|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
5.7.2008 22:27:11   
MALINČICA
Aja, MAJAS-v našem vrtcu tudi otroci prebolevajo tole bolezen. Pa ni v bistvu nič tako hudega, samo da otrok pač dokler ima te pikice v ustih težje je in ponavadi jih na stopalih pikice bolijo, ko hodijo, tako da jo pač malo več nosi ali jo voz v vozičku. Ko pikice v ustih izginejo, otrok ni kužen in lahko gre med otroke. Pa čez par dni tako bo vse ok!!!
Držita se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
5.7.2008 22:28:08   
MALINČICA
Jaz še strašim tule gor.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
5.7.2008 22:30:53   
max81
Zamima upam, da bo vse ok in da se izteče vse tako kot se mora....držim pesti

Aja1 lahko bi se kej vidl...kaj praviš na to, ko boste že v našem koncu???

moj je na službeni žurki, ne vem če ni že ravno do pakistanauser posted image user posted image user posted image ....danes sem pa spucala bajto, dobr da ga ni blo doma, da sem v miru zrihtala, tamalo je pa tašča merkala, mali je bil pa pridkan domauser posted image

majas upam, da se Kaja čim prej pozdravi in da ni hujšegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
5.7.2008 22:33:03   
max81
o lej jo malinčico...kako kej??????

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
6.7.2008 7:59:50   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Aja1 lahko bi se kej vidl...kaj praviš na to, ko boste že v našem koncu???

Jaaaaa user posted image

Upam, da se nam letos uspe spoznat. Lani se nekako ni izšlo na morju (vi domov, mi tja).

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
6.7.2008 8:01:48   
Aja1
Pa dobro jutro vsem user posted image

Zdaj Neja zajtrkuje čokolino. Se je začela afnat in vrže dol iz žlice na slinček, potem pa postrga iz slinčka user posted image . Ne spraševat, kakšna je user posted image

Gremo v kopalnico.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
6.7.2008 15:13:40   
max81
no Aja1 superuser posted image user posted image

evo mi smo iz potepanja, smo šli s kolegi v krmo in je blo prov fino, smo se malo sprehodili...tastar je pa itak čist utrujen k je feštal do zgondnjih jutranjih uruser posted image user posted image user posted image ..ja nč grem se jest tud mal poknt na kavč

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
6.7.2008 19:03:13   
Aja1
Čer. Kje ste?
Zamima, kaj novega?

Danes je Neja uživala v bazenu 100 na uro. Se ji je dogajalo. Na žalost je že v prve pol ure zmočila klobuk, tako da smo bili v nadaljevanju kar v notranjem bazenu - je bilo tudi lušno. Bo treba kmalu kaj ponovit.

Zdaj pa spi, tastar pa na šihtu (standard user posted image )

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
6.7.2008 20:36:07   
Zamima
Nič novega user posted image , razen tega, da pakiram, ker zjutraj zarana odpotujemo user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
6.7.2008 20:44:03   
Aja1
Kam pa greste na morje? Za koliko časa?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
6.7.2008 20:48:47   
Aja1
Pa UŽIVAJTE! user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
7.7.2008 8:19:56   
viv_
Jutro!

Zamima - verjetno prepozno, ampak uživajta na morju!

Majas - user posted image  Saj bo minilo... Dršte se!

Jaz se moram pa pohvalit oz. moram pohvalit moji 2 punci:

1. Mirna je na morju splavala user posted image

2. Zarja je brez dude! user posted image

3. Zarja noče imet več plenice, hoče gatke in govori, da bo lulala tako kot Mirna kaka user posted image  Ampak zaenkrat ona lula kar povsod, kjer jo prime počepne. Tako da je brez plenic samo zunaj, kjer lahko polivam vodo po lužah, notri pa zaenkrat še ne... Ampak vseeno user posted image

< Sporočilo je popravil viv -- 7.7.2008 8:20:47 >

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
7.7.2008 12:19:57   
kravicakatka
hej majas...

iz podnarta ljudi bolj slabo poznam, kako ji/mu je pa ime?
Resda sva z mojim že dolgo skupaj, ampak se prej nisem dosti po vasi sprehajala; malo bolj sem se začela šele potem, ko je Žan dopolnil dva meseca.
Odkod si pa ti?
Pozdravček ...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
7.7.2008 12:30:14   
atanja
Evo nas nazaj!

