|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
5.7.2008 18:28:31   
GITA14
oktavija super novica
jst ti že kr čestitamuser posted image

(odgovor članu oktavija2)
Neposredna povezava do sporočila: 476
5.7.2008 18:47:08   
lučka 25
Super oktavija. Naj kar tako ostane, ker user posted image  nima kaj za hodit okoli tebe, ima prepoved približevanja za eno leto. Če bo to kršila, jo pa kar prijavi. user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 477
5.7.2008 19:20:35   
gloria
Oktavija navijam za ++++++++user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 478
5.7.2008 22:29:16   
mismis
Oktavija, super novička, navijam da bo plusek!!!user posted image user posted image user posted image

Gretka, tebi pa želim, da jutri dobiš dva najlepša zarodka nazaj in da se oba lepo vgnezditauser posted image user posted image user posted image Zdaj, ko že imaš novo gnezdceuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 479
5.7.2008 22:36:11   
Pija76
Čau punce,

čestitke novim nosečkam,

dobrodošlica novinkam,

najbolj bele spodnje gate trepetalkam,

bodočim mamicam čimprejšnje prve brcice....

Mismis tebi pa kaj? Ah je_bi ga bo enkrat uspel a ne? Ste mele štanga party kr mal prej a ne? Me niste hotle počakat?

Grety toplo sprejmi otročke!

Punca ki čaka punkcijo čimveč kvalitetnih jajčec.....

Vsem pa en lep pozdravček!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 480
5.7.2008 22:53:22   
ledenka
Grethy, drzi se jutri!!!

Oktavija, naj tako tudi ostane user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 481
6.7.2008 0:17:01   
gigi1
Čerko bejbike

Evo me nazaj. Je blo fino, sam še nisem v formi..

Naša Pija je nazaj user posted image  user posted image  user posted image . Kako je blo? Sanjsko? Polno poročilo prosim! Kdaj prideš na kavico?

Dajči sem kar žabarka user posted image . Če bom hodila kaj v vaš konc, se seveda oglasim na kavici in obratno. Ti pošljem tel na ZS.

Oktavija user posted image  user posted image  user posted image  še malo pa bo +++++++++++!

Gretka še enkrat močno, močno navijamo!!!!

Lep večer še naprej, od mene pa nočko

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 482
6.7.2008 6:58:32   
nokes
jutro,

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 483
6.7.2008 7:00:14   
nokes
ja,itak user posted image user posted image user posted image , seveda je bila slikca namenjena grethy, ki danes dobi svoje otroke, go grethy!!

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 484
6.7.2008 7:31:05   
oktavija2
Jutro!
Jaz se pokorno javljam da pluseka tudi tokrat nebo saj se je tetauser posted image  premislila in je namesto na dopust prišla spet k meniuser posted image user posted image ....
Kaj čmo, gremo v naslenji krog....

Lep dan vam želim!

oktavija2 = oktavija, sem prijavljena na drugem računalniku in imam drugo ime oz.dodano dvojko

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 485
6.7.2008 7:42:49   
sapi
grethy danes pa veselo po zamrznjenčka, držim pesti, da se lepo odmrzneta in ostaneta pri tebi ...
oktavija2 user posted image  ...

Pri meni je danes 7 dan, včeraj sem bila kot pred M napihnjena, utrujena, ... danes je bolje ...

sapi

Neposredna povezava do sporočila: 486
6.7.2008 7:43:39   
sapi
ej nokes kdaj lulaš, a jutri ...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 487
6.7.2008 7:58:01   
mismis
Oktavija

žal mi je, da vama ni uspelo user posted image user posted image user posted image

Pija, oprosti ker te nismo počakali z štanga party, bomo pa ponovili, sej kaj se pa zamudimo.
Kako je blo na honeymoonu

Ledenka, naslednjič si pa le organiziraj čas, da boš lahko malo dlje z nami

Pikovit, pozabile sva na katalog

Žiži, I SAY HAY

Nokes, ti bi pa danes lahko že tisto palčko polula in nam napisala, da imamo novo srečko nosečko

PRAV VSEM SKUPAJ želim eno lepo dobro jutro in lep dan!

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 488
6.7.2008 8:19:07   
nokes
oktavija, user posted image user posted image user posted image , kako tik pred testom? zelo mi je žal.

jaz ne vem, če bom delala test, res, me tako prpa, da raje počakam na krvnega na GK. nisem ga še niti kupila.user posted image  

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 489
6.7.2008 8:24:22   
sapi
nokes te čisto razumem tudi jaz ne vem kaj bi ...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 490
6.7.2008 8:25:16   
gigi1
Oktavija user posted image user posted image user posted image . Bemti!!! A ni mogla user posted image  ostat na dopustu? Pa glih k teb je morala? Raj bi prišla k meni! Ma šiit!
Lubica res mi je hudo. Drži se! Jeseni bova skupaj trepetale.
Pocartita se s tvojimuser posted image  in probajta preživeti čim lepši dan.

