|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
4.7.2008 15:49:04   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Pikovit, sem zasledila na trakcu, da se poročiš na isti dan kot moja sestričana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Ql.Še ena srečnicauser posted image Kje pa bo ohcet?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.7.2008 15:54:39   
Zvezdica

Zvezdica se pa še ni javila. Pomojem je pozabila mojo čifro vnest v gsm

Ma kako bi jast tebe pozabilauser posted image

Zdaj sem zmazala DVA kebaba, enga za medvedka in enga za mamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Tako mamo danes, namesto finih dunajcev pa mmmm kebabuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.7.2008 15:59:11   
pikovit
Zvezdica le glej kaj ješ,ker potem sosedom ne boš več zanimivauser posted image user posted image user posted image .Hec user posted image
Pa še čestitke za medijauser posted image user posted image user posted image Samo,da je vse OK.

Abrica sem prebrala,da si skoraj moja sosedauser posted image user posted image user posted image Jaz sem pa mal naprej od tebe,proti morjuuser posted image

Ledenka škoda,ker te ne bouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 403
4.7.2008 16:05:24   
pikovit
No tako zdaj pa moje poročilo:

Je bil danes moj pri Agathi-zeliščarki.Je zdrav in je bila zelo zadovoljna.Vsaj tak občutek sem dobila.Je bilo pa za mojega kar šok,ker kar mu je povedala,je bilo res.Je bil celo pot nazaj kar tiho in zamišljen.Njegov komentar je bil samo
NE MOREM VERJET.Ja punce moje to je biser od ženske.

Tako da zdaj morava pit skupaj čaje,jaz bom delala še kopeli,zelenjavni,sadni sokovi,pazila kaj jedla.....Zdaj gre pa zares.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 404
4.7.2008 16:15:46   
Hope2
Mismis, eh naj ga kura pikne, tole ni bilo prav nič lepo brat, ti vseeno raje želim slabosti, bruhanja, špikanja, nabiranja kg.... kot pa piksne pivauser posted image . Res škoda

Pikovit, ti pa si se res lotila projektauser posted image . A tale agata pa je mal čarovnica al kajuser posted image . Samo, da pomagauser posted image

Abra jaz sem si angelsaund kupila pri 9 tednih. Konec 10 tedna smo že slišali srček. Mažem si pa z baby oljem, in sploh ne rabim UZ gela, samo fajn na debelo namažem in ko opravim poslušanje, razmažem tole olje po celem trebuščku, bokih in joškah (ne rabiš kreme še za strijeuser posted image ). Superca zadeva in ti jo priporočam. Po vsakem zajtrku greva z možem nazaj v posteljo in poslušava, neki najlepšegauser posted image . Za izcedke pa držim pesti, da te minejouser posted image user posted image

Ostalim puncam v postopku veliko sreče pri user posted image user posted image , vsem nosečkam pa čim več uživanja v user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 405
4.7.2008 16:19:13   
pikovit
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Pikovit, ti pa si se res lotila projektauser posted image . A tale agata pa je mal čarovnica al kaj . Samo, da pomagauser posted image

Ja mater ti povem,da kamor gre bik naj gre pa še štrikuser posted image Ja Agatha je pa ta prava.Sej pravim,da mi gredo vsakič kocine pokonciuser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 406
4.7.2008 16:23:13   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Pikovit, ti pa si se res lotila projektauser posted image . A tale agata pa je mal čarovnica al kaj . Samo, da pomagauser posted image

Ja mater ti povem,da kamor gre bik naj gre pa še štrikuser posted image Ja Agatha je pa ta prava.Sej pravim,da mi gredo vsakič kocine pokonciuser posted image

Pikovitka, ti samo strumno naprej in slej ko prej boš nagrajena.

Kaj pa ta teta agat dela? Kako se pride do nje?

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 407
4.7.2008 16:29:00   
Hope2
Pikovit zadnjič si spraševala o sayuri. Se je danes javili pri nosečkah avgustovkah. Mogoče se še tu javi in pove kaj dogajauser posted image . Jaz ji želim lahek porod in da se čim prej vrne svojemu Filipuuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 408
4.7.2008 16:36:30   
pikovit
hope hvala za info.user posted image

Agatha ti pogleda jutranji urin in ti pove določene stvari,potem pa ti da čaje in sirup za pit.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 409
4.7.2008 16:41:22   
sayuri
Evo me. Še vedno v enem kosu user posted image . Cel teden ni delal net tukaj v porodnišnici user posted image
Sem prebrala, da ste v skrbeh zame user posted image . Jaz še kar nabiram kilometrino tukile po bolnici. user posted image Znam že ves hišni red na pamet user posted image MAlo sem že naveličana vsega skupaj. Komaj čakam, da mine še 14 dni, ko bosta user posted image user posted image končno v mojih rokah. user posted image

Pozdravček vsem user posted image

Aja, Abra, a boš imela NS tu v Postojni al v Dravljah?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 410
4.7.2008 16:59:55   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Pikovit, sem zasledila na trakcu, da se poročiš na isti dan kot moja sestričana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Ql.Še ena srečnicauser posted image Kje pa bo ohcet?

