|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
5.7.2008 1:31:55   
mismis
no pri nas je končno dež, ohladitve so na poti, JUPI

Dany82, najprej dobrodošla med nami. Meni je G rekla, eno leto delati na user posted image ostalo je vprašanje, sicer sem res starejša kot ti, ampak leto in pol. Vprašaj jo oz. zahtevaj napotnico za umetno, zgubiti nimaš tko kaj, če vama vmes rata po naravni poti pa še toliko bolje.
Zvezdica,  zelo mi je hudo za mucka, ampak imaš vsaj še medota in Liamauser posted image user posted image user posted image

tedeja81, upam da bo ju3 bolje glede tvojih slabostiuser posted image

Je res je imela mismis dons žur, kao zabavo, srečale smo se pa tako ali tako standard bejbe, pa si tako žečim, da di spoznala še ostale...naslednjič bojle, da si organizirate in najdete čas...

Žiži, Pikovit, Hedi, Kajisica, Ledenka...hvala za vse, lepo vas je bilo spet videti, kot kaže je brez nas RR res mrtvauser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 426
5.7.2008 1:35:14   
mismis
Lučka25

tebi pa moram napisati posebej post, zelo si pridna, ful veliko pišeš in se trudiš vklopiti med nas in ti ratuje...
Sej ne, da ostale ne opazim, pač ti si mi padla v oči.

Bravo, kar tako naprej, upam in želim si, da bi ti čimprej uspelo user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 427
5.7.2008 2:02:10   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 05.07.
Gita14 - punkcija

Nedelja, 06.07.
Grethy - ET
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 07.07.
Rubin - UZ

Četrtek, 10.07.
Tadeja81 - NS

Petek, 11.07.
Abra - NS
Mačka27 - UZ
Zvezdica - UZ

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

Sreda, 16.07.
Hedviga - UZ

Petek, 18.07.
Linda25 - UZ

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Oktavija  greje user posted image - TEST 07.07.2008
Persida  greje  ?user posted image - TEST 08.07.2008
Nokes  greje user posted image user posted image   - TEST 11.07.2008
 Mlinčka  greje user posted image    - TEST 11.07.2008 
 Sapi greje  user posted image user posted image   - TEST 15.07.2008
Netka34 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Rožica29 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, ET 18.06.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, ET 25.6.) 
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ, ET 29.06.)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • Nokes (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, ET 25.6.)
  • oktavija (1.IVF/ICSI)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
  • lucka25 (1. IVF, PO)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • Kajsica (IVF, GK LJ)
  • Lučka25 (dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubinuser posted image , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 428
5.7.2008 2:04:22   
mismis
Gita

dobro opravi danes, pestke in navijanje samo zate....

user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 429
5.7.2008 7:14:43   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Gita

dobro opravi danes, pestke in navijanje samo zate....

user posted image user posted image

seveda se pridružujem takšnim luštnim navijačicam, user posted image

hvala mišmiš & co., ker ste zrihtale dež in svežino, tale noč je bila zuuuuper za šlafatuser posted image user posted image , danes boste podaljšale a ne? no, po moje je gigi že kakšne kifle zamesla, pa mal pajčevin ometla, sam ona je pač vunderbaba. lepo pankajte, zjutraj je najslajše!

jaz sem pa bila včeraj zelo slabo, sem cel popoldan prespala, v postlo sem šla ob pol devetih in koma do jutra. vmes pa user posted image . danes ko rožica, saj res rožica, kako tvoje pikice?

trepetalk nas je kar nekaj, pa od (skoraj) nobene ne bev ne mev, ok: sapi, jutro!!!, mlinčka uživa na morju, a borko plava v šlaufku? ha-ha, oktavija, še sam 2x spat, pa testek, ostale upam, da ste super in se imate lepo.

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 430
5.7.2008 7:21:49   
sapi
Dobro jutro punce vidim, da je bil včerajšnji žur uspešen, ker samo jaz strašim tako zgodaj, a še počivateuser posted image ...

Gita uspešno in čim manja bolečo punkcijo danes ...

sapi

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 431
5.7.2008 7:24:35   
sapi
Sem tolk dolgo čarala, da si me prehitela, nokes sami dobri simptomi ... na obzorju je nova srečka nosečka ...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 432
5.7.2008 7:34:16   
mismis
Je kdo rekel, da bomo mi danes dolgo spali?

ha ha ha, bejbe moje jest sem že s sprehoda nazaj, sva šla s user posted image zjutraj v gozd, da dečko opravi svoje, zato pa ste me vse prehitele, drugače bi bila jaz prva tukaj gor.

