![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.7.2008 22:27:11
|
|
|
|
MALINČICA
|
Aja, MAJAS-v našem vrtcu tudi otroci prebolevajo tole bolezen. Pa ni v bistvu nič tako hudega, samo da otrok pač dokler ima te pikice v ustih težje je in ponavadi jih na stopalih pikice bolijo, ko hodijo, tako da jo pač malo več nosi ali jo voz v vozičku. Ko pikice v ustih izginejo, otrok ni kužen in lahko gre med otroke. Pa čez par dni tako bo vse ok!!! Držita se!!!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.7.2008 22:28:08
|
|
|
|
MALINČICA
|
Jaz še strašim tule gor.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.7.2008 22:30:53
|
|
|
|
max81
|
Zamima upam, da bo vse ok in da se izteče vse tako kot se mora....držim pesti Aja1 lahko bi se kej vidl...kaj praviš na to, ko boste že v našem koncu??? moj je na službeni žurki, ne vem če ni že ravno do pakistana ....danes sem pa spucala bajto, dobr da ga ni blo doma, da sem v miru zrihtala, tamalo je pa tašča merkala, mali je bil pa pridkan doma majas upam, da se Kaja čim prej pozdravi in da ni hujšega
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.7.2008 22:33:03
|
|
|
|
max81
|
o lej jo malinčico...kako kej??????
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.7.2008 7:59:50
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 Aja1 lahko bi se kej vidl...kaj praviš na to, ko boste že v našem koncu??? Jaaaaa Upam, da se nam letos uspe spoznat. Lani se nekako ni izšlo na morju (vi domov, mi tja).
|
RE: November 2006 - 3. del 6.7.2008 8:01:48
|
|
|
|
Aja1
|
Pa dobro jutro vsem Zdaj Neja zajtrkuje čokolino. Se je začela afnat in vrže dol iz žlice na slinček, potem pa postrga iz slinčka . Ne spraševat, kakšna je Gremo v kopalnico.
|
RE: November 2006 - 3. del 6.7.2008 15:13:40
|
|
|
|
max81
|
no Aja1 super evo mi smo iz potepanja, smo šli s kolegi v krmo in je blo prov fino, smo se malo sprehodili...tastar je pa itak čist utrujen k je feštal do zgondnjih jutranjih ur ..ja nč grem se jest tud mal poknt na kavč
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.7.2008 19:03:13
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Kje ste? Zamima, kaj novega? Danes je Neja uživala v bazenu 100 na uro. Se ji je dogajalo. Na žalost je že v prve pol ure zmočila klobuk, tako da smo bili v nadaljevanju kar v notranjem bazenu - je bilo tudi lušno. Bo treba kmalu kaj ponovit. Zdaj pa spi, tastar pa na šihtu (standard )
|
RE: November 2006 - 3. del 6.7.2008 20:36:07
|
|
|
|
Zamima
|
Nič novega , razen tega, da pakiram, ker zjutraj zarana odpotujemo
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.7.2008 20:44:03
|
|
|
|
Aja1
|
Kam pa greste na morje? Za koliko časa?
|
RE: November 2006 - 3. del 6.7.2008 20:48:47
|
|
|
|
Aja1
|
Pa UŽIVAJTE!