Obred bo v Štanjelu, cerkvena še ne vem, ohcet pa bo nekje nad Izolo. Nisem s Primorske in bolj malo poznam kje je kaj, pisnega vabila in zemljvida pa še nismo dobil, je še na poti.

Bom sedaj med vsemi sestričnami in bratranci edina, ki še ni poročena.user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 4.7.2008 17:00:37 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 411
4.7.2008 17:02:40   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Kokrkol, je moj medo pravi falot, je vsaj 3x brcnu....(mal je po ronbaldu), pa mahal, pa to je tko lepo. IN JAST VERJAMEM, da bo vse OK!!!!

user posted image user posted image user posted image  z medota in user posted image user posted image user posted image  za pozitivne misli. Vse bo OK!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 412
4.7.2008 17:05:01   
lučka 25
sayuri, naj bo čas v bolnici mineva bolj zanimivo in naj bo čas, ko bosta user posted image user posted image  k vama pravi in najlepši. user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 413
4.7.2008 17:24:59   
Abra
Tadeja, super. NS imaš pa dan pred mano, boš poročala user posted image

Gigi, bom šla najbrž kar kupit, zdej ne bo časa na akcije gledat al pa po netu naročat user posted image

Špelka, me veseli, da se imate fino user posted image jaz pa tut rastem user posted image čeprav je otroček še čist majhen.

Sapi, si na dobri poti user posted image

Zvezdica, seveda bi bilo bolje, če mucka ne bi blo zraven, takih zgodb je res veliko in važno je samo to, da je medo ok. In kot je Gigi napisala, če bi bla enojajčna bi bil problem. Lahko, da tvoja G še ni imela takega primera, pa je zato bolj v skrbeh in bo zato najbrž celo nosečnost bolj pozorna. Na srečo je vsaj medo borec user posted image
Pa s kako hrano se ti bašeš user posted image user posted image jaz sem zdej ful previdna, kake solate si v gostilnah sploh ne upam jest, dokler ne vem, če sem že prebolela toxo. Itak imam občutek, da je še nisem ... s kebabom sem se pa enkrat zastrupila in ga že neki let ne jem.

Pikovit, lokacije nisem čist točno definirala user posted image se bom pa očitno jutri mimo tebe peljala user posted image
Super, da sta spet v akciji. Čim boš poročena boš tudi noseča user posted image

Hope, super, tako zgodaj si že slišala? Samo ti si suhica in nimaš nč špehca na trebuhu. Jaz vzhajam ko potica user posted image user posted image

Sayuri še dva tedna in bomo stiskali pesti. Kako sta obrnjena, bo šlo naravno, kot si si želela? NS bom imela v Dravljah, Babnikova ima zdaj vsak dan, razen torka, ko je v PO, tuki ordinacijo. Ob torkih jo pa moja bivša G nadomešča, ki je zdaj v penziji. Sem bla ravno ta torek urgentno tam.

Uživajte danes!

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 414
4.7.2008 17:49:25   
gigi1
Abrica a smo te prepričale? Lahk ti jaz kupim. Mam babycenter čez cesto od službe (sam ne dans, sem že doma user posted image )
Ja, sem bila isto presrana kot ti, čeprav res mislim, da sem toxo že prebolela. Kot smrklja sem se povsod valjala user posted image  user posted image  user posted image  Mal se hecam...Veliko sem bila pri starih starših na kmetiji. Če je tam nisem fasala, pa tud ne vem..
Kaj pa če te spotoma poberem, pa se nam pridružiš?

Sayuri še malo. Še 14 dni. Vem, da ti gre počasi, ampak to je že čisto blizu user posted image  user posted image  user posted image .

Špelka kolk je lepo brat, da ste u redu user posted image  user posted image  user posted image

Pikica bravo za teto Pehto in za vaju. Jaz tud kar mislim, da bo ratalo že preden se bosta pofočkala v MB.user posted image

Hope dobra ideja tole z oljčkom. Si bom zapomnila za september, oktober user posted image

Sapi lahko, da je bila vgnezditvena bolečina. 1-4 dni po ET, vendar pravijo, da je lahko tudikakšen dan kasneje. user posted image  user posted image  user posted image .No, to je bila itak 4 noč! Torej! Mene je tudi fejst zabolelo. Brav neka čudna bolečina.