Nokes, jest mislim, da ti lahko jutri brez problemov narediš test in bo pokazal plus. Nekako vem, da je tebi uspelo.
Veliko sreče

Gita, kot sem že napisala, dobro opravi danes.

Sapi, kaj ti tudi ne moreš spati?

Vsem ostalim, ki še vedno luštno spijo pa želim prav lep dan. Upam, da bo sonce, da nabacim še malo brown bojeuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 433
5.7.2008 7:36:19   
nokes
ha-hauser posted image , mislim, da mi je očitno prvič uspelo eno prehitet s tipkanjem, meni se dogaja istouser posted image user posted image

kak si ti? danes si, če mi gre štetje na prste, 6. dan?

nokes

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 434
5.7.2008 7:44:11   
nokes

Je kdo rekel, da bomo mi danes dolgo spali?

ha ha ha, bejbe moje jest sem že s sprehoda nazaj, sva šla s user posted image zjutraj v gozd, da dečko opravi svoje, zato pa ste me vse prehitele, drugače bi bila jaz prva tukaj gor.

tudi jaz sem danes svojega user posted image  počastila z dooolgim jutranjim sprehodom, se mi tako smili, ker je tako vroče. No, danes je bil total razposajen, me je moja budilka zbudil pred šesto, in sva dobro uro kolovratila okoli, jutra so res super, miiiir!!!

Nokes, jest mislim, da ti lahko jutri brez problemov narediš test in bo pokazal plus. Nekako vem, da je tebi uspelo.
Veliko sreče

veš, sploh ne upam pomislit na to, jemljem kar vsaki dan sproti, razmišljam o testu v ponedeljek, mogoče. seveda boste prve vedele user posted image

daj miška, povej kako ste se imele? luštno, ne?

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 435
5.7.2008 7:59:36   
gigi1
Sobota, 05.07.
Gita14 - punkcija

Naj bo neboleča, čimveč jajčec in dobrih plavalčkov!

Jutro bejbe!

Nokes je pa slabo, Nokes je pa slabo....user posted image user posted image user posted image

Sapi 6 dan! Kako si danes? Kaj dogaja?

Miška si se naspala? Pridna si!
Žižek dans šele ob 7ih vstala. Nič pridna!

Miška res hvala za vse! Me pa rita dans boli od sedenja. Klinc, k ne znam domov user posted image  user posted image  user posted image

Ostale srečevalke - lepo vas je bilo videti.
Ajsi , tebe pa spoznati, k sem te zadnjič zamudila user posted image
In tko, kot je Miška rekla. Prav fino bi bilo naslednjič videti še katero od vas, ki je še nismo spoznale

Lep dan vsem! Danes res kaže, da bo prijetno

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 436
5.7.2008 8:05:15   
arneja
Hojla, bejbike moje user posted image .

Ste ga pridno požurale včeraj user posted image ? Je kar deževati začelo, ko ste toliko čvekale user posted image .

Mismis, da je morala spet ta presneta hudičevka priti user posted image . Ampak na srečo imaš eskimčke, tako da kar z dobro voljo naprej, da bo vesela mamica ponje prišla in je ne dolgih devet mesecev ne bodo hoteli zapustiti user posted image . Se pravi se nam septembra pridužiš? Nas bo toliko, da bo moralo uspeti user posted image .

Jaz sem prejle delala CB mini, ker mi je ravno eden ostal. Je danes 29. dan, tete M pa še od nikoder. Nosečniškega znaka seveda ni bilo nobenega (bo sploh kdaj kakšen user posted image ), ampak, ker greva naslednjo soboto na morje, bi rada, da se čimprej prikaže, da bomo na morju lepi. No, je CB seveda pokazal minus - se človek takole prav vpraša, če bo tudi nam za vraga sploh kdaj uspelo zanositi user posted image .

Zvezdica, ti kar božaj bušija, da bo medvedek užival pri tebi. Mi je žal za mucka, ampak očitno je tako moralo biti user posted image .

Abra, izcedki so se zdaj pobrali, ne user posted image ? Ti tudi pridno božaj bušija, da se bo pikica pri tebi fino počutila user posted image .

Gigi, ti si zares prava carica user posted image . Vedno pozabim napisati, ampak si tudi meni super punca user posted image . In septemra vem, da boš moja sonosečka postala user posted image .

Pikovit, še dva meseca pa boš gospa poročena user posted image . A pošlješ tudi meni podatke od tiste gospe Agate, prosim? Kaj boš pa pri prehrani pazila?

Aja, jaz s hrano spet nisem več pridna user posted image . Sem se na morju začela s sladoledom basati user posted image . Mogoče bom bolj pridna avgusta, mah, si grem kar ne jetra, ker ne znam biti disciplinirana, kar se tega tiče.

