|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
4.7.2008 21:19:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,zakaj pa carski??

.... ma ne vem, je bil prvič - urgnten, pa ful slaba izkušnja, so pikeca oživljali - prva ocena 1, pol 8, pa 8.... nisem se odpirala, sicer na koncu 9 cm,  ampak pikec ni mogel venuser posted image , pol so me pa po 18 urah peljali na Cr...

.....  in ker ne bi rada, da se to ponovi oz. da me spet pustijo, pa še epiduralne ne smem dobit, niti umetnih popadkov....zaradi predhodnega CR, pol se rajši kar v osnovi odločim za CR....imam to pravico, ker je bil že prvič......

... pa saj ne vem....če bi vedela, da bo ta šel ven normalno... bi rajši vaginalno......ma imam čas do naslednjega pregleda 11.8.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
4.7.2008 21:22:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ja,malo je bolje.Zgleda,da je tud vreme malo prispevalo.
Je pa se moj kar prestrašil,ko je prišel domov in me zagledal.
Zdaj pa še me je od mojga sestrična klicala,če bi drug tedn obadva tamala čuvala(10,7 let).Pa nevem če bom sposobna,glede na moje počutje zadnje dni.user posted image

naš pikec je imel par dni nazaj sošolca tu za 4 ure, pa sem morala gledati na njiju...vsaj ko sta bila v bazenu.... za ziher..... , pa sem bila cel čas na nogah in sem bila pol prav utrujena.....
...je bilo zmenjeno, da danes spet pride, pa je bil hvalabogu dež........ in sem vsaj malo lahko počivala ....user posted image , posledično pa je bil pikec ful tečenuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
4.7.2008 21:25:28   
gold fish
bubi - user posted image user posted image user posted image   žal mi je......,

...naš pa je ponavadi v bubijevih letih fasal angino....sicer smo vseeno šli po predlogu pediatra, ampak antibiotik z nami in omejeno gibanje v vodi..... pol pa veš kak to izgleda.....

...letos pa je še tolko  bolj user posted image , ker smo časovno omejene...... 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
4.7.2008 21:45:18   
ključek
No, evo, jaz tudi še nisem nič spakirala, pa mi očitno sploh ne bo treba. Bubi je fasal vodene koze, tako da ostanemo doma

joj, smotano!! user posted image user posted image user posted image
upam, da se bubi čim prej pozdravi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
4.7.2008 21:46:53   
gold fish
...si le prišla nazaj ...user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
4.7.2008 21:47:13   
ključek
Zdaj pa še me je od mojga sestrična klicala,če bi drug tedn obadva tamala čuvala(10,7 let).Pa nevem če bom sposobna,glede na moje počutje zadnje dni

če se ne boš počutila dobro, brez slabe vesti reči, da žal ne moreš. sej jaz imam tudi rada otroke, samo sedaj...........probam čim manj jih dvigovati, mirkati, laufati za njim.....me preveč zmatra..........pa nisem neki zoprna, sam zdej mislm najprej na najinega user posted image , pol pa na ostale................

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
4.7.2008 21:48:33   
ključek
...si le prišla nazaj

evo me.............user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
4.7.2008 21:49:32   
gold fish
.....čakam, da moja starša prideta z morja ...in da vidim slikice..... ali sploh začnem pakirat al ne...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
4.7.2008 21:49:42   
ključek
ne morem verjet, da smo na začetku tok čvekale, zdej je pa takšno zatišje.................mislm pa, da bolj ko se bo september bližal, bolj bomo pisale in "norele"...........user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
4.7.2008 21:50:28   
ključek
čakam, da moja starša prideta z morja ...in da vidim slikice..... ali sploh začnem pakirat al ne...

zakaj če sploh začneš pakirati???

Neposredna povezava do sporočila: 2560
4.7.2008 21:51:18   
gold fish
...moram videt kje stoji prikolica...če je wc dovolj blizu za nočne pohodeuser posted image ...... 

...pa ne vem kak se bom jaz ....nasedli kit...lahko zbasala dol z blazineuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2561
4.7.2008 21:52:10   
ključek
sem se tok napokala prejle...............sendvič (sicer samo kajzerca, ampak.........), 2x 0,5 l vode, en veeeeeelik kos torte, 2 nekatrini..............zdej bom pa počla...............user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
4.7.2008 21:52:52   
ključek
...pa ne vem kak se bom jaz ....nasedli kit...lahko zbasala dol z blazine

jaz že iz postelje težko vstajam................user posted image user posted image
svaka čast, k boš lezla iz blazine dol.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2563
4.7.2008 21:54:02   
gold fish
.... ma letos mam same probleme s tem dopustom....morja si želim kot vsaka user posted image , samo me pa dajejo letos neke tehnične zadeveuser posted image ...

....je pa zatišje zadnje čase res tu gor...pol pa mislimo še Sončke septembrk odpret..... katera bo sploh kaj pisala tam gor......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2564
4.7.2008 21:56:31   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz že iz postelje težko vstajam................user posted image user posted image
svaka čast, k boš lezla iz blazine dol.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...saj jaz mam tud že s posteljo probleme.....tak da blazina user posted image user posted image ...ampak sii mislim, do četrtka ...to je 4 dni pa nekak že bom..... zaradi mojih dveh pikecov.......pol pa pridem nazaj in se zdravim cel mesecuser posted image ....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 4.7.2008 21:57:10 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
4.7.2008 21:56:58   
ključek
....je pa zatišje zadnje čase res tu gor...pol pa mislimo še Sončke septembrk odpret..... katera bo sploh kaj pisala tam gor......

midve............pa Saraya...............pa še se bojo našle................user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače bova pa midve temo "gor" držali...............