Ledenkica škoda, da te ne bo. Še žal ti bo user posted image

Lučka Štanjel je ful lep. Bravo za Primorsko. Sej vode pa tko ne boste pili user posted image

Zvezdica moja glej, da boš res počivala! Si mi obljubla danes! Zdej mam tud tvojga gsmja, te bom kontrolirala user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 415
4.7.2008 17:57:21   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lučka Štanjel je ful lep. Bravo za Primorsko. Sej vode pa tko ne boste pili user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 416
4.7.2008 18:12:14   
Zvezdica
Itak imam občutek, da je še nisem ... s kebabom sem se pa enkrat zastrupila in ga že neki let ne jem.

U bemti...zdaj sem pa prestrašena....
NIČ VEČ KEBABA!!!!

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 417
4.7.2008 18:12:40   
dajamaja
Najprej Mišmiš ... zelo, zelo mi je žal. Pozdravljam pa tvoj borben odziv. Kr u njega! Danes se sprosti v dobri družbi in svet bo lepši!

Gigi saj bi jaz že tudi rada vse vas spoznala, ampak mi nikakor ne znese. Jutri moram spet nadure nabirat in kolkr jaz sebe poznam, ne znam kmal domov z žurke, pol bi bil pa problem, kaj pametnega naredit. Bo treba enkrat na štajerskem zrihtat srečanje.

Abra, sam da je blo roza. Pa naj bo še nedolžno, nebeško belo in to do konca!!!! Res si že zaslužiš mirno nosečnost.

Zvezdica, ti pa kar dva kebaba user posted image  Žal mi je za muca! Upam in močno navijam, da bo v oporo svojemu bratu, medvedku! Tudi ti bi lahko zdaj zadihala.

Sapi, po moje je tudi tole čist lahko znak, da se spodaj nekaj razvija. Bo pa treba počakat. Kar nam ne gre najbolj od rok.

Pikovit, kot si rekla, user posted image paše tudi kar tako.  Skor edina dobra stvar med postopki user posted image . Kar me spomni .. bo treba rdeče spet ven prvlečt.

Sayuri, zdrži še malo (sej kaj drugega ti pravzaprav ne preostane user posted image ) in nagradi bosta kmalu pri tebi.  Meni se pa zdi, da je tak hitro minilo od tvojega +. Držim pesti za naravni porod!!!

Špelki tudi lep pozdrav!!! 

Mlinčka, kako si kaj!?!?!?

Daisy, je že za kej novih čebelc!?

Vsem pozdrav in hladno pivo ... je že večer user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 418
4.7.2008 18:15:48   
gigi1
AH Zvezdica ne se zdej sekirat! Če ga kupuješ na istem mestu in je vse OK je tudi zdaj. Kar je zelenjave notri je itak prepražena. Meso se je pa tolk cajta cvrlo, da tud nima kej bit. Nevarno je le, če je staro meso. Če ga dost prodajo, pa itak ni blema.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 419
4.7.2008 18:19:39   
gigi1
O Dajči, pa kje si ti? Na Štajerskem koncu? Al se tja selite? Sej lahk tud na ZS.

Btw par dni nazaj sem končno prebrala čudo od knjige Noge gor pa bo! A kera rabi? Men nč ne nuca. Pa tud tko je bolj..kaj pa vem. Saj sem že rekla...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 420
4.7.2008 18:23:55   
Zvezdica
Miška, še to,v petek 11.7.2008 imam spet pregled ob 13.45user posted image
Da vidimo mojga medvedkauser posted image
Komaj čakam.

Dajamaja, iz tvojih ust v božja ušesa.

Gigi, prav imaš...glede hrane. Prodajo pa ultra velikkkkkk. Največ meni sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image
Grem pod tuš.

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 421
4.7.2008 18:31:48   
gigi1
Oki punce uživajte.

Js grem k Miški na user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 422
4.7.2008 19:12:59   
Zvezdica
se mi je zdel, da ste vse pr miškiuser posted image user posted image user posted image

Je totalna beda na rr, če ima  miška žuruser posted image

Grem počivat (gigi)user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 423
4.7.2008 19:33:20   
dany82
tudi jaz raje berem kot pišem. Se mi zdi da imam tako malo pojma o teh stvareh, da sem raje kar tiho.

Je pa res, da sem danes, dobila user posted image , kar pomeni, da tudi tokrat nebo nič - sem jo kar dobro prenesla, v primerjavi z prejšnjimi meseci.  user posted image

Jaz sem šele septembra naročena pri G (njegovo mnenje je da moraš delat na user posted image  vsaj 1,5 leta, da te sploh da na kakšne preglede), in me kar grabi panika kako bomo začeli z pregledi. Je možno, da se že v septembru naročim na IVF (samoplačniško??), za vsak slučaj, da med preiskavami ne uspe?

upam da se moje vprašanje ne ponavlja.

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 424
4.7.2008 20:11:29   
tadeja81
babe so šle na pir, tuki pa vse mrtvouser posted image

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?