Gretka danes so ti namenjene vse misli RRa. Libi, Kajši katera jo bo poklicala in nam sporočila dobre novičke?

Nokes draga, a bo kej??? Dej nas razveseli!

Sapi 7 dan! Prav odštevam jih! Še kakšen dan pa tud ti lahko test narediš. Te stvoji simptomi so men rees dobri! Po mojem te je začeli napenjati user posted image

Imam občutek, da bom kmalu lahko sporočila dobro novičko za našo Rožico. Stiskajmo pestke!

Miška moja cartita se s tvojim lubijem. Preživita, kar se da lep dan.

Deklice drage želim vam res lep dan. Uživajte s svojimi sončki.
Naj bodo tudi vsi naslednji dnevi lepi in osrečujte nas z dobrimi novičkami. Slabih je za ta mesec že čez glavo preveč!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 491
6.7.2008 8:30:06   
sapi
gigi tudi jaz jih odštevam ... ja, ja simptomi kar nekaj user posted image  ... kdaj pa je realno delati test, koliko dni po ET, samo tako za info ker testa še ne bom delala, ker ne vem, če mi bo moj pustil user posted image  ...
Rožica tudi jaz navijam zate ... daj gigi malo povej ... 

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 492
6.7.2008 8:51:56   
Rubin.
Oktavija, žal mi je, res sem držala pesti zate, pismo pa tako dobro je kazalo:

user posted image

Sapi 14 dan po punkciji, bi že lahko delala test, ne vem kateri dan si imela ET? Če si imela 5, potem bi lahko 9 dan.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 6.7.2008 8:53:02 >

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 493
6.7.2008 9:08:01   
gigi1
Ma, me net neki zaj...user posted image

Sapi 14 dni po stopki se hormon iz stopke že izniči. Torej, če je npr 15i dan po stopki +, je ta že realen, vendar dostikrat se BHCG v urinu še ne pokaže in je v tem primeru - lahko nerealen. Zato je bolje počakati, da je vsaj 9, 10 dni po ET oz 14, 15 dni po punkciji, tako kot ti je Rubin napisala.
Čeprav na SIII pravijo, da je res realno šele en dan pred krvnim testom.

Rubinka draga kako si??

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 494
6.7.2008 9:20:07   
dajamaja
Oktavija, žal mi je user posted image user posted image  ... bo pa jesen zmagovalna!

Pija, si že nazaj!! Kako je bilo, razen tega, da sta uživala!? Vse po planu in še bolš. Boš kakšno slikco objavila?

Nokes, ti kar pogumno.

Rubinka, držim pesti za jutri user posted image !

Grethy, Grethy user posted image user posted image !!

Sapi, sitnooooo!

Lep dan dečve!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 495
6.7.2008 9:27:53   
Rubin.
Rubinka draga kako si??

Sttatus quo. Sicer pa živčna, komaj čakam jutri, da se ta mora konča in da zvem pri čem sem, ti me še lahko najbolje razumeš a ne? Ni bilo grozno čakat na tisti drugi uz?

Sicer pa se gremo zdaj malce potepat, da ne mislim samo na sebe user posted image .

Pa ti je že prišla tečka? Jaz sem imela abrazijo 21.12, tečka pa je prišla 19.1. torej nekje mesec dni po. Sorry nisem zasledila a imaš ti še kakšne ekskimčke? Ali boš morala jovo na novo v postopek? Mene še dva čakata za vsak slučaj, če se mi bo ta pikica v ponedeljek izneverila, potem pa zaključimo z reprodukcijo user posted image .

Kaj pa mlinčka? Je nisem nič zasledila, bo tudi prej delala testek? Skupaj z Nokes v ponedeljek.

Punce a si bomo jutri zapele

http://www.youtube.com/watch?v=0MaWgHKWGIg

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 496
6.7.2008 9:33:37   
gigi1
Rubinka ja šit je, čeprav sem šla na BHCG in sem že po tem zaključila zadevo in mi je bilo nekako lažje...
Nimam nič pingvinov. Kot si rekla jovo na novo... Pa mi ne bo težko. Meni je bilo najtežje od testa do UZ. Vse ostalo je mačji kašelj user posted image .
Super, da imaš pingvinčke. Meni se to zdi en tak dober bckp. Se nekako bolj varno počutiš.
Mislim nate in upam, da zaenkrat ne boš rabila pingvinčkov user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 497
6.7.2008 9:50:46   
Abra
Gigi, knjige ti še ne morem posodi, jo še Dajamaja bere, čeprav sem prepričana, da je ne rabiš, glede na to, da ti je v prvem postopku ratalo, bo v drugem tut. Ne vem, kje je pri vaju problem, knjiga govori o nepojasnjeni neplodnosti in ponavljajočih ss.