Nokec, ti pa glej, da v ponedeljek plusek nalulaš user posted image .

Sapi, kakšne znakce imaš pa kaj ti? Same nosečniške, ne user posted image ?

Kajsica, kako si kaj ti? Imate še kar izpite na faksu? Jaz bi mogoče lahko spet tiste limonce začela piti.

Dajamaja, kdaj pa ti v kakšen nov postopek nameravaš?

Hedi, frajla, te pikica ponoči pusti spati user posted image ? Itak, da bo vse ok na UZ. Ti samo zabavaj svojo pikico kot tu gor nas user posted image .

Pozdrav tudi ostalim borkam. Se moj sonček prebuja v novo jutro user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 437
5.7.2008 8:15:37   
gigi1
Arnejči sem te prav vesela. Saj veš, da te vsako jutro pogrešam.
Vidva pa kar na morčka?
Lej lubica, vse bomo noseče prej ali slej! Stran s slabimi mislimi in dvomi! Res začni verjeti, pa bo! Lepo se spočijata na morčku. Uživajta drug v drugem, se cartajta in malo pozabita na vse tole. ..
To je tako kot bolečina...bolj si v krču, bolj te boli in obratno če se sprostiš manj in veliko več možnosti imaš, da se ti zgodijo same lepe stvari user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 438
5.7.2008 8:18:16   
lučka 25

Lučka25

tebi pa moram napisati posebej post, zelo si pridna, ful veliko pišeš in se trudiš vklopiti med nas in ti ratuje...
Sej ne, da ostale ne opazim, pač ti si mi padla v oči.

Bravo, kar tako naprej, upam in želim si, da bi ti čimprej uspelo user posted image user posted image user posted image

Hvala prvič in hvala drugič. user posted image  Za lepe misli pa še posebej. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 439
5.7.2008 8:25:21   
lučka 25
Gita, uspešno punkcijo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bolečine pa naj gredo kar kam drugam in ni treba, da se motajo okoli tebe.user posted image

nokes, še malo pa bo 11.7., ko bo dan D. Naj bo srečen. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

sapi, ti pa ne zaostajaš dolgo za nokes, zatotudi zate že sedaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

gig, kako si? Si že v elementu in vsa dobra volje.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 440
5.7.2008 8:26:37   
gigi1
Lučka se podpišem pod Miškine besede. Prve in druge user posted image  user posted image  user posted image

Miška a ti nisi mogla spat? Sem vidla, da si se še ob 2eh oglašala.

Grem se v akcijo spravt.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 441
5.7.2008 8:29:16   
lučka 25
gigi, hvala. user posted image

Zdaj pa hitro v akcijo, samo ne pa prehitro, da se ti ne mo potem user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 442
5.7.2008 8:42:32   
Abra
Dobro jutro! user posted image jaz sem spet vesela, včeraj ni blo nič izcedkov, danes bi lahko pa spet delala reklamo za ariel user posted image user posted image user posted image naj tko tut ostane.
Očitno ste včeraj spet uživale. Hvala za dež, ne veste, kako je pasalo user posted image zdaj vem, kaj je potrebno, ko vreme predolgo kuha user posted image

Gigi, jaz sem bla z AS že prepričana, samo za tajming ne user posted image in sva šla včeraj lepo v šoping, sicer samo na rudnik, kjer ga pa nisva dobila ... bo treba v btc, tut po cunje. Čeprav, sem si kupla prvo nosečniško stvar user posted image majčko in dvoje 3/4 hlače, te so normalne, samo večja cifra in se s trakco regulirajo v pasu, pač za bolj debele user posted image user posted image nosečniških še ne mislim nosit, s tisim elastičnim pasom do jošk, se skuham v tej vročini user posted image 3/4 hlače sicer niso moje priljubljene, po mojem sem jih prvič kupla, ma nisem imela kaj zbirat.
Za toxo pa jaz u nisem ziher, v otrošvu bi jo najbrž tut lahko dobila, samo nikoli ni blo okrog mačk, bom drug teden zvedla. Očitno so izvidi ok, drugače bi me sestra že poklicala, vsaj tko je rekla.
Aja, hvala za ponudbo, če bom spet preutrujena za šoping, se bom priporočila, pa razlog za kavico bo, kajne?

Zvezdica, ta doner kebab pa res ni ne vem kaj. To se v Nemčiji pripravlja in oskrbuje celo Evropo, pred parimi leti so imeli neko frko s kakovostjo mesa. Pravega pa po mojem v LJ noben nima, tazga, ki ga sami pripravijo. JAz imam že nasplošno bolj švoh želodec, pa se takih stvari izogibam.

