Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 18:55:49
|
|
|
|
Aja1
|
Evo, naša spi, tastar na šihtu (nočna), jaz pa vedrim tle . Danes se je Neja kar zunaj skopala v bazenčku. Že napredujemo - zdaj gre že v bazen, šprica kot nora, se poliva po glavi.... V banji je pa še jok - razen tuš ima rada. Jutri ji bom glavo umila kar zunaj. Bo najmanj joka.
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 18:57:20
|
|
|
|
Aja1
|
No, dost...zdaj se pa že sama s sabo pogovarjam. Upam, da se kakšna javi. Nogavica, kako se držite? Zamima, pa ti?
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 19:58:52
|
|
|
|
Zamima
|
Jaz sem tečna do amena ,... Še Zala noče spat, tečnari, vroče mi je kot pri norcih ,... eh nimam besed, komaj čakam, da se spravim spat
|
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 20:02:40
|
|
|
|
Aja1
|
Sem prej pozabila. Bravo Maj! Že kar brez pleničk? Uau, res super. Pa Maj sam prosi za kahlico ali ga samo vsake toliko časa date gor? Naša sicer vedno lula, če jo dam na kahlico, sama pa še ne pove, da bi lulala. Je bila danes cel popoldan naga v senčki pri/v bazenu in lulala, kjer je naneslo Pa Malnčica, da nas boš malo bolj pogosto obiskovala na novembru in kmalu še kaj lepega povedala.
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 20:03:58
|
|
|
|
Aja1
|
Zamima, bo jutri boljše. Zala pa verjetno čuti, da ti danes nisi tista taprava vesela mami. Jutri bo boljše.
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 20:39:23
|
|
|
|
Nogavica
|
Tako, pogreb je za nami. Je bilo kar hudo. Najbolj žalostno mi je bilo, ko je moja mama dala na žalni trak napisati od Žive "Baba, pa-pa". Takoj so se mi ulile solze vsakič, ko sem pogledala nanj. Živo je tačas pazila prijateljica in je bila baje ful pridna. Samo 2x se je spomnila name, ampak jo je takoj zamotila. Sem bila vesela, čeprav me ni skrbelo, ker ima to prijateljico itak rada, ker se veliko družimo. Živa se je pa danes zbudila s čisto rdečo ritko in lulo, ker je zjutraj kakala, preden se je zbudila in je nekaj časa spala v pokakani plenički. Pa sem jo popoldne pustila nago tekat po stanovanju, da se malo lufta, pa itak je bilo ful vroče. In kaj se je zgodilo - polulala in pokakala se je na tepih. Sva ga počistila, zdaj pa visi zunaj na štriku. Mislim, da ga bomo do nadaljnjega pospravili, ker imam raje, da zadevo opravi na parketu kot na tepihu. Ne vem, kaj jo ta tepih tako privlači, ker gre vsakič tja lulat, ko je naga.
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 3.7.2008 20:40:28 >
|
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 20:49:48
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Tako, pogreb je za nami. Je bilo kar hudo. Najbolj žalostno mi je bilo, ko je moja mama dala na žalni trak napisati od Žive "Baba, pa-pa". Takoj so se mi ulile solze vsakič, ko sem pogledala nanj.
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 20:51:34
|
|
|
|
Aja1
|
Ste videle to? NESREČA Moj je moral zdaj na kraj dogodka. Upam, da še koga najdejo, čeprav je zelo malo možnosti.....
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 21:02:59
|
|
|
|
Nogavica
|
Ja, sem ravno prebrala, da so našli 6 trupel, pogrešajo pa jih še do 12. Grozno.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 21:45:40
|
|
|
|
kravicakatka
|
Živjo, punce... no pa sem se končno spet spravila na kakšen forum. Se mi kar ni dalo odkar delam, vedno je kaj, pa še naš mali ima večerno spanje vsak dan malo bolj proti deveti prestavljeno, joj, joj. Nisem vedela, da je toliko otročkov, novembrčkov 2006...prav super! Pozdravček vsem...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 21:49:57
|
|
|
|
Nogavica
|
Pozdravljena, kravicakatka, in dobrodošla!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 21:58:35
|
|
|
|
Aja1
|
Dobrodošla. Napiši kaj več o sebi in o tvojemu sončku.
