|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
5.7.2008 11:18:28   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dejzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Lejo naša borko kaj si popustilauser posted image .NEMA!!!!!!!!

Ne me kregat. user posted image user posted image user posted image

Oooooo pa še kako,bi jih dobil čez rit,da bi imela rdečo kot na semaforju.Le pazi se meuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj je zdej to?A smo postali asocialni al kaj?Porka duš?

A čebelce nabirašuser posted image ?Si pa pridnauser posted image No vidiš tako je trebauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 451
5.7.2008 11:23:17   
pikovit
No tako zdaj grem pa flancat solato,da bomo imeli kaj za jestuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 452
5.7.2008 11:24:10   
gigi1
O ooo Dejzika se je pojavla! Z Arnejo sta pa telepatsko povezani, s skupaj pojavljata in izginata user posted image .
Dej ti ta soušlrelejšns mal popravi, pa se nam pridruži naslednjič. Se bomo skup narežale!

Glorija ti boš pa prej rodila, preden bom do naslednjega postopka prilezla user posted image  user posted image . Ni več dolgo. Kolk si pa že okrogla?

Konina pa vi 3je?

Pikovitka kako je bilo naprej na žurki?? Si pozdravila in čestitala v našem imenu?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 453
5.7.2008 11:35:37   
pikovit
Gigi sem pozdravila.Je bila vesela vaših pozdravov.Je rekla,da ste vse ful face.Sva bili pa sami dve,ker ena je na morju,pa nič povedala,ta druga je pa nekaj zabluzila.Sva se imeli krasno.Kot vednouser posted image še dobro,da sem bila včeraj z avtom,ker naju je imelo,da se ga napijeva do konca in naprej.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 454
5.7.2008 11:44:14   
Zvezdica
Najprej dobro jutro al pa dober danuser posted image

Nisem najbl spala, ker sem mal prestrašenuser posted image ...ne morem iz svoje kože.
Zdaj sem pomirjena, otrok hoče bit z mano pa konc.

Na hitro
Gita14 - punkcija

Naj bo neboleča, čimveč jajčec in dobrih plavalčkov!

Grem pripravit kaj za zgodnje kosilo....

Se slišimo kasneje.

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 455
5.7.2008 12:05:24   
hedviga
Daaan!
A ste vidle babnice, kokr se je Hedi včeri domov postrgala, se je vlilo. Se mi je zdelo, da bi vam malo pasalo, pa sem mal počarala...čirule, čarule...in evo dež!user posted image user posted image

Torej, včeri je blo spet luuuštno in veselo. Posebne zahvale seveda gostiteljici, ki ima tako lep hladilnik, da človeku kar solze na oči pridejo. Potem je še tako pico skupaj spravila, da je Hedi skor okol padla (in normalno, sem se najbolj nabasala....)! Bravo, Mišmiš, vsi prikloni!!
Gigi, sej...kaj nej rečem...mojster v vseh pogledih. Pa ti si, resno, za ožent!!

Torej vsem, ki vas ni bilo:pojma nimate kaj ste zamudile, spet so ble samo kozlarije in smeh na sporedu.
Edino Hedi, je ob 22:30 omagala in se odcijazila v ajavce. Res, pupe, prec sem zaspala, kokr sem domu prišla. In do 8. sem  vlekla.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 456
5.7.2008 12:21:16   
Rubin.
o Mismis kaj naj rečem? V tolažbo ti pošiljam:

user posted image .

Sicer pa verjamem, da so te včeraj punce z rr spravile v dobro voljo. Mislim, da je pogovor najboljša tolažba. Sem pa resnično upala, da se nam je odprlo in da bomo zdaj kar vse noseče, iluzionarno, vem.

DaisyE, če hočeš dobre novičke moraš iti na temo Rodili smo!, tam so vedno dobre novičke, tukaj na ivf pa kakor kdaj. Sicer pa tvoje misli niso preveč dobre, ne rečem za nekaj dni, če pa se vlečejo, pa ne. Sicer pa tudi pri sebi opažam, da nisem več tako pozitivno naravnana in si grem v ponedeljek kupit knjigo SKRIVNOST, kaj veš mogoče tudi tebi pomaga, poskusiti ni greh.

Pri meni še vedno nobenih sprememb, popoldne utrujena, kot da bi pretekla maraton, apetit se mi je povečal, slabosti pa še vedno nobenih user posted image , pa sem že sredi 8 tedna.

Držim pesti za vse trepetalke!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 457
5.7.2008 12:23:45   
Rubin.
O pismo kakšna velika slika??????????' Upam, da vas ne bo kapuser posted image , ampak mismis si jo zaluži user posted image .