|
RE: November 2006 - 3. del 7.7.2008 8:19:56
|
|
|
|
viv_
|
Jutro! Zamima - verjetno prepozno, ampak uživajta na morju! Majas - Saj bo minilo... Dršte se! Jaz se moram pa pohvalit oz. moram pohvalit moji 2 punci: 1. Mirna je na morju splavala 2. Zarja je brez dude! 3. Zarja noče imet več plenice, hoče gatke in govori, da bo lulala tako kot Mirna kaka Ampak zaenkrat ona lula kar povsod, kjer jo prime počepne. Tako da je brez plenic samo zunaj, kjer lahko polivam vodo po lužah, notri pa zaenkrat še ne... Ampak vseeno
< Sporočilo je popravil viv -- 7.7.2008 8:20:47 >
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.7.2008 12:19:57
|
|
|
|
kravicakatka
|
hej majas... iz podnarta ljudi bolj slabo poznam, kako ji/mu je pa ime? Resda sva z mojim že dolgo skupaj, ampak se prej nisem dosti po vasi sprehajala; malo bolj sem se začela šele potem, ko je Žan dopolnil dva meseca. Odkod si pa ti? Pozdravček ...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.7.2008 12:30:14
|
|
|
|
atanja
|
Evo nas nazaj! NAjprej Nogavica moje sožalje. Držite se! Mi smo uživali sto na uro mali je bil toooook priden da je mami ležaa na plaži on pa se je igral. ČEz dan je spal okoli 3h ali več. Pol pa smo čofotal pa na sprehode hodil. Tako da je minil en dva tri... Edin kar je začel je da ščipa, pa kar udari.. Pa en vem kako ga naj odnevadim.. Zamima lepo se imetje na morju. Viv bravo za tvoji princeski. NAš mali je zadnji dan protestiru proti rokovčkom in je kar hodu pod vodo k sem ga pa ven potegnla se je pa režu. Danes grem pa kupit akvarij ker bomo imel ribice notri. Bl mali akvarij ampak tok da malo popestrimo dnevno sobo. Lp
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.7.2008 17:30:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ana je pa danes zjutraj prvič kakala na kahlici! In potem cela začudena gledala, kaj je zdaj to. Ful je bila hecna. Kar naprej je potem govorila ak, ak, ak...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.7.2008 19:13:28
|
|
|
|
Aja1
|
Bravo Ana Bravo Ted, da si mamico pustil uživati na dopustu Bravo Zarja! Naša je pa čedalje bolj odvisna od dude. Če je ne vidi in se ji kaj dogaja, potem je ok. Ko pa se malo zadolgočasi pa takoj DUDAAAA. Pojma nimam, kako jo bomo ukinili. Viv - recept?
|
RE: November 2006 - 3. del 7.7.2008 20:32:00
|
|
|
|
Nogavica
|
Naša bi pa po novem imela zizo še podnevi, čeprav se čez dan ne dojiva že skoraj eno leto. Prav prilizuje se, da bi jo dobila - dela mmmmm (kot da ful diši), pa govori mao, mao (malo, malo), se stiska in govori moj, moj ... Zadnjič mi je potegnila dol majico in vzkliknila: "Tu si!" Potem pa jo pograbi taka ipika, ko ji rečem ne, da se meče po tleh in se grize v prst. Na koncu tuli od trme in od tega, ker jo boli prst. Ima spet obdobje, ko nič ne uboga. Smrkljica mala! Kahlico smo kupili, ker je pač bila v akciji, zdaj pa jo imamo za okras med igračami in da lahko vanjo zlaga kocke in cvetličnike. Je bila zadnjič popoldan naga, ker je imela vneto rito, pa je sedela na kahlici, ko je gledala risanko, potem pa je počepnila na tepih in se polulala in pokakala. Mi je pa ful dobro, ker se že lahko pogovarjamo. Sicer stavkov še ne tvori, besednjak pa se veča iz dneva v dan. Prav fajn je.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.7.2008 21:18:23
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Bravo Zarja! Naša je pa čedalje bolj odvisna od dude. Če je ne vidi in se ji kaj dogaja, potem je ok. Ko pa se malo zadolgočasi pa takoj DUDAAAA. Pojma nimam, kako jo bomo ukinili. Viv - recept? Naša je bila tudi dudoholik. Potem smo sklenili, da bo duda samo za spat in je bilo ene 2 dni čez dan malo krize, pa se je navadila. Smo vedno sproti ponovili, da je duda za spat in OK, je bila za spat... Zdaj smo bili pa na morju in v kampu je bil kuža Cune. Ko smo se spakirali iz kampa smo nekam založili dudo in smo rekli, da jo je vzel