel, da vseeno nekaj časa traja, da se sluznica obnovi... Pušenjak bolj piše za tiste, ki so zanosile po naravni poti in sam pravi, da se na IVF postopke ne spozna tako dobro. Verjetno dr. V. vseeno priporoča dalj časa tudi zaradi teh naših lecnij. Mah..bomo videli. Nikakor si ne želim, da se zgodba ponovi. Sploh pa ne, če lahko vplivam na to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 515
6.7.2008 11:31:09   
gigi1
Abra seveda bi te prosila za povzetek. A ti pošljem mail naslov na ZS?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 516
6.7.2008 11:32:43   
ledenka
Abra, se priporocam tudi za povzetek user posted image  moj mail se imas ali ti ga napisem na ZS?

Gigi, thanx user posted image   za Abrino knjigo pa se priporocam, ko jo bos ti prebrala, pa nikakor se ne mudi user posted image   bom na morju raje brala kaj lazjega... imam v mislih Ano Karenino user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 6.7.2008 11:34:47 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 517
6.7.2008 11:45:33   
Abra
Gigi, te čisto razumem, zakaj te skrbi. Sem bla jaz čist ista, še z vsem unim sranjem, ki se mi je dogajal. So me pa v postopek dali tri mesece po abraziji in samo en cikel po zadnjemu delu splava. Sta moja G in Reš rekla, da ni treba več čakat, ker se sluznica po vsaki M takoj obnovi. Če še en mesec paziš bo po moje čist ok. Se ti pa fržmaga, ful se trudiš zanosit, pol moraš pa kontracepcijo uporabljat user posted image al pa sploh ne seksat user posted image meni so to predpisali, ker sem imela ful težav user posted image knjige pa pomojem tebi ni treba brat, brezveze, da bi iskala nove simptome in vzroke. Endometrioza in pregrada sta ti nagajali, zdaj si pa zanosila v prvo. Lahko tuki malo prebereš http://repro-med.net/index.php jaz mislim, da imaš dobro prognozo in se ti s tem ni treba ukvarjat.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 518
6.7.2008 11:47:17   
Abra
Povzetek sem puncam po zs-ju pošiljala, bom vama tut user posted image jezik je bolj švoh, tak kot ti posti, ne se mi preveč režat, se nisem posebej trudila user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 519
6.7.2008 11:50:20   
ledenka
Abrica, hvala user posted image  obljubim, da ne bom na jezik gledala user posted image

sem nasla eno kjut slikco user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 520
6.7.2008 11:52:35   
ledenka
hm, moj je zgleda v bano padu user posted image  je ze 2 uri v kopalnici user posted image  
jaz pa komaj cakam, da se grem skopat... in noge obrit user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 6.7.2008 12:01:28 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 521
6.7.2008 11:59:43   
libi
No, zdej pa lahko v miru napišem....ko se je adrenalin ob veseli Gretini novički vsaj mičkeno polegel...

Gretka ima test 21.7, in TO MORA BITI SREČEN DAN!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   Ker to je 1.rojstni dan moje punčke user posted image tko da to sigurno mora nekaj pomeniti in ni hudič, da Gretka takrat izve, da v njej rasteta dva user posted image user posted image  in to bo za nas vse najlepše in največje user posted image .

Vse vas lepo lepo lepo pozdravlja, se zahvaljuje za vse stisnjene pestke in dobre želje, sedaj pa prosi, če navijamo zanjo še do 21.7.

Tko da ji grem sedaj za srečo prtisnt vse srečne živalce sem gor user posted image :
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček tudi od mene...

pa-pa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 522
6.7.2008 12:06:59   
Abra
ajsi in gigi, poslano.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 523
6.7.2008 12:09:46   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

ajsi in gigi, poslano.

dobila, prebrala user posted image  hvala!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 524
6.7.2008 12:20:14   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

ajsi in gigi, poslano.

dobila, prebrala user posted image  hvala!

Jaz tudi. Hvala user posted image
Bo vseen kar prav prišla.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?