NAjprej Nogavica moje sožalje. Držite se!

Mi smo uživali sto na uro mali je bil toooook priden da je mami ležaa na plaži on pa se je igral. ČEz dan je spal okoli 3h ali več. Pol pa smo čofotal pa na sprehode hodil. Tako da je minil en dva tri...

Edin kar je začel je da ščipa, pa kar udari.. Pa en vem kako ga naj odnevadim..

Zamima lepo se imetje na morju.

Viv user posted image bravo za tvoji princeski.
NAš mali je zadnji dan protestiru proti rokovčkom in je kar hodu pod vodo k sem ga pa ven potegnla se je pa režu.

Danes grem pa kupit akvarij ker bomo imel ribice notri. Bl mali akvarij ampak tok da malo popestrimo dnevno sobo.

Lp

(odgovor članu kravicakatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
7.7.2008 17:30:44   
Anonimen
Ana je pa danes zjutraj prvič kakala na kahlici! In potem cela začudena gledala, kaj je zdaj to. Ful je bila hecna. Kar naprej je potem govorila ak, ak, ak... user posted image

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
7.7.2008 19:13:28   
Aja1
Bravo Ana user posted image
Bravo Ted, da si mamico pustil uživati na dopustu user posted image

Bravo Zarja! Naša je pa čedalje bolj odvisna od dude. user posted image  Če je ne vidi in se ji kaj dogaja, potem je ok. Ko pa se malo zadolgočasi pa takoj DUDAAAA. user posted image  Pojma nimam, kako jo bomo ukinili. Viv - recept?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
7.7.2008 20:32:00   
Nogavica
Naša bi pa po novem imela zizo še podnevi, čeprav se čez dan ne dojiva že skoraj eno leto. user posted image  Prav prilizuje se, da bi jo dobila - dela mmmmm (kot da ful diši), pa govori mao, mao (malo, malo), se stiska in govori moj, moj ... Zadnjič mi je potegnila dol majico in vzkliknila: "Tu si!" user posted image  Potem pa jo pograbi taka ipika, ko ji rečem ne, da se meče po tleh in se grize v prst. Na koncu tuli od trme in od tega, ker jo boli prst.
Ima spet obdobje, ko nič ne uboga. Smrkljica mala!

Kahlico smo kupili, ker je pač bila v akciji, zdaj pa jo imamo za okras med igračami in da lahko vanjo zlaga kocke in cvetličnike. Je bila zadnjič popoldan naga, ker je imela vneto rito, pa je sedela na kahlici, ko je gledala risanko, potem pa je počepnila na tepih in se polulala in pokakala.

Mi je pa ful dobro, ker se že lahko pogovarjamo. Sicer stavkov še ne tvori, besednjak pa se veča iz dneva v dan. Prav fajn je.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
7.7.2008 21:18:23   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Bravo Zarja! Naša je pa čedalje bolj odvisna od dude. user posted image  Če je ne vidi in se ji kaj dogaja, potem je ok. Ko pa se malo zadolgočasi pa takoj DUDAAAA. user posted image  Pojma nimam, kako jo bomo ukinili. Viv - recept?user posted image

Naša je bila tudi dudoholik. Potem smo sklenili, da bo duda samo za spat in je bilo ene 2 dni čez dan malo krize, pa se je navadila. Smo vedno sproti ponovili, da je duda za spat in OK, je bila za spat...

Zdaj smo bili pa na morju in v kampu je bil kuža Cune. Ko smo se spakirali iz kampa smo nekam založili dudo in smo rekli, da jo je vzel Cune. Zvečer, ko je šla spat je hotela dudo, pa sem spet povedala, da jo je vzel Cune in da ko bomo šli spet na morje, bomo Cunetu rekli, da naj vrne dudo. In je bila čisto zadovoljna z razlago. Danes je spet jokala v postelji "dudaaaaaa, dudiiiiiiiiiii", pa sem ji rekla, da je ni, da jo je vzel Cuni in je bilo OK.