Cune. Zvečer, ko je šla spat je hotela dudo, pa sem spet povedala, da jo je vzel Cune in da ko bomo šli spet na morje, bomo Cunetu rekli, da naj vrne dudo. In je bila čisto zadovoljna z razlago. Danes je spet jokala v postelji "dudaaaaaa, dudiiiiiiiiiii", pa sem ji rekla, da je ni, da jo je vzel Cuni in je bilo OK. Mirna jo je imela do 2,5 let. Takrat je zobarca rekla, da se ji malo že pozna na zobkih in se je potem sama odločila in nesla dudo k sosedom za mucke. Je pa posledično začela grist nohte, kar še vedno počne. Zato sem se odločila, da bomo pri Zarji to izvedli prej. Pa gatke smo danes kupili V CA sem komaj dobila tako majhne... In zdaj je vsa ponosna!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.7.2008 8:07:32
|
|
|
|
viv_
|
Dobro jutro punce! Nas dvigujem z dna
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.7.2008 8:57:08
|
|
|
|
max81
|
dobro jutro...vreme , jao men se bo kr zmešal dones...tamala je vstala že ob 7h, pa sem jo kr nazaj v postlo nesla, ker je bla še čist zalimana...zaenkrat je še mir...tamal je dones tud že kr neki časa v aakciji, trenutno se igra na tleh v igralnem centru in je zaenkrat mir , jest pa pijem svoj zaslužen kofi, čeprav še nisem danes nič pametnega naredila ...u glavnem pri nas grmi, dežuje, prov nič fino ni, toplo pa še manj...tastar je bil ponoč na šiht, pa zdejle se je šel ment za kredo, da končno še kuhno zrihtamo do konca, da mamo pol za en cajt mir...držite pesti, da bo pršu dam s kešm pred enim tednom sva imela z malim pregled v RA, ker je kao dohtarca rekla, da seji zdi trd , no tam so mi pa rekli, da je z našim fantom vse bp in da tako fajn razvitega fanta pri 3m in pol že dolgo ni videla ..je res sem vesela, da smo dal še to skoz in da je ok včeraj sta šla pa škratka mal v varstvo k moji svakinji in sta bla pridna, pol smo šli pa še malega slikat za osebno, da končno še to zrihtamo, da bomo lahko kam šli...no v sredo bi šli lahko k moji mamici na morje, pa zdej ne gremo...bosta pa maledva spet v varstvu, da skočva mi2 v italijo za ploščice pogledat, ker pri nas nič pametnega nimajo pri nas kahla ni več aktualna odkar je mala shodila, zdej je bolj zanimivo, da nanjo posseda igrače..kao da kakajo in podobno
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.7.2008 9:00:13
|
|
|
|
max81
|
dudaaaaaaaa ...tudi pri nas je z dudo vse slabše, čez dan dokler se z njo dajemo je ok, zvečer se pa tko dere, da ne vem kako jo bomo odvadllll, pol pa tuli po bajti k zmešana...dudaaa, dudooooo ...ja no sej zdej mi je smešn
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.7.2008 9:01:46
|
|
|
|
max81
|
madona a smo še kr na tleh .....kravicakatka lepo pozdravljena in dobrodošla med nami ...tudi jaz sem gorenjka iz gornjesavske doline
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.7.2008 9:12:36
|
|
|
|
Žiga
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 dobro jutro...vreme , jao men se bo kr zmešal dones...tamala je vstala že ob 7h, pa sem jo kr nazaj v postlo nesla, ker je bla še čist zalimana...zaenkrat je še mir...tamal je dones tud že kr neki časa v aakciji, Boga revca... že ob 7h je vstala... uuuuuuuuueeeeeeeee......... Mi smo imeli na morju, ko bi človek mogoče otrokom navkljub vseeno malo počival, auf ob 6h ali prej. En dan smo že 5:30 na terasi(ci) kavo pili. Midva kufe, tamala mleko... Miha je pa spal... vsaj eden... Itak jih za v vrtec zbujava, čez vikend sta pa ob 6h auf... LP Ž.
< Sporočilo je popravil Žiga -- 8.7.2008 9:13:59 >
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.7.2008 9:17:26
|
|
|
|
max81
|
ja no a še kr nič, pa kje ste vse v tem deževnem vremenu....madona zgleda da mam jest mal velik cajta
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.7.2008 9:19:15
|
|
|
|
max81
|
Boga revca... že ob 7h je vstala... uuuuuuuuueeeeeeeee......... a ti mene mogoč mal hecaš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.