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 458
5.7.2008 12:46:26   
ledenka
ej cvekalke moje user posted image  mismis, kajsica, gigi, pikovitka in seveda nasa sveza nosecka hedika user posted image  super je bilo, mi je bilo ful zal, da sem morala na hitro it user posted image  mismis, ampak tale stanga pr teb kar klice, da se jo uporabi user posted image  lahk za kako dekliscino, sej se kup punc poroca zadnje cajte user posted image  

lepo se mejte, moram mal na trg... eh, tele nabave user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 459
5.7.2008 13:20:45   
GITA14
punce zlate ste, res ste vso bolečino odgnale, sploh ne vem, da sem bla na punkciji.
pridelala sem 7 celic, zdej se pa pustmo presenetit, v četrtek imam transfer.
danes je blo zelo veliko tranferjev okoli 11 punc in samo dve punkciji.

zdej ko sem doma vas bom bolj brala

zdej grem pa mal dremat

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 460
5.7.2008 13:23:55   
gloria
Gigi okrogla hmmm....vse mam bolj v trebuhu in to bolj odzgori(drugi deli telesa so za zdej nespremenjeniuser posted image )....po eni strani bo pa dober da jaz prej rodim da ko boš ti v postopku že veselo navijamuser posted image user posted image user posted image
Gita zdej bodo pa kmal novičke......

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
5.7.2008 13:25:34   
gloria
Gita pa ti si že tukaj.... user posted image user posted image user posted image  za 7 celic in nebolečo punkcijo.....ful sem vesela za te

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 462
5.7.2008 13:28:00   
nokes
gita, bravo za 7 celic, pravljično število user posted image user posted image , do četrtka pa bodi na izi, da se pripraviš na otroke user posted image

11 za ET?? uau! te so ponedeljčice, se vidi, da bodo zaprli.

nokes

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 463
5.7.2008 13:28:18   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Gita pa ti si že tukaj.... user posted image user posted image user posted image  za 7 celic in nebolečo punkcijo.....ful sem vesela za te

Se pridružujem. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 464
5.7.2008 13:31:09   
gigi1
Gitka user posted image  user posted image  user posted image  super pridelek! Ti kar počivaj. danes si res zaslužiš.

Rubinka, to da imaš apetit in si utrujena je kar dober znak. Upam, upam...user posted image

Hedi mislim, da je tolko čvek na kupu kar dobro vabilo za dež user posted image  user posted image  user posted image

Pikovitka škoda, da je nisi kar s sabo pripeljala. Bi nam vsem zlaufalo...pol pa.. boga štanga user posted image  user posted image  user posted image

Zvezdica Medo je velik borec. Nehaj skrbeti (vseeno pa počivaj user posted image )

Glorija user posted image  ja boš lahko kakšen piček spila (samo 1ga, ker boš dojila user posted image ), da nazdraviš mojemu srčku user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 465
5.7.2008 13:36:18   
gloria
Gigi zmenjenouser posted image ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 466
5.7.2008 13:46:14   
gigi1
Nokes a veš kaj? Jst pa mislim, da maš ti že tolk hormona, da greš lahk že jutr lulat na palčko, pa bo +!

Oktavija, ti bi pa tud že lahk dobro novičko sporočila!

Dans grem spet na piknik in ne vem če se bom še kej oglasila zato:

GREEEEETTKAAAAA NAŠA!!!!!

FUUUUL NAVIIIJAMOOO!
Da se pingvinčka lepo odmrzneta in se jutri sprakirata v toplo naročje najboljše bodoče mamice na svetu!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 467
5.7.2008 13:50:55   
Rubin.
Nokes a veš kaj? Jst pa mislim, da maš ti že tolk hormona, da greš lahk že jutr lulat na palčko, pa bo +!

Sta rekli, da bosta v ponedeljek, upam da bo res 7.7. srečen dan.

Bravo Gitka!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 468
5.7.2008 13:55:41   
gigi1
Preden zapustim prizorišče..
A katera ve, kaj je z našo Malo?
Pa z Netko?
Me kar skrbi, ker se nič ne oglasita user posted image

Rooožicaaa! Javiii se! Kako preživljaš tele dneve?
Te bom po telefonu nadlegovala! Boš vidla! user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 469
5.7.2008 13:59:52   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Sta rekli, da bosta v ponedeljek, upam da bo res 7.7. srečen dan.

Bravo Gitka!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rubinka, da bi se ti besede pozlatile! 07.07. srečen dan za vse vas, ki boste testke delale in UZ. Pa tudi za nas ostale, ker bomo neskončno vesele za vas user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 470
5.7.2008 14:50:19   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

GREEEEETTKAAAAA NAŠA!!!!!