Neposredna povezava do sporočila: 2566
4.7.2008 21:57:49   
gold fish
...zdaj sta prišla domov....grem čekrat, pa da slišim raport....se mogoče še javim, če ne pa še jutri......

Neposredna povezava do sporočila: 2567
4.7.2008 21:57:56   
ključek
saj jaz mam tud že s posteljo probleme.....tak da blazina

boš pa moža zbujala, da ti bo pomagal...............

Neposredna povezava do sporočila: 2568
4.7.2008 21:58:42   
ključek
...zdaj sta prišla domov....grem čekrat, pa da slišim raport....se mogoče še javim, če ne pa še jutri......

no, ok!! če pa se jutri ne slišva, pa uživajte, oglasi se, ko boš spet on-line..............user posted image user posted image user posted image   pa da se zmenimo za kavo, dokler smo že v stanju obiskov................user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 4.7.2008 21:59:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 2569
5.7.2008 0:39:01   
arabela*
oila babe.
Spet jaz,ena nočna ptica.Cel dan zanič,nesposobna za živet,sedaj pa sem v eni uri naredila vse,pa še film zravn pogledla.
Pa tako lepo dežuje,joj kak paše.
Babe,ne norite,še kako bomo pisale septembra,ko bomo že cartale.Sploh ponoči,ko čakaš na tisto uro,da mora dete jest,si pa res nimaš kaj druga počet,kot da čvekašuser posted image .No,vsaj jaz bom to prakticirala.Pri Aneji sem sedela,pa čakala,ko pa reva nisem vedela da rr obstajauser posted image user posted image .Tak da,bomo se že znašle nekako.
Vglavnem,babe,vidim da ste večina že pod rjuho.tak da bom tud jaz odracala počasi gor.
Vse tiste,ki odpotujete na obalo,mi maximalno uživajte,plavajte,se senčite,pa pridite v enem kosu nazajuser posted image
Amor real,tebi pa čestitke za diplomouser posted image .Vau,kje je to,mene še vse čaka.Bom pač pri 40. diplomiralauser posted image
Nočkouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
5.7.2008 8:44:17   
pf
Dobro jutro.
Najprej Amor real čestitke za opravljeno diplomo.
Bubi ne vem kaj ti naj rečem, kakšna škoda. Upam, da se sinek čimprej pozdravi.
Gold fish fajn se imejte na morju.
Saraya svaka ti čast, da tako dolgo zdržiš po koncu. Jaz ob 22.00 do 22.30 vsak dan že spim in do 7.00 nekje zjutraj. Sicer se premetavam, ampak spim pa. A nisi potem nič zaspana čez dan?
Včeraj sem si kupila Waleda olje za predpripravo poroda oz. za masiranje presredka. Uporablja se od 34. tedna dalje. A je to mišljeno od polnega 34. tedna, ali od polnega 33. tedna? A katera ve? Ravno v DM-u sem bila, pa sem si kar kupila, itak pa v sredo štartam 33. teden. Danes bo zgleda spet sončno in vroče, ampak malo dežja je pa pasalo. Malo bolje smo spali, pa še za vrt je dobro delo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
5.7.2008 9:05:21   
*bubi*
Dobro jutro!

Noč smo prespali, na pol z vročino, zbudil pa se je ful pikast po obrazku user posted image  Pa v očki ima eno, je že včeraj dobil Virolex mazilo user posted image

Joj, joj, letos nam je šlo že veliko stvari narobe, naj se vsaj nekaj izteče tako kot mora. Je še pol leta časa user posted image

me pa dajejo letos neke tehnične zadeve

Mislim, da ravno letos ni tistih posebnih tehničnih težav, ki znajo morje zagrenit user posted image user posted image user posted image

pf, saj ni važno, če od 33. ali 34. tedna, pomaga itak ne user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2572
5.7.2008 11:17:03   
arabela*
Jurto babeuser posted image .
Malo da nas na začetek strani spravim.Spet bo lep sonček.Pa mislim,da bo danes pri nas ognjemet zvečer.Gre katera??Mi gremo ,ko se shladi malo pokukat,sem tu doma,pa še nisem bila na  festivaluuser posted image .Malečka bo malo skakala na trampolinu.Jaz  pa bom seveda papcalauser posted image
pf,sprašuješ,če nisem zaspana čez dan.Ti povem,da sem uničena,da komaj zvečer zaživim.Ampak ne počivam popoldan,ker pol je še slabše.se pa tud mojuser posted image že sprašuje,kako sploh lahko funkcioniram,ko pa skoraj nič ne spim.Ampak jaz osebno neke želje po spanju ne čutim,ko pa sem drugače bolj zaspankauser posted image
bubi,pocartaj maleckega še od mene,pa naj čimprej mine,bogi revček.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
5.7.2008 12:38:45   
pf
Bubi to, da pomaga ali ne je bolj relativno. Vem, da mi ne more verjetno toliko pomagati, da ne bi nič rezali in nič šivali, ampak malo bolj prožno tkivo je baje. Nekaj malega že mora biti na tem, če toliko žensk to uporablja. Bomo videli. Jaz pravim, da pomaga, če si želiš, da pomaga. Ti povem septembra, ker si res želim, da bi pomagalo, ker me je šivanja in rezanja bolj strah kot poroda v celoti.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
5.7.2008 13:08:26   
lane31
Se oproščam za tako vdiranje......samo link bi vam posredovala ,pa če kero kaj zanima ,se mi javite po zs
http://oblekca.moj-album.com/
pa brez zamere
:oops: 

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.