|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 4.7.2008 17:24:59
|
|
|
|
Abra
|
Tadeja, super. NS imaš pa dan pred mano, boš poročala Gigi, bom šla najbrž kar kupit, zdej ne bo časa na akcije gledat al pa po netu naročat Špelka, me veseli, da se imate fino jaz pa tut rastem čeprav je otroček še čist majhen. Sapi, si na dobri poti Zvezdica, seveda bi bilo bolje, če mucka ne bi blo zraven, takih zgodb je res veliko in važno je samo to, da je medo ok. In kot je Gigi napisala, če bi bla enojajčna bi bil problem. Lahko, da tvoja G še ni imela takega primera, pa je zato bolj v skrbeh in bo zato najbrž celo nosečnost bolj pozorna. Na srečo je vsaj medo borec Pa s kako hrano se ti bašeš jaz sem zdej ful previdna, kake solate si v gostilnah sploh ne upam jest, dokler ne vem, če sem že prebolela toxo. Itak imam občutek, da je še nisem ... s kebabom sem se pa enkrat zastrupila in ga že neki let ne jem. Pikovit, lokacije nisem čist točno definirala se bom pa očitno jutri mimo tebe peljala Super, da sta spet v akciji. Čim boš poročena boš tudi noseča Hope, super, tako zgodaj si že slišala? Samo ti si suhica in nimaš nč špehca na trebuhu. Jaz vzhajam ko potica Sayuri še dva tedna in bomo stiskali pesti. Kako sta obrnjena, bo šlo naravno, kot si si želela? NS bom imela v Dravljah, Babnikova ima zdaj vsak dan, razen torka, ko je v PO, tuki ordinacijo. Ob torkih jo pa moja bivša G nadomešča, ki je zdaj v penziji. Sem bla ravno ta torek urgentno tam. Uživajte danes!
|
|
|