FUUUUL NAVIIIJAMOOO!
Da se pingvinčka lepo odmrzneta in se jutri sprakirata v toplo naročje najboljše bodoče mamice na svetu!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej se pod tole podišem !!!!

Ste se za danes že vse zgleda zmenle user posted image , preden sem se privlekla.  

Arneja, dušica draga, meni je ta mesec tudi zamujala, pa bol plašno začela, na koncu pa pokazala, kdo je glavni. Tko, še dvakrat ji pustim veselje, potem ma pa dost! Bomo blizu, ne!?

Dejzika, ne ga s_rat! Kakšna depresija? Ti kar naprej okol hod in čebele nabiraj, bo sam dober del v naslednjem fajtu!  Jaz bi tudi rada, pa enostavno ne pridem zraven še z rekreacijo... vsakič nov izgovor pri roki user posted image  Dej se kej gor prikaž na pirjadi - men bi četrtek sila dobro del!  

Gigi, jaz sem iz Celja in se selim v bližnjo vas. Si kje blizu? Se kr dobiva!

Abra, kako sem vesela, da si persilka!!! Naj tako ostane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nadur je res dost - so pa plačane in zdaj ko zidamo se jih ne branim. Imamo pa tudi res grdo gužvo..... Pa ob sobotah je še najlepš delat,  ker te nihče ne moti in dosti več naredimo kot čez teden.  Kaj pa če bi ti mal na Neckerman na webu pogledala za cunjice ... se mi zdi, da sem v katalogih vedno videla kaj primernega za nosečke .. kakšne legice in tunike ipd. Knjigo sem že prebrala, zdej si še skeniram poglavja, ki me zanimajo, da nesem Rešu user posted image  in pol mene ven odnesejo user posted image .

Rubin, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gita, čestitke za 7 jajčk!!!! Tko na toplem kot je zdaj, se bodo gotovo zvalile v maminega pišeta. Srečno!

Srečno tudi vsem trepetalkam in nosečkam še vnaprej!
Zdaj grem pa tudi naprej še mal na hišo delat, pa da pade vselitveni žur čimprej.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 471
5.7.2008 16:37:42   
pikovit
Sem hotla neki napisat,pa sem pozabla kajuser posted image še enkrat pa se mi ne da brat.Evo danes dan preživela za mešalcemuser posted image ,okolica hiše pa že dobiva svojo podobouser posted image user posted image user posted image user posted image Počasi pa bouser posted image

Gitka bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 472
5.7.2008 17:27:52   
mismis
Gita, BRAVO za pravljično število celic user posted image user posted image user posted image . Za četrtek, ti pa želim, da dobiš dve najlepši nazaj.

Rubin, tebi pa prav posebna hvala za mr Darcy, tale fotka je prav fantastična. Bemti ma ta tip meni bajne oči in pogled. Za ponedeljek pa močno stiskam pestke, da bo vse v redu s tvojo pikico.user posted image

Abra, čestitke za persiluser posted image

Pikovit, res škoda da si morala iti, če bi vedela, da sta same, bi lahko tudi prijateljica prišla, sej se ti že rekla, da je faca

Vse, ki ste zamudile včerajšnji večer, vam je lahko žal, bila je to RR v živo...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 473
5.7.2008 17:30:38   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 06.07.
Grethy - ET

Četrtek, 10.07.
Gita14 - ET

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 07.07.
Rubin - UZ

Četrtek, 10.07.
Tadeja81 - NS

Petek, 11.07.
Abra - NS
Mačka27 - UZ
Zvezdica - UZ

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

Sreda, 16.07.
Hedviga - UZ

Petek, 18.07.
Linda25 - UZ

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Oktavija  greje user posted image - TEST 07.07.2008
Persida  greje  ?user posted image - TEST 08.07.2008
Nokes  greje user posted image user posted image   - TEST 11.07.2008
 Mlinčka  greje user posted image    - TEST 11.07.2008 
 Sapi greje  user posted image user posted image   - TEST 15.07.2008
Netka34 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Rožica29 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, ET 18.06.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, ET 25.6.) 
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ, ET 29.06.)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • Nokes (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, ET 25.6.)
  • oktavija (1.IVF/ICSI)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
  • lucka25 (1. IVF, PO)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • Kajsica (IVF, GK LJ)
  • Lučka25 (dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubinuser posted image , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 474
5.7.2008 18:03:58   
oktavija2
Čao čveke!!!!

Okatvija samo sporoča, da še ni sprememb in da se tetauser posted image  še ni oglasila tako da upamo da bo testek v ponedeljek pokazal velik +!!!!!

Hvala ker držite pestke zame!!!!user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim!!!!

oktavija2 = oktavija, sem prijavljena na drugem računalniku in imam drugo ime oz.dodano dvojko

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?