Daisy, pri takem vremenu ni čudno, da te vse živo daje. Pridno nabiraj čebelce, pa bo kmalu bolje. Pazi le, da ti ne bo ozon preveč v glavo stopu user posted image

Rubin, držim pesti za jutri! Utrujenost je dober znak, to je tudi vse kar je mene doletelo. Sej je čisto fajn, če ti ni slabo. Je že ta vročina dovolj, zato slabosti pa res nič ne pogrešam user posted image

Gita user posted image user posted image lepo število, zdaj so se pa že lepo oplodila user posted image

Dajamaja, pa sem ravno Gigi napisala, da še bereš user posted image user posted image a misliš, da bi jaz kar Rešu knjigo posodila user posted image user posted image bi mu jo morala pred dopustom nest, da mu zdaj ne bi blo dolgčas user posted image
Kakšnih hlač si pa jaz po netu ne upam kupovat, moram probat, sej si me vidla user posted image pa tut jaz sem tko zahtevna, si raje nč ne kupim, če ni ravno to, kar si želim... sploh kake enobarvne stvari mi ne sedejo najbolje, sem k en otrok, pa sej si me vidla .. user posted image tut oblečena tko user posted image
Sem pa še vedno persilka, arielka, weiseriese .... sem prav vesela, da se je nehalo.

Pija, ti si že nazaj?? Kratko in sladko? user posted image Boš kaj poročala, pa kakšno slikco nalimala, pa poročno moramo še tudi videt user posted image

Oktavija, bemti! user posted image ta tečka pa res ne ve, kdaj ni zaželjena. user posted image

Grethy pa najbrž že greje otročka? user posted image

Držim pesti za vse!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 498
6.7.2008 9:54:59   
Zvezdica
Oktavija user posted image user posted image user posted image user posted image En user posted image zate.

Sapi navijam zate...

Grethy... danes je sam tvoj dan. Držim pesti.

Miška, gigi, nokes, dajčimajči, abra JUTRO
.
Nokes, daj polulaj to palčko in nam naredi mal veseljauser posted image

Rubin, ne morem si prestavljat skozi kaj greš, ker je tvoja situacija drugačna k moja. Držim pesti, da bo ta čas naredil svoje in boš jutri vidla user posted image .

Z mano je pa tkole. Včeraj ponoč, torej iz sobote na nedeljo, sem ponoči lulala in je nekaj prometriuma bilo rozauser posted image

Danes se zbudim, grem lulat in spet. Ampapk včeraj je bilo samo to. Danes pa upam, da je temu konec. To je res ena živčna vojna. gigi, piomirila si me s tem kar ti dr V povedal, ma jast bi kar reša poklicala... Nikjer ne najdem nič o teh primerihuser posted image
Tako, zdaj grem gledat, da spet kaj ne teče... pol pa kavo pit. Bo še katera?

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 6.7.2008 9:55:24 >

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 499
6.7.2008 10:13:45   
Abra
Zvezdica, jaz sem prejšnji teden precej krvavela, niso to bli izcedki, pa je blo ok. Sicer po tahudi krvavitvi nisem več bla na uz, sem nekako pozivina in prepričana, da je ok. Tudi meni sta se obe pikici prijeli, le da je druga precej prej omagala. G je rekla, da lahko ta povzroča krvavitve, ni pa nujno. Jaz sem brala, da je pri ivf nosečkah več krvavitev, zakaj, ne vem. Mogoče zao, ker že itak težje zanosimo al pa je vzrok v hormonih, ki jih dobivamo. Sem ti pa že zadnjič napisala, da poznam eno, ki ji je en otroček umrl na sredi nosečnosti, pa je z drugo blo vse ok. Te stvari se dogajajo, vedno sledi pa tisto vprašanje, zakaj ravno meni .. tvoj medvedek je že tak korenjak in borec, da bo ziher vse ok. Jaz sem čisto prepričana v to.
Še ene punce se spomnim, ki se ji je to zgodilo. Sicer malo prej. Amelii sta na prvem UZ utripala dva srčka, potem pa je en odmrl. Vsake toliko se tuki javi, mislim, da je takrat ene dva tedna za mano zanosila in je že skoraj pred porodom. Je avgustovka, kot Sayuri.
Hvala za kavico, tudi jaz sem jo danes po dolgem času pila user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?