Dajčimajči, kdaj bo pa dopust? Sam nadure delaš, bo treba še kaj izkoristit user posted image

dany82, nihče te ne bo dal kar v ivf brez kakršnihkoli preiskav. Veliko možnosti je, da ti tudi s kako drugo pomočjo uspe, predvsem je potrebno najprej najti vzrok. Zdaj so pa itak dopusti in je čisto vseeno, če dobiš napotnico jeseni. Lahko pa se med tem že odločiš, v katerem centru bi se zdravila in se tja naročiš, da ne boš pol še na to čakala, ko boš napotnico že imela v rokah.

Gita, naj bo čimveč lepih jajčk user posted image

nokes, tebi pa že slabo user posted image

Arneja, malo rdečega vinčka, pa bo tečka hitro tu, kadar je hočeš je pa ni od nikoder, kajne? Sladoled in malo svinjarije si pa le privošči. Saj je dopust, če človek ni zadovoljen tut ni ok. Boš pred postopkom spet začela, pa bo. Zdaj moraš najprej baterije filat.

Naredite si lep dan, danes se bo dalo lažje dihat user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 443
5.7.2008 9:28:27   
gigi1
Evo mene. Pavza med akcijo user posted image

Lučka naj te moj avatarček ne zavede. Včasih sem prav sitna. Sploh me PMS daje zadnja leta (čeprav se močno nazaj držim user posted image ). kaj mojga vpraši. Ma zih velik o tem za povedat user posted image

Abrica user posted image  user posted image  user posted image  bravo za reklamo. Kar tako naprej!
Jaaaa, bova meli razlog za kavico user posted image  user posted image  user posted image . A ti ga prec v ponedeljek kupim??? Pol boš pa povedala kdaj se dobiva? Sej te moram še za knjigo prosit, da mi jo posodiš za prebrat (tisto, ki si jo Dajči posodla).

Kajši si se naspala?? Očitno si u redu domov prišla. Ma, si pa kar daleč...

Kje ste zvezdice zaspanke???

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 444
5.7.2008 10:24:54   
DaisyE
Dobro jutro oz. dober dan. Sem rekla, moram malo lepih novič videt, pa sem se priklopila, no pol pa tole.

Miška, ki čem rečt? user posted image  Qurc gleda vse skup. Galone piva in ogromne količine sexa!

Rubin, abra in zvezdica, vam želim, da bo vse ok.

Hedi the witch - čestitke!

Kako pri nas? Zbiram čebelice in lazim povsod, kjer se zvečer temperatura spusti pod trideset. Pirčkam, bluzim, bentim. Malo se grem infertilnostni črni humor, malo razmišljam kaj čem sama s sabo počet, včasih mam eksistenčno in esenčno krizo, ampak to je bolj povezano z mojo kronološko starostjo, ki se nikakor ne ujema z mentalno. Čakam na penzijo user posted image user posted image user posted image  ampak, ker je do tja še daleč, se bom zaenkrat zadovoljila z dopustom. Aja pa na socialnem področju sem čisto popustila. Sem začela celo telefon izklapljat. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 445
5.7.2008 10:38:13   
gloria
Gita navijam za danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 446
5.7.2008 11:07:50   
pikovit
Dejzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Lejo naša borko kaj si popustilauser posted image .NEMA!!!!!!!!

Res je čas,da se nam pridružiš ob takih večerih,kot je bil včeraj.

Pivo,pivo,pivo,pol sladkiše od Gigi,pa pivo,pa kakšen čik,pa čik,pa čik,pol je padla pica,njami-mismis res je bila dobrauser posted image pa ful smeha in zaj_ebancije,pa spet pivo.

I TAKO VIŠE PUTAuser posted image

Samo škoda,ker sem mogla včeraj domov.Se mi je diza odprlauser posted image

Punce včeraj sem se imela res krasno in večkrat bo treba tole ponovit.Mismis in ostale hvala za vse.

Lovju all

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 447
5.7.2008 11:09:47   
pikovit
Punce,za vse nosečke ima moja soseda ful cunc.In jih prodaja po ugodni ceni.So rabljene in lepo ohranjene.Tako,da če katero zanima.Sem jih šla pogledat in so res lepe.Za začetek,ko otroc rastejo je to Qul

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 448
5.7.2008 11:10:12   
konina
gita, sedaj je verjetno že vse za tabo, ampak vseeno navijam in držim pesti, da je bilo uspešno. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 449
5.7.2008 11:14:29   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dejzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Lejo naša borko kaj si popustilauser posted image .NEMA!!!!!!!!

Ne me kregat. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?