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 22:00:31
|
|
|
|
kravicakatka
|
O, hvala nogavica:) Vidim, da je vaša Živa rojena le en dan pred našim Žanom!Lepo...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 22:00:56
|
|
|
|
Aja1
|
Grrrr, sem jezna zdej. Dohodnino so mi nakazalina en račun, ki ga sploh ne uporabljam. Le kje so dobili tisti račun? In zdaj mi bodo začeli vsak mesec pošiljat stroške za vodenje računa
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 22:05:09
|
|
|
|
kravicakatka
|
Živjo aja1 no, na kratko o meni. sem Gorenjka-doma po novem blizu Kranja, prej z Bleda. Imamo samo enega sončka, Žana, ki ima rd 23.11. Preden sem šla delat, sem kar visela na forumu, potem pa kar ni blo več časa. Se kar daleč vozim v službo, pozno pridem in je dan kar prekratek... Aja, pa imaš tr še aktiven? Da ne boš imela problemov... Od kod ste ostale punce, še katera z Gorenjske? pozdravček...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 22:13:39
|
|
|
|
majas
|
Čer! Dobrodošla kravicakatka Nogavica tudi meni so se zdaj kar zasolzile učke.. bodite močni! Čas zaceli rane, a čeprav se nikoli ne pozabi. Jaz pa še samo jutri delam potem pa na dopust. V ponedeljke zjutraj za en teden kar na slov.obalo. Komaj komaj že čakam. Zdaj pa pančkat. Lepo mi bodite
|
|
RE: November 2006 - 3. del 3.7.2008 22:15:38
|
|
|
|
Aja1
|
A si imela prej kakšen drug nick ali si samo brala forume? Iz Gorenjske imamo pa tudi novembrke - max81, viv, krfjolca, mogoče še kakšna, ampak se zdaj ne spomnim. Ta račun je aktiven, ampak ga nisem še nikoli uporabljala. Odprla sem ga enkrat zaradi ene ugodnosti. Zdaj bom pa vsak mesec plačevala stroške dvema bankama - brezveze. Bom probala tega ukinit....ampak pol bo verjetno šla tudi ta ugodnost (e-bančništvo). Pred cca pol leta sem dala vezat denar na Lon (dobre obresti). Tam pa vežeš lahko samo prek hranilne knjižice. In če sem želela vpogled v stanje prek interneta, sem morala odpreti še TRR. Ne me vprašat, kakšna je tu povezava.
|
RE: November 2006 - 3. del 4.7.2008 11:12:25
|
|
|
|
krfjolca
|
Kravicakatka, pozdravljena Evo, jaz sem tudi iz Kranja, natančneje iz Nakla.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 4.7.2008 12:22:43
|
|
|
|
kravicakatka
|
O, živjo krfjolca... potem si pa kar blizu mene. jaz sem zdaj v podnartu oz. vasici blizu. ravno razmišljam, da bi mogla začet sept hodit na kakšno org vadbo, pa me mika vita center, ker je blizu. Kakšno mnenje u tem centru... Aja- sem bila bolj bralka, nisem se kaj dosti oglašala... sicer moram reči, da mi je bila mamina čvekalnica tudi zelo všeč, ampak sem na temo nov 2006 prej naletela tu, pa sem se (spet) prijavila. Kaj pa se ta teden dogaja v Kr- neka igrarija, ali kaj... Upam, da gremo jutri za en dan na morje. Bomo videli kako bo šlo s spanjem na plaži, to me najbolj skrbi. Imatev kakšne izkušnje? Pozdravček, kravicakatka (žan jo obozuje...)
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 4.7.2008 14:03:00
|
|
|
|
viv_
|
Pozdravljena KK! Jaz sem pa direkt iz Kranja... Evo, še 15 min, pa priletita tastr in Zarja mim moje službe, pa šibamo na morje Ampak bomo že v nedeljo nazaj. U bistvu gremo samo po Mirno k mojim. Pridne bodite, pa se beremo! Kje je kej Urška?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 4.7.2008 14:58:09
|
|
|
|
Žiga
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Kje je kej Urška? Ne da se ji pisat, odkar smo z morja... Jaz sem pa itak bolj ko ne tiho. LP Ž.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 4.7.2008 22:15:37
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Petek je. Pa nikjer nobene? Urška, napiši kaj. Ne bit tako lena . Pa kakšno morsko slikco bi rade vidle. Viv, uživajte - no, saj verjetno že uživate. ....Mi gremo na morje pa čez dva tedna. Moj zdaj ni nič fej, tako da tudi za vikend ne mormo.
|
RE: November 2006 - 3. del 4.7.2008 22:20:30
|
|
|
|
Aja1
|
Sem prej pozabila napisat. Tastar se ne strinja, da bi šli v Italijo za par dni (vivin predlog). Pravi, da z Nejo letos še ni šans tja . Mogoče drugo leto. Je pa definitivno super predlog, ki ga bo treba enkrat izkoristiti. Zdaj pa malo gledava Kranjsko goro in Dobrno. V Kranjski gori sva bila 2x na smučanju (par dni) in je bilo fajn. Tudi poleti je verjetno super (kakšen izlet do Soče), v Dobrni pa še nisva bila. Jutri malo pokličem da vidim, če je kje kej frej. Zdaj pa grem spat. Nočko vsem.
Najbolj brane vsebine v rubriki Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.