Mirna jo je imela do 2,5 let. Takrat je zobarca rekla, da se ji malo že pozna na zobkih in se je potem sama odločila in nesla dudo k sosedom za mucke. Je pa posledično začela grist nohte, kar še vedno počne. Zato sem se odločila, da bomo pri Zarji to izvedli prej.

Pa gatke smo danes kupili user posted image  V CA sem komaj dobila tako majhne... In zdaj je vsa ponosna!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
8.7.2008 8:07:32   
viv_
Dobro jutro punce!

Nas dvigujem z dna user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
8.7.2008 8:57:08   
max81
dobro jutro...vremeuser posted image , jao men se bo kr zmešal dones...tamala je vstala že ob 7h, pa sem jo kr nazaj v postlo nesla, ker je bla še čist zalimana...zaenkrat je še mir...tamal je dones tud že kr neki časa v aakciji, trenutno se igra na tleh v igralnem centru in je zaenkrat miruser posted image , jest pa pijem svoj zaslužen kofi, čeprav še nisem danes nič pametnega naredilauser posted image user posted image ...u glavnem pri nas grmi, dežuje, prov nič fino ni, toplo pa še manj...tastar je bil ponoč na šiht, pa zdejle se je šel ment za kredo, da končno še kuhno zrihtamo do konca, da mamo pol za en cajt mir...držite pesti, da bo pršu dam s kešmuser posted image user posted image

pred enim tednom sva imela z malim pregled v RA, ker je kao dohtarca rekla, da seji zdi trduser posted image , no tam so mi pa rekli, da je z našim fantom vse bp in da tako fajn razvitega fanta pri 3m in pol že dolgo ni videlauser posted image user posted image user posted image ..je res sem vesela, da smo dal še to skoz in da je ok

včeraj sta šla pa škratka mal v varstvo k moji svakinji in sta bla pridna, pol smo šli pa še malega slikat za osebno, da končno še to zrihtamo, da bomo lahko kam šli...no v sredo bi šli lahko k moji mamici na morje, pa zdej ne gremo...bosta pa maledva spet v varstvu, da skočva mi2 v italijo za ploščice pogledat, ker pri nas nič pametnega  nimajouser posted image

pri nas kahla ni več aktualna odkar je mala shodila, zdej je bolj zanimivo, da nanjo posseda igrače..kao da kakajo in podobnouser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
8.7.2008 9:00:13   
max81
dudaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image ...tudi pri nas je z dudo vse slabše, čez dan dokler se z njo dajemo je ok, zvečer se pa tko dere, da ne vem kako jo bomo odvadllll, pol pa tuli po bajti k zmešana...dudaaa, dudooooouser posted image ...ja no sej zdej mi je smešnuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
8.7.2008 9:01:46   
max81
madona a smo še kr na tlehuser posted image user posted image .....kravicakatka lepo pozdravljena in dobrodošla med namiuser posted image ...tudi jaz sem gorenjka iz gornjesavske dolineuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
8.7.2008 9:12:36   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: max81
dobro jutro...vremeuser posted image , jao men se bo kr zmešal dones...tamala je vstala že ob 7h, pa sem jo kr nazaj v postlo nesla, ker je bla še čist zalimana...zaenkrat je še mir...tamal je dones tud že kr neki časa v aakciji,

Boga revca... user posted image   že ob 7h je vstala... user posted image   uuuuuuuuueeeeeeeee......... user posted image

Mi smo imeli na morju, ko bi človek mogoče otrokom navkljub vseeno malo počival, auf ob 6h ali prej. En dan smo že 5:30 na terasi(ci) kavo pili. Midva kufe, tamala mleko... Miha je pa spal... vsaj eden...

Itak jih za v vrtec zbujava, čez vikend sta pa ob 6h auf...

LP
Ž.

< Sporočilo je popravil Žiga -- 8.7.2008 9:13:59 >

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
8.7.2008 9:17:26   
max81
ja no a še kr nič, pa kje ste vse v tem deževnem vremenu....madona zgleda da mam jest mal velik cajtauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
8.7.2008 9:19:15   
max81
Boga revca... že ob 7h je vstala... uuuuuuuuueeeeeeeee.........

a ti mene mogoč mal hecašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.